- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eversmann
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Rendben
Eversmann#7741
Majd vegyél fel, ha kell még -
HAGYMAFA
tag
Venni is lehet azt hiszem 3-at/nap.
-
Eversmann
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Így, külön BP formájában. De van legyártott fegyó, amíg nem lesz BP-t neked, addig kihúzni vele...
-
Eversmann
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Blueprintet nincs így külön, csak fegyót tudok adni
-
Sirandrish
legenda
Egészen véletlenül Anvil BP-je nincs valakinek? Az összeset lelőtték ma rólam
-
F-ECT$
titán
Elfogadtam a meghívókat, estefelé leszek benn.
@Chal: mik a tervek a snaphook bp-kkel?
-
válasz
wandor0930
üzenetére
Én ma 2 órát farmoltam a Ruby-t (night + electricty map modon) WP BP miatt, erre 2db snaphook BP esett egy körön belül, persze már megvolt

Amúgy kíváncsi lennék hogy ezek lootok mennyire randomok.
Az a mondás, hogy Rubynál van a WP BP nagyobb eséllyel, ezért farmolom én is. És ugye most a te eseted is megerősítette ezt, szóval valami van benne, de nyilván nem garancia, csak nagyobb esély.
-
ULPIUS
őstag
Nálam továbbra is friendly körök vannak hetek óta, ill. én úgy tudom, hogy ha nem te kezded a lövést (sebzést) akkor nem rak át pvp-be, önvédelem nem számít. Persze apró részletekig menően mai napig nem tudni hogyan működik a matchmaking.
Tegnap este mentem egy hidden bunkert, a trialshoz farmoltam bastiont, bombardiert, fullra megpakolva mentem be, mert a bunker ajtó környékén ugye folyamatosan respawnolnak, 2 bastion, 1 bombázó felváltva. Volt egy csavó aki látszólag AFK volt percekig a bunker ajtónál, aztán egyszercsak elfüstölt szegény
látszólag ő is ugyanazért jött be mint én, fullra volt pakolva ARC elleni harcra , a többi playert nem igazán érdekelte mert a bunkert nyomták lent én meg fent jól el voltam a nagy dögökkel közben a csávó loadoutjából mindig feltankoltam magam, volt nála vagy 6 wolfpack meg rengeteg lőszer hullcrackerhez, deadline 3-4 stb
rengeteget eldobáltam + a saját cuccomból szinte mindent és még ezután is így mentem ki de mégh az ő hulláján is maradt csomó jó cucc, amit már nem bírtam elrakni, hiába hívtam oda másokat nem nagyon vittek semmit belőle:
-
Eversmann
senior tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Az nincs a videóban, hányszor nem talál. Nyilván.
-
wandor0930
aktív tag
Na elég eredményes napom volt, meglett a wolfpack BP is meg a Snap Hook BP-is.
Előbbi Dam Night Ruby Apartments utóbbi Dam Electros Primary Facilityn.
Eddig inkább csak a kacatok estek, és kb ez a kettő volt az amit akartam, de itt is mindig lecsúsztam a felajánlásokról
Amúgy kíváncsi lennék hogy ezek lootok mennyire randomok. Nézegetem videókban itt meg ott 20perc alatt megvan, de nálam sose jönnek, viszont olyannal már én is találkoztam hogy egy helyről valamiből akár egy kör alatt is jön több, de ha visszamegyek második karikára akkor is találok megint.
Szóval nekem úgytűnik mintha lennének ilyen sessionök hogy adott helyen addott BP-re nagyobb az esély, aztán ebből készülnek videók csak amire azt valaki megnézi már más a helyzet
-
HAGYMAFA
tag
Én most fel akartam szedni egy knokkost, akibe belefutottam, erre egy másik faxi elkezdett lőni, gondolom azt hitte én knokkoltam ki. Elkezdtem lőni 4-es bobcattel, de én döglöttem meg a szürke stitchertől.
Utána azt a faxit, akit fel akartam szedni, felszedte, engem kiütött. Mehet megint a azarakodás, hogy barát lobby legyen.... -
HAGYMAFA
tag
Nevetséges ez a játék amúgy srácok
Mehetsz itt tök mind1, hogy mivel az fix ha kilőnek mint a szar, akkor a szürke stitcherrel lőnek ki
A játékkészítők basznak az egészre, ha szerintük ez így oké. Bár amennyi példányban elkelt, a helyükben én is szarnék lehet bele, meg van oldva egy életre a lóvé kérdés. 
-
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Nem pvp-zek, szóval nem első kézből származó tapasztalat, de múlt heti videók alapján igen, minden kétséget kizáróan működött.Hc pvp lobbybol 6db surrender után táncolós, gitározós don't shootolos lobbyban voltak.
-
HAGYMAFA
tag
Kell valakinek egy III-as Tempest?
-
HAGYMAFA
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
-
Sirandrish
legenda
Nah ez a momentum odab*szott..
Hallom hogy valaki elnyújtott hangon kiabál hogy "Ruuun mate ruuun", egyre hangosabban hallom, erre felbukkan egy pali, elfut mellettem, közben folyamatosan "Ruuun, ruuuun", utánafordulok hogy ezzel mi a g*ci van, majd vissza oszt vagy 6 drón 1 pillanat alatt darabokra lőtt
Megint oda a kék tatyóm, de megérte
-
HAGYMAFA
tag
Mennyi idő visszakerülni barát lobbyba? Próbálkozok, free loadouttal megyek, de mindig rám lő valaki, ha nem lövök vissza akkor az jó?

-
Simple gun parts rengeteg esik a kis arc-okból is, és Celeste is árulja magokért. Igazából többletben kellene lenned, hacsak nem pvp-zel folyamatosan

Mechanical components pedig craftolható a Refinerben. Olyan anyagok kellenek csak hozzá amit ad a kakas (metal parts és rubber parts). De mondjuk ettől még lehet vele gond, mert az 50-es stackekből viszonylag kevés jön ki (4db asszem), itt megint bejön Celeste, ugyanis nála kapható rubber és metal parts is, szintén magokból. Mivel magból rengeteg esik, ezért ez sem kellene hogy gond legyen.
-
RazoR
Topikgazda
Folyamatosan simple gun part és mechanical component hiánnyal küzdök, van valami bevált módszer ennek kiküszöbölésére?
-
Sirandrish
legenda
Jeee...Level 3 a kakasom
-
wandor0930
aktív tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Szerkesztésről lemaradtam

wandor#9618Valamiért a kliensből nem másolta a számokat, a honlapon kellett megnéznem

-
HAGYMAFA
tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Kellene a számsor is a kettőskereszt után

-
HAGYMAFA
tag
Megint találtam egy Aphelion BP, ha valakinek kell esetleg írjon.
-
HAGYMAFA
tag
Na mondom így este benézek még 1 körre, 2 percig se éltem, én nem tudom mi történik ma
Ma 5x lőttek ki úgy, hogy én 1x lőttem az egyikre vissza. Előtte meg vagy 2 hétig senkire se lőttem. 
Pontosan 1 perc 22 sec volt a kör
-
ULPIUS
őstag
Rocketeer is nagyon durva lett most már olyan helyeken ahol nincs zárt fedezék csak tereptárgyak (pl autók, oszlopok, sziklák stb), néha persze bénázik még de ha egyszer bemér akkor nagyon rákap és olyan brutál rádiusa van a robbanásának, hogy fedezék mögé is bever.
Én photoelectric cloak-ot mindig tartok magamnál egy ideje quick slotban fixen ezek miatt. Csak stellára nem viszem. -
Frod
addikt
Visszatér a Cold Snap február 10-én.
(én mondjuk hetek óta számítottam rá, a redditen persze megy a pikachu arc vágása) -
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Engem 3x tettek le Arc-ok ma, nem tudom mi van velük, szerintem tényleg tanulnak.
A Hornet ahova befér, oda be is megy.
Eddig ilyen nem volt.
Meg összeverődnek fél perc alatt 5-en jöttek rám.
Jó pár cuccom odalett, de a 12M-ból futja újra mindig.
Amúgy lehet én vagyok elbaszva, de én ugyanúgy élvezem a játékot, mint az elején, pedig már elhagytam a 240 órát.
-
HAGYMAFA
tag
Nem tudom, hogy mi van ma, 2 hétig senki nem lőtt rám, ma már 4x öltek meg a semmiből. High pajzsom volt mindig, de minek, kb olyan mintha nem is lenne. 4 db 4-es Hullcraker + 4 db 4-es Anvil oda. Nincs értelme cuccal bemenni, jó mondjuk a játéknak sincs semmi értelme jelenlegi állapotában
, de mégis játszunk vele. -
Eversmann
senior tag
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Ma ez volt nálam is. Stellán bementem, csávó kúszik. Mellette lootol az egyik. Látszólag arrébb ment, néztem volna defibet neki. Erre hátbakapott
A másik kedvencem, szintén itt. Segítettem fireballnál. Erre azt hitték rájuk lövök, erre átváltott Rat módba az egyik, elkezdett lőni. Elfeküdtem, jött egy másik. Kiabált, én vagyok a Rat. Mondom, célt tévesztettél barátom. Erre már őt is lekapta a Rat. Röhögtem egyet
-
ULPIUS
őstag
válasz
Pedro78
üzenetére
Kettle "macrozás" megint működik úgy tudom, azért darálnak vele (én amúgy utálom azt fegyvert valamiért, meg kb az összes szürkét, annyira gagyik valahogy, hiába hatásosak papíron) És igen nagyon kéne egy fegyver meg pajzs balanszolás mert ez vicc ami most van, de ha nem lenne ez az egész friendly dolog akkor ezek az esetek se tudnának megtörténni.
-
ULPIUS
őstag
Távolra nem annyira jó azért szerintem de még ott is elmegy nyilván. Nekem is mindig van 3-4 db fullra húzva, felcicomázva
de azért nem 50
Ha találok csak akkor adom el ha mark I-es, afölött megtartom és IV-re húzom, mondjuk bp-m is van tehát sok értelme nincs amúgy tartogatni őket, de hát ilyenek vagyunk ugye, stash mindig fullon van bármit csinálok
-
Pedro78
senior tag
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Konkretan egy kalap szar az egesz pvp. Tegnap steallan leraktam ket shreddert meg par pops/fireball-t es egy rakat pokot, fullra fel voltam healelodve es fullos volt a shieldem,(medium) egyszercsak hatulrol kaptam loveseket, mire megfordultam mar fekudtem is...lvl1 kettle hat koszbaszdmeg. (cod es bf-et is jaszom, szal a pvp-t szeretem, de itt mar kabe egy honapja sem lottem playerre mert okom sem volt es alapjaraton nem stilusom.)
Ez mar a harmadik ilyen ugy hogy tenyleg nem lottem senkire es altalanossagban mindig bejon hogy nem lovok, inkabb segiteni szoktam. ugyhogy szepen ertekeltem a kor vegen es elkuldtem oket anyjukba, hogy ezzel nem kezdenek semmit...Lehetne amugy, mondjuk ha egy lvl1-es light ammo-s fossal nem olvasztana el a medium shieldet. MEggondolna a sok csicskagyasz hogy lojjon-e...
-
ULPIUS
őstag
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Azért az nem klasszikus pvp-zés, hogy valaki váratlanul rádlő és nem tudsz időben ragálni, meghalsz és akkor szerinted szar. Ez valóban nagy probléma kezdetek óta a játékban, hogy a friendly lobbykban mindenki úgy kezeli a pvp-t, hogy az nem is létezik már, ezért ha egyszer elkezdődik egy lövöldözés akkor mindenki nyavalyog.
Én se sokat pvp-ztem eddig de szerintem nem annyira rossz az amikor már ráérzel, inkább az a baj, hogy tényleg nincs sok értelme mert aggresszív pvp lobbykban is tele van free loadouttal. Szoktam nézni olyan youtube mixeket ahol azért igen faszán pvp-znek egyesek, meg azokban a lobbykban mindenki pvp-re készül tehát máshogy kezdődik eleve egy harc nem úgy mint nálad vagy nálam, szóval tudna ez jó lenni, de ezekben a videókban is látni, hogy eltesz 8-10 embert, kifejezetten jó harcok is vannak de aztán nincs kb semmi jutalma mert a 10ből 8 faszi free-vel volt.Fegyverthasználatról sztem annyi, hogy olyat érdemes pörgetni amivel élvezed a játékot, akár csak az ARC-ok ellen, ill. néha érdemes kipróbálni új fegyvereket és pár napig menni velük, hogy kiderüljön mennyire jön be. Nem azért kell epic fegyvert bevinni mert op vagy ilyesmi hanem mert tegyük fel, hogy szereted használni ezt vagy azt. Én a Bettinával vagyok most így, újszerű élmény használni, eddig hozzá se nyúltam, mindenki szidja de ARC-ok ellen tök jó, illetve pötyögtetni kell nem full autoban tolni, csak egy bajom van vele, h nagyon eszi a lőszert és ugye 40db elfoglal egy slotot. Ilyen szempontból (is) renegade sokkal jobb, de azt meguntam meg a vanatort is kicsit pedig az kedvenc. Pisztolyból Burlettát használom mostanában inkább. Tempestet szeretném még elkezdeni aktívan használni de még nincs hozzá BP-m így azt a 2 db-ot ami van eddig féltettem
(tudom hülyeség)
Apheliont és jupitert próbálgattam még a napokban a lőtéren, eddig se tetszettek de ez továbbra se változott azután, hogy kb negyed óráig lövöldöztem velük, nekem nagyon nem adják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Háztartási gépek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Energiaital topic
- Nyaralás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Mára végeztem. Holnap esetleg valamikor? 
Az egyik még nem jelzett vissza mondjuk, hogy tutira nincs e meg már.Ha esetleg nem kell neki, írok.
Utána meg nyom esc-et, és 5-8 surrender-t a beállításoknál, és megint nyugi lobbiba teszi be.
látszólag ő is ugyanazért jött be mint én, fullra volt pakolva ARC elleni harcra , a többi playert nem igazán érdekelte mert a bunkert nyomták lent én meg fent jól el voltam a nagy dögökkel közben a csávó loadoutjából mindig feltankoltam magam, volt nála vagy 6 wolfpack meg rengeteg lőszer hullcrackerhez, deadline 3-4 stb