Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Csak hogy nehogy pihenjenek a vaporizerek

-
ujbayard
csendes tag
Engem meg 2 db frequency modukation box erdekel a stellasoktol
cserebe osszegyujtok barmit ami kell
csak ne a stellarol kerd
-
darkrock
aktív tag
Valakinek sikerült már Canto BP-t találni?
Ezek vihetőek, blaze grenade bpt és matriarch reaktort keresnék.
-
BandiHUN
veterán
Kraftoláskor már van egy ablak, ahol ha tudod, rögtön legyárthatod a hiányzó komponenst, ez jó. PvE alapból jó, viszont Stellán pl. tuti fix, hogy free-vel 18 percre rak, viszont ez előny is, mert azért sok maradék van, kifelejtett doboz, stb, viszont sietni kell, mert 17 percnél elkezdi újrarakni a botokat, tehát újra lesznek az exiteknél shredderek... A bastion helyett viszont szintén shredder lesz, azt nem adja újra. De azért gyorsan be lehet zsebelni sok alapanyagot, az arc-ok cuccait, tehát shredder gyro 2-3 összejön free pl.
Viszont nekem egy alap ferro4+lootmk2 pár fogyóval már elég volt körelején kezdeni, a spawn is más, mert akkor vagy medicalon vagy assembly-n kezdtem, free-n meg valami csöves helyen, magtár pl...
Lagolás megvan sajna, eu-n is, de usába már optikával tudok naranccsárga ikonozni a piros helyett, nem kell végre exitlag.
-
Sirandrish
legenda
Ezeket én max finomhangolásnak nevezném a közösség "nyomására"..
Szerintem ezeket egytől egyig redditről szedték a fejlesztők. Szó se róla, jót tesznek a játéknak, de a tartalom nálam nem itt kezdődik
Egyébként lassan nekem is 200 órám van benne, de még elvagyok. Persze jócskán alábbhagyott a lelkesedésem az elejéhez képest, de azért még élvezem.
Az más kérdés hogy wipe után szerintem már sose leszek újra 75ös, de az már az án bajom.
A játék maximálisan kiszolgálta az árát
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én mivel 200 óra pve után most kezdem tanulgatni a pvp-t így valszeg alacsonyan van a léc
De pl scrappy etetés , vagy ez a kraftolós ablak is nagy segítség , az is hogy a mapot mindenki nézheti a trióból. Ezek hasznos újjítások. Nem tudom ők találták e ki vagy a közösség. Nálam magasan a léc a technikai hibáknál van. Nem szeretem a game breaking bugokat mint ez a laggfest és társai. Illene javítani minnél előbb. -
Szerintem jó lett tartalmilag az update viszont bug szempontjából problémás. A szerver lagg a legidegesítőbb. Anno nálam 2 hónappal a megjelenés után a bf6 verte ki ezzel a biztosítékot ott is hagytam. Remélem itt nem történik meg ez.
-
BandiHUN
veterán
Köszönet én is!
Miki lenne, de a lapomon rakoncátlankodik a driver, 1 restartig van mikrofon, ha újrarakom, lehet kontaktos... De can BT 5.2 dongle már+fejes, csak még lusta voltam... 
Megyek stellára még, biztos jön még ez-az. Viszont pl. ne feledd, a rotary encodert be kell vinni, hogy meghúzhasd a kart, a többi maradhat kint, de azt hiszem, a portable tv is ilyen
-
ujbayard
csendes tag
Koszonom sracok
-
BandiHUN
veterán
válasz
darkrock
üzenetére
Na ilyen nekem se lenne rossz, ha már úgyis van Aphelion bp-m...
Még nem próbáltam, de guberálok majd némi cuccot, eladogattam, kellett a pénz kimaxolni a stash-t+gondoltam már senkinek nem kell, erre behozták ezt... 
Stellára való misszió cuccaim vannak amúgy, még lehet ion sputter is, geiger is, frequency modulation box, rotary, magnetron, ion sputter... talán még portable tv is.
Pár gránát bp van, gázos, tüzes... meg mittudomén, 4 plusz van. -
darkrock
aktív tag
Ügyes ez Scrappy
-
ujbayard
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Haha, a legjobb helytol nagyon tavol van nekem, rendesen ra kell szannom.magam.lemenjek. ha freevel megyek amit osszeszedek elveszik ha lonek, ha cuccot viszek sajnalom ha nem talalok safbe ertekest. Nyug lett ez a project igy, hogy bekenyszeritenek oda, dehat nem tudtam mi kell hozza mikor bevaltottam cuccokat. Mar kapcsoltam minden szervert, crossplayt, probalkozom
-
ujbayard
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csak frequency modulation boxot hagyjanak kihozni meg egy ion valamit es utana nem megyek oda
-
ujbayard
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na neeeeee, mindjart csekkolom.
-
ujbayard
csendes tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Sajnos tudom, de 3 kor utan van esely par sima lootkorre
a projectem a stella miatt alll, majd a kov lesz igy, neztem, 100bol 6 kort tudtam ott menni, esely sincs a blue temre ionbol is 2t talaltam igy. Ami azert kellemes mert bp eket mindig elajandekoztam, pont azert, hogy fordulok ugyis
-
Flesh33
csendes tag
Tempest vagy Bobcat BP kell esetleg valakinek? Sajnos nagyon nincs helyem tárolni, holnapig tartom meg. Sorry.

-
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN
üzenetére
Az a lényeg hogy ilyen random helyekre leszállnak ilyen tornyok, aminek a 3 oldalát lehet kilootolni. Közben meg millió Arc löci szét a segged

Millió "taktika" van neten, de mi kitaláltunk egy sajátot. Egyikünk odafut, a többiek lőnek mindent hogy elcsalják az Arcokat a lootolósról, és futás. Kb ennyi. Ha meghalna, felszedjük, és megyünk tovább.
Lehet nem a legszebb taktika, de rohadt hatásos. Volt olyan köt hogy 10+ Matrix akármit hoztunk ki, amit ugye csak ez a torony droppol. -
Frod
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Következő updateben jön új map és új nagy Arc.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pontosan mi ez az új mód, mi a lényeg? Videókat néztem live, de semmit nem találtak a "tornyon", ha jól láttam, 3 helyen van loot(marhára fantáziadús egy Harvester után...
), és ennyi, oda kell menni, túlélni és eltűnni, ENNYI?
Új fegyverek csak innen lehetnek? Valami smg-szerűt láttam, nagyon lehet darálni embereket+kisebb arc-okat...Mondjuk 17 bp-m van csak. Nagyon visszavettek mindent. Tegnap igaz nem mentem keyesbe rossz spawn miatt+le is lőtt egy majom az exitnél, de igyekeztem jó helyen járni, minden jött, csak bp nem, egy 3 csillagos hetiért kaptam barricade bp-t+3 random kieget

-
Sirandrish
legenda
válasz
Flashback
üzenetére
Őszinte leszek. Nekem ez a patch elég nagy csalódás.
Jött megint egy map condition, amit a project után soha a büdös életbe senki se fog csinálni, (én se megyek többet
) mert kb semmi értelme, oszt kb ennyi.Nem nagyon néztem utána előtte, de annyira be volt haragozva hogy majd aztán most ellátnak minket minden földi jóval, hogy én ennél sokkal többet vártam. Tegnap mentünk duoba pár kört, meg ma délután 2től csináltuk 3an a projectet és eddig tartott.
Lett egy shoti BP is, de azt odaadtam az egyik srácnak, mert engem nem érdekelt.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gyors volt
-
Sirandrish
legenda
Nah jöhet a következő Project...ez kifújt

-
BandiHUN
veterán
válasz
ujbayard
üzenetére
Azt tudnod kell, hogy a többedmagaddal játék maximum "vegyes". Nincs PvE, csak egyedülre, de ott is felbukkanhat patkány, és ha ketten vagytok is, triók lesznek alapvetően. Ráadásul ha Te pvE is vagy, de a társ nem teljesen, már akkoris hentelés. Ha nincs kifejezett ismid, még soloban jobban ellehetsz, bandázni jobban lehet+nem függsz attól, mit csinál a másik.
Többen PvE max úgy működhet, ha sokat dumáltok kifelé, köszöntök, stb, de akkor se árt, ha adott esetben van nálatok füst, safetybe teszitek a fontosabbat rögtön, és nem visztek be nagy értéket, ne nagy bukó legyen. Hatch key+füst jó+megtervezni, bejelölni a legközelebbi hatchet, ha valami beütne.
-
arpi6k
addikt
válasz
wandor0930
üzenetére
Tegnap este nekem is ez volt. De ami érdekes hogy pár kör után megjavult. Nettel nem volt baj, biztos valami szerver oldali hiba lesz.
-
ujbayard
csendes tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Ha van olyan, aki siman elmaszkalna pvebe, nyugodtan irjon ram.
-
wandor0930
senior tag
Én a nehézségéről nem nagyon akarok nyilatkozni így mert az hogy földhözvágok egy smokeot és vagy benne vagyok vagy nem akkora a lagg sokszor az nem ad róla valós képet.
Nekem nem tűnik lehetetlennek így is volt hogy sikerült normális körülmények között meg valószínűleg könnyebb, de egyenlőre leálltam vele mert ami cuccot vesztettem így a technikai gondok miatt az elmúlt pár napban az nem éri meg. -
Madoc
veterán
válasz
wandor0930
üzenetére
Na nálam mindkettőtök hozzászólása igaz.

-
wandor0930
senior tag
Valószínűleg nem az mint nekem de nálam majdhogynem játszhatatlan.
Tiszta lagg, egyfolytában villog a ping és az adatvesztés ikon meg megszakad a szerverkapcsoalt.
Vezetékes nettel, wifivel, mobilnetről mindenhogy ugyanezt produkálja és csak ennél a játéknál, sehol máshol nincs semmi problémám. -
SoulReaver
veterán
válasz
pandras83
üzenetére
283 órám van a játékban, megjelenés óta...
Előző pöcs óta nem játszottam vele. Próbáltam tegnap ezt a Close Scrutiny-t...
Mit akartak ezzel a fejlesztők? Oda Zippeltem, közben ledobtam 2 füstöt... Minden repülő dögből volt legalább kettő (igen, az újból is), plusz nagy golyó.
A füstben megláttak, össztűz.... Elmenekülni sem lehet, mert nincs hova...
Komolyan... Rocketeerből 2 Vaporizerből 2 is, Firefly 2 , Hornet 2, Wasp 2 ... Minden... És akkor down-ba ott várt az egyik roncs mögött egy faszpatkány aki leütött...
4x próbálkoztam ezzel, mind a 4x leraktak, ebből egyszer tudtam elkúszni kijáratig.Meg amikor nekiálltunk többen is harcolni a Vaporizerekkel, addig kilootolták azokat a bójákat...
Szóval... Szerintem sz@r lett... Túl erősek.
-
pandras83
őstag
A két utolsó hozzászóló fórumtárs kifejthetné a szar és a fos kifejezéseket. Mi történt a játékkal?
-
HAGYMAFA
tag
Hát 3 hét után beléptem, de ja 10 perc elég is volt ebből a fosból.
-
SoulReaver
veterán
Mi ez a szarság?
Akkora szar lett ez a játék, hogy már nevetséges...
-
Tárgyak trackelése/untrackelése már müködik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- PlayStation 5
- Hat év csend után alfa teszt indulásával tér vissza a State of Decay 3
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak ne a stellarol kerd

RazoR