- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueboi69
őstag
válasz
-igu- #157011 üzenetére
Igen, itt ez nekem kb rutinművelet az évek során felhalmozott tapasztalatokhoz és műveletekhez képest. Még novemberben megvettem a féket, csak végig fos idő volt télen, utána meg nem értem rá vagy más volt fontosabb, most meg gondoltam egyet, hogy nekiállok. Lehet nem kellett volna, vagy a másik oldallal kezdeni vagy akármi.
Egyik legbátrabb eset az volt, mikor a lurdy mélygarázsásban cseréltem egy haver bmw-jén féket valamelyik késő este
-
-igu-
veterán
válasz
blueboi69 #157010 üzenetére
Haverom egyszer kitalalta, hogy ne koltsek penzt szerelore, segit o hatso feket cserelni a Micran. Meg is vettuk (o megrendelte, en kifizettem) online a mindent, utana netto 5-6 ora ordas szopolas vette kezdetet. Nagyjabol a kerekek levetele utan en mar csak nezokent vettem reszt a muveletben.
En nem ertettem hozza, de nem is erdekelt - o lelkes volt, viszont az egyik rugo sehogyse akarta. Utana vissza meg meg annyira se. Aznap dontottem el, hogy soha tobbet nem hagyom magam rabeszelni ilyesmire. Azzal egyutt, hogy szarra fagytam (nem volt pofam bemenni es otthagyni a cimboramat), sok ertelme nem volt az egesznek. Foleg, hogy par honapra ra az egesz auto megmihalylott. -
blueboi69
őstag
Ejjj megszopatott két berohadt csavar. Nekiálltam a fiesta-n féket cserélni, mert már brutálrossz hangja volt időnként. A jobb oldalt nem is volt gond, de a bal oldalon nem jött ki a két csavar ami tartja és már kezdett elnyalódni. Meg sem moccan
Nézek másik csavart is bele, most addig összeraktam, hogy lehessen vele menni. Mentem egy próbakört, nincs vele gond. -
-igu-
veterán
válasz
blueboi69 #157006 üzenetére
Vivaldi alatt nem mukodik sajnos, az aliexpress-nek semmilyen jogosultsaga nincs, megis vietnami link lesz belole.
A weboldalon ugy lehet lekattintani, hogy a lap legaljan az AliExpress Multi-Language Sites alatt kivalaszt az ember egy europait (pl. German), utana mar az oldal tetejen szabadon valaszthato az oldal nyelve, es meg az url se lesz vietnami. Ez a megoldas bongeszofuggetlen.
Regebben gond volt ez, mert a vi.aliexpress.com mindenaron vietnami nyelven jelent meg, volt is belole kopkodes vastagon. -
2-More
tag
válasz
-igu- #156996 üzenetére
Direkt visszanéztem, simán jön be hungárusul. Van perpill egy dekstop előttem, az a cég2 gépem, onnan megyek át citrixen a cég1 gépre, és mellette egy másik monitoron chrome remoteban 2 privát vasra, plusz, a privát notesz, úgyhogy mindent nyitok/érek el mindenhonnan, plusz az inkognitóablakok
-
2-More
tag
válasz
NauTiLUS_HUN #156994 üzenetére
van, max legózok hozzá plusz HDD kanisztert is. Van vagy 4 fractal is.
-
-igu-
veterán
válasz
2-More #156995 üzenetére
jo kis vietnami link, ami nem is link
mostantol mindenkinek, aki a fentit beilleszti a bongeszo cimsoraba es nyom ra egy entert, mindig is vietnami aliexpress cim (vi.aliexpress.com) fog elni, barmit is ir be.
valoszinuleg te is ugy szedted ossze, hogy kattintottal egy vi cimre -
2-More
tag
válasz
-szabi- #156971 üzenetére
Itt is pl egy USB 3 A kivezetés, aliről: https://vi.aliexpress.com/item/1005006285127266.html?spm=a2g0o.productlist.main.4.1b3d6771aDbbOY&algo_pvid=381462cf-112b-469f-b782-849fcf4bb028&aem_p4p_detail=202505060431504856514978498120011839002&algo_exp_id=381462cf-112b-469f-b782-849fcf4bb028-3&pdp_ext_f=%7B%22order%22%3A%226%22%2C%22eval%22%3A%221%22%7D&pdp_npi=4%40dis%21HUF%213827.73%213636.89%21%21%2110.43%219.91%21%40211b629217465311102471471e1a99%2112000036608603676%21sea%21HU%214841676972%21X&curPageLogUid=rsEVpjlUjC23&utparam-url=scene%3Asearch%7Cquery_from%3A&search_p4p_id=202505060431504856514978498120011839002_1
-
2-More
tag
Selejtezek a gyárban, van pár üres Cooler Master fekete nagytorony, üresen, ha valakinek kell, elvihető, ha nem, kirakom a kuka mellé.
-
-igu-
veterán
-
-
eattila
őstag
válasz
Sipi- #156980 üzenetére
Nekem eleve alálöltözet bringás nadrágom (rövid meg hosszú is) van. Arra szoktam húzni rövidnadrágot vagy melegítőt. Felülre meg van még futós időből hosszú ujjú aláöltözetem is, meg hosszú ujjú bringás mezem is.
Meg van bringás kabátom is. Ami elvileg téli, gyakorlatilag ősziSzóval télen azért alá, fölé még megy pulcsi, meg dzseki. Izzadós vagyok, ha megállok, megfázok.
Ezeket variálom. -
Jahno
veterán
válasz
Sipi- #156980 üzenetére
Én most ilyesmiken vakarózom, mert holnap Ausztriába megyek csavarogni, aztán ott most köd, hó, napsütés, minden is volt 4-5 napon belül. Vigyek-e hosszú gatya alá valót, kell-e nyaksál, minden izé... Ez is olyan, hogy fele úton vagy a hegy oldalában derül ki, hogy mibe kellene öltözni, aztán vagy feleslegesen cipelem vagy nem. Ez most nem egészen olyan, hogy a kocsi elbírja aztán max. ott is marad, bláááá....
-
Sipi-
őstag
válasz
eattila #156979 üzenetére
"Egyszer jó lesz az még"
Te hűvös időben milyen ruhában szoktál biciklizni?
Múlt héten örültem, hogy végre itt a nyár, mehetek rövidnadrág+póló ruhában, erre megint itt az ősz. Előrejelzést nézve soká lesz megint rövidnadrágos idő, viszont ha nincs eső, akkor jó lenne menni. Próbáltam betétes aláöltöző rövidnadrág+farmer és póló+pulóverben, de a nadrág nem volt annyira kényelmes. Neked mi vált be? -
blueboi69
őstag
válasz
2-More #156977 üzenetére
Egyetértek. Van itthon egy csomó gumipók, mert régen még azt gondoltam az a jó meg régen kb az volt csak, spanifer csak nagyméretű volt a teherautókon. Aztán kb 10éve valahogy elémugrott egy kisméretű spanifer boltban, megvettem, azóta vettem még, mert ezerszer jobb, mint a gumipók, mert stabilan tart.
Persze bringára felesleges. -
2-More
tag
válasz
zetor2000 #156967 üzenetére
Jó, samuk anno maguktól tudták ezt, gyárban Jahnoval szúrtunk ki dell lapos akkuját is, az 30 centis lángokkal ég. De egy sima 18650 cella az fémházas, arra nagy áram/kisfeszültséggel háztájiban nem akkora tűz felpontozni két-három helyen a vezetőszalagot, mint a nulla tokozású, mélykínai zacskós cellával kínlódni.
-
eattila
őstag
válasz
-szabi- #156973 üzenetére
Nekem se kell sűrűn, de évente azért 2-5 alkalommal használom. Most szombaton Tisza-tó a lányommal, hónap végén Velencei-tó kör haverral, meg júniusban Bükk Miskolc környékén. (valszleg Miskolc - Bükki Csillagda)
Szóval megéri. Igaz én még jobb áron vettem. Nem thule, de a célnak megfelel.
-
-szabi-
addikt
Bringa kocsiba be és hoztam vissza az albérlethez, jó móka volt a régi utakon tekerészni de eddig tartott.
Sajnos az egyik gumipók kicsúszott a kezemből és persze hova máshová csapódott!? Persze a bringára, csúnyán megkarcolta.A képek többsége hegyvidéki, dombvidéki, egy kivétellel ( #156949 eattila )
.
Egy kép tőlem ahogy megszemlélem a tájat.Szerencsére itt is van alföldi kilátó.
#156961 2-More
Ezt a projektet a legközelebbi hazaút alkalmával tervezem megcsinálni.
A régi gépre mindenképp alis cuccot fogok venni, annyit azért ráköltök. Meg is duplázza a gép értékét.
Köszi a linket. -
zetor2000
őstag
válasz
Sipi- #156968 üzenetére
Van (?) / volt egy kollegám, neki csípőprotézis műtét kellett, mind két oldalra. Az ~5M volt, de pontosan nem tudom, csak mondta, hogy nagyon nem olcsó. Az elsőt egy maszek doki csinálta, aki megoldotta volna a másikat is, csak időt kért, meg elment nyáron nyaralni, de a koma amit a fejébe vesz, azt végigcsinálja, meg nem akart sokat várni 2 műtét közt, szóval elment egy másikhoz. Az megcsinálta a másikat, de végül nem láttam melózni a kollegát azóta sem, de ennek más baja lett. Sokat volt odahaza a becses nejével, és a "toronyban" összeakadtak a kerekek... cca 1 éve nem láttam a kollegát 10 percnél többet...
-
Sipi-
őstag
Térdprotézis műtétről van valakinek tapasztalata? Mennyit kell rá várni, mekkora a "sikerességi ráta"?
Apukám végre elment dokihoz és ezt mondta megoldásnak a térdfájására.
Gyors google alapján kb. 2 millió forint magánban, akár "azonnal" is (gyakorlatban gondolom 1-2 hét, de mégsem évek). -
zetor2000
őstag
válasz
2-More #156964 üzenetére
Nekem sikerült kipukkasztani egy lítium-ion akkut (5 éves telefon akku, ~800-900 ciklus után, a telefont ~fél napig volt képes táplálni), ami ~3 sec múlva okádta a füstöt, 10 sec-en belül meg lángolt...
Szerencsére a kollegák észnél voltak, és azonnal nyitottak ajtót-ablakot, hogy a füstérzékelő - ami a fejem fölött lakik - ne jelezzen be.
Nem volt nagy láng, de annyi füstöt a diszkós masinák se tudnak fújni ennyi idő alatt.
Szerencsére volt kéznél egy fém kaspó virágoknak, de épp üres volt, abba behajítottuk, azt rongyoltam vele a szabad ég alá, hogy ott füstölögjön.
Akkor épp nem volt vicces, de most már jót röhögök rajta én is -
blueboi69
őstag
Landlord at it's finest
-
2-More
tag
válasz
-igu- #156960 üzenetére
Szét kell tépni, szt' kikapni belőle a cellát, és adni a pofájának külső töltővel, nagyobbacska árammal, lehet "csak" mélykisülésben van. Ha zárlatos, akkor meg új cella megvesz, és már egy közepes akkuval lehet ponthegesztőt fabrikálni amivel vissza tudod varrni a kivezetést/átkötést.
-
-
Sipi-
őstag
Jahno, ezek jó képek lettek.
Túrázôknak, bringásoknak:Nekem aktívan telt a hétvége. Még szerdán rendberaktam nagyjából a nyaralónál az udvart (fűvágás, manuálisan talajlazítás, trágyázás, 5-6 méter bokor kiszedés és összekötés, stb). Elfáradtam rendesen. Csütörtökön és pénteken délután túráztunk 7-8 km-es túrákat. Tegnap tekertem 34 km-t, nagyon jól esett, korábbiakhoz képest jól is ment. Ma pedig a nagyobbik gyerek elment osztálykirándulásra, mi meg 3-asban elmentünk a szokásos Sástó-Kékes-Sástó túránkra. Kicsit megáztunk, de egyeltalán nem vészesen. Jól volt mindegyik
-
npera
addikt
Ma bringáztam lányommal egy 2x 4,5 km-es távot. Egész ügyes, holnapra lenavigáltuk neki hova kell eljutnia klarinétes gyakorlásra. Nagyon durván fújt a szél, érzetre kábé 40 km/h szél volt. Egy szakaszon kézzel toltam a leányt, mert nem ment neki az emelkedő a szembeszélben
-
-
eattila
őstag
-
hobizoli
nagyúr
-
-igu-
veterán
#mithallgatszmost
Abel Label - Cruel tea (feat. Sena) - Official commentary video
-
-
válasz
Jahno #156940 üzenetére
fényképezőgépet nem viszek, mert lusta vagyok
volt még riolittufa meg sziklába vágott barlang viszonylag kevés sportértékkel, de vicces lépcsővel.
előbbi helyen persze szintén volt kisebb meglepetés rejtve az útvonalba, egyszercsak villanypásztor zárta el. semmi gond, láttunk már ilyet a művelt svájcban, szétakaszt, átlép, visszaakaszt, hát biztos nem véletlenül volt így kialakítva.
megyünk, mendegélünk, egyszercsak szembejön egy kisebb birkanyáj. kicsit nézegettük egymást, majd elindultunk feléjük, azok meg pánikszerűen sprinteltek elfele, szerencsére vérszomjas komondor meg ilyesmi nem tartozott hozzájuk.Felsőpetényben meg egy ottfelejtett kastélyt találtunk, részben teljesen elhanyagolt, részben viszont láthatóan nyírt parkkal, meg egy elég furcsa hangulatú szoborral. a hely gyerekotthon volt, a mostani egyetlen funkciója viszont, hogy legyen mire akasztani a koszorúkat évente egyszer, mert 56-ban innen szabadították ki Mindszentyt.
a kamerákon nem látszott, hogy működnek-e, üresnek is tűnt az épület kívülről (tényleg az), meg papírkutyák is vagyunk (ha a parkban találnak meg, arra még mondhatjuk, hogy ahol bejöttünk, ott nem volt kerítés, ahol meg volt bemenni tilos felirattal együtt, ott nem is mentünk be), ezért jól nem másztunk be a klozetablakon a bezárt házba. -
Jahno
veterán
válasz
eattila #156941 üzenetére
Havercsaj azt mondja, hogy az a dög simán kinyírja a békát.
Ellenben meg is álmodtam egy békás fotót, mert olyan kell nekem ahol 10 centire kicsapja a nyelvét tücsökért vagy valami lisztkukac izéért. Ha máskor nem, akkor nem tudom mivel kellene rákészülni, körbelesek Alin, hátha van occsó vezérlés aztán ha máskor nem akkor téli este projekt.
-
Jahno
veterán
válasz
qnadam #156939 üzenetére
Ha egyszer valami kampós mérleghez jutok akkor lemérem a hátizsákom. Alapban 3 váz, 7 obi, sok akku, 2 vaku, lófaszok, kisebb állvány és mini állványok. Ezekre a kis rémecskékre most rámegyek, jópofák bírnak lenni:
Bár a hernyó szemszöge is érdekes lehet, valószínű nézhetett ránk bambán minden rovar meg izé, de kihasználtam a tárhelyem, majd később mutatom a képetCsillagforgáshoz kellene jobbnál is jobb helyeket találni, Ausztriában nézegettem giccset, most majd határhoz közeli ajánlásokat végigtúrom, vagy mi az amit célirányosan egy este alatt meg lehet oldani. Erről sem tudok képet mutatni, de majd később
-
válasz
Jahno #156931 üzenetére
kussolok, hétfőn felsétáltunk szurdokpüspökiből a muzsla nevű csúcsra, ami 180 méteres tengerszint feletti magasságról 800, kb 6 és fél km alatt. ebben némiképp sikerült elfáradni.
ami kissé meglepő volt, hogy az (ismeretlen dátumú) útleírás és csiganyál szerinti út egyszercsak elfogyott az erdőben, helyette lehetett menni egy láthatóan régi aszfaltúton, aminek a szélébe kifejezetten újnak tűnő útszéljelző izéket szúrtak, és az egész út nem szerepel se az osm térképen, se a turistautak.hun. nem volt rajta túúúristajelzés, meg útvonalban is kicsit más volt. aztán egyszercsak előkerült az eredeti ösvény.
nem vagyok én ilyen izgalmakhoz szokva. mondjuk nem csak az út volt eltévedve, hanem az egyik forrás is, ami azt találta ki, hogy milyen jópofa dolog lenne a foglalás helyett inkább csak kiszivárogni az útra a domboldalból.
ugyanitt látható volt még valami, amit én leginkább falusi tardisként tudtam azonosítani, de lehet, hogy valójában panorámaklozet. -
-
Jahno
veterán
Tegnap én is leszédültem a betonról és megindultunk csoportosan világot látni. Grilloék is csatlakoztak, ha jól sejtem Ő még megy lábon ide-oda, mi meg általános irodai patkányok vagyunk, oszt ránk is fér.
Gyadai bejáratnál reggel 1000+1 autó, 1500 pénzes parkolási díjjal azért már futja valamit, viszont a helyi büfé teljesen korrekt, egy jégkrém meg doboz sör meg volt 1ezer pénz alatt, 250-ért mérik az flakonos vizet de itt van közkút is, hazafelé mértem tele az összes flakonom, mert ki tudja mi lesz még.
Nem volt nagy táv, viszont vittem mindent is:
Első 500 méter extra lassú volt, mert rögtön találtunk mindenféle bogarat és egyéb vackot. Ráugrottunk, mint a kezdő óvodások :-D Kaptok majd képet is, eleget. Persze turisták is néztek furán, hogy kik vagyunk és miért, kölkök néha meglepődtek, hogy olyat fotózunk ami alig látszik aztán páran beálltak önkénteskedni és hordták a rovarokat és a mindenféle hernyókat :-DEgész jó családi nap volt, manuális makróval meg technológiával küzdöttem kicsit, de így is alakult pár dolog.
Elején megcsináltam a szokásos giccses becsillanós erdei képet, legyen majd nap végén is hasonló:
Aztán jöttek a mindenféle rovarok, most nap nagy része ezeknek a parányoknak az üldözésével telt:
Végén meg a békás tó, ami igazából az elején van, végre lett olyan képem is, amin felfújja magát, bár még mindig nem az igazi. Mindig lehetne jobbat.
Vagy ilyen fura együtállások:
2 haversrác elcsúszott, akkor értek oda mikor végeztünk délután 4 felé, így nekilódultunk a következő körnek. Én a tetőre már nem akartam felmenni, mondom előre megyek vízszintesen, ott megművészülök egy pitypangot. Másik havarral ezen röhögünk, hogy el kell jönni 3 fűszálért ide, ami amúgy odahaza biztos nincs de sebajjMikor többiek meglátták az emelkedő elejét akkor gyorsan meggondolták magukat, menjünk vízszintesen. Még szerencse, hogy útközben nekiláttunk megfejteni a világot, mert valahonnan azt értelmezték félre, hogy az erdő túloldalán lévő réten szeretnénk esti fotózni, amit én találtam ki. Hááát, az ide kb. 4 kilométer, még van estig 5 óra, a rétnek sem értelme és eddig sehol nem szerepelt a dossziéimban, szóval gyorsan találjuk ki. Végül az lett, hogy visszaloholtunk a kocsikhoz, felvázoltam mi van a környéken, aztán kikötöttünk Veresegyházon a tavaknál, ott még van némi naplementés giccs, ezek estére is megérkeztek:
Máshol az este lett volna jobb, itt a köztes időszak, csak sötétedéskor még mindig van 2 óra, amit el kell cseszni és máshol jobb terep az estéhez, itt a naplementéhez. Ezeket egyik sem tudja fejben összerakni, még kicsit ütni kell a bandát, hogy nem lehet teleportálni, időjárásfüggő, merre van fent a Hold, satöbbi.
Tó után helyi srácot hazavittem, aztán kimentünk az erdő szélére, mert mindenképpen valami esti képet szerettek volna kísérletezni, én is bekapcsoltam egyik masinát:
Szerdán hasonló körút Ausztriában, onnan csak nagyon indokolt esetben lesz esti kép, fent a hegyen meglátjuk, nem tudom milyen a terep és mire jó. Nemzeti parkok jobbak bírnak lenni, most 1 napos, kisebb teljesítményű, viszonylag határhoz közeli körtúrát választottunk. -
Grillo
őstag
válasz
eattila #156927 üzenetére
Én felmentem a Látó-hegyre madarászni. Egyrészt nem nagyon volt ösvény, amin lehetett menni, felfele, meg lefele is volt kis tévelygés, ami nem zavart, de ha időre kellett volna érkeznem, biztos ideges lennék. Másrész a madarak sem szólt senki, de mindegy, szép volt a kilátás, pár órát üldögéltem, beszélgettem, jó volt. Ja és jól el is fáradtam, meg ugye bbuszvonattal mentem-jöttem, mert reggel az autó nem volt partner, azt hiszem az akku elfáradt, mondjuk nem mai gyerek. Most töltöm és reménykedek.
Tegnap volt a Naszály másik oldalán séta Jahnoval, mondjuk ott ovis tempó volt, de a guggolás mennyisége ellentételezte. -
-NoVa-
addikt
Mostanában újra kellemes madárdalra járok ki-be a kapun, megint költ a rozsdafarkú. Idén a légkondi helyett a gázóra tetejére odatámasztott, majd jobb híján ott felejtett Van Gogh önarckép mögé rakott fészket kényelmes szemmagasságba. Tojás már van, alakul a buli, lehet telefonnal óvatosan dokumentálni majd.
-
eattila
őstag
Na reggel gurultam egy kort a szomszeddal. Gyors nem volt
De 35 korul lett a vege. Feltamado szelben. Megalltunk kavezni is. Szoval teljesen jo volt!
-
zetor2000
őstag
-
-NoVa-
addikt
válasz
npera #156919 üzenetére
Hát na. Kombi disznóólra cserélem majd idővel a kutyás mászkálások miatt, az sem baj, ha hibrid. Nem irreális az a félelem sem, hogy valami évjáratban nem túl eltérő V70 vagy újabb Fjord korszakbeli V60 felé nézelődök. A Yamaha V8 XC90 kevéssé tűnik ideálisnak, ha a Subarunál halkabb, és benzintakarékosabb lenne a cél.
Magas a léc, most is ott van 2 bringa az S60 csomagtartójában úgy, hogy az üléseket sem kellett lehajtani hozzá, ezt nem sok autó tudja, ami tetszik is.
-
eattila
őstag
Ma csaladilag Nyiregyen voltunk allatkertben. Kb 4 ora maszkalas, majd 4 ora kocsikazas. Elfaradtunk, lattunk mindent is. Jo volt. Holnap reggel 8-kor indulunk szomszeddal telerni. Szoval kelek koran
-
Samott
addikt
-
WiZARD
addikt
Tegnap+ma dolgozott nálunk 2 kőműves srác. Ilyen szakmunkásokat én még nem láttam az építkezés/kertépítés/kerítésépítés/térkövezés/stb során, pedig volt itt pár csapat...
Jöttek reggel 7re, tegnap itt voltak 17:10ig, ma is 7kor már itt voltak, dolgoztak 19:05ig. Max cigi/kaja szünet volt, de megállás nélkül csinálták. Kávéval kínáltam őket, köszönik nem kértek, hoztak magukkal. Látom hogy van náluk kávéscsésze, vízforraló.
Lett egy halom törmelék/szemét, már néztem, hogy 3 hete vitték el a konténert, ezt megint hova teszem. Hát berakták egy nagy zsákba és elvitték.
Az aknára nem ráb*szott keresztbe egy lécet, hanem kérés nélkül tök korrekt fedőt csinált a hulladék fából.
Végül pedig indult, hogy a slagot feltekerje a helyére, mert tegnap ő onnan tekerte le. -
-igu-
veterán
-
zetor2000
őstag
-
-igu-
veterán
-
-szabi-
addikt
válasz
hobizoli #156902 üzenetére
Ez egy Chieftec Bravo, kb 20 éve megvan, nem akarom lecserélni.
Van rajta front usb de csak 2.0.
Nagy fájlok másolása hosszadalmas.
Kérdésedre válaszolva ssd van.Mondjuk ami benne van p7p55d + i7-860 kombó, 15 éve jó gép volt mikor vettem de ma már karcsú.
Elvagyok vele de gépigényesebb dolgot már nem csinálok rajta.
Héten megjött a laptopom amiről 1-2 hónapja beszéltünk.
Lefuttattam Cinebench 23-at (a 24-es már le se fut ezen a régi gépen).
Szóval a laptop 6x gyorsabb.Köszi a linket, ilyesmire gondoltam.
Ma voltam tekerni, holnap bringa takarítás.
Bementem a dzsindzsásba, volt rosszabb is de ott inkább le se szálltam a gépről fotózni. -
hobizoli
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Spórolós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest