- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
Predator2 #154915 üzenetére
Van ennek helyes is
KRESZ kérdések és válaszok -
törölt tag
válasz
Predator2 #154915 üzenetére
Nem tudtam már szerkeszteni bele másodjára. Szóval egyenrangú kereszteződésben jobbkéz van mindig azoknak akiknél van jobb oldalon valaki, egymással szemben persze nem megállapítható a jobb oldal, mert nincs is, olyankor már van kisív és nagyív azt nem tudtam átjavítani a hozzászólásban.
Tehát az A motoros megáll, mert el kell engednie téged mivel jobbkéznél vagy neki, maradsz te és a B, a B van kis íven így ő megy elsőre és te másodjára, utána az A motoros. -
-
kisza25
félisten
válasz
Predator2 #134683 üzenetére
Ahogy tboldi is írta: Én nem tennék, mert nekem nem tetszik, ami típus- és koridegen
Amúgy a tipo-nál felszereltség függő, az enyémben nem ledes van, hanem sima, de nem mókulnék, hogy ledes legyen
Lassan már kezd szerintem ciki lenni az új autóknál is, legalábbis semmi pláne nincs már benne -
tboldi
nagyúr
válasz
Predator2 #134671 üzenetére
Én nem tennék, mert nekem nem tetszik, ami típus- és koridegen, viszont a praktikus oldalát nézve jó dolognak tartom a DRL-t. Csak azt utálom, hogy emiatt rengetegen "elkényelmesednek" és esőben/ködben/szürkületkor sem kapcsolnak tompítottat. Ebben főleg az a rossz, hogy ilyenkor az autók 99,67%-án hátul nem világít abszolút semmi, sokkal nehezebb észrevenni. De ez nem a DRL hibája, hanem a gyagya usereké.
Szerintem ha akarsz, akkor hajrá! Ha erre vágysz, úgysem nyugszol meg addig, amíg nem lesz.
-
kelly416
veterán
válasz
Predator2 #134671 üzenetére
Nekem 2006-os Fókám van, van rajta automata állás a világításkapcsolón. Már egyszer volt benne, csak sajnos nem volt hosszú életű a dolog. Én is fogok újra rakatni, mert ha a hülyegyerek (én lennék) elfelejt lámpát kapcsolni nappal, legalább ez hátha megment egy bírságtól.
-
Skillet
addikt
-
Skillet
addikt
válasz
Predator2 #56518 üzenetére
nekem 20 éves a vas, de nem lett mókolva a színnel, amikor fújta a fényezőm.
gyári közepet kikeverte, megfújta vele és pöpec lett.
de emiatt drágább biztosan nem lesz akkor sem, ha kell rajta kicsit állítani.
továbbá nem tudom mekkora a sérülés, de műanyagoztatni, javíttatni is elviheted.(#56516) Integrale
jajj olyan vaaagy. hát az a fogóóó, tudod, ami a tárcsákat megfogja... féktárcsa megfogó nyereg.
az állítja meg az autótkocsit. -
norrberth
addikt
válasz
Predator2 #47416 üzenetére
Gép? Ilyet nem szabad mondani rá, még megsértődik, inkább drágaszág. [link]
Milyen műszert ajánlotok, amivel le tudom tesztelni, hogy milyen állapotban van az akkumulátor a kocsiban.
Ez nagyon jó [link] nekem is ilyen van, igaz én kerek 7000Ft ért vettem helyi boltból.
De simán megérte, az árához képet pontos és sok mindent tud.Ha töltőt akarsz venni van tapasztalatom [link]
-
-
barnam_
nagyúr
válasz
Predator2 #44123 üzenetére
Azt sajna nem tudom megmondani, hogy szintetikus-e, de szerintem, ha fontos, hogy szintetikus legyen, keress inkább olyat, ami biztos, hogy az. Pl. itt. Én ilyet vettem. (dízelbe akarom kipróbálni, de még nem tankoltam)
(#44132) tboldi: ezt kitolhatták volna előző hétvégén az akciójukban.
2800 ft / darab áron én inkább kihagyom (más kérdés, hogy most is 120% izzó van benne) -
diablo1984
veterán
válasz
Predator2 #38029 üzenetére
ha swift 2 a cél, akkor hajrá, csak jócskán meg kell pótolni egy jó példányért.....
(#38041) roberto211: nem vagyok elfogult, lényagében mindent cseréltem az enyémen, de azért eladni egy cliót és még rádobni 400ezret, hogy suzukija legyen, ami még minimum+100ezer mire a nevén lesz és minden olajat szűrőt szíjat lecserél és még műszakilag nem is költött akkor rá(fék/futómű, stb). annyival többet nem ér a suzuki, ha jó a clio, akkor hajtsa azt, hálás kis autó, bár hibái vannak az 1,5 dci-nek, de ebben nincs részecskeszűrő, sőt kettőstömegű sem, ha nem pancsolt gázolajat vesz és időben cserél szűrőket és olajat, akkor nem jellemző hogy lefossa a bokáját!
itt az én vasam, nem vagyok elfogult, de még nekem is tetszik:
-
roberto211
őstag
válasz
Predator2 #38023 üzenetére
Ha nem akarsz esetleges felmerülő problémákat akkor csere egy 1.3as gombóc swiftre pld. Rovid tavra nem vennék dizlit ez az egyik másik meg jóval több 1.5dci nél a hibalehetőség is.
Suzinal ilyenek nincsennek es a gombóc swift hozza szvsz azt a minőséget mint egy régebbi clio.
Problemad nem nagyon lesz vele,furgenek furge.
Diablo kicsit renaultos valszeg kicsit elfogult a renaultal kapcsolatban sztem ezért tartaná meg de én akár hányszor benézek abba a topicba annyiszor csak a hibákat olvasom..
Masik meg nincs olyan már h azert mert "suzuki".. Gyárt már olyan minőségű ar/ertek aranyu autokat mint kategoria tarsai(se) ,mai napig megbizhatoak , es az eladasi szamuk magukert beszelnek
Biztonságba is nagyon jók már a modellek nagy reszenel. Aki leragadt annál hogy "szarsuzi" az méga 90es éveknel jar kb mert valo igaz papirbol van a regi swift de muszakilag tokeletes kb. Tehat hajra.
-
Zola007
veterán
válasz
Predator2 #36735 üzenetére
nemtudom, azért kérdeztem
megrendeltük a LUK-ot
nem merjük megreckírozni, hogy ne legyen kéznél egy mikor bontják, mert pénteken megy a kocsi szervizbe 60 km-re és nem akarom, hogy tesóm kocsi nélkül jöjjön haza
másrészt 25-ből meghozzák a LUK szettet, a szerviz ugyanazt azt hiszem 45-ért adja -
törölt tag
válasz
Predator2 #35923 üzenetére
A Mad sr jó minőségű huzatokat gyárt[link], és Renault vagy bármilyen más márkánál is lehet rendelni autószalonokban. Mondjuk nem olcsó, mint pl. egy Lidl-es univerzális huzat. Meg biztos van több gyártó is.
Persze az igaz, hogy a legjobb a gyári ülés, de van amikor muszáj huzatot rátenni. -
Skillet
addikt
válasz
Predator2 #33163 üzenetére
Nálam nem teljesít jól a bosch, de a hella sem. Biztos nálam lehet a baj.
Legközelebb én is kipróbálom a BOSOKO-t, itt a fórumon sokan arra esküsznek.
Nem, én biztosan nem vennék tartalékba, hogy tárolni kelljen még azt is.(#33160) zack
Azért vannak nyűgösebb típusok, amikbe a végtelenségig locsolhatod a pénzt, sosem lesz igazán jó. Mire a végére érsz a hibáknak, kezdheted elölről.
De jelen esetben azt kellene megtudni, hogy a hengerfej felújításon kívül lehet-e számítani motorikusan más problémára is. Itt már felmerült teljes motorgenerál, aminek én pl biztosan nem fognék neki egy punto esetében.
Meg kellene várni a szerelő véleményét, hogy hová tűnt a motorolaj, az olasz erőforrásból, mi a helyzet a kompresszióval? -
z123456789
addikt
válasz
Predator2 #32741 üzenetére
Tök mindegy milyen van nálad. Az a lényeg, hogy olyan legyen, amin jól körül tudod írni a baleset körülményeit. Amire rajzolni is tudsz ilyen kis négyzetrácsos felületen. Nálam még kárelismerői nyilatkozat is van. Ezzel meggyorsítható a folyamat általában. Rossz tapasztalatok tömkelege...
(#32742) zoo8800
Na bazz! -
tomiii.
aktív tag
válasz
Predator2 #16658 üzenetére
"miért nem tud a BMW-s befordulni?"
1. Mert bénázott a sofőr és felakadt az alja, teljesen szarul fordult rá a kanyarra.
2. Fogalmam sincs ennek mi a módja, ragassz nagy, felfelé álló hurkapálcákat a két első sarokra, azzal tudsz tájékozódni, hogy merre jár az eleje.
(#16661) Skillet: Ami a felakadásból következik, mert nagyon hamar fordult, tehát ha már az autó is annyira ferdén áll, hogy ledifferáljon, akkor már le is érne az alja, ha a földön lenne a kerék. SZVSZ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged