Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Köszi. Kb milyen összeg egy ilyennek a javítása? Pesten hova érdemes elvinni, vki megbízható szakit tud?
Renault Clio 2015 os.üdv
-
zoo8800
veterán
-
TaaT
nagyúr
válasz zoo8800 #37203 üzenetére
Erről eszembe jutott amit haver mesélt, az ő ismerőse vett egy hatos golfot, aminek teljesen üres volt a szervizkönyve. Gondolták biztos újat kapott vagy valami, de nem (megszerezték az elektronikus szerviztörténetet), azt az autót soha sem vitték vissza a márkaszervizbe vásárlás után, soha.
Give them hell Ukraine!
-
SzlobiG
félisten
Ismerősnek a zafiraba már vagy 2-3 éve nem jó a venti, de még nem ment szét neki.
(#37201) werszomjas Hát ez jó hamar megadta magát gari nincs már rá?
(#37204) TaaT A mondit mi is csak a garancia miatt vittük márkaszervizbe ahogy letelt ha jól emlékszek 2 év többet nem látták ott.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #37207 üzenetére
Mert akkor sem javítják ha amúgy gari idő alatt garis probléma jön elő.
#nincsbennetarcsi
-
gooool
őstag
válasz BigBlackDog #37207 üzenetére
A hivatalos szöveg szerint nem kötelezhető az ember garancia ideje alatt sem, hogy márkaszervizbe vigye a gépet, ha számlával tudja igazolni, hogy ami belekerült az gyári vagy azzal megegyező alkatrész volt ez idő alatt. Pont most volt egy ilyesféle ügyünk, azért vagyok ennyire felvilágosult (bár én szívem szerint elküldtem volna a sunyiba az ügyfelet...).
Amúgy alapvetően ott cseszik el azzal, hogy egyáltalán nem járnak márkaszervizbe, főleg újabb autók esetén, hogy se diag, se semmi nem történik az időszakos szerviznél a sufniban, és azért be kell látni, hogy van benne éppen elég bizbasz, amiket olykor jó ha lecsekkolnak. Szerintem.Üdv, Balázs
-
Remekelek28
őstag
válasz gooool #37209 üzenetére
Igy van,nekem is azt mondták,de számlát kértek a máshol történt szervizelésről,illetve a szervizfüzetet.
De az sem elég,ha csak az olajat cserélgeted,szervizperiódusonként egy átvizsgálást kell csináltatni. Ezt a Kia kéri.A tegnapi kerregés annyi volt,hogy a váltóbowdennél lazult meg valami,ezt meghúzták.
-
veterán
-
Skillet
addikt
válasz focvis #37214 üzenetére
Nekem a galanton a hátsót cserélték. Szerintem maga a művelet, az pár óra volt. Egy biztos, aznap hoztam el az autót. Viszont, nem tudom, ki milyen helyet fog ajánlani, de a helyedben amit lehet, magam szednék le. A oszlop műanyagok, tetőn végigfutó biszbasz csíkok...stb. nekem nem kímélte a paraszt. Igaz, hideg is volt, de azért na...
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Bögre
aktív tag
Van Lexus 4+ szervizcsomag. [link] Első féktárcsák és betétek cseréje EQMontoya IS-ére 77 500Ft munkadíjjal együtt. Nem biztos, hogy megéri az EBC.
focvis: Nekem is meg Qrunak is ő javított már szélvédőt. [link]
Nonstop és házhoz is megy. Hamar megvan és szép munkát végez. De inkább add el, és jöhet valami V8[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz focvis #37214 üzenetére
csináltasd meg gyorsban valami szélvédőjavítóval. emiatt nehogy cseréltesd, még úgyis fogsz kapni párat... tudom zavaró, nekem 3 vagy 4 van, de nem a kavicsok miatt cseréltetném az üveget, hanem mert már full karcos az ablaktörlőtől. csak a sima 28ezer cserélve, az esőszenzoros meg 54ezer. lehet tippelni nekem melyik van
-
veterán
-
veterán
válasz tomcsi23 #37222 üzenetére
150-et tippelek. Olajszervizre Érdre megyek (Bara Autóház), vagy ott vagy Zegen csináltatom. PoBu el van szállva magától.
Vagy a zegi Opelnél, ha gyári VW üveget tesznek bele - bennük van a legtöbb bizodalmam.Skillet: kb. 3-4 centis repedés, 3 irányban. Meglátszana szerintem a ragasztás. Amúgy igazad van, ha nem muszáj, ne cseréltessūk. Beugrok a budaörsi tescohoz vasárnap és megkérdezem a szakit.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
rbalint88
addikt
na ezért sem veszek már drága autót. úgyis van valami gyökér, aki összekúrja, aztán az agyvérzést meg én kapom. ezért volt jó a toyota meg most az alfa. műszakilag jók, de egy ép kasztnielem nincs rajtuk kb. vagy meghúzás, vagy karc vagy horpadás van mindegyiken. amelyiken nem volt, arra meg raktak a nyestek, hogy rohadjanak meg.
-
rbalint88
addikt
válasz roberto211 #37238 üzenetére
Igen. új belsős-régi külsős átmeneti modell 2003-ból, 1.9 jtd 16v mocival, 295ezer km-rel.
Qru: nekem a fényezést karcolja... meg szarja össze. ebből tudom, hogy nem macska.
[ Szerkesztve ]
-
-
Qtya123
őstag
válasz focvis #37220 üzenetére
Üdv a klubban, én is elég esélyesen szélvédő cserére készülök.
Ki kell szedni más okból a szélvédőd és eddig akármelyik szakit kérdeztem, azt mondta, hogy elég esélyes, hogy kiszedéskor repedni fog, mert van rajta pár kavicsfelverődés, ami korábban javítva volt. Azt mondják, hogy nem nagyon bírja az ilyen üveg a kiszedést... Szóval drukkoljatok, hogy szerencsém legyen és bírja ki.
Pilkingtont néztem 78 ezerért, a gyári 100e felett van (bezzeg e46-hoz szintén Pilkington 17.500 Ft... kezdem azt hinni, hogy van igazság a "japppánhoz drága az alkatrész" mondásban). Ráadásul a gumikéder sem biztos, hogy ép marad kivágáskor, az még +15ezer Ft.
Azon gondolkozom, hogyha csere lesz, kötni kellene egy "casco mini" biztosítást üvegkárra (állítólag van ilyen, még nem néztem utána), mert ha az új szélvédő 2 hónap után kap egy kavicsot, akkor én meg egy idegrohamot.
#37217Bögre:
Azért vicces, hogy több tétel is olcsóbb az IS250 esetében, mint az IS200-hoz:
Vízpumpa csere - IS250: 59 000 Ft IS200: 73 900 Ft
Kuplung szett cseréje - IS250: 122 100 Ft IS200: 128 000 Ft -
rbalint88
addikt
válasz roberto211 #37242 üzenetére
sedan. de gyerek mellé nem jó, kurva kicsi csomagtere van (sedan 380l, kombi 360l) és pici a luk is, úgyhogy abszolút felejtő berakni egy babakocsit pl. árak nehéz ügy, mert kisit kopottabb, de jó mechanikájút ki lehet fogni 7-900 között, de a sok a csilivili kiglancolt szar is 1,2 felett is akár. enyém 760 volt névre írva osztrákoktól, valós szervizmúlttal és kvázi hibátlan mechanikával (30e futómű, 30e xenon a kötelezőkön kívül). 1,5M-ig néztem a típust, de ez volt az egyetlen, aminél nem volt himihumizás, hanem kezembe adták a kulcsot, hogy tessék nézd meg, próbáld ki. ha gondolod az enyémet meg tudod nézni.
Qtya123: nekem az egyik passaton egy hét után sikerült kavicsot kapni, majd utána két héten belül még hármat és Erdélyben ismeretlen a szélvédőjavító intézménye. ellenben Vulcanizare* 200m-enként van
*gumisműhely[ Szerkesztve ]
-
-
EQMontoya
veterán
válasz rbalint88 #37244 üzenetére
Najó, de Románia egy másik bolygó, baszki.
Mentünk fel a Retyezát hegységbe, állok a földút szélén és lefejelte a visszapillantót egy birka.
Nem lett baja, kihajtottam és hello, de a szitu nagyon mókás volt.Amikor meg a Pádisra mentünk fel, épp előzni készültem egy zárt Ford Transitot, amiből az ablakon kinézett a tehén.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
energy4ever
addikt
Sziasztok!
Kineztem egy autot, aminek forgalombol ideeglenesen kivont kulfoldi okmanyai vannak.
Kerdesem a kovetkezo, ezt a jarmuvet hogyan lehet a legolcsobban elszallitani A-bol B-be?Trailer berlesre a legolcsobb jarhato ut, vagy lehet igenyelni valami specko egynapos rendszamot is?
-
Skillet
addikt
válasz energy4ever #37248 üzenetére
szerintem a dolog nem egyszerű, vagyis de, tréler minden más legálisnak tűnik. elvileg nem is vontathatod, ha nincs rajta műszaki.
E rendszám, de műszaki ahhoz is kell. P rendszám, de már eléggé utaznak rá, szóval az is rizikós.
én mondjuk elvontatnám, ha amúgy beindul a moci (fék miatt, hogy tuti ne csússz a vontatóba), de ha megállítanak, gáz van.
ha nagyon nem akarsz kockáztatni, akkor tréler, ha kemény vagy, elhozod lábon és közte lehet választani az árnyalatokbólMess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
MunezXBK
nagyúr
válasz energy4ever #37248 üzenetére
Ha rendszám nélkül mész, szabálysértés, ha másikét rárakod, bűncselekmény.
Nna, mindent leírtunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs