Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
Ma is mit láttam:
-
eattila
őstag
válasz
A. Crowley
üzenetére
Dobolták az ütemet meg minden?
-
-igu-
veterán
válasz
A. Crowley
üzenetére
ez a sarkanyhajo?
jo mokanak tunik
-
blueboi69
őstag
válasz
A. Crowley
üzenetére
nice!
-
A. Crowley
tag
8km-et mentünk. Jó volt így kezdeni a szezont alig 2.5 hét vízi edzéssel
Én vagyok a kék sapkás a képen jobb 3. padon -
2-More
aktív tag
válasz
Jahno
üzenetére
Meg nem mindegy, itt kószál e párszáz méteren ahol nagymadár nem repül, pláne nem lakott terület felett, ÉS irányítható, vagy sokkilóméteren. Jegyzem meg, valoszleg egy ilyen nudli ballont egy utasszállító letarol mint a szar, még ha a hajtómű kapja be akkor is, míg mondjuk egy párszáz méteren repülő kukacbombázó ha belegabalyodik, az szerintem tuti leesik.
-
Jahno
veterán
válasz
2-More
üzenetére
Faluban vannak akik csinálnak ilyesmiket egyik bolondos banda ultrahangos adatgyűjtőt reptet mindenfelé amivel a denevéreket figyelnek, többiek meteorológiát. Azért tudtam múltkor is, hogy 18kerben milyen magasságban hány fok volt, bár ez utóbbi kicsit komolyabb és akkreditált produkciónak számított.
-
2-More
aktív tag
válasz
blueboi69
üzenetére
Nemtod kiszámolni, merre megy, mert amit te a talajon észlelsz szelet, az 100 méteren fújhat akármilyen irányba és az ellenkezőjébe is, és utána még van fölfele vagy 20KM ameddig ezek a szarok emelkedni tudnak, ha komolyabban veszed, akkor meg asszem valahol közel 40km régióban van az, hogy fizikailag nem tud tovább emelkedni, mert már annyira ritka a levegőt ÉS szétdurrana a ballon a tágulástól.
-
blueboi69
őstag
válasz
2-More
üzenetére
Irányítani nem tudod valóban, de lehet jó lenne ha nem gripenek kapnák szét gyakorlatként, másrészt meg esetleg olyan helyen felengedni ahol kevesebb légijármű van, esetleg olyankor, amikor nincs fent nagy szél, mint pl most a napokban is órákig megmaradtak a kondenzcsíkok. szóval azért van itt némi ráhatás
-
-
blueboi69
őstag
válasz
2-More
üzenetére
" az rettent vissza, hogy ne az én bohóclufimat kapja be egy 747es és essen rá valakire."
erre gondoltam, hogy más szint, -persze ammoban is - de valszeg ilyen szinten kéne engedély, vagy bármi ami a biztonságra való törekvés.
Megnézegetem, hogy lehet e irányítani pl a dróntávirányítóval avagy sem.
-
2-More
aktív tag
válasz
blueboi69
üzenetére
Á, ezek kurva jó bulik, pláne egy nagylátószögűvel ami lefele néz, jó, száz papírt el tudok verni én is jobb dolgokra, de inkább az rettent vissza, hogy ne az én bohóclufimat kapja be egy 747es és essen rá valakire.
Amit linkeltem, ezek full arcade gamék, egy vércseppet nem látsz benne, a Dogfighter konkrétan modellrepülők egy lakásban. A Freelancer kicsit gondolozóssabb, de nem kell a történetet végigvinni, az is kurva jó ha csak repkedsz meg nézed a világűrt.
A másik ilyen a Subnautica, ott nem repülsz, hanem ugye víz alatt vagy, de az is térben mindenhova mehetsz, és ott is max egy túlélőkés az egyetlen amit látsz. -
blueboi69
őstag
válasz
2-More
üzenetére
Hát 100k-t pont nem tapsolnék el ilyenekre és nem is lenne sok értelme megcsinálni ugyanazt. Annyi pont elég, hogy látják merre repül, esetleg valamilyen irányban kilőni és akkor lehet keresni, némi tájékozódást, távolságbecslést tanulni
Rákerestem erre amiket linkeltél, na ilyenhez még kicsik, nem is akarnám. Rendes nyugis drónszimulátorban elvan. A kicsi meg nem játszhat még, mert csak. De már múltkor lelkesen drukkolt a nagyobbiknak. Tudom, hogy ebben nem értünk egyet, ez van. Nálunk épít inkább csipesszel nagyobb befőttesüvegben szép florariumot, és vadászik bele különlegesebb bogarakat, meg ilyenek

-
2-More
aktív tag
válasz
blueboi69
üzenetére
Az se egy nagy tűz, ballont is lehet venni, nem is észvesztően drága, hélium se engedélyköteles, szerintem a dobozzal együtt, ha a kamerák árát nem számolom, ilyen 100k körül vastagon megáll egy ilyen buli.
Gyerekfronton, lenntről felfele kell építkezni, adsz neki az érzésnek pl Airfix Dogfighterrel, esetleg Crimson Skies, Freelancer, ezek egy foskő core i akármi integrált videokártyáján elfutnak kb. -
blueboi69
őstag
válasz
2-More
üzenetére
Igen, láttuk azt a részt. Az már más kategória

Drónozáskor a gyerekek nincsenek velem. Egyrészt ők is akarnának drónozni, de azt nem engedem, mert veszélyes, másrészt akkor elunnák magukat vagy nem tudok rájuk figyelni. Tuti akkor kapná el őket a kígyó/medve/farkas/vasorrúbába, amikor a szemüveg rajtam és épp 1km-re vagyok fejben.
A nagyobbikkal néha szokott szimulátorozni, szigorúan max 2 akksinyi időt repüleget, de csak 1-2hetente jut eszébe. -
2-More
aktív tag
válasz
blueboi69
üzenetére
Nem veszélyesebb, mint bármi más. Mindenféle szirszart felengedni meg ugye drónozás kapcsán kell e magyarázzam, az se veszélytelen, pláne ha ernyőzni akarsz, bár ugye kedvenc pamkutyádék felengedtek anno egy meteroróliai ballon kaliberű cuccot, és konkrétan felcsavart a sztratoszférába.
-
Sipi-
őstag
Hétvégén megvolt a céges UltraBalaton ismét, immár 5 alkalommal. Jó időt futottak a csajok és srácok, én sokat vezettem, aludni is tudtam valamennyit. Az eleje nehézkesen indult (kompnál lévő giga dugó miatt majdnem lekéset rajt, szálláson hagyott bicikliszállító kulcs, brutál meleg az első futónak), de utána már kb. minden símán ment. AI-al készített az egyik srác (nem fejlesztő) egy nagyon jó weboldalt, azon volt minden (ki-hol fut, ki viszi-hozza, hova kell menni, stb.). Baromi jó lett, jobb és stabilabb, mint a hivatalos app.
-
2-More
aktív tag
válasz
blueboi69
üzenetére
Ha dilizni akartok, a másik ilyen fasság hogy feltöltesz kólásüveget 4,5 milliméteres vagy 6mmes airsoft pellettel, megfelelő átmérőjű cső beleszerkeszt fenn a kupakba., szelep az aljára, kompresszor rá, 8 barral megküldöd, akkor ha nagyon ügyes vagy és jól kezeled a szelepet, akár 10-15 lövésre is le tudsz menni másodpercenként

-
blueboi69
őstag
válasz
Jahno
üzenetére
matracpunepa ugyanmár, van kompresszor, azzal játszottunk ilyet már hajtogatható/ragesztható saturnV-el

Gyerek fújta le a palackot, még volt itthon dísztárcsaspré
Meg a Holdra nagyon belekesült ő is csinált egy nagyobbat, megkönnyezve néztem, hogy simán van olyan jó / jobb az enyém, nagyon átvette ezt szépen
De arról nincs kép,lefekvés előtt fejezte be, ma meg már vitte is be a suliba kiállítani.Ez meg valami DIY alumíneumkohó? Hátha otthon szükség van 20-30literre belőle?
-
2-More
aktív tag
válasz
hobizoli
üzenetére
Hozzátéve, azért kádár jancsiék alatt nem volt para, hogy ki kellett lakoltatni pár arcot, meg a metrót is úgy fúrták, hogy volt hogy keszonban dolgoztak és akkor IS becsempészték a cigit az agyhalottak, meg megsüllyedt fölötte egypár ház azt' IJ. Szóval, annyira nem fekete-fehér ez se, de az tény, hogy most ami ment 16 évig, az kritikán alulul.
-
-szabi-
addikt
Jövő hónapban hazaviszem az albérletből a bringát.
De mellette azért a csomagjaimnak is el kellene férni a csomagtérben.
Toyota topikban már írtam ezt a módszert néztem ki szállításra de nem fér el.
Ötletelésképp ti, hogy oldjátok, oldanátok meg a szállítást? -
Jahno
veterán
válasz
blueboi69
üzenetére
Pfejjhallod én erre valószínű alkalmatlan lennék. Bár ha van odahaza klasszikus matrac pumpád, akkor azzal rögtön indítható is lenne állványról. Hümm, lehet mégis kiadna valamit 2 üveg bor után :-D Ezek szerint van tudomány a suliban. Én meg ilyet láttam az utcára kihajítva:
-
blueboi69
őstag
Kiderült, hogy űrhajózás témában kell valami alkotást csinálni a suliba a nagyobbikkal, úgyhogy itthoni anyagokból összeobtunk egy ilyet:

-
-igu-
veterán
ma reggel
-
eattila
őstag
De!
-
-szabi-
addikt
Ma tekertem 24km, egy hónap kihagyás után.
Kicsit aggódva mentem el közöttük de a helyiek elég bátorak.
-
Jahno
veterán
válasz
npera
üzenetére
Némi gépészetet láttunk, bár kettőnkön kívül mást nem érdekelt:
Ember mesélt a kivitelezésről és az áramlásokról elég durva fizikája lehet, de műxik. Mi felfogásunkhoz mérve az is furán hangzik, hogy ez egy modern technológiával épített medence, mert nem is olyan régen, a 70es években készült
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

elég sűrű volt a hétvége, kertészkedni sem tudtam, pedig kéne.
Kicsit aggódva mentem el közöttük de a helyiek elég bátorak.