Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HAGYMAFA
tag
Deliver cariables trial hol csináljátok?
-
-
v450
tag
Valakinek kell Aphelion , Trailblazer BP? cserét megbeszéljük
-
pandras83
őstag
Anvil Blueprint-et adok Flow controller-ért cserébe! Valaki esetleg?
-
ACE-
addikt
Na végre egy normális kör. DAM electro storm, rögtön mentem a Testing Anex-be, ott jöttek. Szerencsére 1-2-en voltak de a combosabbakat vittem. Ha kell valakinek Defi BP vagy Ext light mag II szóljon, vagy hallgasson örökre

-
ULPIUS
őstag
válasz
pendre54
üzenetére
Kézbe venni nem elég, csak addig aktív amíg nyomva tartod a gombot és viszonylag hamar le is merül aztán várni kell, hogy visszatöltsön. ARC-ok elleni szorult helyzetből menekülésre jó vagy nagy dögök megközelítésére hátulról, hogy aknát tehessél rájuk aztán rohanás. Én ezzel csináltam meg soloban az összes bastion és bombardier killemet amikor kellett belőlük az alapanyag. Jó kis cucc de nincs rá igazából szükség, csak ha tudatosan akarod valamihez használni, nyilván nem rohangál senki kivont photoelctric cloak-kal a kezében.

Miközen aktív biztos, hogy nem lehet lootolni, mint ahogy lőni se tudsz stb.SoulReaver
Nyilván van rá esély de nekem még sosem volt bp raider cache-ben. -
SoulReaver
veterán
válasz
Eversmann
üzenetére
Ez a Matriarch volt
Igen, nem tudom mi volt az elképzelése a kölöknek, de nagyon utálják a Harvester vagy Matriarch eventen a patkányokat.Itt aztán van összetartás. Defibet kilökik a földre és szinte minimális az elhullott embör. Én is felszedtem egy csávót, mielőtt fel hookoltam lerakni a deadline-t. Végül nem az enyém lett az achi...
-
Eversmann
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Meghalt, de még mindig lövik. Úgy látom, a szívükbe zárták.Ehhez is milyen bátorság kell, vannak vagy 12-en, Queen-t legyőzték. Erre bedob közéjük gránátot... Mit remélt vajon, nem is értem.
-
SoulReaver
veterán
Na ilyen is volt végre
Megtorolták a patkányt... -
Találtam, egy ilyen hosszúra nyúlt vízforralót, amit kézben tartva, rövid ideig láthatatlan az ember az ARC-ok előtt. Még nem használtam, de számomra feltűnő, hogy eddig még soha, senkivel nem találkoztam, aki ezzel a mászkált volna.
A kérdésem arra irányulna, ha mondjuk egy épületen belül vagyok, és ott van körülöttem, egy rakat ilyen tüzes golyóbis, és amig a kezemben van a cucc, addig nem buzerálnak ugyan, de ebben az állapotban, tudok e bármit felvenni például egy fiókból, asztalról, szekrényből, magyarán tudok e lootolni?
Mert ha ehhez, el kell raknom, akkor tényleg szart sem ér, mert pár másodperc alatt, amíg egy fiókban könyékig kotorászok, az összes tüzes bizbasz rám fog robbani. -
ULPIUS
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Igen ilyen fura halk ketyegő óra szerű hangja van, csak akkor hallod ha nagyon közel vagy hozzá, de ha nem messze tőled mondjuk lövöldöznek akkor már nem is hallani. Ezek ilyen a földbe félig elásott fémládák, megjelenik fehéren az interact persze. Hozzátenném soha nem találtam bennük BP-t...healing cucc, lőszer esetleg zöld fegyó van benük meg értéktelen kacatok. Lehet ezeket is nerfelték és régen jobb volt.
-
BandiHUN
veterán
A pályaszéli stash-ok hogy jelennek meg alapesetben? Én valami olyasmit olvastam, hogy hangja van... 1x volt úgy, hogy ilyen nemodaillő hangot hallottam, de hiába néztem szét...
Közelről ezekre is megjelenik a fehér kör+interact? Egyszer streamban láttam unhide cache eventes kört mapszélen, ott elég sok volt. Anvil bp miatt lenne érdekes, elvileg azokban sűrűbben van.
-
ULPIUS
őstag
válasz
NomAd_82
üzenetére
Érdemes extra map kondicókra bemenni, gazdagabb, értékesebb a loot alapvetően.
Kulcsos szobákban mindig nagyobb rá az esély DE az sem garantált, azért érdemes nyitogatni őket.
Ahol gyakori az a pálya széli feltörhető ládák, fiókos szekrények, asztal fiókok, öltöző szekrények mindeféle random helyeken, kukák, kék turista bőröndök. A pálya széleken sokszor olyan helyeken érdemes keresni amit mindenki ott hagy, jelentéktelennek tűnő spotok.
Amúgy ha játszol rendszeresen ás lootolgatsz midenfelé akkor kéne esnie -
NomAd_82
aktív tag
válasz
Eversmann
üzenetére
Ezt adom.
Én is ezt vettem észre. Soha nem vadászok senkire csak békésen lootolok.
Spaceport, több alkalommal is segítettek, Buried City szintén. Blue Gate-re nem merek bemenni, túl nagy stressz de a Dam. Na ott volt , hogy egymás után 4-5 alkalommal levadásztak. Mintha a kisebb arc fenyegetettség miatt mindenki marha bátor lenne.
Persze "don't shoot" dumával.
Amúgy merre van több esély blueprintet kihozni?
70 óra után is csak kb. 8-9 bp-t találtam. -
ULPIUS
őstag
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Ne szivass már, hogy egy ilyen idiótát 4 másik lootoló solo közül senki nem tudott leszedni?! Mire egy valakit downol a többi már lőni szokta a rohadékot. Nekem is volt ilyenben nem egyszer részem de 1 max 2-nél több embert sosem tudott lelőni a patkány, mert a többiek megtorolták. Többször reviveoltam ilyen után downolt playereket.
---------------Stella sima nappal, két kulcsos szoba, mentem egy speed runt az ebéd utáni kv mellé , 15 percnél dobott be, kutya nem volt már sehol viszont egyik szoba se volt nyitva ahova vittem kulcsot. Ilyen is van

-
HAGYMAFA
tag
válasz
Eversmann
üzenetére
DAM-en szemtanúja voltam előbb, hogy egy faxi kilőtt egy faxit, aki nyomatta, hogy dont shoot. Nem vett észre, amikor elkezdte lootolni kilőttem a rohadékot, de valaki meglátta ezt is, hogy én kilőttem a faxit, mert kaptam én is, éppen el tudtam menekülni.

Most pár kört pucéran megyek majd.
-
Eversmann
senior tag
DAM egy csöves tanya egyébként. Mindig visszajárok, gondoltam kiismerem. Elveszik az ember kedvét is
Több incidensem voltam egy óra alatt, mint az összes többin. Bemegyek épületbe, nagy büfögés (már jó), nevet, mert meghallottam. Nagy kommunikáció a haverjával (ez se jelent túl jót), lövések felém... Kösz, mentem innen -
válasz
Triathlete
üzenetére
Én megértem miről beszél, nekem is eddig solo pve volt. Most a wipe után lvl75 ha megvan, akkor megindulok másik irányba. Aztán ha úgy van, akkor simán vissza tudok váltani békeharcosba.
-
HAGYMAFA
tag
Engem is, vagyis minket is most lőttek ki.... Bastionnal küzdöttünk 4-en soloba, erre jött egy faxi azt a nagy zűrzavarba minket lőtt ki a faxba.... Ilyenkor mindig megfogadom, hogy köv körben bárki aki szembe jön velem szarrá lövöm, de sose teszem meg...

-
ULPIUS
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Kb minden helyzetben lehet ignorálni minden ARC-ot ha mész a dolgodra, csak el kell futni (stamina löket nagy barátunk)
Nem is emlékszem mikor ütött ki utoljára shredder, pedig én járok stellára rendszeresen.
Harcolni viszont meggondoltan kell mindegyik ellen, fedezék nélkül értelmetlen bármi. (még a kis repkedő szarokat sem érdemes nyílt helyen magadra haragítani mert sérül a pajzs, fogynak a healing eszközök stb tehát nem ér annyit az egész) -
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Fura, de rendben van akkor. Köszi.
-
-
BandiHUN
veterán
Ebből a shredder, ami nem igazán tetszik, kb. csak szívatásból van a játékban, ez a full mindenfelé lövök/alig lehet vele mit kezdeni egyedül egy baromság. Meg is eszi a fene, ha bekerül máshova is
Nagyon utálom, ha nem csak 1 van, halál van, mert ha kicsit is rádlát, sebezni is fog, használja a lépcsőt, stb, gyors, tehát nincs idő taktikázni egyedül, maximum befutni valahova és kizárni vagy lootolt szobába csalni és kiugrani az ablakon. Hairpinnel láttam, hogy lövik ki, de hárman(!), úgy easy, de a hairpin kb. semmire se jó amúgy, én 1x kergetőztem Anvillel is, de hamarabb lógtam meg, minthogy meglett volna. Gránáttal se jobb igazán, robbanóssal legalábbis, loot meg nudli van benne, bármelyik másik nagyobb arc könnyebb, megérősebb.
Inkább kéne emberi robot, mint ami a stellán fekszik egy pár, egy fegyver, egy irányba lövés, ok, legyen okosabb. Nem ez a bepörgök, és volt, hogy 5-en feküdtünk ki exitre várva a ventillátornál, szinte a semmiből ugrott ránk, 2mp alatt kész lettünk
Persze kijutottunk, de ez nem "harc". -
HAGYMAFA
tag
Imádom mikor valaki ki akar nyírni és ő hal meg...
De ebben a gyerekeben legalább volt annyi, hogy szemből támadt. -
ULPIUS
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Minden player minden vágya/ötlete úgysem fog teljesülni de én bízom benne, hogy nem fogunk unatkozni.
Ez csak egy gyors copy paste valahonnan:
"2026-os stratégia:
-Több új pálya, fegyver, cél és ellenség kerül „elosztásra” az év során.
-Tematikus frissítések: A jövőbeli megjelenések a „tematikus kohézióra” fognak összpontosítani, tárgyakat, ellenségeket és pályákat csoportosítva, hogy különálló játékélményt hozzanak létre.
-Térkép méretezése: A fejlesztők a méret és sűrűség változatosságára törekszenek (pl. a Spaceport jelenleg a legnagyobb, 1,6 km x 1,4 km-es méretével). (elvileg lesznek még nagyobb pályák is mint a space p., remélem nem 29percnyi idővel, és kicsi darálósak is mint stella)
-Új mechanikák: A jövőbeli pályák egyedi körülményeket, időjárási hatásokat és exkluzív ellenségtípusokat (például a Shreddert) tartalmaznak majd a játékmenet frissességének megőrzése érdekében.
-Stratégiai mélység: Az új tartalom célja, hogy a játékosok újragondolják a felszerelésüket, és új módon használják a meglévő eszközöket (például aknákat és drótkötélpályákat)"A általam vastagon szedett számomra a legérdemlegesebb, nagyon kéne már tényleg valami ösztönzés, hogy ne free kittel meg meztelenül járkájlanak be csupán lootolni a playerek(!), biztosítani kéne azt az élményt, hogy epic fegyverekkel rohangálhasson mindenki aki már szerzett eleget vagy olyan szinten van, meg ne kelljen kuporgatni a wolfpackokat és deadline-okat a gear fear miatt, a többi kvázi elvárt alap szint.
-
BandiHUN
veterán
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Nagyon kéne küldi, helyszín is sok van a pályákon, sok energiát se kéne beletenni, pár sor szöveg, a mapon is adott mindenféle tereptárgy, amit csak ki kéne jelölni, mint feladat cél... Dobni oda pár arc-ot, mert legtöbbször még az sincs a már bentlévő, de semmire nem használt félreeső helyeknél...
Nomeg olyan jutalom, aminek nem lvl15-ig van értelme, mint most.
Pl. adhatna bp-t, vagy vásárlási lehetőséget most kurrensebb itemekhez/fegyverekhez. Bővülnének a shopok.
De pl. lehetne kisebb, de hasznos cuccokért ismételhető küldi, mondjuk pl. lőj ki 3 stitchert egy 5-ös pakk pajzstöltőért, vagy anvilért, ölj leapert valami komolyabb fegyóért, ilyenek, mondjuk napi 1x.Ami jól jön egy kései, gagyi lootos körben is,gyorsan megvan+fix jutalom, "bounty" módon.
A Borderlands-okban elég jól meg tudták az ilyesmiket oldani. -
HAGYMAFA
tag
Kaptam egy Aphelion BP-et egy random gyerektől

Egyébként remélem jönnek még Quest-ek is, mert pl. azok is elfogytak, és lehetnének azért bonyolultabb quest-ek, akár több pályára átívelősök is jöhetnének.
-
BandiHUN
veterán
Békés trio se lenne egyébként rossz, én pl. nem vagyok antiszoc, de angolul csak írni tudok... viszont randomokkal 99%pvp a vége, mert egyszerűen ilyen a gém, és ráadásul amikor nem, akkor vagy rádragadnak, rádlootolnak, vagy ketten kétfelé szaladnak, szóval nem vagy előbbre.
Avagy lehetne pl. queen, matriarch eventkor mondjuk 8 vagy több fős pve, hogy ne legyen véletlen sebzés(esetleg loot után vérszemet kapás) +ehhez valami jelzés is, ingame nagyon kéne repu, szint kijelzés amúgyis.
Az ember pl. szívesen segítene kicsiknek, de evidensen egy 75 maxoshoz nem ugranék be pl. bastiont ölni funból... Igaz pl. stellán az exites bastiont szét szoktam szedni föntről "csak úgy", és sokan elő is jönnek lootolni/ki tudnak menni stabilan, és hálálkodnak.
fun. De egyszer pl. hagytak ott bp-t, nem volt túl extra, de nem volt meg. 
Rocketeert is poén hergelni, azt is már most volt kör, hogy 3-at lelődöztem, ebből egyet ketten, spaceporton, de nekem csak upgrade-hoz kellő mati kellett, az meg már az elsőből meglett...
Hatalmas volt, mikor kilootoltuk a launch towert egy sráccal, én balra, ő jobbra, lent megint összefutottunk, kint rocketeer, srácra ráfért a repair... kimegyek, na mondom rocketeer, ferro elő, a srác elkezd visongani, tele van loottal+mekkora barom vagyok, mit hergelem, már pont elrepült volna...

No de volt nálam wolfpack+3 seeker+minden is
Aztán pislogott, hogy ő ilyet még nem látott, hogy a wolfi bedarálja a rocketeert
Lootra meg is hagytam neki, együtt mentünk ki is, közben persze még kilőttem kb. mindent is, mikor már az exitnél voltunk, vesztenivaló nincs már, ha kúszva is kiér az ember, mondja is, hogy te nem vagy normális👌🤣De queenen még sose voltam, messze volt/túl későn értem be, cuccom is most kezd lenni jobban, most nem fogok 5 pintért resetelni, legyen fun, +igyekszek mindent megszerezni...
Aztán ha jönne valami nagyobb update, akár pont resetnapkor, nem kéne csupaszon menni.Az expeditiont azért feltöltögetem. Bár most extrémebb cuccok kellenek...
Ki tudja, hátha a 3. expedition változik jutalomra.Szintet emelni nem tudnak, mert akkor még ez a +5 pont is értelmét vesztené, ígyis ha szigorúan vesszük, a 75+10 mondjuk kb. mindenre elég, én nem hiszem, hogy ez így tartható marad, ez nem járható út. A mostani jutalom skint se látom már senkin, nekem mondjuk az van, de csupasz fejjel.
-
-
Érdekes a mm, haver most vette meg a játékot. Elkezdtem tanítani, bemegyünk, elskör extractnál lelőnek engem, persze kijöttünk mert már megnyomtam a gombot.
Második kör, ismét lőnek ránk, leraktuk őket. 3. kör ugyan ez. Nullás acc, valszeg a többi is vagy nagyon frissek. Miért kapunk ilyen embereket? Vagy már mindenki alapból lövöldözik ebben a játékban kérdés nélkül? Engem nem zavar, csak így elég nehéz lesz a tanulás. -
BandiHUN
veterán
Jó lenne pl. direkt pvp event, ami nem számít a reputációba vagy bármi más módszer, hogy az ember a békés mindennapok mellett lövöldözhessen is.
Kellene új map, arc-ok, nem igazán látom, hogy a "szokásos" cicomák, fizetős deck, esetleg battlepass működhetne. Viszont egy kupac küldi jöhetne, mondjuk a most szupernek számító bp-kkel, hogy mindenkinek meglehessen. Nagyon durva, ami runokat kell menni, hogy értelmes essen, ne találd lootolva a helyeket, ez utóbbit full megnehezíti, hogy bedob meccs közepén, ráadásul sokan úgy farmolnak, hogy free-vel mennek, más mapra is, és ha rossz a spawn/idő, már lép is ki
Az ember meg menne rendes gearrel, erre bedob úgy, hogy 20 perc, map széle, ott hever a spawnomon már vagy 3 ilyen kilépett hulla, oda nem érek már sehova, 15 percnél kb. újraadja a beltéri arc-okat, de a lootot nem, és ugye legálba kéne kijutni a rendes gearral exiten... 
Ilyenkor max az arc-okat lehet lődözni...
Event is kevés, most kiesett a téli is, valaminek mindig kéne lenni valahol. 10-kor felmegyek átlag játszani, sehol semmi 11-fél 12-ig.+javítani kéne eleve, írja, hogy másfél óra múlva pl. night, megyek egy sima kört, erre kijövök, megy az event, ott is megyek egy kört, vége is.
+kellenének eventes küldik. Komolyak. A mostani missziók, alig 1-2 értelmes dolgot adnak, kellene "endgame" küldi, sőt, pl. ismételhető is. Rengeteg hely van a mapokon, ami érdekes, de nem mutat oda se küldi, se értelmes loot nincs, csak "szép", jó a hangulat miatt bármerre elmászkálni... csak épp a játék "célja" miatt felesleges, mert ettől még üres marad a tatyó, és ha az ember nem a frekventált helyekre rohan, semmije nem lesz, de ha már van loot, nem fog random helyekre sétálgatni.
Fegyókból lehetnének található "nevesítettek" is pl. amik valamiben mások, mint az alapverzió.
Ehhez kapcsolódóan lehetnének android arc-ok, emberi mozgással, az AI domboríthatna, lehetne ezeknél ilyen.
Teljesen jó, amit tud a játék, 1-2 hónapra elég is, de utána igazából minden kiszámítható, kevés féle arc van, kitanulva+gearral gyerekjáték, de a csipogások is idegesítőek, gyerekesek, olyan r2d2 utánérzet, és ha az ember leveszi a szuper terepet, ami elég élethű, lényegében egy szögegyszerű "dedós" játék, ha csak pve az ember. A karma-rendszer megöli a végén, vagy fordulni pvp-be, de ugrik a pve, vagy lapos rutinkörök, reménykedve, hogy jön valami, ami nincs meg/kevés van. De a bp-ket is csak nézi az ember, a cuccok 80%-a vagy irreális material igényű, vagy felesleges, mert vehető is vagy gyenge. Még színesíteni se lehet az arzenált, ha a szuperebb fegókhoz egzotikus vagy szinte lehetetlen cucc kell(queen, matriach reaktor pl), de elég egy exitkemper, hogy bebukd, mert fegyót nem lehet safety-be kitenni
-
HAGYMAFA
tag
Hát én karácsonykor leptem meg magam a játékkal, karácsonytól január 4-ig itthon voltam, szóval ment fullban a gém.
Így elég hamar ki is lett maxolva, már a két ünnep között meg volt az expedition, deck kimaszolva, quest 1 van összesen, amit tudok csinálni, szóval én speciel már nem is játszok a gémmel csak inkább hétvégén. BP-ek lehetne gyűjteni, de állandóan olyat találok, ami megvan. -
ULPIUS
őstag
A feats pontokra gondolok (nem az xp/skill pontokra), nagyon könnyű gyűjteni őket és a deckre, ami így nagyon hamar megvehető (kimaxolható), mivel alap esetben már eleve úgy jelent meg az új deck, hogy a legtöbb játékosnak nem volt mire elkölteni a korábbi feats pontokat. Pl egy cod battelpass sokkal több idő alatt van meg, csak hogy egy olyan példát említsek amit korábbról ismerek. Ne vicceljünk már, olyanokra ad pontot, hogy sikeresen térj vissza speranzába, meg lőjj le 3 hornetet. Még ha nem is nézed mit kell csinálni akkor is kb teljesítesz kettőt egy meccs alatt ha bemész lootolni.
Amúgy kb napi 2 órát játszom, néha 3at de ezt se minden nap, attól függ hogy dolgozom. -
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Ezt nem írom alá.
Okt 30-a óta nem volt olyan nap, hogy ne játszottam volna vele és a mai napig alig várom, hogy leüljek elé.
Ja, nem PvP-zek...bár tegnap le kellett lőnöm 2 tagot, mert megtámadtak Stellán.
Persze nem vagyunk egyformák, nem mindenkinek jön be hosszú távon az ilyesmi. -
ULPIUS
őstag
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Pont ezért rakták bele a pvp-t, ez többször elhangzott, hogy pve játéknak készült de már a fejlesztési fázisban évekkel ezelőtt kiderült, hogy úgy túl unalmas és repetitív lenne.
Hamarosan érkezik egy roadmap az évre nézve, több új pálya is jön majd illetve más pálya kondíciók is mint amiket most ismerünk. -
HAGYMAFA
tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ez nem rant, csak a tények, hogy jelenleg ebben a formában ez a gém 2-3 hét szórakozást ad maximum, ha nem akarsz PVP-zni. De hátha kitalálnak majd valamit, hogy ne legyen ennyire unalmas.
-
ULPIUS
őstag
Nincs mire költeni, a decket az első pár napban kipipáltam mivel eleve 800 coinom volt az új tartalom megjelenésekor is.Így is vettem már többször hatch keyt, de az is ritkán fogy.
Ezen is fognak változtatni remélem, mert túl hamar és könnyen kimaxolható. Amúgy a kérdőívben amit tegnap említettem erre is kitérnek, sőt megpendítik, hogy mennyire lenne érdekes egy fizetős deck (battlepass) a jövőben és, hogy milyen jutalmak fontosabbak, rangsorolni lehet. -
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Hallod nem értem miért játszol vele, ha állandóan csak a rant megy részedről. Hornetet nem tudsz lelőni az nem a játék hibája, lvl4 fegyverrel 2 db lövés, ha a hátsó rotorokat lövöd, de pl lvl4 renegade-el kb hülyebiztosan le tudod lőni, akkor is ha direktben lövöd csak találd el.
A trial az ilyen, totál random, van, hogy szemetet ad, van, hogy jackpotot. Nekem van itt bent képem, ahogy indul a wipe a legelső trial-em bobcat BP-t dobott. /persze azóta rakat kacat is jött/
Hátbalövés ellen meg a legjobb orvosság, ha te lősz elsőnek
ULPIUS: én első wipe-t lenyomtam, de most nagy valószínűséggel nem fogok resetelni. Elég sok időt elvisz a visszaszintezés, részemről ha elértem a max lvl-t /még 5 szint asszem/, akkor indul a pvp vonal. Expedition sincs még feltöltve, Stelláznom kéne a stage 4-en kellő cuccok miatt.
-
ULPIUS
őstag
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Kiadtak most egy kérdőívet, elég hosszú de szerintem van értelme, embark accounton belül lehet kitölteni. Én is éreztem már többször, hogy repetitív nyilván vagy nem éri meg ez meg az stb. de közben ellenpélda is van bőven ami miatt én még élvezem.
Lesznek változások a játékban előbb utóbb, biztos sokan vannak úgy mint te. Tudják a fejlesztők is nagyjából ennyi idő után, hogy mik a gyengeségek, min kell változtatni a játékmenetben.
Pl itt van ez az egész expedition dolog, sokat veséztük már,de a legtöbb esetben azt okozta, hogy mindenki csak lootolni jár be (sokszor free kittel vagy pucéran mert amúgy gear fear lenne), hogy tömje a stage-eket a következő resetre. Senki nem kockáztat, nem használja igazán a komolyabb cuccokat, meg amúgy is újra elveszik majd minden a wipe-al. A jutalom ami érte jár szerintem nem volt átgondolva kellően első körben. Ezeket meg is írtam nekik.
Amúgy a jelenség amit leírsz az főleg azokat érinti akik nem a pvp vonalat nyomják. (ahogy én sem pl) Az, hogy csak lootolgatsz meg pve küldiket, kihívásokat csinálod az előbb utóbb ehhez vezet sajnos jelenleg. Ha nagyon unod el kell kezdni pvp-zni szerintem.Ahogy korábban írtam egyszer, én neki álltam pár napja az első expedition-nek, pár nap alatt feltöltöttem majdnem az egészet (mivel ugye nem reseteltem nem volt nehéz), és még most is van 36 nap arra, hogy kiderüljön változtatnak e dolgokon vagy sem, vagy megunom stb ha úgy érzem, hogy érdemes akkor majd rányomok, be lesz készítve.
-
-
HAGYMAFA
tag
válasz
shotika
üzenetére
Sok értelmét jelenleg én nem látom a játéknak, 10-ből 10 körben ugyanolyan fos szemetet találok, amit bármikor. Egyedül a trial jelent jelenleg kihívást, de azzal sincs értelme kínlódni, mert ma is adott egy epic exodus modult, amit meg lehet venni a boltban, szóval megérte vele szopni..
Az unalmas köröket nagy ritkán feldobja, hogy hátba lő egy patkány, vagy elkap a semmiből a hegyoldalon 2 hornet, amik nagy valósínűséggel le is szopatnak, mert upgrade 4-es fegyverrel + kiegészítőkkel is 10-et kell beléjük lőni, de cserébe ők qrva nagyot sebeznek, de legalább úgy nem kell kipakolni, vagy eladni a sok szart. 
-
shotika
őstag
Electro eventet jol lenerfelték. Szinte semmit nem lehet lootolni es amit talalsz az is szemét... Kar h a teli mapokat kivették, mert igy kb megint csak a nightmode maradt bp-t keresni. (Meg az uncovered event, de az meg unslmas)
-
Gubu0101
veterán
-
ULPIUS
őstag
válasz
Gubu0101
üzenetére
Egyelőre nem jellemző, hogy csalnak ebben a játékban, az a pár ritka eset is inkább usa, asia régió szerintem. (nyilván láttam már youtube videót, hogy vannak ARC-ban is de az mind amerikai volt és az sem solo módban hanem squadban, ahol lehet darálni, több az ellenfél)
Hangokon amúgy nagyon sok múlik, de nem ismerem annyira azt az épületet de simán lehet pech is, számodra pont rosszkor rossz helyen campelt.SoulReaver
Igen ahol mutatja térképen merre jártál a körben, ott minden ami piros ikon az valamilyen irányú sebzés. -
Gubu0101
veterán
Kivancsisagbol benezek oceania szerverre
-
SoulReaver
veterán
A raid végén írná a journey ha sebeztem volna raidert?
-
Gubu0101
veterán
Cseszhetem.Most felmentem spacen a container epuletbe 2 a teton,onnan lovoldoztek,en is majd ott maradtam.Na elfutottam a lifthez gondoltam kilepek es kezdem elorol,erre ott lapult egy sunyi aki kiszedett
Ez az anti cheat nem sokat er.
Nem hiszem,hogy eszrevesz a teto masik oldalarol,mikor megyek fel a kotelel.Amint elengedtem mar kaptam is a lovest.Hihetetlen is,hogy a 6 lehetosegbol pont azt az 1 et figyelte. -
ULPIUS
őstag
válasz
Gubu0101
üzenetére
A kezdeti időszakban, amíg meg nem ismertem jobban a játékot, amíg fel nem vettem a fonalat addig nekem is voltak ilyenek, ezért is írtam, hogy sajnos igazodni kell az ilyenekhez is és fejlődni kell, megfontoltnak lenni, hallgatózni stb. Én nem rohanok már se be se ki csak úgy sehova. A necces helyeken ha nagy csönd is van, akkor is már előre spamelem a "Hey raider" emote-ot ahogy közeledek, nyilván ettől még egy camper patkány kussolhat direkt, de sokszor van éretelme.
HAGYMAFA
Újabban tényleg elég gyenge cuccokat ad, de nekem pár héttel ezelőtt még jó néhány BP a 3 csillag miatt így lett meg. -
HAGYMAFA
tag
Imádom amikor megcsinálok 2 trial nagy szenvedve, erre egy bastion egy sorozattal kilő a faxba...,így cseszhetem a trial. Bár eddig állandóan csak olyanok adott a trial, amik már voltak/megvoltak, szóval nem sok értelme van kínlódni velük...
-
ULPIUS
őstag
válasz
Pedro78
üzenetére
Nem lehet halmozni a pontokat, egy körön belül kell elérni minél többet és sikersen ki is kell menni ahhoz, hogy felszámolja. Amíg nem döntöd meg a korábban elért legmagasabb pontodat addig az marad kör vége után. Egyébként ha meccs közben megnézed a logbookot ott számolja élőben az adott körre, hogy éppen mennyinél jársz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Elektromos cigaretta 🔞
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motoros topic
- Léghűtés topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- ZTE MF289D nagysebességű 4G / 4G+ LTE Cat12/13 Sim kártyás WIFI router hotspot modem - FÜGGETLEN
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Igen, nem tudom mi volt az elképzelése a kölöknek, de nagyon utálják a Harvester vagy Matriarch eventen a patkányokat.

Több incidensem voltam egy óra alatt, mint az összes többin. Bemegyek épületbe, nagy büfögés (már jó), nevet, mert meghallottam. Nagy kommunikáció a haverjával (ez se jelent túl jót), lövések felém... Kösz, mentem innen
Nagyon utálom, ha nem csak 1 van, halál van, mert ha kicsit is rádlát, sebezni is fog, használja a lépcsőt, stb, gyors, tehát nincs idő taktikázni egyedül, maximum befutni valahova és kizárni vagy lootolt szobába csalni és kiugrani az ablakon. Hairpinnel láttam, hogy lövik ki, de hárman(!), úgy easy, de a hairpin kb. semmire se jó amúgy, én 1x kergetőztem Anvillel is, de hamarabb lógtam meg, minthogy meglett volna. Gránáttal se jobb igazán, robbanóssal legalábbis, loot meg nudli van benne, bármelyik másik nagyobb arc könnyebb, megérősebb.
De ebben a gyerekeben legalább volt annyi, hogy szemből támadt. 
No de volt nálam wolfpack+3 seeker+minden is

RazoR