Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
őstag
válasz
Zoolee1976
üzenetére
Először tisztázni kellene hogy egyáltalán mit tudsz a játékról amit vettél és mi a célod benne/vele. Ez egy zsákmány-kimenekítő shooter ahol vagy mindenki az ellenséged vagy csak a robotok. Ha nem szeretsz lootolni akkor már megette a fene az egészet, hisz erről szól a játék.
-
darkrock
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Adok, majd vegyél fel, tegnap beszéltünk.
Holnap nincs majd valakinek kedve ehhez a Rocketeer, Bastion, Leaper trialhoz?
-
Zoolee1976
aktív tag
Sziasztok!
Megvettem a játékot mert beleuntam a PUBG ban hogy senki sem casual.
Játszottam kb egy órát és nem igazán jött le hogy most mit is kellene és játékban élvezni.
Skinek és mindenféle gyűjtögetés nem érdekel, egyedül szeretném játszani!
Van értelme időt ölni bele,vagy később sem lesz szórakoztatóbb egy magamfajta néha leülök elé lövöldözni szórakozásból palinak?
Vagy kezdhetem elengedni azt a 35 eurót? Valahogyan olyan érzésem van mint amikor megvettem a The Divisiont,az a sok túl bonyolított dolog kb egy óra alatt el is vette a kedvem. -
darkrock
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem van
-
Sirandrish
legenda
Valakinek nincs véletlenül egy Magnetronja?
-
ImpersonatoR
addikt
Ezt a két BP -t keresném még ha van valakinek esetleg.
-
Eversmann
senior tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Nekem a Logbook bugolt be, pont amikor odaértem a küldi helyszínére
Mikor máskor. Így kénytelen voltam segítségül hívni a youtube-ot 
-
wandor0930
aktív tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Tárgytalan asszem, kövi körben minden helyreállt
-
wandor0930
aktív tag
Mi az isten nyila történt hogy bármilyen stackelt cuccot megfogok azt szétbontja fél-fél kupacra és nem egyben mozgatja?
Ugyanígy ha duplaklikkelek rajta. -
Flesh33
csendes tag
Igen, tudom melyik küldetésről van szó. Nekem azzal se volt gondom, de valószínűleg elsőnek értem oda és csináltam a szerveren, de olvastam utólag valahol, hogy csak 1 ember tudja megcsinálni egyszerre, de javítva lett valamelyik patchel ahogy mondod Te is. Szerencsére elég gyorsan reagálnak az ilyen hibákra, illetve a support is segít ha gond van szerintem.
-
Eversmann
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jah, hogy fake. Kár
-
Eversmann
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ratfinder Precision Rifle

-
Sirandrish
legenda

Ilyen ötletek vannak

-
Thrawn
félisten
válasz
Flesh33
üzenetére
Az északon lévő toronyban nem lehet felvenni a Journalt. Először mikor odaértem tele voltam, volt ott egy másik Raider is aki gyorsan felvette az "enyémet" és azóta nem esik, nincs interakció gomb sem. Van pár eset erről a hivatalos Discordon de írtam én is a supportnak. Múltkor visszakaptam a cuccaimat, remélem ezt is meg tudják oldani.
-
HAGYMAFA
tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Nem tudod megadni inkább a arc raiders neved, vagy itt van az enyém vegyél fel:
RQX#2611
-
-
HAGYMAFA
tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Mi a neved?
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
Eversmann
üzenetére
Hát ezeket a hosszútávú terveket mindig azzal cseszik el hogy rohadt ritkán raknak bele érdemi új tartalmat. Reméljük ezzel nem így lesz. Bár szerintem ha 50-60 órát belerak valaki már nem panaszkodhat senki, mert lényegében 2-300ft/óra áron szórakozott, ami azért nem mondható drágának
Ha meg már 100+nál vagy, akkor meg már nevetséges a ft/óra ár
-
Eversmann
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nyilván, 40 EUR alapból. Ebből is jön. De volt hír, hogy 10 évre terveznek vele. De már 2 új játékon kezdtek el dolgozni mellette.
-
HAGYMAFA
tag

Ezek kellenek valakinek, csinálok kis kiárusítás
-
Sirandrish
legenda
válasz
Eversmann
üzenetére
Ha én mindenáron a store-n (skineken) akarnék keresni sokkal, de sokkal több skint raknék be és változatosabb áron. Lenne 800 Raider Tokenes, meg lenne 1200as...lenne 1600as meg még 2000s is. Sokkal több tatyó lenne etc etc. Azért ez a store rohadtúl nem úgy néz ki jelen állapotában mintha ebből akarnák lefejleszteni a kövi játékukat. Legalábbis szerintem.
-
Eversmann
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nyilván nekik az a jó, ha rendes pénzből veszel a store-ból. Ki van számolva, hogy mennyi eshet játékból. Ha mindent akarsz, akkor fizess. Ezért is kell a nagy játékbázis, mert minél nagyobb, annál nagyobb az esély, hogy vesznek is valamit. De itt még nem is tragikus a helyzet, más játékok sokkal durvábban tolják az arcodba...
Erre én is kíváncsi lennék, hányan dolgoznak a frissítéseken. Magát a játékot már lefejlesztették. Ha már live service, akkor lehetne gyakoribb. Nyilván, próbálják a nagy frissítésekhez igazítani, mert jobban hangzik.
Battlefield 6-on is már csak kis csapat dolgozik. Már valszeg ráfordultak ott is az új játékra.
-
Sirandrish
legenda
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Amúgy ezt a részét nem is értem. Mennyiből tartana ilyen "deck"eket, vagy Projecteket beletenni havonta vagy akár 2 hetente is. Legalább mindig lenne mit csinálni, és szerintem fejlesztői oldalról nulla energiabefektetésbe kerülne.
Amúgy ha unalmadban találnál egy Mk3as Survivor BP-t, arra még mindig vagyok
Adok érte vagy 1000 szotyit
-
Thrawn
félisten
Celeste's Journal quest bugos
-
HAGYMAFA
tag
Sziasztok!
Az elmúlt 2 hétben nem nagyon játszottam, egyszerűen elfogyott nekem a motiváció
PVP-zni nem akarok, mert szerintem semmi értelme ebben a játékban, PVE-ben meg nincs miért tolni már, nincs cél. Mindenből szarásig vagyok, így nem köt már le bemenjek szedegetni ugyanozkat a dolgokat, hogy eladjam, mert nem férek, de a pénzel se tudok semmit csinálni. 
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát igen, ha nem veszel külön ilyen pénzt, akkor 1-2 setet tudsz megvenni. Persze jön még set deckből meg questért is, de hát valamiből bevételt is kell generálnia a játéknak, bár az eladásokból is annyi pénz jött, hogy évekig elég lesz a supportra is.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére

Mellesleg egyre kisebb bundle-ök vannak egyre drágábban a boltban. Eleinte volt 5-6 db-os bundle is 1500-1600 pénzért, most meg a 2 db-os bundle kerül 1500-ba...
-
Sirandrish
legenda
A boltba be fognak rohadni a skinek

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszi, akkor rámegyek én is.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem, köszi.
Egyelőre még szenvedek...ez nem azt jelenti, hogy valamikor nem jövök majd sírni valamiért.
Bombardier/Bastion 6-6 cell meglett tegnap/ma, most Rocketeer cucc kellene.
Tényleg talált már valaki Rocketeer drivert valamelyik husk-ba? -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem mindegyik kéne, de elhatároztam, hogy egyedül keresek meg mindent.
Egyelőre egy Torrente bp esett és 28 másik kütyü. -
Sirandrish
legenda
El se hiszem...kicsit több mint 130 óra csupán és esett egy Anvil BP
-
Sirandrish
legenda
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Felvettelek Steamen, de egy Embark ID-t is adhatsz

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szia én egy venátor BP elfogadok ha megoldható. Wipe után vagyok még nem esett semmi . Jó Tempest ,de azt még nem tudok gyártani
Steam https://s.team/p/cnvj-brtc/
-
Sirandrish
legenda
Ezek közül érdekel valakit valami?
Én csak Wolfpack, Seeker, és Mk3as Survival BP-t keresek..
Ha nincs azok közül semmi az se baj...adom ingyen is! Nálam csak a helyet foglalják.. -
xundyingx
tag
Mióta megy az új expedíció, kb 15 óra alatt meg is lett a következőhöz a követelmény. Persze itt sokat segített az, hogy általában PVE raidek voltak de mostanában mivel önvédelemből vissza kell támadni, ezért már több a PVP lobby.

Más is már meglett az expedícióval (persze aki csinálja)? -
wandor0930
aktív tag
Toro BP-re esetleg van érdeklődő?
-
Orbiteric
aktív tag
van esetleg valakinek felesleges cooling coil-ja?
-
Sirandrish
legenda
válasz
wandor0930
üzenetére
Szuper....köszönöm
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
2x-es mapon Bastionból elvileg egy is elég, a többiből 2 kell.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezt is 2x-es map szorzón érdemes csinálni, szerintem azon 1, max 2 leverése után megvan a 3*.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem kell lenyomni, sebezz rajt, amennyit tudsz, ha látsz egyet.
Tegnap megvolt az első Bastion (a wipe óta), nem egyszerű egyedül, Anvil+snap blast grenade.
De nem volt senki a közelben, 15 perc alatt leraktam, vittem mind a 6 cell-t, az egyik asztalhoz kellett...most jön a Bombardier. -
Sirandrish
legenda
Ehhez a Leaper, Rocketeer trialshoz hány ilyen nagy dögöt kell lenyomni?
-
Sirandrish
legenda
Nekem Steelseries Arctis Nova 7-em van. Oké...nem egy studió füles, de nem is az a gagyi 2 pálcás szutyok.
Amúgy haveromnak is Steelseries van, bár neki Arctic nova pro, de tegnap este amíg én lődöztem neki a drónokat a damos trialhoz, csak szaladgált balra jobbra, és simán összeszedett 6 raider cache-t közben...alig akartam elhinni
Egyébként érdekes ez, mert pl a viharban én tök messziről hallom azt a zugást.. -
duronx
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
ULPIUS
őstag
Ezzel pl: [link]
Rá tudsz szűrni külön a cache-ekre, az ikonok lehetséges spawn helyeket mutatnak, nagyjából pingeled a térképet játék közben aztán vagy van ott a közelben vagy nincs de egy idő után már kb rááll az ember szeme azokra a bokor texturákra amiben a cache van és én hallani is szoktam mikor már a közelében vagyok, csomószor hang alapján találom meg a pingelt helyen belül, mert vannak amik jobban beleolvadnak a környezetbe. (egy mezei 20 ezer ft-os Logitech G435 fülest használok)
Hang beállításoknál van egy night mode nevű opció, azt kapcsold be, mindeképp jobb a hangzás, nem csak a cache-ek miatt. -
Eversmann
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
75. szint után már tényleg uncsi
Skill pontot sem ad 🙄 Semmi cél. Esetleg PvP.duronx: Ha van hangszoftvered akár headsethez, tudsz játszadozni a hangokkal, mit erősítsen fel
De még így is lutri, hogy találkozol-e vele. -
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én hurrikán alatt mentem be. 2x-es szorzó, talán 3 db kell a 3*-hoz.
-
ULPIUS
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem több Bp-m is trial 3 csillagból lett meg még korábban, lurti de szerintem ha más miatt nem is emiatt megérheti.
-
ACE-
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem, de ha véletlenül jobb cuccot ad azért megéri, ez lutri. Legalább van valami a játékban ami késztet hogy csinálj valamit.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
A 3 csillagért kapsz epic cuccot / bp-t. A szezon végén meg van skin meg emote jutalom.
-
ACE-
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Random, van hogy blueprint-et ad, de sokszor csak fegyó kiegeket.
-
alite
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Raider Caches-t tudom ajánlani, pár adag adrenalinnal bemész és metaforge térkép alapján 15-20k pontot össze lehet hozni egy körben, a loot-ról nem is beszélve.
#5428 ImpersonatoR és #5430 ACE-, ha gondoljátok este 19-21 között tudok adni mindkettőtöknek 1-1 Tempest és Vulcano BP-t, van mindegyikből 2. Sajnos a kiegészítőket bedaráltam pont hétvégén, Compensator III maradt talán egyedül. A Safekeeper mondjuk érdekelne, ha belefér.

-
ACE-
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azt este ha gondolod a cserekor megcsinálhatjuk, nekem is kéne és együtt elvileg könnyebb, persze ha nincs PvP

-
duronx
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, egy körben kell megcsinálni, ha szerencséd van többet is meg lehet egy kör alatt.
-
Sirandrish
legenda
Ezeket a Trialokat egy körben kell csinálni?
-
ACE-
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Fu köszi, este 9 körül?
-
ACE-
addikt
Nekem ezek vannak:

És ezek kellenének:

-
Éééés megvan az első weapon blueprint, egy Torrente.
A 29. bp, amit találtam. -
ImpersonatoR
addikt

Ezeket a BP ket keresem.
És ezeket vannak cserébe ha esetleg van valakinek elfekvőben.

ImpersonatoR#1788
-
Chalez
őstag
Hurricane alatt DAM-on megtaláltam az első raider cache-t, rotty a Tempest bp. ki is ugrott. Mint a golyó iszkoltam kifelé free loadouttal

-
Eversmann
senior tag
közel 1gb patch
Patch Notes 1.19.0
link -
Pedro78
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Ahogy nezem ugyanazt adja igen, es igen az utolso het szamit.
-
ImpersonatoR
addikt
Akkor az új season trial ban a HotShot és a Cantina legend ugyanazt adja jól látom igaz ?
Illetve a legvégén utolsó héten elért szinted számít és nem az, hogy legalább egyszer voltál HotShot a szezon alatt ?
-
alite
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani, de úgy emlékszem nekem akkor adta meg az achievment-et mikor bementem játékra vele.
-
Pedro78
senior tag
Mi most az a granat ami ar-ertek aranyban a legjobb ha mondjuk ramegyek a swamp kill-es trials kuldire? vagy ugy altalaban, seeker talan?
Amugy kicsit tultoltak ezeket az uj arcokat szerintem, most ronhangaltam a mocsarban raider cache-ket kerestem, egyszer csak meglattam ket comet-et...eszre is vettek ahogy kell, egyiket leraktam, a masik ramrobbant...meg epp egy firefly hianyzott volna a teljes boldogsaghoz.
-
Pedro78
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lehet bug, nekem a Practice Make Perfect-et nem adta be, ami annyi, hogy be kell menni a Practice range-re, viszont a Comparative Study-t megadta elsore, ami ugye anelkul nem is lehetne meg, hogy nem mentem be a practice range-re. Wipe utan megadta.
-
arpi6k
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
fura, mert nekem ezt beadta.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Van néhány bugos achi, amit nem ad meg akkor se amikor kellene.
-
Sirandrish
legenda
Van egy Achievment, miszerint egy fegyverre rakjak 4 weapon modot.
Ez mitől nem jó neki?
-
ACE-
addikt
Na most már én is csak a Geiger után kajtatok, ha valaki talál véletlenül és nem kell neki cserélhetünk.
Aphelion, Osprey, Snap hook, Trailblazer BP van. -
darkrock
aktív tag
Ez elég jó kör volt, Buried City Hospital nappal
Tegnap mentem pár night raidet is a Hospitalban, de szinte semmit nem találtam, olyan tömeg volt
-
F-ECT$
titán
Vajon ide ki merte elengedni a gyerekét?
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ok, akkor majd jelezd.
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Filmgyűjtés
- Viccrovat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mikor máskor. Így kénytelen voltam segítségül hívni a youtube-ot 

RazoR