- eBay-es kütyük kis pénzért
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Zola007 #313774 üzenetére
Kérdezz be a Miskolci lokál topikba, hátha ott tudnak: Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
-
OPiiPO
veterán
válasz
Zola007 #312549 üzenetére
K Astrán tegnap cseréltem, 18eFt volt Bosch (pontos típus most nincs meg) fel is rakták a kiskerben pikk-pakk előre és hátra is. Ugyanilyen van a másik gépen is három éve, csak most lesz lassan csereérett, de még mindig szépen töröl, nem csíkoz és halk. Nekem ennyit megér pár évente.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Zola007 #298987 üzenetére
Nálunk az itteni képen látható változat van szolgálatban jó pár éve, eddig bírja. Van tartása, nem esik össze, ha csak a tükör és a két lehajtható napellenző mögé van betéve. Tippre máshol olcsóbban is meg lehet kapni.
-
MrSealRD
veterán
válasz
Zola007 #284038 üzenetére
Szinte pont ilyet vettem...Aliról... már a második garnitúrám van, de szerintem nem rendelek onnan többet. Maga az anyag rendben van, de az összehúzó zsínórok...és rugós szorítók törnek el ha ránézel. Múlt héten mikor felkerültek a kerekek, akkor valahogy sikerült totál kihúznom az egyik oldalból... az onnantól kuka, mert a képen látható módon nem fogod hordozni...
-
válasz
Zola007 #275186 üzenetére
Szőröscica leírta itt, illetve amit említett még, hogy előre kitöltheted, az ez a regisztrációs lap.
Én is pont erre gondoltam, hogy veszek egyet.És bár 2015-re kivezetik a fizetőkaput, a rendszámleolvasós rendszer mellett megmarad az ENC, szóval még talán nem elfecsérelt pénz a megvétele.
-
válasz
Zola007 #275186 üzenetére
Ha nem haragszol tanácsolnám, h ne Karlovácnál gyere le a pályáról. Nagyon szar az út a tavakig. Pontosabban nagy forgalommal bír és sok a lakott terület is, nem tudsz haladni rendesen. Kicsivel később 100km után Otocan-nál gyere le, és az 52-es úton végig, szintén a tavaknál jössz ki, igaz a végén Korenica-nál csatlakozol arra az általad tervezett útra. Az 52-es egy Q..va jó út, szép, új, haladós, aránylag gyér forgalommal. Hidd el, megéri! A másk, pedig, h a Waze-t kapcsold be, mert egy csomó helyen telepítettek trafit, főleg azon az útvonalon ahol tervezel menni!
-
rbalint88
addikt
válasz
Zola007 #186284 üzenetére
ezeket hogy hozzátok össze?
a budaörsinél tankoltam még csak és soha nem az automata kúton, de ott leveszed a pisztolyt, tankolsz és kifele fizetsz. no problemo.
persze amikor sokan vannak, gyorsabb az automata, de ott szerintem nincs is 98, úgyhogy nekem eleve kiesik - nem urizálásból töltöm azt, hanem hogy ne pimpósodjon bele - , de ezek után 95-ösért se mennék odaQru: nekem semmi hasznosat nem mondtak, csak ajvékoltak. jobb lett volna, ha inkább nem szólnak semmit... szomszédom sokkal többet segített ebben, mint a család. a családi verdákat nem is vezethettem addig (még úgy se nagyon, hogy ott ültek!), amíg nem lett sajátom...
-
tboldi
nagyúr
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Zola007 #159030 üzenetére
Ez nem tudom mennyire korrekt ár, de szerintem náluk lesz. Egyébként +1 erre a lábpumpára, nálam bevált (igaz, a "digitális" tesóját használom, aminek a háttérvilágításos kijelzőjét sötétben is jól lehet látni).
-
-
Csabroncka
addikt
válasz
Zola007 #153422 üzenetére
Kivenni nem kell, meg szétszedni sem (legalább is a hagyományosat), felcsípteted az okos töltőt egy éjszakára 3-4 havonta.
Nekem az a véleményem, hogy ha hetente csak 1-2 alkalommal használja az ember és az üzemóra <1h, akkor érdemes!
Ma már minden bizbasz fogyasztó, ráadásul télen az ablak/tükör fűtés, popó/kormány fűtés, lézerkard, HD kijelző...., szervó esetleg... szóval minden. -
-
molnarpeter
nagyúr
-
válasz
Zola007 #151807 üzenetére
A Homasitában lévőket nézd meg. A nagy ilyen, a húgom vett ilyet, elég jó véleménnyel van róla. Nekem a szerszámok egy efféle szövettáskában vannak, az alján velcro van, hogy ne csúszkáljon. Nem a legesztétikusabb, de évek óta megvan és bírja a képzést.
-
Reggie0
félisten
válasz
Zola007 #150958 üzenetére
Hat, tul nagy buko nem lehet. Ismert koncentraciokkal leellenorzod 3 ponton, hogy jo helyen van-e a skala, parszor megismetled, hogy van-e valami mechanikai holtjatek es ha minden rendben akkor nem fog nagy meglepetes erni. Celszeru propilenglikollal, az olcso, nem mergezo es a teljes skalat lefedi. Vegyszerboltban siman megkapod a kozel 100%-osat, aztan behigitod otthon.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Zola007 #137263 üzenetére
Sutszinak az van ha jól rémlik. Vagy: Mazda topik
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Zola007 #108456 üzenetére
én egyébként tökre egyetértek EQM-el ebben a kérdésben azzal az eltéréssel, hogy az én egyedi helyzetem kicsit speciálisabb, mert azért tudtam drágább autót venni kicsivel a 6 havi fizetésnél, mert apám átadta a cége autóját nekem könyv szerinti értéken, amit megvigyáztunk mindketten és Motion_Blur értékelt, és megvett, a rászánt diffiból meg kijött olyan autó, amivel tulajdonképpen (a kezdeti ráköltések után) spórolok (bár most jutott eszembe, hogy kellene egy váltóolaj csere, így arra szerintem bejelentkezem), DE ha nem ez lett volna a körülmény, akkor én is ezt tartanám most is, tartottam korábban is.
de ha beütne szar, akkor nem fájna egyébként olcsóbb autóba beülni (persze a villanyozás kurvára hiányozna), de jó példának tartom BLACK fórumtársat, aki pont ma mondta, hogy élvezi a gombokért vett autóját ÉS ma megnézve a kettőt egymás mellett - szégyen és gyalázat - de nem igazán látszik kívülről, hogy az enyém jelenlegi piaci árából ~4 olyan kijönne, mint BLACK-é.
-
kisza25
félisten
válasz
Zola007 #108456 üzenetére
Meg mi van, ha már alapból van egy autóm ami ér mondjuk 2,5-2,7M? Akkor ezen felül a 6havi, vagy ezzel együtt?
Ez ennél sokkal összetettebb dolog szerintem.
Meg pl. Veszek egy fiat tipo-t 5év garral+ 5év /75e km ingyen szervízzel, meg kötök rá casco-t, akkor mi bajom lehet? Nem bírom tankolni? -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- általános iskolai rendszergazda
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- Tesla topik
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest