Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
Th
eorycraftolva, szerintem ez a legideálisabb skill tree amúgy.
Ha valaki nem annyira pvp-s de szeretne security breachet a loot miatt, akkor a mobility tree tetején levő 12 pontot cserélje be a survival tree jobb oldalára, hogy meglegyen a breach.És amúgy ez csak 74 pont, 1 még mehet szabadon valahova.
-
BandiHUN
veterán
28 júróért sikerült behúzni ma a gémet keyshopból... teljesen baráti.
Remélem, tetszeni fog. túl vagyok pár óra twitchen. Mondjuk PVE-s streamet nézek, és kb. semmi atrocitást nem is láttam. Gondolkodtam annó a tarki PVE-n... de szerintem jobb lesz ez. Főleg, hogy nem FPS
Kell kis BF6 weekend utáni lazítás
-
Kérdezem, hogy ezeket a skill pontokat lehet valahogy resetelni, és újra osztani? Valahogy elkínlódtam ma a 7-es szintig úgy, hogy a kb. a 6-7 bemenetelből, csak kétszer tudtam kihozni a szemetet.
Ami teljesen kiakasztó, és ezért is kérdezem, mert a karakterem 5 métert képtelen futni egy szuszra úgy, hogy ne fulladjon ki a nyomorultja, és utána átváltson csoszogásba.
Most így néz ki :
Hová érdemes pakolni a pontokat, hogy legalább 20-30 métert képes legyen már futni egy huzamban? -
SoulReaver
veterán
Szép zárás volt. 3v5 és win
GG
-
heihachi
addikt
esti masodik meccsem: lespawnolok egy szobaba buried cityn, 15 mp mulva halott vagyok meg abban a szobaban
mig en a dont shootot nyomtam o lott. vissza kell szereznem a kek geart, ugyhogy most ne menjetek a buried city extractok kozelebe
-
Land
veterán
Üdv! Jelenleg honnan a legolcsóbb beszerezni PC-re a játékot? Köszi!
-
Csandi, köszi itt is.
Sokat nem tettem hozzá az akció sikeréhez.
Durva amúgy, hogy mindenki azonnal lő, meg sunyulnak.
Nekem, mint solo-ból emigrált pacifista, ez óriási sokk volt.
-
Rinkasime
tag
Csandi.
Ha szépen megkérlek dobsz egy screenshotot a célkereszt settingsedről?
-
Csandi
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Az eladásra van.
-
Phobion
addikt
Bettina mennyire jó? zsákmányoltam egy BP-t playertől
-
-
Csandi
addikt
Na jó ezt nem hiszem el. Night raid blue gaten egy random utcai szemeteskukában olive grove mellett wolfpack blueprint volt

-
Csandi
addikt

Na jó, bementem soloba egy szinte üres loadouttal trialst csinalni, volt nálam egy venator, 1 stack ammo meg alap healek. Megyek, meghallom, hogy valaki extractolt (mert már 10 perce ment a kör) hát mondom lenézek a metroba. Leraktam a csávót aki extractolt de már eleve volt ott egy hulla, aztán miközben lootolok hallom, hogy trappol valaki, akkor gyors azt is. Na 3ukból ezt sikerült kiszedni, és mindezt már a metroban, szóval azonnal extract

-
Novver
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Más játékban sem lesz másképpen

-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én lvl 1 Ferroval is elimináltam már, igaz eltartott egy darabig.
-
Phobion
addikt
Most értesültem Cohh streamje alatt, hogy ha van a karaktered fején sisak és kifogysz a staminálból, akkor sokkal jobban hallják másik a lihegést?!
-
CptAdamica
veterán
Ez a leapert tényleg nem nagy cucc kinyírni, rádobtam egy stunt, meg 3 blaze-t, bezártam a menedék ajtót, amíg megsült, aztán el is feküdt.
-
-
Csandi
addikt
válasz
Phobion
üzenetére
Változtatni valszeg nem mostanában ha egyáltalán bármikor, viszont ebben a hónapban jönnek új questek szóval érdemes megcsinálni ami eddig vvan. 63 quest va, az egy 2 napos sztori max.
Szerintem a wolfpackok, healing itemek, shieldek, táskák, hullcracker stb. dolgok jó rewardok többi tényleg elég meh.
Tyler: Látod meccs közben is a questjeid ha megnyitod a mapot
-
válasz
Phobion
üzenetére
Kb ugyanezen vagyok én is, ez elég nagy hiba, hogy XP-t nem ad semmit. Ráadásul a rewardok eleinte értelmesek, középtájon kutyaszarok, végefele megint értelmesebbek, de ez szerintem kevés.
Csandi: hja csak mindig ott vagyok, hogy meg se nézem mit kéne csinálni, úgy meg nehéz
-
Csandi
addikt
Persze, hogy hallom, csak akkor annyiba macera, hogy ha 2-en DC-n vagyunk akkor hozzá open mic-al tudok beszélni, ingame viszont mindig nyomni kell a gombot, hogy beszélhessek, meg akkor akivel DC-n vagyok vele le kell némítanunk egymást a játékban, hogy ne halljuk duplán.
Persze ingame is tehetném open mic-ra, de akivel partyban vagyok azzal úgyis DC-n szoktam lenni szóval nem állígatnám mindig
-
Csandi
addikt
-
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nekem nincs az a fos Discord, ingame chat csak.
A régi fiókomba nem tudok belépni, nem jön meg a jelszóemlékeztető email.
Megpróbáltam másik email címmel, újat regisztrálni, oda sem jön meg a megerősítő email, úgyhogy el is engedtem azt a szart. -
Csandi
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Szerintem semmitől. 6-ot dobnak fixen, csak minden darabját ki kell lootolni.
Aztán lehet csak én voltam lucky és eddig mindig 6-ot kaptam. Mármint ezt a Bastion és Bombardierre értem, a többi nyilván kevesebbet dob, a Queen meg többet.
DC alapból még streamer korszakomban volt nézőknek meg suboknak, már le lett pucolva de gyárilag mindenki a viewer rolet kapja és csak pár dolgot lát remélem nem baj, meg szerintem a célre elég lesz

-
Csandi
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
-
Roland861010
veterán
Ha nem gond az Xbox én vagyok ma este 7ig
-
Csandi
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nekem van saját dc-m mehetünk oda is meghivok mindenkit, vagy csak egy sima dc call és akkor serverre se kell belépni.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Mikor lesztek, este?
-
Csandi
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
6-ot dob a bastion is és a bombardier is. Szóval 1 főnek pont elég egy bench upgradehez.
-
Csandi
addikt
válasz
shotika
üzenetére
Stash: Abszolút igaz, de ugye expeditionnel kapunk stash sizet is. Kérdés mennyit.
Fegyverváltás: Nem leszek népszerű, de 1 fegyóval szoktam játszani, 1-el megyek be, nem váltogatok
Renegade vagy Venator azt cső (lightosabb körökre Anvil). De ha esetleg felveszek hullából mégegyet tényleg elég clucnky, főleg Ferro-nál ami lövésenként töltBarrikád: Pedig elméletileg "patched", közbe a blue gate tunnelben levő lila szobába még egy sima bukfenccel is be lehet meni az ablakon át, kulcs nélkül.
Statisztika: Egyetértek.
-
shotika
őstag
50-es szint felett, nagyjából 80 óra game utáni tapasztalatok:
- A stash még maxra fejlesztve is hamar betelik. Rengeteg olyan craft anyag van, amiknek bőven lehetne növelni a stack számát.
- A fegyverváltás scrollal még mindig bugos. Jó pár pvp-t azon bukok el továbbra is, hogy ösztönből cserélném így a fegyót, ami mondjuk üres, és visszavált rá a játék.
- A barikádos glitcheléssel továbbra se kell kulcs a legtöbb ajtóhoz.
- Meccs végén jó lenne egy átláthatóbb statisztika, hogy mi történt az adott meccsen, illetve az elmúlt meccsek statjai külön-külön is megnézhetők lennének. -
Csandi
addikt
Valaki most posztolta twitterre, szerintem új világrekord kihozott érték:
Queent öltek, közben 5 csapat támadta meg őket és azokat is mind megölték.sixpack: 1 runban csak egyet ölnék, loot, haza, aztán vissza kövire.
Steam friend code-om: 86188850 -
Csandi
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Jaa bocsi. Akkor addig csináljuk amíg van wolfpack
1 killre 2 darab kell, ki lehet számolni akk hány fog összejönni. -
Csandi
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Szinte sose játszom soloban, csak a questek nagy részét csináltam úgy, meg néha free loadoutal farm. Van egy szintén nagyon kompetitív haverom akivel minden lövöldében szoktam rankedezni és duoban vagyunk high rankek akármiben amit nyomtunk meg van egy másik haverom aki szintén elég jó csak ő nincs fent annyit mert többet dolgozik nálunk, és akkor úgy trio.
Ha tudod kraftolni az nagyon jó, akkor kifarmolhatjuk a Bastiont és a Bombardiert is amennyi nektek kell, ha kell krafting materialt is tudok adni a wolfpackhoz, aztán amig lootoltok őrizlek titeket.
Wolfpackot behozod safepocketban, ha lehalunk megmarad, ha meg odaértünk akk átrakod quick use és rádobod mindkettőt, vagyhát nem rá ugye hanem mellé/fölé. Illetve a Bombardier esetében szeretem előtte lelőni a spottereket, hogy a wolfpackból egy darab se kanyarodjon rájuk. Lehet, hogy akkor is elég lenne 2 wolfpack rá ha néhány kis rakéta a spotterekre megy, ezt még nem próbáltam.
sixpak: Ugyenzt néztem, OLED-en k.baszott jól néz ki úgy a map megvilágítása, meg a villámok hangja is brutális

-
Oh, az nagyszerű, van vagy 5 wolfpack az invertoryba de még egyszer sem használtam.

Köszi előre is, valószínűleg élek a lehetőséggel.
CactuS:

SoulReaver: frankó.
Más: az electromagnetic storm valami eszméletlen, sokszor csak állok és nézem a villámokat....bár az aláírásomat látva, ez nem véletlen.

-
Csandi
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Bastion nem hal sajnos 2 wolfpackba, azután kell még bele 1-2 tár heavy ammo, vagy még 1-2 sima gránát és akkor fekszik. Így az is egy néhány másodperces kill, nulla kihívás. Segítek mindenkinek aki kéri de wolfpackom már nincs, vagy 24-et eldobtáltam eddig. Blueprintje pedig nincs meg.
-
-
Csandi
addikt
Kraftolni is lehet utility statonben.
Bombardier segitek szivesen de amúgy 2 wolfpackba meghal, konkrétan 1 másodperc a "fight"- És pont 6 core esik belőle, nekem nem kell 1 se szóval viheted mindet.
CactuS: Nem kell frekventált hely, én többnyire buried cityn öltem mert a házak adnak fedezéket mikor lootolsz, de ugye van blue gaten checkpointon meg az erdőben a dombon a templomnál is, azok is sima 2 wolfpack-al. Am meg lootoláshoz füstgránát azt kész.
-
heihachi
addikt
ez valoban igy van, csak az a kuldetes bugos. amikor kinyitod a ladat, mar elve ugy rakja ki belole az itemet, hogy a plafonra teszi, es nem is latszik a kis kor, csak ha felallsz az asztalra. ha fel is veszed, meg pont nem lehet safe pocketbe tenni. ne kerdezd miert. redditen kellett utana olvasnom, mert elso ket alkalommal eszre se vettem, hogy meg kulon fel kell venni a targyat is, annyira kikerul a latokorbol a nyitas utan, a pipat viszont odateszi a kuldihez. mondjuk volt aki azt irta, neki semmi bug nem volt, de sokan panaszkodtak. nem tudom, nalam minden egyes korben bugos volt.
-
VTom
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ha szinteződni akarsz, akkor nem feltétlenül kell harcolni.
Csináld sorban a küldetéseket, free loadouttal. Ha kész az adott küldi, és még maradt időd, lootold tele a hátizsákod, és mehetsz ki.
Én ezt csinálom solo-ban, ha lelőnek, lelőnek, jöhet az új free loadout kör.
veszíteni valód nincs, csak nyerni tudsz. -
Ja, 9000 pénz, nem sok.
Mondjuk én nem használom, mert senki nem lő a liftnél sem.
Amúgy egyszerű, ha látom, hogy van valaki a liftnél, odaköszönök, ha nem válaszol akkor baj van.
Edit: kellene 6 Bombardier core (azt hiszem az kell a finomító lvl3-hoz).
Valaki segít majd?
Egyedül nem merek nekimenni.
Ha mindent tudok kraftolni, akkor nem parázok majd annyira. -
heihachi
addikt
hat nezd, ha ott a kuldetes, akkor oda kell mennem, ez ellen nem tudok mit tenni
megjegyzem, onnan indul minden uj player is, tehat szerinem pont ott a legkonnyebb barkit is kinyirni. arrol meg beszelhetunk, hogy a tyuk vagy a tojas volt elobb, de mar mondtam, hogy csak azota vagyok ilyen patkany, amiota 100-bol 99 jatekos velem is patkany. nem tudom miert nekem jutnak ezek, bar az elmeletem az, hogy ahogy emelkedik akarakter szintje ugy emelkedik a patkanyok (mint en, tudom) szama. mert ha valaki 60-70-ik szintu, neki mar nem sok minden van a jatekban csak a pvp. de ez csak az en elmeletem, lehet hibas. -
Csandi
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Használj raider hatch keyt.
-
SoulReaver
veterán
válasz
pendre54
üzenetére
Én random arcokkal szoktam játszani, napi 2-3 szintet emelkedek, 8000-12000 xp/kör. 90%-ban eddig mindig volt pvp, de azért jól jövök ki.
Szeretnék ráállni az értékesebb lootokra meg a puzzle dolgokra is.Nem mondom, hogy ne legyen pvp, de azért nem kellene a kimenekítési pontokat így ellehetetleníteni…
-
Csandi
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Xp-t az adja ha mindenbe belenézel vagy ha pvp zel. Kb. 4 komolyabb meccsenkent szintet lépek pedig nekem már 50k xp folott kell.
Tenyleg elkepzelni nem tudom mit csinal aki leragad.Aki meg nem tudja kihozni a cuccokat, basszus egy zöld taskat semmibe se kerul kraftolni, van safe pocketja, hajrá.
-
válasz
spleenszuru
üzenetére
Free loadoutban is simán lehet 10-15k-s XPs köröket hozni még playert és arc-ot se kell lőni, ha nem akarsz, csak nyitogatsz mindent, még az üreseket is és bent maradsz 20-25 percig. Ha meghalsz, akkor nyilván nem lesz safe return bónusz, de az XP akkor is megmarad.
heihachi: Tehát bementél arra a pályára, ahol day1 óta gyűlnek a HC PVPsek és azon csodálkoztál, hogy kilőnek? Az eleve egy viszonylag jó loottal rendelkező pálya, mindenki paranoiás kicsit, így nem csoda, hogy nem hisznek egy random embernek és tartanak attól, hogy hátba lőnek - ahogy azt ráadásul a játékstílusoddal most bizonyítod is.

-
válasz
heihachi
üzenetére
Nem tudom mire vélni ezt.
Én lvl 30 vagyok, 99%-ban szólóba megyek, de mindenki barátságos, egy két faszszopó csicska van, de nagyon-nagyon ritka, talán 20-30 menetből egyben van ilyen frusztrált balfasz.
Én jól szórakozok, de teljesen más a szemléletem a játékkal, ez nem egy lövölde, ahol pörögni, ugrálni kell egyfolytában, nekem arra a ott a The Finals.
Casual-re ott a Battlefield, én itt csak szórakozok és élvezem a pompás hangulatot.
Azért azt megnézném, hogy aki mondjuk patkány módra hátbalő, az mit csinálna mondjuk F2F egy Finals-be, körbehugyoznám, mire felfogná, hogy mi a műsor.
-
heihachi
addikt
nalam ott gurult el a gyogyszer, amikor 8(!)-szor kellett bemennem a gatra hogy egy szaros noteszt kihozzak. mind a 8 meccsen playerek lottek le. hiaba kertem, hogy dont shoot, hiaba beszeltem mikrofonon, hogy egyetlen egy targy van nalam ami quest item, neki ertektelen, akkor is lelottek mind a 8-ban. 9-re kijutottam valami csoda folytan, de ott is volt harcom playerrel. nem is csinaltam meg azota egy questet sem.
-
spleenszuru
őstag
válasz
heihachi
üzenetére
Mindenkiből mást hoz ki ez a viselkedésforma. A játékot védők úgyis annyit mondanak, a játék része, ha nem tetszik mehetsz, vagy állj be a sorba. Én előbbi leszek, te akkor utóbbi.

Én még pvp-be sem tudok nagyon belemenni, ha akarnék sem, mert szimplán nincs mivel. 3 napja lvl 15 vagyok, borzasztó lassan jön az XP, csak kicsi arcokat tudok lenyomni, tehát az is kevés XP, nekem ez egyszerűen túl lassú, és mindenki túlnő, ezáltal 2-3 lövésből leszednek.
Nem esnek blueprintek sem, legjobb fegyverem a listán még mindig a ferro, ami tetű lassú, és sorolhatnám.
A free loadout amúgy nem való a világon semmire, 2-3 arc, vagy max 1 player, és oda a lőszer is.
Stamina kihúzva, de igazából elfutni sem lehet a playerek elől, futva is teljesen lazán leszednek.Úgy tűnik, ez a játék szimplán nem nekem való.
-
válasz
heihachi
üzenetére
Én is pár napja már el se indítottam a játékot. Sehová nem tudok fejlődni, egyszerűen leragadtam a 4-5-ös szintnél, csak az alap színtelen, szürke cuccaim vannak jó részt. Kipróbáltam pedig a free loadouts módot is, meg a leírtak miatt, már csak a térkép szélein próbálok cuccokat összeszedni sunnyogva, laposkúszásban
, de a kimentést viszont nem lehet megoldani ilyen taktikával, ott meg kb. kampó.
A legutolsó bent létem alkalmával, megtaláltam az első lila cuccomat, valamilyen fegyverszerelék volt, és az utolsó elérhető liftnél, úgy ketten hárman hédereltek. Udvariasan szóltam, hogy nem fogok rosszalkodni
, de amikor nyílt a lift ajtaja, seperc alatt szétkaptak, mint majom a zsebórát. Pedig még azt is felajánlottam volna, hogy van még egy darab 3.000,- Ft-os nyugdíjas utalványom, azt is odaadom, ha békén hagynak, és ha Tescoban beváltják. még további 10 % kedvezményt is kaptak volna.
Az biztos, ha a fejlesztők továbbra is összeeresztenek, mindenkit, mindenkivel, a tök kezdőt, az istencsászárokkal, akkor ez a játék végét fogja jelenteni hosszabb távon, és
csak egy nagyon szűk játékos réteg fog egymással bohóckodni.
Mondjuk nekem ingyen volt a játék, szóval nagy veszteség nem ér. -
válasz
heihachi
üzenetére
Nem értem ezt a hozzáállást, de ha ettől neked jó lesz, hajrá.
Ajánlom a Blue Gate-et Night ride-ben, ott sok embert fogsz találni viszonylag kis helyen. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sixpak: Solo azért általában békésebb, 1-2 heihachi féle kolléga azért van, de a többség még mindig normális.
Mi squad esetében is azért találkoztunk normálisokkal - na nem
Blue Gate-en -, de ott azért inkább érvényesül az erősebb kutya b*szik elv. -
Frod
addikt
Egyébként van rá achi/trófea, így remélem egyszer velem is megcsinálják, mondjuk lehetőség szerint free loadouttal
A Vendetta Is Born Trophy • ARC Raiders • PSNProfiles.com
"Get downed and knocked out while inside a return point." -
heihachi
addikt
semmi ertelme es igen, patkany dolog, de hat jelen formajaban szerintem az egesz jateknak nincs ertelme, mert pont az erdekes dolgokat lehetetlen benne csinalni a pvp miatt (szamomra, de nincs gondom azzal, ha masnak ez igy jo). uh arra tettem fel a karrieremet ebben a jatekban, hogy masok eletet megkeseritsem, en akarok lenni a fo geci a jatekban.
-
válasz
heihachi
üzenetére
Na, hát akkor legalább büszkén mondhatod, hogy miattad is ilyen a community a játékban.
Idióták és gerinctelen patkányok mindenhol vannak, de nem kell azzá válni, ráadásul nem is mentesít az, hogy mások is azt csinálják. De így is lehet csinálni, csak azt nem értem, ha free loadoutban csinálod, akkor mi értelme az egésznek. 
-
Raidon
őstag
Eddig viszonylag szerencsés voltam...
Sunnyogok lootolok. Volt, hogy többen értünk vissza a lifthez. 1x-2x volt olyan, hogy találkoztam emberrel semmi nem volt. Elkezdem nézegetni a codexet aztán már kaptam a hitet. Vagy elmentünk egymás mellett és hátbalőtt, hogy kb reagálni sem tudtam. Ami nagyon kiakasztott, hogy a liftbe öltek meg
-
heihachi
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
en is ezt csinalom. az elso par nap kiraly volt, lehetett baratkozni 10-bol 9 emberrel. minden korre vittem be defib-et, egy csomo embert felhuztam akit az arcoc lelottek, sot, meg azokat is, akiket en downoltam. volt hogy 8 embert szedteem ossze es egyutt szedtuk le a leapert, egyutt extractoltunk. aztan az egesz jatek egy kibaszott izzadsag szagu pvp arenava valtozott par nap alatt, mostanra mindenki lo mindenkire aki mozzog. lelonek egy darab citromert is. uh ha valaki jon, szolok neki, hogy ne lojj, ami mostanra kb semmit nem er, de ha megis, akkor amint elfordul lelovom. lelovom a liftben, ha nyomja a gombot es kampelem a liftet amikor csak lehet. mindezt kizarolag free loadoutban. uh ha sikerul valakit a liftnel lekempelnem, elszedem a cuccait es kijovok, ha nem sikerul, semmit nem buktam. nem is lootolok semmit sem, csak amit elszedek a playerektol. patkany dolog tudom, de nem erdekel, en megprobaltam ugy jatszani ahogy a fejlesztok szantak, de 4 nap utan mar nem lehet. kempelik a kijaratot, kempelik a spawnt, lelonek, ha felhuzod oket, lelonek mikozben a nagyobb arcoccal harcolsz, de persze ugy, hogy az arcra egyet nem rone ra. faszaul indult ez a jatek, de lesilanyodott egy kozepszeru pvp lovoldeve.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
A liftes story ja, az elég undorító, mert ha még downedbe rak, akkor oké, ártalmatlanná tesz, de fölösleges megölni. Nekünk is volt olyan, hogy sok volt a loot nálunk, az idő miatt inkább downedbe tettük a másik csapatot és mentünk ki mindannyian.
-
SoulReaver
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Á, el kell engedni a jófejséget... Még az is hányinger, hogy a liftben öl meg... Már nem tud kilootolni, de azért megöl...

-
Csandi
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ezért kell neked lelőni őket

-
spleenszuru
őstag
Na, a toxikusság netovábbja megérkezett.
Odajön don't shoottal, és egy pillanat múlva megöl.
Másik, MIKROFONBA bemondja, hogy friendly, és odajön leszedni.
Undorító, komolyan.Remélem hamar megjelenik a Canyons, azt hagyom is ezt a játékot utána.
-
Csandi
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én pedig ma találkoztam először olyannal, amit vidiken már láttam, hogy a távirányítós gránáttal telerakják a lift hívót
szerencsére szemfüles voltam észrevettem mielőtt rányomta a gombra -
Csandi
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én igen, de én benyomtam a night mode-ot, az felerősíti.
-
CptAdamica
veterán
Ti amúgy mindig halljátok a lépés hangokat? Néha úgy tud mellém kerülni valaki, hogy csak lesek.
-
Phobion
addikt
Ma kezdtem el az 5. fázist, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar meglesz
-
VTom
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Meleg volt a pite
-
Megvan 2 sentinel firing core!
Már csak 2 kell.
Messze a legnehezebb quest eddig, átnéztem 50-60 lezuhant couriert, egyikbe sem volt.
Dam map, lépcső, ott gyűjtöttem be mind a kettőt, de 20 menetből egyszer van olyan, hogy még a helyén van.
Ha nem a nulladik percben rak le, akkor esélytelen....szerintem 2-3 nap és meglesz a maradék kettő.
Erről szól a játék nálam már jó néhány órája, néha közben elmegyek BF6-ba ledarálni mindenkit.
-
Csandi
addikt
válasz
szucsinka
üzenetére
Közelre Venator, távolra Renegade.
Shotival nincs időd 2x lőni mire egy Venator leolvaszt. (a lilával talán, de az ritkább, drágább és picit messzebbre már nem is jó, míg a Venator középtávra is az)
Ferro meg túl lassú, árához képest jó, de mivel lövésenként tölthetsz ha meglősz valakit a 2. lövésedre már fedezékben lesz. Renegadel szét tudod kapni mire észbekapna.
Természetesen minden 4-esre húzva, az alatt nem jó egyik fegyó sem. Túl lassan lőnek vagy lassan töltenek vagy mindkettő.
-
szucsinka
őstag
Melyik a legjobb fegyó emberek ellen közelről és melyik a legjobb távólról?
-
Csandi
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Én eleve deluxe-ot rendeltem elő.
Minden cucc csak playertől jött, egy darab fiókot nem lootoltunk. Lementünk és harcoltunk 20 percen át. Aztán volt vagy 6 halott teamnyi hulla amiből lehetett lootolni.
-
SoulReaver
veterán
-
-
Roland861010
veterán
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Szerintem szánj időt a játék alap dolgaira.
Én se azzal kezdtem jól meg is bántam.
Érdemes tényleg. -
Csandi
addikt
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Hát anélkül be ne menj persze
ha annyira nincs cuccod akkor free loadouttal menj, még abban is van hátizsák, csak ilyen szürke ami nem tud semmit, de ha kiviszed azt a clinic-es csávó becseréli ingyen egy zöldre. -
Viiktor1989
aktív tag
Ohh, köszi. Akkor minden raidre érdemes vinni magunkkal valamilyet
-
Csandi
addikt
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Ez a hátizsákod. Mindegyik más tulajdonságokkal rendelkezik. Ezek abban merülnek ki, hogy mekkora shielded lehet, mennyi súlyt bírsz el, mennyi helyed van pakolni, mennyi quick use itemed lehet egyszerre, mennyi safe pocketed van stb., illetve a kékeknek és liláknak van már egy passsziv képessége is, pl. pvp-re a legjobb táska azt tudja, hogy amikor törik a pajzsod akkor automatikusan elnyomódik belőled egy füstgránát magad köré.
-
Viiktor1989
aktív tag
Hali.
Ezekkel a dobozokkal mit lehet csinálni? Nekem is vannak csao zöld színben.
[kép] -
Csandi
addikt
Na új saját rekord kihozott érték. Szinte az egész lobbyt leraktuk a laborban alagútban blue gaten. Még bőven volt loot de nem fért el, így se volt már staminam, csak lassú sétálni tudtam kifele. Fegyótkat táskákat meg shieldeket priorizáltam, amiket am is használok ugye.

-
Frod
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Van, nekem egyszerre lett meg másik kettővel (legyek down kijövetelkor + legyek fent, amikor lejár az idő).
Kb 8 mp-nél kezdtem el pötyögni a terminálon, így az 5 mp megvolt, viszont az ajtó zárodáskor már túlment rajta, így meglett az utóbbi is. -
Csandi
addikt
válasz
Phobion
üzenetére
Mindent beleraktam minimális válogatással, a trinketeken kívül mind egyből meglett és még maradt majdnem a fele cuccom.
Trinketjeim nyilván nem voltak mert azokat mindig eladtam mikor szereztem tekintve, hogy arra vannak, úgyhogy azt ki kellett farmolnom a 180k-t, de 1 nap alatt megvolt.
-
Phobion
addikt
Aki eljutott már a Stage 5 Expedition-re, ki-milyen elven adta be a tárgyakat? Válogatás nélkül vagy valamilyen szisztéma szerint?
Jelen állás szerint ha mindent beadok, akkor nagyjából mindenhol megvan a fele, de ez egyenlő egy teljes wipe-al. 🙉
-
Chalez
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Van igen, ha az idő letelte előtt max 5mp-vel jössz ki

Köszi a tippeket, majd megnézem én is a lehetőségeket a videóra, nagyon fun party-k kerekednek ki
-
RazoR
Topikgazda
válasz
Komplikato
üzenetére
Az pl a Rocketeer ellen tud jó lenni, eggytől ezonnal lepottyan.
-
Csandi
addikt
Amúgy csak extra info mindenkinek, ha 0:00 ra lejárt az óra de már hívtad a liftet és ott állsz mellette akkor nem öl meg a robbanás a végen és miután megjött a lift (vagy metro ugye) még mindig ad asszem 1 percet amíg visszamehettek, utána automatikusan visszavisz. Szóval bőven van idő lootolni ha volt fight a lift mellett es achit is könnyű így kiszedni.
-
Chalez
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ijjj, nagyon komoly, de még kellett volna 1mp, hogy beadja az 5mp achit
Mivel veszed fel a videót? Egész jó és nézhető
-
SoulReaver
veterán
Éjszakai jövés-menés... Majdnem lekéstük a buszt
-
Roland861010
veterán
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Mindenképpen nézd át inkább.
Feljebb van egy jó kis oldal amit linkeltem.
-
Viiktor1989
aktív tag
Most még csak gyorsan belevetettem magam a játékba,majd később átnézem jobban a dolgokat. Köszönöm
-
Roland861010
veterán
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Hát kirakod a tárolóba.
Az angolom nekem sem a legjobb de ez egy elég alap dolog hogy át tudod húzni az invertoriba. -
SoulReaver
veterán
válasz
Viiktor1989
üzenetére
A fő tárolódba kitudod pakolni, amikor jössz vissza. Bővítheted is.
-
Viiktor1989
aktív tag
Köszönöm a tippeket.
Egyébként az a rengeteg cucc,amiket a raidek során gyűjtök,amiket nem adok el,mert valaminek az alapanyaga,azokat hová lehet eltárolni?
Mert új raid alkalmával,azok ott maradnak a táskámban?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Battlefield 6
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

eorycraftolva, szerintem ez a legideálisabb skill tree amúgy.
Kell kis BF6 weekend utáni lazítás
Hová érdemes pakolni a pontokat, hogy legalább 20-30 métert képes legyen már futni egy huzamban?
GG
mig en a dont shootot nyomtam o lott. vissza kell szereznem a kek geart, ugyhogy most ne menjetek a buried city extractok kozelebe