- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
-
LOGOUT
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
j.bravo #189423 üzenetére
Én most ezt vettem, de még nem próbáltam ki.
1500 Ft, legfeljebb nem lesz jó.
Korábban is vettem már hasonló, laptophoz használható USB-s endoszkópos kamerát, nem volt velük gond.
Persze a saját módjukon kell őket használni.
Például napsütésben az autó motorterébe benézni reménytelen.
A fókusszal is baj van, mert van, ami közelre életlen, van ami távolra, de nem mélyedtem el ezek lelkivilágában. -
Zola007
veterán
válasz
j.bravo #189423 üzenetére
Én is nézegettem, egyelőre arra jutottam, hogy általában olyan helyen használnám (motortér, csövek, csatorna, rések), aminek a közelében sérülékeny egy okostelefon
másik hogy volt korábban USB kamerám, de Android 11 után már nem működött, így kénytelen voltam eladni
dedikált kijelzővel is egész jókat kapni 20-30e körül és bármelyik része sérül töredéke egy okostelefon árának és mivel integrált a szoftvert, biztosan nem lesz később kompatibilitási probléma vele pont akkor mikor éppen nagyon kellene
-
j.bravo
addikt
nem rossz ötlet, de egyelőre kispályás vagyok: álmennyezet fölé (nem kazettás, csak roncsolással szétszedhető) kellene benézni, érdemes-e megbontani hogy át lehet-e vezetékezni aztán áthelyezni a mennyezeti lámpát, vagy csak akkora roncsolással hogy inkább nem állnék neki.
Ja, meg külső hőszigetelésbe kismadarak által fúrt lyukba, hogy lakják-e még a fészket. Feltételezhetően már kirepültek, de csak akkor tölteném ki/fedném le a furatot ha már nem. Valamint elhelyeznék egy külső odút, gondolva a jövőre, de az esetleges jelen fészekalj nyilván nem költözne már át. -
j.bravo
addikt
Üdv! Van ajánlott kiciócó endoszkóp kamera? Lehet okostelefonra dugható is, de laptopra dugható eggyel talán jobb lenne. Dedikált féltégla megjelenítő egységgel csak akkor ha az az "időtállóbb". (értsd: mondjuk 2 év múlva még használható).
A keresőt használtam, volt ilyen kérdés régebben de nemigen találtam választ, na de hátha most :D
-
j.bravo
addikt
Végülis mindegy, ettől függetlenül a felelős állattartás része lenne az is hogy nem csak szobadísz/kerti dísz, hanem foglalkozik is vele a gazdi.
Műszaki megoldások pedig (ld. pl. #189407 ) vannak, csak a legtöbben - PC módon mondva - nem számolnak ezekkel a költségekkel. -
j.bravo
addikt
Ha a szökés megakadályozása mellett nem csak szobadísznek tartja a gazdi a macskát (persze ugyanez kutyára is igaz), hanem foglalkozik vele, játszik vele, akkor jó eséllyel nem akar szökni. Főleg ha az ivartalanítás által a tomboló hormonok kérdése kiesik.
A kijárós macskatartás szvsz nem menő. De legalábbis a jogszabálynak nem felel meg ("köteles megakadályozni a szökését"). Értem, hogy van aki szerint "ha hazatalál, akkor effektíve nem szökik el", de mivel jelentős időt kint tölt, azalatt kárt vagy balesetet okozhat (akár vétlenül, közvetve), akkor is szökésnek minősül.
Szigorúan
filozófiaielméleti síkon/szinten van alapja annak, hogy milyen jó lenne ha az ember nem tartana állatot merő kedvtelésből, de mivel sokaknak már a macska/kutya társállat (és tényleg segíthet a lelki/szellemi egészség megőrzésében), illetve vannak a határterületek, ahol van a macskának vagy kutyának feladata is, ez messzire vezet, és tényleg nem ebbe a topikba való. Továbbá a haszonállatok tartásának kérdése is egy messzire vezető téma. -
Dr.NX
addikt
Már csak azért sem szabad engedni a macskát kóborolni, mert pusztítja az énekesmadarakat, gyíkokat, stb.
Felelős állattartó erre is gondol. -
Postas99
őstag
válasz
szente #189409 üzenetére
A kutyáink kiállítási kutyák, egy halom munka van benne, nem szerencse.
5leteseN: Felelős állattartóként, inkább ivartalaníttatom azokat az állatokat amivel nincs további tervem. Nem csak magadat véded attól, hogy egy halom gondot vegyél a nyakadba de az állat sem fog nőstény létére később emlő daganatot vagy méh gyulladást kapni. Arról nem beszélve, hogy egyéb betegcégek is lehetnek (macska aids) Az állat tovább él. Hímeknél szintén ez a felállás.
Mikor jutunk el odáig a felelős állatartásban, hogy a jóazúgy szemléletet felváltsa a felelősség egy állat iránt. -
Postas99
őstag
válasz
szente #189400 üzenetére
Ez nálunk úgy kezdődött, hogy az út szélén egy néhány hetes kismacskát szedett össze a család.
Hazahozták egy halom kutya közé. A kutyák meg voltak veszve, hogy melyikük nevelje vagy szoptassa. Felnevelkedett kutyák között és egyik sem akarta megenni. Jókat játszanak. A macska időközben felismerte a telek határokat is. Igen kijár sokszor csak azért, hogy a dolgát végezze. Ha pedig bulizni megy a többi macska közé akkor is legalább 3x hazajár 1 nap. Sosem volt olyan, hogy kimaradt volna. Valószínűleg a szocializáció miatt ez lesz az otthona, annak ellenére, hogy eljár otthonról bulizni. Más macskák már jöttek volna hozzá. Ivartalanitott nőstény macska, félszemére nem lát igazán. A való életben biztos nem nevelkedett volna fel. Viszont az a háttér és közeg amiben felnőtt alkalmassá tette arra, hogy túléljen. A kerítésen túl már rég meg kellett volna vernie a többi macskának őt, mégsem történt ilyen.
Volt amikor jöttek volna hozzá látogatóba de a kutyák kint voltak a kertben és a többi macskát elzavarták.Ha Disney módra elképzelném a jelenetet, a többi macska előtt előadja, hogy ő bizony idomítja a kutyákat, a többiek addig nem hiszik el amíg nem látják eljönnek bizonyítékért és látják hogy őt nem bántják a kutyák, az egyik bemerészkedik azt meg majd szét tépik, és a következő kinti buli alkalmával leborulnak előtte, hogy mekkora mester, hogy a kutyák előtt szemtől szemben tud mozogni anélkül, hogy bántanák őt.
-
Postas99
őstag
válasz
zoli03 #189387 üzenetére
Kutya vizes részének (szőrös láb pl) szárítására is alkalmas? Nem ezzel akarom megszárítani a kutyát nulláról, hanem kiállításon ha vizes lesz akkor legalább a láb részeket szárítani szeretném.
Mit gondolsz erre is hatásos lenne? Több fajta modellt nézegettem már. Ennek legalább nagy az akksija. -
szente
addikt
Sziasztok!
Szeretnék kintre venni egy kültéri elemes ultrahangos egérriasztót. Ehhez keresnék napelemes töltési lehetőséget, viszont ilyet még sose csináltam. Mi kellene hozzá? Napelem, töltésvezérlő, tölthető elem? Az egérriasztó 4db 1,5V-os elemmel működik. Tudnátok konkrétumokat ajánlani amivel működne?
-
-
krisztofer20
csendes tag
Sziasztok
Tudtok ajánlani autoba a vezetékes android autot kiváltó vezetéknélküli adaptert? -
5leteseN
senior tag
Enchen EC001-em van 3. éve. Asszem hajvágónak vettem, de eleve borotválkozási másodállás is be volt tervezve. Az "egynapos borosta" stílus beragadt nálam, azt megbízhatóan tudja.
Nálam kb a második héten vannak töltések, de ekkor (kb 3-6 használat után)semmi erőtlenséget nem mutat. Egyszer olajoztam a pengéket, egyebeket, a 6. hónapban kb, de most sincs semmi baja. Erről jut eszembe, hogy itt lenne az ideje a másodiknak.
A levágott "mindeneket" ki szoktam fújatni-szívatni.
Mindketten elégedettek vagyunk! -
Breki
veterán
Sziasztok Equalizert rendelt már valaki kintről?
Mik a tapasztalatok?
[link] -
radio11
tag
válasz
tibcsiworld #189366 üzenetére
Naponta használom úgy megy el 2 hetet kb. A fejet durván évente cserélem.
-
tibbike01
őstag
válasz
PainKiller13 #189352 üzenetére
Köszi, köszi. Mennyi hangos a hab formálás? Anyósnak van egy kínai habosítója, mindig megijedünk, ha meghalljuk.
-
erdey_a
addikt
válasz
tibbike01 #189350 üzenetére
én ceruza akkuval használom, de szerintem évente egyszer cserélem, szóval elemmel se lehet probléma.
a tartály kupakja egy kis forróvizes áztatás után lecsavarható, utána a bajonettzár két fülét le kell vágni és onnantól örök élet.
persze lehet felülre is nyílást készíteni, de az már a pro verzió. -
tibbike01
őstag
válasz
PainKiller13 #189349 üzenetére
Csak dettol utántöltő megy bele vagy megbabráltad? Nem baj, hogy elemes és nem akksis?
-
tibbike01
őstag
A szenzoros szappan adagoló/habosító melyik márka, típus ajánlott? Kinek melyik vált be?
-
Feketelaszlo
senior tag
Pár közép árkategóriás kütyü ami mostanában érkezett:
HiSource 2.5Gbe switch: Alin vannak messze a legolcsóbb 2.5G switchek, ezt a típust gyanítom több márkanéven is árulják. Mindegyiket SFP+ portokkal is ami nekem pont tök felesleges, de gondolom Kínában már van ilyen sebességű net előfizetés. 2039 Mbps sebességet mértem LAN-ban, bőven megfelel. Aki szét akarja szedni: az alján a QC matrica alatt van egy 5. csavar, annak kicsavarása nélkül ne feszegesd. Ebben még régebbi Realtek chipek vannak - gondolom azért is tudják ennyire olcsón adni - szóval ha nem is melegszik, de mondjuk langyos használat közben. Elég nagy hűtőbordák vannak benne. Párban vannak bekötve az aljzatok, szóval ha tudod melyik csatlakozókon akarod kihasználni a teljes sávszélességet akkor érdemes mondjuk azokat a két szélső portra csatlakozni. Akinek viszont nem sürgős a LAN hálózat fejlesztése annak érdemes lehet várni pár évet, szerintem az évtized végére az újabb chipekkel szerelt switchek is hasonló árban lesznek kaphatóak.
5Gbe PCI-E hálózati kártya: Ez viszont már az újabb Realtek RTL8126 chipes cucc. Szerintem érdemesebb ezt venni az RTL8125B-s kártyák helyett még ha csak 2.5G sebességen is használja az ember, mert valamivel alacsonyabb az energiafelvétele, így ez már tényleg nem melegeszik. Realtek drivert telepíteni kellett, azóta probléma nélkül megy a fenti swtichre csatlakoztatva.
Oi Wood napszemüveg: Vezetéshez kellett egy olcsó napszemüveg. Igényesen csomagolva érkezik egy merev falú kartondobozban, így postázás közben nem sérülhet. Kesztyűtartóban simán elfér. Benne egy külön szütyőben a napszemüveg és törlőkendő. Eddig jól kizárt minden csillogást és verőfényben is jól teljesít. A szárak fogása kellemes, bár nem tudom megállapítani, hogy valóban fa-e vagy csak valami műanyag laminátum ami jól titkolja kilétét.
-
válasz
Tim82 #189341 üzenetére
Nekem ez egyre ködösebb. Amit vettem az R36S de K36 ArkOS megy rajta (azt töltöttem le), az SD kártya fake amit adtak hozzá az egyértelmű. CPU és RAM ugyan az a 10-20eft-os kategóriában mindegyikben. Amit letöltöttem hozzá az is R3XS néven bootol be. Ez is az a rockchip vagy mi meg 1GB ram 3500-as akksival bár utóbbiról nincs konkrét infóm.
Ha ugyan ezt kapom akkor nem ilyet veszek. -
Tim82
félisten
válasz
MasterDeeJay #189340 üzenetére
Nincs valami topik ahol érdeklődhetnék hogy mit vegyek mit ne vegyek?
[link] ?
-
válasz
Tim82 #189329 üzenetére
Visszaküldöm, kaptam return labelt GLS-eset.
Nincs valami topik ahol érdeklődhetnék hogy mit vegyek mit ne vegyek?
Ez a mostani a logjai alapján RK3326 chippes volt 1GB rammal, akksit nem sikerült kiderítenem. Na ennél jobb kellene mert ezen rakás játék hibásan jelent leg. K36 volt a valós típusa pontosan de ez ezek szerint a legrosszabb verzió. Geekbuyingon is néztem de mind ugyan ez a spec R36 néven K36-osok az összes ugyan ezen procival. -
köpet
aktív tag
válasz
tibcsiworld #189332 üzenetére
Enchen Victor is jó szerintem, ha nem kell trimmer és kisebbet szeretnél.
Érdemes megnézni az emagon is, én ott vettem anno. -
válasz
denko #189328 üzenetére
Mindkettő működik de K36-ként, claimbe felvettem videóra hogy egyik sem indul, azaz egyik fekete kép a másik meg nem talál oprendszert. Most kértek még bizonyítékot, küldtem be videót. Igazából nekem elég lenne ha egy normális 64gb-os kártya árát refundolnák nem a teljeset mert a gépek amúgy szerintem használhatóak.
-
radio11
tag
válasz
tibcsiworld #189332 üzenetére
Ha villanyborotvára gondolsz akkor Enchen Blackstone. Már vagy 5 éve haszálom. A készülék 4e körül van, de bagóért lehet komplett fejet is rendeni hozzá. Alin ha beütöd a nevét lesz egy csomó találat.
-
tibcsiworld
aktív tag
Sziasztok. Valaki tud ajánlani jó aksis borotválkozót? Tavaly láttam, akkor még nem kellett, most viszont képtelenség visszakeresni a linkeket.
Előre is köszi!
-
válasz
Tim82 #189329 üzenetére
Arra jutottam hogy normális sd-kártyával K36 arkos-el működik és viszi a romokat is. De pl ps1-re már nem jó csak a régebbi gépek emulálására. Nem annyira rossz és végülis megért 8500ft-ot de majd hosszabb használatnál derül ki (akksi miatt lesz érdekes). Minden esetre refundot kérek mert bizony kell rá költeni sd kártyát venni hozzá mivel nekem csak 16Gb-osaim vannak (transcend industrial MLC), ami nem kevés végülis ha kézzel válogatom hozzá a játékokat de macera használni ha csak bele akarok szórni mindent. A gyári 64Gb-osa az kuka teljesen. Ahogy olvastam a második SD kártya slot az necces ezeknél, esélyes hogy nem fog működni.
-
-
Tim82
félisten
válasz
MasterDeeJay #189327 üzenetére
Nézd át az itt írtakat: [link]
Nekem amúgy az első dolgom szokott lenni "kidobni" a konzollal jött SD kártyát (nem szó szerint, mert mennek butatelefonokba, ahol nem baj, ha meghalnak) és tenni bele normális másikat.
-
válasz
sagesz93 #189326 üzenetére
Azt próbálom de semmi nem derül ki. Igazából nekem nem baj ha hamis ha legalább egy c64, nes, dos-t tudna emulálni. Nem kell PS1 meg hasonló tudás.
Már ott elbukok hogy beraktam gépbe az SD kártyát és meg kellene néznem a boot partíciót hogy milyen panel van benne de az egész kártya hibás az egyikben a másikban meg kb egy percet működött a kártya. Próbálok egy minőségibb kártyára image-ket de eddig nem bootol semmit ami R36S-nek felelne meg úgyhogy valami clónosat próbálgatok éppen. 100% hogy az SD kártyák döglöttek meg, bár nincs kizárva hogy a gépek maguk is rosszak. Kár érte mert az egyik működött pár perced igaz a játékok grafikai hibásak voltak amiket próbáltam. -
Aliról vettem R36S kézi konzolt, igazából jó áron volt 17eft-ért kettőt. A gond az hogy szerintem fake SD kártya van benne, annyira hogy egyik el sem indult a másik meg ugyan elindult de öszeomlik ilyen olyan módon és update után már az is fekete képernyős.
Rányomtam a refund-ra mindkettőnél képpel mellékelve hogy ezek így nem jók. Másik SD kártyát berakva elindulnak de ugye nincs rajta rendszer, szerintem megpróbálom rendbe rakni őket. Lényeg az hogy nyomorult eladja az amúgy jó árú konzolt de hamis sd kártyával...Kíváncsi leszek vissza kell-e küldenem (free return van írva) vagy mi van ilyenkor.
Most találtam kártyákat megpróbálom 0-ról megcsinálni őket mert szerintem ugyan ilyen fake-seket fog küldeni a kínai hozzá. -
Cyborg
őstag
Sziasztok,
360-as lézert keresek, ha lehet, zöld legyen, az se baj, ha 18650-essel működik, de az nem feltétel, csak jó legyen, és legyen minél több tartozék hozzá, plusz táska.
Van valakinek valamelyikkel tapasztalata?
Köszi szépen előre is
-
chatran
őstag
válasz
motrola #189312 üzenetére
Illetve ha beírod youtube keresőbe, hogy "aliexpress bike accessories", akkor egész sok hasznos videót találsz.
Én eddig csak Rockbros csengőt, dual (platform és spd) pedált, illetve computereket rendeltem (IGPSport IGS50 és BSC300, pulzus és sebességszenzorral). Igazából mindegyikkel elégedett vagyok, voltam.
Ja volt még Astrolux BL03, ezt összesen egyszer használtam, mert nagyon ritkán szoktam elsötétedni. Ennél negatívum, hogy lötyög benne az akku, valszeg a sok rázkódástól előbb-utóbb el fog szakadni benne a kábel.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Grillo #188046 üzenetére
Most akciós a TX-850 Metal Detector hobbi keresgélő (30200-nál is olcsóbb App-ban található kuponnal)
-
Laca1212
őstag
Tudna ajánlani valaki ajtó kukucskába szerelhető, wifis, akkus kamerát?
-
Ciccuka
veterán
Ali Pick-et érdemes megint nézni
sok minden lett olcsóbb tegnap és 6db vagy 10db-nál van kupon is rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)