Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Autó költségek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
imyourfriend
üzenetére
Ha van penze szervizre, akkor miert erdekelne?

-
imyourfriend
őstag
válasz
TayRol
üzenetére
Igaz, ezért nem fogom megérteni sohasem az ilyen embereket. Mondjuk lehet hogy én túlzásba estem, hazafelé jövet meghallottam egy ciripelő hangot a hajtómű felől mely csak néha hallatszott, vissza is vettem a tempóból 27-28km/h környékére most pedig utánajárok a hiba forrásának.

-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Lehet hangsúlyoznom kellett volna azt az úton kitételt.
Erdőben más a helyzet, ott kell a jobb irányíthatóság ami a szélesebb egyenes kormány ad. -
TayRol
nagyúr
válasz
imyourfriend
üzenetére
mert neki nem státuszszimbólum, hanem csak egy eszköz, és a vagyonához képest elenyésző az értéke. persze a karbantartás hiánya alól ez sem menti fel.
-
imyourfriend
őstag
Ma ismételten szereltek a boltban egy 6-700ezer forint környéki országútit. Állítom ezek a pénzes emberek mit sem törődve a cuccal mennek esőben hóban, meg ahol érnek és leszarják hogy mennyire rohad el az országútijuk.. pedig ultegra szett volt a gépen, de az amit produkált hát.. nem volt váltásnak mondható.

-
válasz
Teasüti
üzenetére
A szíjhajtás felesleges szerintem, egy jó agyváltó és egy rendes egysebi lánc elég jó kombó. Inkább SRAM-ot vagy sturmey-t ajánlok, shimanoból igazán az alfine jó. Egy outi fékváltókaros alfine nagyon adná, előbb utóbb szerintem szerzek egy olyat.

(#46889) Napfénysüti Szerintem csak félnek tőle, illetve nem tudják beállítani a rendesen. Egy egyenes kormánnyal se mászni nem lehet normálisan, se kigyorsítani, illetve a csuklóra is nagyon nagy terhelést ad. Útra nincs létjogosultsága szerintem. Akkor már inkább egy albatross
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
De rég jártam erre...
Srácok mit ajánlotok munkába járásra és közlekedésre 100% aszfalthoz? Vmi suhanósra gondoltam, ami esetleg elvisz messzebbre is, ha épp bringázni támadna kedvem (sport jelleggel).
Csomagot nem kell vinnem így megfordult a fejemben egy outi, esetleg egyenes kormánnyal. Érvek? Mondjuk a tárcsás monti után biztos félelmetes lenne. Bár nem volna hátrány, ha sárvédőt is fel lehetne rá rakni, normálisat.
Köszi! -
fpeter07
veterán
Az alsócsőre mit raktak ennél a bringánál? [link]
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Jarod1
üzenetére
Először vettem egy 3000(?) forintos vackot auchanban. Nem volt rossz, csak mivel nincs oldal védelme, ezért nem volt kimondottan praktikus lelógó cuccot tenni rá

Aztán vettem egy ilyet. Nem rossz, csak 1"-os nyeregcsőre való, az én nagyobb nyeregcsövemen talán el akart forogni, vagy nem is tudom.
A végén ilyet vettem oldalkerettel.
Erre először egy ilyen táskával használtam, de nem igazán bírtam a tépőzárjait, meg hogym a felső rész gyakorlatilag lenyeklik a csomagtartóról.
Most van egy ilyen, a csomagtartóhoz illeszkedő táskám. Ugyan még nem próbáltam élesben, viszont pillanat alatt felszerelhető, levehető, fogantyújával kényelmesen hurcolható.
Igen, a Topeak nem a legolcsóbb cucc, viszont az áráért minőség jár.
-
rétisün
veterán
válasz
TakiUZ
üzenetére
nálam is...meg tegnap is

meg múlt kedden is, megvan minden a kis franciához, alighanem vasárnap költöznek az eddig speeder vázban átmeneti szállást találó outi cuccok.
-
cobranco
csendes tag
Sziasztok!
Egy kicsit le vagyok maradva,mivel tavalyi túrám következő epizódját ajánlom mindenki figyelmében,közben már tombol az idei nyár…
Szóval,…Bringával a Rivierán 2.rész,ezúttal egy kis ízelítő az olasz-részről:
https://www.youtube.com/watch?v=BKoo9gNxyLs
Útvonal:
Grimaldi-Ventimiglia-Vallecrisia-Bordighera-Ospedaletti-San Remo-San Stefano al Mare-San Lorenzo al Mare-Imperia-Diano Marina-Marina di Andorra-Alassio-Albegna-Borghetto-Loano-Pietra Ligure-Finale LigureTérkép:
http://users.atw.hu/cobranco/terkepek/alpex5.2014..htmlFotóalbum:
https://plus.google.com/photos/108429527626914127671/albums/6095697900124172945Irásos túrabeszámoló:
http://users.atw.hu/cobranco/turabeszamoloriv_14.htmlFogadjátok szeretettel!
Cobranco
-
t1
veterán
Sziasztok ezek közül melyik lenne a legjobb választás illetve a sorrend?
Súlyom 90kg + gyerek ülés gyerekkel.Kross Evado 1.0
Alpina Eco C20 2014
CTM Twister 1.0 2014
Gepida Alboin 200 CRS 2014
MERIDA 2015 CROSSWAY 05-V
Neuzer X2Gyerekkel való túrázgatás lenne főleg aszfaltos úton a legfőbb felhasználása .
Köszi a segítséget
-
-
fpeter07
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Ezzel lehet durvulni, nem félted a gépet.
-
andrisbandi
őstag
válasz
Bicskás
üzenetére
Persze, simán ajánlom.
Pár dolog még eszembe jutott;
- a nyeregcső általában szabad, de Murphy törvénye szerint pont a cs.tartó felszerelése után akarunk hátsó villogót vagy hátsó sárvédőt aplikálni a nyeregcsőre. Ilyen esetben már kevés a hely rendesen felszerelni őket.
A sárvédő a legnagyobb "baj", mert az kerül legalulra. Legfelülre pedig a villogó, szinte az ülés alá. Ekkor már könnyen eltakarhatja a lelógó ruha a pilácsot. Extra meredek lejtőzéskor, amikor az ülés mögé kell a "levegőbe ülni" már útban van a "sárvédő miatt felemelt cs.tartó". Mondjuk amúgy is picit zavaró, ha valaki sokat lejtőzik így, főleg ha valami magas van is rajta, pl hátizsák. Ilyenkor le kell szállni és tolni.Én a hátrányai mellett nagyon megszerettem a montin ezt a nyeregcsöves csomagtartót. Kaját, piát, ruhákat sokkal egyszerűbb így vinni, mint hátizsákkal.
Van egy trükköm, hogy ne legyen mocskos a cs.tartón vitt cucc:
- Nagy nejlon kukászsákban van a háti, és így van felpókozva :-) -
Egyszer láttam ilyen kicsi bringás táskát csomagtartóra valót, de csak akkorát, hogy pont elfért a csomagtartó tetején, ilyet hol lehet kapni? Jól jönne nyáron rövid túrázni.
-
Bicskás
senior tag
válasz
andrisbandi
üzenetére
Szerinted nekem jó lenne Caprine Epik 30 kerékpárra ?
Általában kb ezek lennének benne :
-Belsőbe belehúzott bikalánc ( ~3 kg )
-Lakat ( ~0,3 kg )
-Pótbelső ( ~0,2 kg )
-Pumpa ( ~0,5 kg )
-Multitool ( ~0,5 kg )
-Kukásmellény ( ~0.1kg )
-Gumileszedők ( ~0,1 kg )Tehát kb ez az amatőr túlélőszett szerűség lenne benne általában.
/ Van valami életbevágó dolog, amit kihagytam ? / -
andrisbandi
őstag
válasz
Jarod1
üzenetére
Nekem is ilyen nyeregcsöves csomagtartó van a montin, a Hervisből.
- Egyáltalán nem billeg, vagy mozog, nagyon szorosan kell rágyorszárazni a nyergcsőre.Hátránya; összekarcolja a nyeregcsövet (nekem fekete eloxált cső).
Valamint az enyémen gyárilag van két gumipók, hosszanti irányban. Egyik vége rögzítve, a nyergcső felőli oldalon, a másik vége egy fém kampó. Ez nagyon jól tart, de ha üres a csomagtartó, ez a fém kampó elégé tud rázkódni, zörögni. Ilyenkor egy extra harmadik mini gumipókkal fogatom le a zörgő kampókat :-)Legtöbbször csak egy petpalackos vizet viszek rajta. De néha hátizsákot, vagy ruhákat. Elvileg 10 kilóig terhelhető a hervises.
-
brownus
veterán
-
hegyimorc
senior tag
válasz
Jarod1
üzenetére
Maga a csomagtartó nem billeg. Két ponton billeghetne, ott ahol a nyeregcsövet fogja, és a teteje, de mindkét csatlakozási pont nagyon stabil. Más kérdés, hogy amit ráteszel az mennyire billeg. Annyira amennyire jól rögzíted

Én nem táskát hurcoltam ezen, hanem olyan nagyobb fotóállványt, amit nem lett volna kényelmes hátizsákban vinni, egyrészt mert nehéz, másrészt mert lelóg (vagy fel, magasan a fejem fölé)
Szóval ez viszonylag nehéz (és hosszú) cucc volt, de montival, terepen megjártam vele a Bükköt gond nélkül, de rendszeresen nem használom. Az előnye az, hogy fél perc alatt felteszem ha kell, de állandó használatra nem ilyet vennék, hanem egy hagyományos, több ponton rögzíthető és könnyebb csomagtartót.
Az enyém kicsit más, valami ilyesmi:

-
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
A mintától aszfalton esőben csak jobban csúszik a gumi, nem egy eső gumi ez mert ahhoz jóval puhább keverék kellene, de elég széles szóval bőven elmegy esőben is. Mentem már vele szakadó esőben. Itt le van írva miért nincs értelme a mintának aszfalton
-
andrisbandi
őstag
MTB World Cup DH 2015
Nagyon komolyan tolják, még a csajok is.
- Van csattanó is a végén, olyat zúz a csóka amire még nem volt példa :-) -
A_ScHuLcZ
addikt
Urak, nem kevés egy kicsit ez a bordázat trekking/városi bringához? (90% aszfalt, 10% kemény földút) Jókat írnak róla, az ára is nagyon kedvező, de előnyös lenne, ha az enyhébb esőnél nem kezdene rögtön csúszkálni, olyankor is szoktam közlekedni vele.
Még ma szeretnék venni valamit, hétvégén felavatnám, ha az időjárás engedi..
-
goldnarmz
aktív tag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Ment PÜ.

(46855) Rotweiler: Vidd el szervizbe, megoldják. Gyorsabb, és jobban jársz, mintha tudatlanul (már bocs) nyúlnál hozzá.
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Sejtettem, hogy valami nem stimmel...
Olyat honnan, és mennyiért lehet kapni? -
válasz
Rottweiler89
üzenetére
Hiányoznak róla a hézagoló gyűrűk, ezt így nem lehet használni.
(#46846) TayRol: Szívesen! Jó bringázást!

-
D.Orion
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Ott az időkód a linkben: t=617
Véletlenül nem Chrome-t használsz?
Sajnos az ilyen nagyon okos böngésző, hogy mindenről eldönti a háttérben, hogy mit szeretne a felhasználó csinálni. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Az elejétől kell nézni,nem tudom miért van az,hogy ha egy videó közepén döntök úgy,hogy kimásolom a címet,a link onnan kezdi lejátszani...mintha csak az idő ahol éppen van mikor kimásolom változtatná az URL-t!

(#46849) rob210 ...volt már vagy 4 Sigma km órám,egyik legmegbízhatóbb márkának tartom.

-
rob210
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
köszi, akkor megyek megveszem 
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
rob210
üzenetére
Minden benne van a csomagban és több mint szükséges egy gyereknek.
OUTISOK...a tárcsafék feltartózhatatlanul érkezik világotokba!
(#46843) venember83 ...picit néha izzadságszagú ahogy a gyártók igyekeznek egyedivé és felismerhetővé tenni saját márkájukat.Annak a törésnek aztán nem sok köze lehet a geometriához. Annál több a dizájnhoz.Amúgy meg impozáns ahogy az a stucni belesimul a vázba. Inkább tetszik nekem is mint nem.
-
rob210
nagyúr
Hölgyek, urak, volt már róla szó, de egy gyereknek ez szerintetek megfelel?
Nem akarok bonyolult drága cuccot venni, úgy is elesik párszor akkor meg sajnálnám a ráköltött pénzt.
Illetve ehhez a felszereléshez szükséges tartó is benne van a csomagban, vagy azt külön kell megvenni?
Mert láttam a honlapon külön féle tartókat is, felesleges köröket nem futnék

-
TayRol
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nagyon bejövős.

Nálunk meg feleségem lett gazdagabb egy új cangával, egy Bergamont Helix 4.0-ával, amivel kapcsolatban a segítségért ezúton is köszönet Runner_fxr-nek.

-
válasz
venember83
üzenetére
Dehogyis... nagyon szép
. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Olyan ronda hogy már majdnem szép.

-
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ideális bringa a Notre Dame toronyőrének...
-
Eh... aprón... Mondraker Podium Carbon 29er...
-
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
Egy volt Coiler tulajdonos a duplavállas telóra esküszik... -
Because
őstag
élvezetes lehetett: [link]
-
Jarod1
veterán
használ valaki ilyen csomagtartót?

-
D5
aktív tag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Nagyon köszönöm ezt a részletes leírást

Így már tudom, mit várok tőle. -
zoli03
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Ha volt rajta kopásjelző csík, akkor már nincs, vagy alig van meg. Ha nem volt rajta, akkor érzed az ujjaddal, hogy homorú a felülete (ha nagyon-nagyon el van fékezve, akkor már akkor érzed, mikor megérinted, vagy szemmel is látni).
-
concret_hp
addikt
az miből látszik, ha "el van fékezve a felni"

-
norrberth
addikt
Sziasztok! ilyet honnan tudnék szerezni? [link]
-
Atke
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van ötlete hogy mitől lehet az hogy a gépem (Trek Fuel EX 9 2008) mikor meghúzom a hátsó fékkart nyekergő-nyikorgó hangot ad? Fék biztos nem,mert ma tettem fel egy új fékszettet és azzal is produkálja. Tárcsa esetleg....Tag-ra is gondoltam, de akkor az adná akkor is ha nem húznám a féket.
Múltkor elkapott egy elég nagy eső,azóta van ez.
Amire én tippelni tudok: hátsóagy, tárcsa, vagy esetleg valamelyik forgáspont (ABP rendszerű)... -
A villával kapcsolatban a következőkkel számolj, az kb egy 25 ezer ft-os villa. Minőségi teleszkópok 60-80 körül kezdődnek, már ebből érzékelheted a különbséget.
Alapvetően kényelmes túrázásra, nem túl durva montizásra, városba jó lehet. Viszont 80-85 kilónál nehezebb testsúlyú embereknek már túl puha. Míg egy jobb minőségű levegő rugózású telót olyan nyomásra fújhatsz ahogy az a testsúlyodnak megfelelő, addig ezzel az olcsóbb villával nem sok mindent tudsz kezdeni, mert csak egy rugó előfeszítő tekerő van rajta amivel max 10-20%-ot tudsz rajta keményíteni. Normális csillapítása nincs, tehát nagyobb sebességnél, picit komolyabb terepen már összevissza pattog, nem csillapít rendesen.
Semmit nem tudsz állítani rajta, gondolok itt a visszaútra vagy a kompresszióra, ezek a funkciók csak komolyabb villákon vannak.
A villa merevsége nem túl jó, erősebb tárcsafékek eléggé megcsavargatják, belül egy csomó műanyag alkatrész van, ami nem cserélhető mint egy normálisabb, drágább villában. Ezáltal hamar kotyogóssá, lötyögőssé válhat ha komolyabban terheled.
Visszafogott használat mellett akár pár évig is szolgálhat, de sportosabb használat mellett egy szezon alatt is kukázhatod. -
Bicskás
senior tag
Szerintetek értelmes gondolat a Maxxis Ignitor mellé egy Schwalbe Marathon Plus Tour külsőt venni hátra ?

/ Többnyire terep... / -
gergo5991
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
szabad kérdezni mivel készültek a képek?
-
D5
aktív tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
A szemem előtt emelte le a boltos az új cangát.
Szerintem így alkudni nem nagyon tudnék, de azért megpróbáljam?
Nem fogok vele nagyon "keménykedni", többet fogom városi körülmények között, betonon használni (természetesen más gumival), mint terepen, egy jó kompromisszumnak tűnik nekem így ez a bringa. -
AVarice
tag
Keresgéltem használt bringát és megláttam ezt:
"Kárbonvázas kerékpár apró hibával eladó"
A képen látszik, hogy két darabban van a bringa. Milyen lenne a nagyobb hiba?
Vajon mit kapott szegény... -
pikszel
addikt
Üdv itt mindenkinek!
Segítségre lenne szükségem. Van egy 2004-es Marzocchi EXR Comp teleszkópom, amihez sajnos nincs v-fék adapterem, viszont mindenképp azzal szeretném használni. Ha esetleg lenne valakinek ilyen, vagy tudomása lenne arról, hogy honnan tudnék keríteni az kérem jelezze. Erről lenne szó:

Köszönöm!
Üdv,
p -
szjoci
őstag
Szia!
Korrekt gép ennyiért szerintem (oktalinkes hajtókar, kazettás agy, Alivio váltókarok, hátsó váltó, fékek). Persze használtan ki lehet fogni jó állapotban lévő magasabb felszereltségűt, de újonnan ennyiért szerintem ez a teteje felszereltségben annak amit adnak. A villától ne várj túl sokat... Még mielőtt megrendelnéd, azért hallgass meg másokat is

Üdv,
Joci -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Saccra én is egy 100-ast éreztem plusz árnak a kék-fehér propelleres embléma miatt.

-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Embléma nélkül 180-220 körül lehetne.
-
Jarod1
veterán
használ valaki ilyesmi csomagtartót?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Na igen ezért mondtam hogy érdekességnek elment de nem kéne. Egyébként valami 335.000 Ft-ot kérnek érte.

-
lsebestyen
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Jobb ha maradnak az autóknál.

-
D5
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. MTB vásárlás előtt állok. Sokat olvastam már utána itt is, tesztbike-on is. Jelenleg úgy állok, hogy vagy megveszem ezt 130 K-ért, vagy tovább kutatok, és valahol az előbbi áráért használt bicót veszek (elvileg jobb, minőségibb felszerelésekkel) - de mégis használt marad a bringa.
Ti mit tennétek a helyemben? -
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Napfénysüti
nagyúr
Ma BMW szalonban volt szerencsém két propelleres márkájú bringát megnézni.
Ez volt az egyik: [link]
A másik meg egy ennél komolyabb ösztelót MTB volt. Érekességnek elmentek.
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Én aszfalton felnyomom 3 bar-ra. Terepen elöl 2,2 hátul 2.5, nekem ez tűnt optimálisnak a stílusomhoz.
A felemás gumiválasztásnak is vannak azért hátrányai, ha nagyon agresszív stílusban bringázik valaki, akkor jobb ha elöl hátul ugyan úgy fog a gumi. -
cescenet
csendes tag
Jól gondolom hogy ennek a váznak nem sok köze van a Colnagohoz?
-
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Guminyomást MTB-nél 2,1-2,3 bár közzé szoktam belőni, így nem pattog, és elég jól gyorsítható marad. Lockolt teló aszfalton van, carbon merev villával meg még soha nem pattogtam el. Versenyre nem járok, aszfalton sem tekerek túl sokat, inkább földút, vagy dózerút, olyan 40-60%-ban. Akkor összességében marad ez elől-hátul, esetleg kétévente elkopik (nagyon puha)...

-
A csillebérci tesztnapon is volt, de annyi mindent ki akartam próbálni, hogy a fatbike-ra már nem jutott idő.

Néztem videókat is, elég keményen tolják lefelé is fatbike-al.Mostanában már bevett szokás a gyártóknál a felemás gumi, ha belegondolsz érthető, hajtott kerékre jobban gördülő gumi értelemszerűen kicsit könnyebb, jobb gyorsíthatóságot, tekerhetőséget eredményez, kormányzott keréken meg jobb lesz a tapadás.
-
Cadal
őstag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Nekem idén a szilvásváradi maratonra kitelepült Specialized fatbike-ját sikerült kipróbálnom. No épp csak egy párszáz métert tettem meg vele, de meglepődtem mennyire könnyű volt tekerni (igaz kemény földúton nem nagy kunszt). De volt olyan is a ki a maratont fatbike-al teljesítette. Szal' nem elvetemült ötlet szerintem. Minden esetre érdekes élményt ad a használata az biztos.
Gumiabroncs témára: A merev farú Cube-omra a gyártó különböző mintájú gumikat szerelt gyárilag. Elöl Schwalbe Tough Tom (ez elég traktoros minta) hátul pedig Schwalbe Rapid Rob (ez valamivel komfortosabb). nem mondom hogy rossz ötlet, de én csak pislogtam mikor láttam.
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Elpattogni? Ha merev villával használod, vagy lezárod a telót és mellé nagy guminyomást alkalmazol akkor kicsit lehet, de az nem a felemás gumiválasztástól lesz. Szerintem nincs értelme a különböző szélességnek, esetleg egy kicsit nagyobb nyomást hátra.
Mondjuk egy merev vázas montinál lehet értelmesebb választás egy közepesen bütykös azonos mintázatú, AM/Trail fullynál már inkább van értelme a vegyes gumihasználatnak.
Persze ki lehet próbálni merevvel is, azt még nem próbáltam.Próbált már valaki Fat bike-ot?
Azt nem mondom, hogy vennék is egyet, de kipróbálnám. Jövőre lehet hozunk egyet teszt bringának. Deer Hunter 6.0
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kompakt vízhűtés
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Olyat honnan, és mennyiért lehet kapni?