- Fórumok
- Technika, hobbi, otthon
- Autós topik
- (kiemelt téma)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-10-31 19:24 Téma összefoglaló
-
BigBlackDog
veterán
(rögzített hozzászólás)A következő autós találkozó időpontja (a többség döntése alapján):
2026. május 10. (vasárnap) 16:00
A helyszín egy korábbi javaslat alapján: Savoya Park, Auchan parkolójának Kőtár utca felőli sarka (nagyjából errefelé), a nyitott részen. Esőnap esetén kicsit majd beljebb gurulunk legfeljebb. Ahogy látom, villanydelejes szekerek számára van töltőkészülék is errefelé.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buster17
addikt
Hali! Meghajtott hátsó kerékre szereték nyári gumit 255/35 R18 méretben és az alábbi típusokat néztem eddig.
Sava Intensa UHP 2 (27ezer akciósan)
Vredestein ultrac vorti (38)
Fulda Sportcontrol 2 (39)(Barum Bravuris 3 volt eddig rajta)
Mik a vélemények ezekről a gumikról vagy árban jobb alternatíva?
Ja, most látom van gumis topik is... Maradhat?
-
Buster17
addikt
Hát akkor ennyi erővel a boltban is kerekíthetek ezres kerekítéssel és akkor kevesebbet fizetek pár százzal
-
Buster17
addikt
Hali! Nektek merre kerekített a NAV a súlyadó díjával?
Nekem felfelé, de most nem az a pár száz forint, de ha XY forint a díja akkor mi jogon hajt be többet? Önkormányzatnak ez régen sikerült, navnak miért nem? Ennyire kell a dolgozóknak a bónusz? -
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
Hali! Találtam egy 14éves autót 24ezer km-el.
Az autó patika kívülről, de milyen buktatói lennének egy ellentétben többet futott példánnyal?
Ha azt nézzük rosszabb esetben 7evente volt olajcsere.Amibe több km van az sajnos az állapota is tükrözi.
Mi tévő legyek ilyen esetben?
Seicentorol van szó

-
Buster17
addikt
Van egy obd2 vgate készülékem és egyáltalán nem akar csatlakozni a telefonhoz. Nem is látni sehol semmit mintha be se lenne dugva. Mit csinálok rosszul?
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
Hali! Pesten vagy gy-m-s megyében tudtok ajánlani ahol klímát ozonizálnak meg feltöltenek korrekt áron?
-
Buster17
addikt
Hali!
Télre szeretnék venni valami autóponyvát egy projekt autóra.-Cél: Ne rohadjon tovább, szárazon tartása. (Nem baj ha karcol, mert úgy is fújva lesz.)
Milyen ponyvák közül nézelődjek, mit ajánlotok?
Kis autóról van szó, szóval nem is kell nagy..
Köszi
-
Buster17
addikt
Hali!
DS4-ben hol van a pollen szűrő? -
Buster17
addikt
Azt mondta nekem is hogy 80ezer forint de én csak pislogtam (Ő is) hogy annyiba kerül.
Szóval akkor egyenlőre nem nagyon lehet olcsóba' megoldani.Mezei SD kártyára nem lehet felrakni egy igot vagy valamit? Bár gondolom nem ha senki se így csinálja. Érdekes megoldás az biztos
Kornel
Láttam de az mégsem ingyen van
Vagy telefont vesz 80ért vagy SD kártyát -
Buster17
addikt
Hali!
Ismi vett egy suzuki SX4 s-crosst, de nincs okostelefonja. Hogy tudja így használni a navigációt? -
Buster17
addikt
Ez az megtaláltam de nem tudok belépni hiába van ügyfélkapum... Vagy valami trükkös regisztráció kell még ügyfélkapun keresztül, hogy betudjak lépni?
-
Buster17
addikt
Rendszám alapján melyik oldalon lehet megnézni a futott kilométereket is?
-
Buster17
addikt
Fóliás kocsit mivel szabad lemosni?
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
Hali!
Citroen ds4 (2013) mekkora a gyári kerekei? 19es kerekekkel adták de csak 16, 17, 18as kerekek vannak bejegyezve a forgalmiba -
Buster17
addikt
Hali!
Megint allianz!
Letöltöttem a bizonylatot vagy micsodát de csak az első negyedévesig azaz március 31ig érvényeset.
Következő negyedévet kifizettem már.
Hetfő reggel mennék műszakira. Addigra meglesz az új igazolás? Holnap 1.én már benne lesz a rendszerben és letölthetem a következő negyedévest vagy hetfő nyitásig kell várnom? -
Buster17
addikt
Nem voltam regisztrálva. Most jó lett zsír köszi

-
Buster17
addikt
Hogy lépek ide be?
Sehol se láttam ilyen oldalt -
Buster17
addikt
Nem utalásos hanem befizetéses a saját oldalukon. Legalább valami nyoma lenne hogy fizettem de semmi
-
Buster17
addikt
Ezt csináltam meg most is. Legutóbb is így kellet megcsinálnom. Minden befizetésnél elkell ugynezt játszani? Mert akkor áttérek a csekkre
-
Buster17
addikt
Legutóbb nekem is küldték emailban de elveszett utana kértem ki ugyan így és akkor is emailban küldték nem postán
EQM
Hol? -
Buster17
addikt
Hali!
Allianz biztosítónál ha online fizetek akkor miert bszik valami igazolást küldeni? Most mennék műszakira tegnap előtt fizettem be aztan sehol semmi. Előző negyedéves sincs meg most vettem észre. Külön kellet kérnem az igazolást róla postán küldik. Marha jó. Ilyen fosch rendszert én még nem láttam. Inkább csekken fizetem be inkább és nincs ennyi probléma vele. -
Buster17
addikt
És követelmény hogy minden alkatrésze meglegyen a kocsinak? Csak a belsőteret kapnám ki meg az ablakokat
-
Buster17
addikt
Hali!
Bontóba lelehet úgy adni kocsit hogy az okmányiroda bevonta a rendaszámot meg a forgalmit?Azt olvasom rendszám meg forgalmit is kell nekik adni, de ha az már le van adva akkor törzskönyvel is átveszik?
-
Buster17
addikt
Előtte mind két kocsit a nevemre kell írni és csak utána lehet ezt?
Mindkettő kivan vonva -
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
Hali! Ha motor nélkül veszek kocsit, de van egy másik kocsi amiben ugyan olyan motor van és átrakom akkor ez így rendben van és átmegy az eredetvizsgán vagy mi kell még hozzá? Milyen irat bizonylat stb és nem ilyen egyszerű?
-
Buster17
addikt
Ha eladó egy kocsi és a vevő kiviszi külföldre mert ott dolgozik/lakik de ugyan ugy magyar a vevő akkor hogy megy az átirás/kivonatás?
Ugy tudom ha nem kulfoldi allampolgar a vevő akkor neki kell az okmányirodas dolgot megcsinalni. Leadni a rendszamot stb.
Kivonáti költséget és a kinti lakcímkártyán kívül van még valami plusz költség vagy még kell valami papír?
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
Külföldre kiküldik a gyorshajtást?
-
Buster17
addikt
1.4, 6.seb., 2012, benya, kuvik 140nél 4000, 130nál 3700.
Írd bele ezt is
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
Vedd meg a civicem és nincs duzzogás

Szép, nagy, elfér a család.
Nekem egymagamnak túl nagy
-
Buster17
addikt
Valami nagy családit kezdj nézni

-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
Mikor jön ki az új civic?
Vagy már kijött? -
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
Olajcserét milyen időközönt kell csinálni?
Tudom minden kocsinál más de még is mi az ajánlott?Mi minden kocsinál, típustól függetlenül 10ezernél cseréljük.
Olvasgattam és a gyártó 20-30ezreket ír egyes típusokra.
Ez normális? Nem sok egy kicsit?
Külfőldi fórumokat olvasgattam és azon megakadt a szemem hogy ha jó az olaj akkor 100ezret is simán elment.Így vegyen az ember használtan kocsit aztán még lehet olaj se volt benne cserélve

-
Buster17
addikt
Autómata és a félautómata között mi a lényeges különbség? Melyik a jobban bevált?
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
Ha lenne rá lehetőség elcseréljem a hondát egy fiat 500-ra?
Érvek, ellenérvek a fiatról? -
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
Holnap papit el kell vinnem a kocsijával fáért... Seat Leonba pont 180kilo belefér.
Múltkor elfelejtettem lefényképezni, de ha titeket érdekel a téma akkor megosztom veletek
-
Buster17
addikt
Esetleg Pest alatt közelebb?

-
Buster17
addikt
Megbízható gyors futóművest tudtok Pesten vagy környékén?
-
Buster17
addikt
Hali.
Westend parkolóból vittek már el kocsit? -
Buster17
addikt
Haver kapott ülés huzatot.
Benéz a kocsiba, majd:
-Nekem is ugyan ilyen márkajú az üléshuzatom.
-Aha. Az Airbag nem a márka lesz...Mosolyt csalt az arcomra

-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
Tudom. Már amikor ordított akkor már igazat adtam neki

-
Buster17
addikt
Valaki elmagyarázná hogy lejtőn lefelé miért ne üresbe menjünk hanem sebességben?
Autószerelő ismerősöm váltig állítja hogy üresbe fogyaszt kevesebbet mert hogy kisebb a fordulat...
Hiába magyarázom hogy nincs befecskendezés olyankor de hiába. Megmagyarázza.
Autópálya közepén leállítja a motor és mondja most nem fogyaszt semmit
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
Hali!
Milyen lopásgátlót ajánlotok kocsiba?
Valami immobilizerre gondoltam meg valahova elrejthető GPS-t?! -
Buster17
addikt
...ezt a hybrid aurist is kifogom próbálni azért. Kíváncsi vagyok mit tud

-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
Pelyparipahimpilimpi tudja.
De lehet igazad van akkor se biztos, de lehet én néztem el, de lehet azok is így mennek.
Nézegettem őket és 7-8ezer alatt nincsen semmilyen.
Qru
99 paci az kevés? -
Buster17
addikt
Hali!
Honda Civic 1.4 VTEC Sport 2012-es 25e km 10.450€ márkakereskedőtől garanciával jó vétel vagy gyanúsan olcsó?A 2008as 100e km-es autók alig olcsóbbak nála.
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
Hali!
Ha a BAS ESP / ABS világít akkor még útrakelhetek?
Tegnap volt kerék csere. Lehet ez hozott élő valami hibát?
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
Az emberek 99%-a (1% én vagyok) miért a mosás után porszívózzák a kocsijukat?
Nem tudom felfogni. Eleve ha kirázzák a szőnyeget rámegy a por...
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
A lefújószelepnek milyen hangja kell hogy legyen?
Haver dicsekedik, hogy vett egyet a kocsijába, de én laikusként nem azt hallom mint a játékokba meg a filmekben hanem olyan a hangja mint amikor a forgó flexkorongot a vashoz érintik.Neki tetszik, vagy nem meri bevallani.

Szerintetek?
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
Hali!
Ha kivont kocsin lejár a műszaki akkor a következő műszaki újra forgalomba helyezéskor szigorúbb (kpm?) vizsgára kell vinni a mozaik utcába? -
Buster17
addikt
Hol van veztek tréning ahol van vizespálya is?
-
Buster17
addikt
Hali!
A jobb első keréknél amikor balra kanyarodok akkor surcolódik valami. Nem tudom mi lehet de így nekivaghatok 400km-nek? Utána tudnám megnézetni. -
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
Smsbe vettem pálya matricát de két számot felcseréltem. Így még mehetek vele?
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
Hátsó üveg sötétítés legális? Kell hozzá valami dokumentom vagy valami más?
-
Buster17
addikt
Hol olcsóak a gumik? Hol érdemes venni/rendelni?
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
Melyik gumi méret a "jobb"? 195/50 vagy 185/55? Csak ezt a kétfélét lehet rátenni a kocsira.
82T, 81T, M+S jelölés mit jelent?
-
Buster17
addikt
Hülye kérdés de 5x112 lyukkiosztásó kocsira rámegy a 5x114 felni?
Pontosnak kell lennie vagy lehet 2mm eltérés?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Technika, hobbi, otthon
- Autós topik
- (kiemelt téma)
- Könyvajánló
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Motoros topic
- BMW topik
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Star Citizen
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- MSI Thin 15 B12UC - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing kormányszett garanciával hibátlan működéssel
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)