Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisbandi
őstag
"GPS ... erdőben nincs mit megtervezni ..."
- Pedig de, létezik több megoldás is, akár telóra is.Én Garmin Dakota 20-at használok, ingyenes turistautak.hu térképpel.
- Komplett (erdei) térkép. A legtöbb ösvényt is ismeri, újra is tud tervezni. Beszéd helyett csipog figyelmeztetéseknél. Két ceruzaaksival kb 14 órát elnavigál.[ Szerkesztve ]
░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Ehhez a monoblokkhoz pászol ez a szerszám?
Tudom, hogy csak ISISt ír, de pl ez jó Shimano/ISIS/PSP-hez is, akkor olyan sok különbség nem lehet köztük"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
zoli03
őstag
válasz Because #45695 üzenetére
Én is motorolajat használok. Nagyon-nagyon olcsó, a lánckenésnél alig fogy. Ha nem olyan mocskos a lánc, akkor le se kell venni a kipucoláshoz, elég ha jól megolajozod párszor és jól megpörgeted a hajtást, elég jól kiviszi a mocskot az olaj magával. Egy hátránya van, hogy viszonylag gyakran kell kenni, nálam akár 80-100 km-enkét, de nekem az nemigazán probléma.
Az meg szerintem amúgy is sokkal többet számít, hogy milyen gyakran kened és pucolod a láncot, minthogy milyen kenőanyagot használsz.
-
vendingo
veterán
válasz trialboj #45693 üzenetére
A wd40-el én a láncot tisztítani, és nem kenni szoktam.
Kenni láncolajjal szokás: kerékpárboltban, hervisben, tescoban, járműalkatrészben... lehet kapni.Ha valami tényleg tartósat szeretnél, akkor motorokhoz való teflonos lánc sprét vegyél, azt még az eső se mossa le, cserébe gyűjti a mocskot, ragacsos...
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
trialboj
őstag
Vettem egy új kmc 7 sebességes láncot. Valamennyire meg van kenve, nem tudom hogy kellene még tegyek ár valamit vagy használható így is?
Továbbá az is érdekelne, hogy mivel érdemes kenni? Jelenleg wd40-es használok, de ez alig 2 hetet bír csak.
A lánc 1500 volt, átlag tútázásra haszálom, ritkán nehezebb terepen is, tehát nem szeretném a lánc töbszörösét a kenőanyagra költeni.köszönöm
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Syd69
aktív tag
válasz Napfénysüti #45682 üzenetére
Meg kellett tanulni használni, jópárszor mellényomtam, aztán elolvastam a használatikat...
Alma
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Hasaggymeg #45688 üzenetére
Jah térképes módszerrel működhet, én magáról a GPS-ről mint magasságmérő technológiáról írtam (ugye legalább 4 műholddal lehet magasságot mérni, bármiféle térkép nélkül is. Csak pontatlan lesz). Az már az alkalmazfejlesztők hülyesége, hogy GPS koordináta alapján nem hozzá össze egy térképpel. Vagy nem hülyeségen múlik, mert lehet elég pontos magasság térképet drága lenne licencelni. De csak tippelek.
-
Mewryck
tag
engedj mégbelőle,igazítsd meg a szelepet és fújd fel rendesen(min-max közé),aztán tekerj vele egy kicsit agresszíven(hírtelen kigyorsítás majd erős fékezés,1-2 satufék) majd ellenőrizd az elmozdulást,ha kell,kezd előlről az egészet,nagyobb nyomással
ha alacsony a nyomás,a fém szelepházas belső sem ér sokat(a szelep egyenesen áll,de attól a belső még elcsúszik,majd a szelepnél szakad)
...és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodtam, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják...
-
truefx
aktív tag
válasz Hasaggymeg #45688 üzenetére
Valószínűleg bizonyos POI-khoz vannak rendelve magasság adatok, de az útvonaladon nyilván nem fokozatosan emelkedsz és úgy jutsz el a POI-ra (hanem fel-le vegyesen), olyankor szerintem nem tudja adatbázisból elővenni a magasságot.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Cathfaern #45683 üzenetére
Én azt még értem,hogy nem méri jól egy tömbház tetejét,vagy ha felmész egy létrára,de mit kell mérni azon,ha felmész egy ezer éve ott álló csúcsra?! Ha egyszer beháromszögelt,akkor minden térképről leolvasható éppen milyen tengerszint magasságon vagy. Csak ki kellene egy szoftvernek olvasni a térképről...vagy nem?!
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
TaaT
nagyúr
válasz gergo5991 #45686 üzenetére
Természetesen hintőporoztam a belsőt mert nélküle nagyon nem áll szépen a külső.
Ha nincs más megoldás akkor be is rakom az ebike-os rendeléseim közé a full fém szelepes conti belsőt, és meg volt a tanulópénz.
Mondjuk a külső is elforgott egy kicsit, de az nem igazán érdekel. [link]
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
Cathfaern
nagyúr
Alapvetően a GPS nem magasságmérésre lett kitalálva, kis túlzással a technológia sajátosságaiból adódóan alkalmatlan is rá. Az hogy lehet GPS-el magasságot is mérni, az kb. a technika csodája, de pontosságot kár tőle várni. És ez nem azon múlik, hogy a telefonban rossz a GPS, vagy a biciklis mérők rosszak lennének.
-
goldnarmz
aktív tag
válasz Hasaggymeg #45652 üzenetére
Akkor ezért mért haverom telefonja egész mást Csóványoson, mint az én Suunto-m... Asszem, 200m szintkülönbséget produkált (persze a telefon javára). De én már csak röhögök ezeken, amikor látom Strava-n.
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz Hasaggymeg #45677 üzenetére
Igen, egy kicsit alacsony nyomáson szoktam használni.
Give them hell Ukraine!
-
rii
nagyúr
sziasztok
ha vaalki rendelne e-bik-ról, akkor tudna segíteni rendelni ebből 4 szett-et?
(nem lesz több mint 10.000 Ft)utánfutóra kellene ... a mostani rommátört az elmúlt párszáz km alatt ... és végre megint lehet kapni a 16"-os sárhányó szettet ...
nincs e-bike regisztrációm, és hülye vagyok a netes rendelgetésekhez ....
előreutalok, és ha csak nekem lenne kiküldve a csomag, akkor a postát is egészben állom természetesen, felezhetjük is postát ...
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
belaazallat
addikt
válasz rétisün #45674 üzenetére
Szombaton lesz! Pénteken le mennék érted, és Kaposvárról indulhatnánk szombaton reggel. Szállást biztosítok. 7-8 kört tervezek én is. Tehát max egy Balaton kört.
De ha hajnali 2kor elugrok Kaposvárról Egerszegre, 4re ott vagyok, akkor 7re Velencén vagyunk!
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
rétisün
veterán
válasz belaazallat #45634 üzenetére
szombaton lesz vagy vasárnap?
nem hiszem, hogy a mostani formámban(?) le tudnék annyit tekerni időben hogy nézne ki, ha eljössz értem?
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Because
őstag
válasz stevewonder #45672 üzenetére
elől oda-viszsa kompatibilis minden mindennel, hátul kell figyelni 6-7-8 egyfajta lánc, 9, 10, 11 más (egyre vékonyodnak a külső lemezek) és csak 9-ig kompatibilisek a váltók kisebb sorral. 10-esnél már más a húzási arány. személy szerint ha építenek 9-es rendszert csinálnék
-
stevewonder
aktív tag
Én is úgy gondolom, hogy a 42 kevés. Mi van akkor, ha elöl 9-eshez való hátul meg 10-es sor lesz?
-
gergo5991
őstag
Biciklis öltözéket hogy kell mosni? 30 fokon lehet, de egy csomó jelzés át van huzva hogy nem szabad, pld vasalni.
Fekete az öltözékem, és fehér izzadtságfoltok vanna rajta, lavorba langyos (inkább hideg, multkor füstölt a langyos víztől lol) vizbe betettem áztatni, de nem tudom hogy öblítőt vagy valami mosóport lehet-e hozzá tenni.[ Szerkesztve ]
-
Mészike
aktív tag
Nekem az 1000-es van szállítás alatt. Már várom nagyon
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Daniel Alves #45665 üzenetére
Tessék itt a leírása: [link]
Még a végén tarthatunk ott egy PH meetet.
Més que un club!
-
Daniel Alves
őstag
válasz Napfénysüti #45657 üzenetére
Velence10? Bővebb infót tudsz adni?
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
flash-
veterán
városi férfi kerékpárt keresek.
szempont:95kg-os testsúlyomat kibírja a hajtás, ne legyen drága és nagyon feltünő(a tolvajoknak)
100. ezer alatt nem sok márkát találtam:
schwinn csepel budapest,CTM strom, Nopeus(pl fresh city se),Neuzer veznezia N3, ileltve GT.nagyon más márkát nem találtam.
ezek mind egyformák minőség szempontjából?ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
inifini
tag
válasz Napfénysüti #45661 üzenetére
Délután-este majd elszöszmötölök vele..., aztán legkésőbb szombaton kipróbálom élesben.
-
inifini
tag
Na meg is érkezett a szombaton rendelt csomag (garmin510) a rosebikesról, tényleg gyors volt
-
Mansi
csendes tag
válasz Napfénysüti #45657 üzenetére
Tavaly du. volt 38 fok a Velence10xen, élvezet volt letekerni úgy a 10 karikát
-
Mansi
csendes tag
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Daniel Alves #45646 üzenetére
Szép.
Én is épp most értem haza az utolsó edzésemről Velence 10 előtt. Már így délelőtt is elég meleg tud lenni, mi lesz majd délután?
Més que un club!
-
parkr
őstag
valakinek nincs ötlete, hajtás közben mi okozhat "fémes" csörgő hangot a fogaskoszrúnál?
nyilván láncra gondoltam de látszólag sehol nem ér hozzá semmihez.az a furcsa hogy inkább akkor jön elő, ha elől nagy tányéron (50) és kb. a négy legkisebb lánckeréken van, de minden másodiknál hangosabban hallható már megőrülök tőle
12-kevésbé
13-hangosabb
14-kicsit halkabb
15-leghangosabb13 és 15-nél kis tányérral is hallani ha keresztbe váltok
-
ivana
Ármester
válasz Hasaggymeg #45648 üzenetére
42-es nagy tányér Nálam a kis tányér 40-es Jó hátul montis sorom van ami 30-ig felmegy.
-
törölt tag
válasz Daniel Alves #45646 üzenetére
Jó étvágyat! Remélem hús is van benne,én Pécsett jártam úgy,hogy a hatalmas zsemlében, ami szinte lelógott az asztalról volt egy neutrino méretű húsdarab.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz stevewonder #45635 üzenetére
Még azt is figyelembe veheted,hogy pörgetős vagy-e (70-100 csapás/perc) vagy inkább erőből hajtasz és keveset,mert ha az utóbbi akkor aszfalton kevés lehet a 42-es nagy tányér és megtörténhet,hogy úgy fogod érezni elfogytak a sebességeid.
(#45646) Daniel Alves...ez mai?!
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
belaazallat
addikt
válasz stevewonder #45641 üzenetére
Akkor egyszerűbb dolgod van. Meg kell nézni az alkatrészek árát, lánc, váltó, stb, melyik mennyibe kerül 9 / 10 sebességesbe, és aszerint dönteni. Esetleg figyelembe lehet venni, hogy a 9 sebességes lánc tartósabb lesz, több km-t bír majd, mint a 10. Valamint a két hajtásnak eltérő a fog kiosztása. A 9-ssel jobban mész aszfalton, a 10-es terepen jön majd jól.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
stevewonder
aktív tag
A bikediscountról gyűjtögetek és üres vázba lesz...
-
zool1
őstag
válasz atok666 #45611 üzenetére
Hááát én egy darabig maradok ennél a távnál (55 km). Utána majd kimerészkedek Bélapátfalva , Szilvásvárad irányába is. Szoknom kell a távot meg az emelkedőket, és utána nem lesz gondom szerintem! Persze lehet, hogy a topikhoz (ide) az is kevés lesz(megtett km)...
[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
(#45635) stevewonder: azt tudom javasolni latogass el a bike-discount.de oldalra, ott tarcsafekbol (de hajtaosbol is sokkal jobbat) XT szettet kapsz kozel az altalad emlitettek magyarorszagi araban
[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
válasz stevewonder #45635 üzenetére
Üdv! Most milyen hajtás van a bringádon? Hány sebességes? Váltást is cserélnél?
Tárcsafékben nem vagyok otthon.
-
stevewonder
aktív tag
Sziasztok.
Tanácsot szeretnék kérni olcsó tárcsafék és hajtás vásárláshoz.
Szerintetek egy shimano m355 vagy egy magura mt2 szett a jobb választás? Árban kb. ugyanott vannak.
Valamint egy 3x9-es(fc-m590 22-32-44) / (cs-hg400 12-36) vagy egy 3x10-es(fc-m552 24-32-42) / (cs-hg50 11-36) rendszerrel járnék jobban kb.50/50 aszfalt és hegyi/erdei tekeréshez? Árban minimális a különbség közöttük, de minőségben és használhatóságban is?
Egy cube attention 29 vázra szeretném rávarázsolni őket.
Köszönöm előre is mindenkinek a segítséget![ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
válasz rétisün #45633 üzenetére
Hali! Hétvégén Velence 10-szer? Ha kell elmegyek érted kocsival!
-
truefx
aktív tag
Ezzel mit lehet befujni? Eredetileg lanckenesre adtak el nekem egy boltban, de arra van olajam.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz JHONNY 79 #45627 üzenetére
Köszönöm,akkor oda nem viszem.Inkább fizetek többet és oda viszem ahol az enyémet vettem,K2-be. Arról még sok rosszat nem hallottam.
(#45625) gergo5991...szerintem teljesítményeddel semmi baj nincs,csak türelmetlen vagy.Hegyi bringával,változatos terepen teljesen jó az az átlag és a kilók is le fognak menni,csak nem egyik napról a másikra. Teljesítmény nem egyik napról a másikra javul láthatóan.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz vendingo #45604 üzenetére
Nekem is ilyen van csak vezetékes és pont azt az üzemanyagspórlás funkciót nem figyelem rajta. Főleg a hőmérőt télen szeretem és azt hogy nem felejt elemcsere esetén.Nagyon jó mérő,nekem mindig Sigma volt és roppant megbízhatónak tartom őket.
-
Because
őstag
válasz JHONNY 79 #45627 üzenetére
ez nem csak ott van így... írtam már, hogy nálunk a vevők előtt szerelték úgy pont a monoblokkott, hogy minden húzásnál hozzáverte a kulcsot a vázhoz. kolléga bringájánál is a kötelező szerviz után úgy "beállították" a féket, hogy a bowdennek több szála is elszakadt.
soha de soha nem viszem szereltetni a bringám! -
JHONNY 79
aktív tag
válasz Hasaggymeg #45461 üzenetére
Szia !
Most néztem fel és láttam a kérdésedet. Nekem van velük tapasztalatom, többet hozzájuk nem viszem a bringát. Az értékesítők kedvesek, segítőkészek, de a szerviz...Kicsi hely, tele zsúfolják a bringákat, egymás hegyére hátára. Nem gondolom, hogy egymásnak kellene támasztani az ügyfelek bringáit. Megkértem őket, hogy nézzenek rá a hajtásra, mivel ropogó hangot hallottam. Mivel a garija nemsoká lejárt volna rákérdeztem, hogy monoblokk? Azt mondták megnézik, majd amikor érte mentem közölték, hogy ráhúztak, de nincs baj vele, pucoljam ki a láncot. Ez oké, de akkor mért fizetek a szervizért? De a legnagyobb, otthon vettem csak észre, hogy az okos szerelőnek sikerült úgy ráhúznia, hogy lecseszte több helyen a festéket a vázról. Bántam, hogy átvételkor nem néztem át tüzetesen, később meg már nehéz bizonyítani. Úgyhogy őket én senkinek nem ajánlom.
-
vendingo
veterán
válasz Napfénysüti #45621 üzenetére
Végül a Sigma BC 12.12 STS lett a befutó.
Sokat gondolkodtam garmin és sigma GPS-es órán, de végül úgy döntöttem, hogy sima órát használok, ha trackelni, vagy navigálni szeretnék, arra van mobiltelefon. Javarészt a sűrű erdőben járok, ott cseszhetném a navigációt (nincs mit megtervezni), aszfalton meg sajnálom koptatni a drága bütykös gumikat.
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
gergo5991
őstag
válasz K Norbi #45620 üzenetére
Én is nyomtam ma 40-50km-t, kb 10-15 kilóméteren át aszfaltozás volt, ilyen póznák kitéve az út közepére, hogy kb előzni gyalogost is alig lehessen, aztán szép kis autósor gyülekezett fel mögöttünk , meg voltak a merészebbek akik nekinyomták a gázt szembesávba tudjanak előzni. Én is 80 kiló vagyok, én is fogyni akarok, de nem tudok lol. Keveset is eszek, egézségesebben is táplálkozok, de hát nem igen akar lemenni, vagy csak átalakul izommá, nem tudom. Eredetileg 73-75kg voltam.
Valaki tipp hogyan tudnám növelni a teljesítményem? mert ahova járok tekerni elég sokszor nyomok sprinteket nagy dombok is vannak, a kitartás már megvan, de a teljesítmény ezzel párhuzamosan nem növekedett. Lassú tempóban (15-20km/h) 24 órát is letekerek, de 25-ött nem bírom sokáig tartani, a spinten meg 30-32öt megtaposom egyenesbe. 60-70km-en átlag 23-24km/h, de durva 13-15 fokos 15km-es emelkedőkkel.
[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
sziasztok,
ismertek Bp-n megbizhato kerekpar szerviz-boltot, ahol hasznalt, kipofozott biciklit tudnek venni?
koszi!
hábm bábm
-
K Norbi
addikt
Ma tekertem vagy 40Km-t volt pár galád autós aki majdnem elütött...
De nagyon jó érzés volt suhanni a szekérrel! holnap is megyek..
most 80 kiló vagyok kéne leadnom vagy 5-7 kilót.. és jobban repesztenék[ Szerkesztve ]
-
ivana
Ármester
válasz Daniel Alves #45612 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy kiterítem a polifoam-ot a padlóra és azon fekszem. Nagyon jó. Múltkor amikor mentünk Mindszentre még egy karton sört is megittunk a vonaton a bringás kocsiban (sokan voltunk)
[ Szerkesztve ]
-
válasz vendingo #45592 üzenetére
Szia!
Nem vágom a kódolásokat,de nekem egy Bontrager Trip100-am van,alap viszont pontos és megbízható,1400km van benne és semmi gond,vízálló,hidegben sem volt semmi gond vele.10rugó körül van.
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz ígyvanferi #45614 üzenetére
Mi múltkor Bzmoton vittünk vagy 8 bringát ahhoz képest ez merő luxus.
Més que un club!
-
fpeter07
veterán
Vigyázni kell a rugós székre, ha hirtelen kelsz fel róla. Elég nagyot csattan.
-
ígyvanferi
addikt
Azért túlzásokba nem kell esni. A nagyonmodern Talenteken meg Flirtökön is van lehetőség kerékpárszállításra, ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy leülhetsz egy ugyanilyen kihajthatós ülésre és foghatod a bringát. Ha többen is vagytok, akkor meg a többi utas nem fér el a biciklikről. Itt legalább van hely. És simán beülhettél volna a rendes kocsirészbe is ott mögötted.
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
-
Daniel Alves
őstag
A börtönben is jobb a hangulat...
https://instagram.com/p/3dpm7stkDZ/Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
L.L.
senior tag
-
Maximum1
őstag
Azon e Neuzeren a vázon van a váltás, szerintem a 2013-as Brandonod nem, ha tudod akkor ok, de ha nem akkor szólok.
(#45568) brownus szolok hogy a bolt elköltözött, nem a Szondi utca elején vannak, a neten minden van, de a boltban kevésbé, érdeklődj mielőtt odamész.
-
BoC1ka
senior tag
-
fpeter07
veterán
válasz venember83 #45599 üzenetére
Inkább csak gondolatolvasóak. A vevő kimondott és kimondatlan igényeinek meg kell felelni.
-
szatocs
őstag
válasz Kickass #45593 üzenetére
A Kelly's-emen az van, azt nem szeretem. De ott mindegy is, mert majdnem merevvillaként működik az RST Gila TnL, a névleges 100mm-ből jó ha 40-et mozog, azt is rossz ütemben.
Persze sokkal többet csillapít, mint ha nem lenne ott semmi, de kicsit máshogy nézek arra a villára, amióta RS Recon-t is használok.[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
-
vendingo
veterán
válasz Hasaggymeg #45595 üzenetére
Köszi. Olcsóbbra gondoltam, de amint olvastam a benzin spórolós funkciót, egyből meg is rendeltem.
Tudom, utólag is ki lehet számolni, de így, hogy magától számolja nagyon tetszik. Új bringa, új óra, kíváncsi leszek mikorra spórolom meg az árukatCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
zool1
őstag
Tegnap meg volt az első 55 km-es tekerésem (tudom hogy nem sok, nekem az...) Felsőtárkány és környékén. Mit mondjak kisült a zsírom, de nem bánom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- UV Lámpa köröm ép0téshez. új 6hó jótállással!
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest