- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Nekem idén a szilvásváradi maratonra kitelepült Specialized fatbike-ját sikerült kipróbálnom. No épp csak egy párszáz métert tettem meg vele, de meglepődtem mennyire könnyű volt tekerni (igaz kemény földúton nem nagy kunszt). De volt olyan is a ki a maratont fatbike-al teljesítette. Szal' nem elvetemült ötlet szerintem. Minden esetre érdekes élményt ad a használata az biztos.
Gumiabroncs témára: A merev farú Cube-omra a gyártó különböző mintájú gumikat szerelt gyárilag. Elöl Schwalbe Tough Tom (ez elég traktoros minta) hátul pedig Schwalbe Rapid Rob (ez valamivel komfortosabb). nem mondom hogy rossz ötlet, de én csak pislogtam mikor láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hasaggymeg