Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmmm van jó ötlet kárpittisztítóra-takarítógépre? Ezt kaptam hírlevélben a BG-tól
Milyen ajánlatok vannak, amik talán kedvezőbbek? Túl gyakran nem lenne használva, se túl nagy felületekre. (autókárpitok, ágy, kisebb szőnyegek).
-
zolikaDB
veterán
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Kicsit offtopic, de nem tudok jobb helyet sajnos. Tudtok ajanlani vagy topikot hozza esetleg tanacsot adni? Jelenleg melyik NIMH aksit ajanlanatok AA es AAA meretben? Wifis Tuya szenzorokat szeretnek vele taplalni, kellene legalabb 10-16 db belole.
-
nimfas
addikt
⛷ Holnaptól téli kiárusítás AliExpress-en!
📅 Január 12-18-ig
Kuponok:
2 € / 15 € – WDVIO02
4 € / 29 € – WDVIO04
7 € / 49 € – WDVIO07
10 € / 79 € – WDVIO10
15 € / 109 € – WDVIO15
20 € / 159 € – WDVIO20
30 € / 249 € – WDVIO30
45 € / 369 € – WDVIO45
60 € / 499 € – WDVIO602 $ / 15 $ – VIOWD02
4 $ / 29 $ – VIOWD04
7 $ / 49 $ – VIOWD07
10 $ / 79 $ – VIOWD10
15 $ / 109 $ – VIOWD15
20 $ / 159 $ – VIOWD20
30 $ / 249 $ – VIOWD30
45 $ / 369 $ – VIOWD45
60 $ / 499 $ – VIOWD60 -
gabor9991
addikt
válasz
st6969
üzenetére
Bár válaszoltak már a kérdésre tenap annyival kiegészíteném, hogy igen, körülbelül így zajlik a visszaküldés, annyival könnyebb, hogy nem kell a postára menni megkérdezni mennyi lesz a visszaküldés mert a csomagkalkulátorral is ki tudod számoltatni.
Nem kell vitatkozni velük, kiválasztod a legolcsóbbat és azzal visszaküldöd, kérsz számlát a postán azt meg feltöltöd az aliexpressz oldalán.Teljesen képben vannak a költségekkel szerintem, biztos vagyok benne hogy rengeteg csomag érkezik visszafelé is a raktárakba. -
-
nimfas
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Megnéztem.... 2x2 db AA ceruzaelem. Összesen 4 db. 😇
-
-
G@ben
addikt
Hűtóajtóban lévő polcra kellene valami kitámasztó, ami kicsit talán magasít a polc oldalfalának magasságán, vagy megtámasztja az ott lévő cuccokat, hogy lendületesebb ajtónyitásnál ne essen ki a cucc. Tudtok ilyet ajánlani?
-
johniee
senior tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Tessék, magyar bemutató, teszt [link]
Nekem is nagyon szimpi cucc -
Skillet
addikt
válasz
2thletme2day
üzenetére
Nekem fnirsi van bangood-ról. Nagyon elégedett vagyok vele. Annó vettem hozzá egy ugreen 100 wattos 20e mAh-ás powerbankot, úgyhogy konkrétan bárhol tudok vele forrasztani, ha úgy adódik. Valami akcióban vettem 6 féle fejjel.
-
Sanki
addikt
válasz
2thletme2day
üzenetére
Nekem TS101 van, vettem hozzá pár fejet és elégedett vagyok vele.
SMD ledeket meg ellenállásokat is forrasztottam vele gond nélkül.Még a Pinecil V2-t is szokták ajánlani.
-
Atomgeszi
nagyúr
Paklikeverőt tudtok? Ami megbírkózik az UNO lapokkal is.
-
2thletme2day
őstag
Frinsi hs-02a vagy TS101- Ez itt a kérdés? Van akinek van tapasztalata mindkettővel? Vagy akár csak az egyikkel. Keresek valami frankó, könnyen hordozható pákát de nem tudom melyik lenne a jobb választás. Ha esetleg tudtok valami frankó akciót valamelyikre, ne tartsátok magatokban. Jelenleg talán banggoodon vannak a legjobb áron.
-
Gézengúz
addikt
Netán valaki tud jóáras tuya/smartlife hőmérőt, ami vezetékes (mondjuk USB) és ebből kifolyólag nem korlátozódik pár perces időintervallumokra a küldött adat gyakorisága?
-
Az Alin tegnapról mára 10%-al megemelték két árunak is az árát, amit bekészítettem a kosárba. Így könnyű kuponokat osztogatni!
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok! BÚÉK!
Pár apróságot (fülhallgató, kábel, ilyesmi) válogattam össze a napokban.
Ez alapján várjam meg a rendelést hétfőn? -> [link]
Januar 12 - WINTER SALE -
st6969
őstag
válasz
gabor9991
üzenetére
Én még sose küldtem vissza, de már többször ajánlottak ilyen lehetőséget. Az az érzésem, hogy leginkább itt arra játszanak, hogy vagy engedd el a reklamációt, vagy fizesd te a visszaküldést, ami általában nem éri meg.
Jól értem, hogy először el kell menni a postára (ahol évekkel ezelőtt voltam utoljára...csomagot automatából küldök, számlát online fizetek...), sorba kell állnom, hogy megérdeklődjem, mennyi lesz az adott csomag visszaküldése Kínába, hazamegyek, befotózom a bizonylatot, és majd ezt az összeget jelzem az eladónak, vitatkozok vele egy sort, hogy márpedig ez a legolcsóbb, nagy nehezen elfogadja, majd visszamegyek a postára feladni a csomagot, és végül reménykedek, hogy egyszer csak visszakapom ezt az összeget valami korlátozottan felhasználható kupon formájában? Ha ez így van, ezt a vevők legnagyobb része el fogja engedni, a többi, aki nyelvet beszél, vagy képes fordítót használni, azok közül is a kisebb része viszi végig szerintem.
Remélem, rosszul értettem
-
gabor9991
addikt
válasz
ktommy91
üzenetére
Lehetőség szerint postát használj a drága futárszolgálat helyett azt írják.
Én leírtam az eladónak hogy a posta viszi a legolcsóbban 10100-ért, ő azt írta drága, keressek olcsóbbat, én leírtam neki hogy ez a posta és ez a legolcsóbb és visszaküldtem a megadott címre ennyiért.
A hogy írtam feljebb a visszaküldés költségeinek a megadásakor fel kell tölteni a számlát és megadni a nyomkövetési számot, ott ki kell választani a céget aki viszi, itt a nagyobb futárcégek is megjelennek.
De ezt biztosan látnod kellett hiszen ugyanazt a rendszert használtuk. -
Ciccuka
veterán
A következő nagy leárazás Március 28-án lesz az Ali-n.
-
ktommy91
addikt
válasz
gabor9991
üzenetére
Mielőtt visszaküldöd a csomagot feketén-fehéren leírják, hogy csak postázni lehet és hogy előzetesen írd meg, hogy mennyibe fog kerülni. A gond azzal van, hogy korlátozott kupont kapsz a pénzed helyett. Ami pofátlanság és erős üzenet, hogy ne csinálj ilyet legközelebb.
A free return egyszerűbb történet, GLS autómatában feladható. -
gabor9991
addikt
válasz
ktommy91
üzenetére
Visszaküldéskor amikor feltöltöd a nyomkövetési adatokat ki lehet választani a szállító céget és a postán kívül a futárszolgálatok is ott vannak.
2 visszaküldéssel kapcsolatos tapasztalatom is van az elmúlt hónapból, egyiknél 10100forintot visszakaptam mint kupon a 10. üzenetváltás után egy másik csomagnál 5990-et nem adták vissza mert valamilyen szabályra hivatkoznak.Pontosan a leírásnak megfelelően csináltam a folyamatot és mégis leráztak.És előre leírták hogy előre ki kell fizetnem a visszaküldést a hibás cuccnál és utólag visszakapom.
-
ktommy91
addikt
válasz
Ciccuka
üzenetére
Konkrétan egy katasztrófa. Én vettem egy wc papír tartót, festékhibásan jött, 3. körre nagy nehezen elfogadták a képeket, küldjem vissza... Ez megtörtént, majd nagy nehezen megkaptam a kupont a postaköltség fejében, ami limitált, pl bundle deal cuccokra nem használható. Sőt, üti a többi alis kupont, tehát csak a teliáras cuccokra lehet felhasználni. Persze kb 10 üzenetváltás után is csak a sablon válaszokra futja, ami arról szól hogy én vagyok a hülye és nem éri el a min összeget stb.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
st6969
üzenetére
Úgyis efféle tartón áll a telefon a nap nagy részében, h lássam ha történik rajta vmi, így egyszerűen csak ezt tolom ki az asztal széléhez csomagbontáskor (persze többnyire én is elfelejtem, ill. gyakran úgyis annyira filléres téma, h nem számít. Inkább nem is Alis, hanem máshonnan vett nagyobb értékű cuccoknál)

-
st6969
őstag
válasz
Ciccuka
üzenetére
Szerintem is romlott a probléma kezelés, bár lehet, hogy csak a sértődöttség beszél belőlem. Nekem nem küldtek meg egy krimpelő szerszámot, megreklamáltam, elutasították azzal, hogy nem megfelelő a bizonyíték, amit szolgáltattam. 3x kérdeztem rá, hogy milyen bizonyítékot készítsek egy meg nem érkezett termékről, de erre egyszer sem válaszoltak. A csomagban általam rendelt és nem rendelt dolgok is voltak, de a szerszám nem, valószínűleg össze lett cserélve valahol valami...
Lehetett volna komolyabb kár is, így kevésbé fáj, de zavar.
Sajnos, ebből az a tanulság, hogy minden xarról unboxing videót kell csinálni, az talán elég bizonyíték. Ehhez viszont macerás mindig elővenni a nagy állványt, ha meg az asszonyt kérem meg, hogy videózzon, akkor kiderül, hogy már megint rendeltem valamit
-
Ciccuka
veterán
Szerintem az Ali-n sokat romlott a színvonal az utóbbi időben. Jobban odafigyelek mégis egyre több hibába futok bele. A probléma kezelés pedig a béka segge alatt van már. Sokszor, ami megérkezik (és az összes létező kupont használva lett mellette) az pont annyit is ér, amibe kerül (vagy még annyit se, de fárasztó reklamálni érthetetlen chatbotokkal). Kuponokat keresgélés, gyűjtögetés (reklámnézéssel) egyre több időt vesz el. Ha dispute (reklamációt) indítasz ott vissza se válaszolnak soha, csak egyszerűen visszadobják a reklamációt. Néha a seller-ekkel se lehet kommunikálni.
Amikor nézelődsz elárasztanak többen is töménytelen mennyiségű kuponokkal az üzeneteknél, amikor meg érdekelne is valami (azzal keresed meg), akkor nem adnak.
-
GhostVector
junior tag
Rájuk lett küldve egy Google fordító és tud rendelni minden jött-ment alak.
Tény, hogy Alin is vannak problémák. Régebben, ha valamiből szürke színűt küldtek, miközben feketét rendeltem néhány kép után simán adtak 30-50% Refundot.
Manapság ha törve érkezik valami, akkor is csak visszaküldés után térítenek vissza bármit is.
Vannak kamu eladók, kamu termékek, kamu értékelések, viszont, aki nem amőba szinten van az könnyen ki tudja szűrni ezeket. Számomra tökéletes, hogy van feltöltve néhány kép és van némi szöveges értékelés. Az egy napra beírt 20 db 5*-os izraeli zászlós Aliexpress Buyer nevű értékelésekkel meg egyszerűen nem kell foglalkozni. -
emre
veterán
válasz
GhostVector
üzenetére
Maximálisan egyetértek.
Viszont a kényelmi faktort kihagytad mert a temu, wish azoknak való akik lusták rendesen utánajárni. De én is inkább átnézek néhány megfelelő értékelésű eladót. -
GIJoe
addikt
Lenovo ThinkCentre M75n | Ryzen 3 PRO 3300U 8GB DDR4 128GB M.2 SSD 90€
-
pocokxx
Közösségépítő
Köszi minden hozzászólónak!

-
nimfas
addikt
válasz
tobias40
üzenetére
Közben lettek...
💥Aliexpress Choice Day napok!
⏳ Kiárusítás: 2026.01.01 PST – 2026.01.07 PST3/$29 - AEP3
6/$59 -AEP6
9/$89 -AEP9
16/$149 -AEP16
23/$199 - AEP23
30/$269 - AEP30
40/$369 - AEP040
50/$469 - AEP50
60/$599 - AEP060
70/$699 - AEP70
VIOCD02: 2/15
VIOCD04: 4/29
VIOCD07: 7/49
VIOCD09: 9/69
VIOCD13:13/99
VIOCD20:20/159
VIOCD25:25/209
VIOCD40:40/329
VIOCD55:55/459
VIOCD60:60/529
Felhasználási feltételek:
A kódok nem érvényesek virtuális termékekre
A kódok nem érvényesek más promóciókkal együtt
A kódok csak a Choice Day jelzéssel ellátott termékekre érvényesek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Fogyjunk le!
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indul a ChatGPT Health
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a 
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a

Lehetett volna komolyabb kár is, így kevésbé fáj, de zavar.

-secret-