Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Ez jó? Egyszer ingyenes hétvégén leszedtem, de az RX570-el két választásom volt. Vagy csúnya lesz, vagy lassú.
Jó, nem ennyire tragikus a dolog, de 4K-ban kevés volt hozzá a kártya. -
szarnyasdino
tag
-
MasterMark
titán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
PayPal fizetésre ezt írja:

szerk.: Tizenhatodjára engedte mégis.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Poultier
üzenetére
Évekkel az 5. rész után játszódik, egy érdekes, atomháború utáni világban. Lényegében az 5. rész lerombolt, meg természet által visszafoglalt helyszíneit járod újra be.
Mellékszálas részeknél nem újdonság, a Primal pl. a 4. rész helyszínén játszódik, csak pár ezer évvel korábban.
Közvetlen az 5. rész után játszottam vele (ilyen csomagban vettem én is), szórakoztatott.
Az 5. résznek van pár rendes DLC-je is, a vietnami háborús egészen jó, egy lezuhant pilótával kell eljutni a kimenekítési pontra a dzsungelen át. A másik kettő annyira nem izgalmas. -
Akhim92
tag
Far Cry 5+New Dawn ultimate bundle+Skull&Bones
18+3=21€ helyett 11€. -
huskydog17
addikt
Elindult a Legendary Sale az UbiStore-ban
A LEGEND kupon 10 dollárt/eurót levon a végösszegből, ha a kosár értéke legalább 19,99 dollár/euró. Ezzel sok játékot rekordalacsony áron lehet megvásárolni.
Például én most a Star Wars Outlaws Ultimate Edition-t így 22,5 euróért megvettem, már régóta fájt a fogam erre a játékra, de megérte várni egy jó akcióra.
(Crew Motorfest Sear 3 Pass-t is behúztam 11 euróért, mert már csak az az egy DLC hiányzott)
A LEGEND Sale május 19-ig tart.
-
De4d
őstag
válasz
Aljasvip
üzenetére
Belevágtam a Remnantba, nem rossz, mondjuk vannak vele "gondok"
De ez már olyasmi mint terveztem. Van kihívás a harcban, de messze nem az a szadista alapon. Van loost, de nem olyan sok, van kari fejlődés de nem túl részletes, vannak benne npck akikkel lehet társalogni, de nem túl sokat, kevéske mellékküldetés, itt is igazából teljesen cső játék csak mész előre. de így tartalmasabb, és kevésbé monoton uncsi egy Steelrisinghoz képest. ( itt azért vannak titkok is, kicsit több olvasnivaló stb) Ami nagyon vacak a pályatervezés, az első pályán vagyok de minden copy paste, nem csak a texturák, de még a belső tereptárgyak, és útvonalak is, ( pl a csatornában, a lerombolt házakban )
A kihívás szint az pont jó, figyelni kell, de nem teljes befeszüléssel, hogy jaj csak be ne kapjak egy ütést mert akkor lehet a pályát előről kezdeni. Meg jó hogy itt nem vész el a felszerelés halál esetén.
Ez olyan "fél" szúlszlájk, de hasonlóak közt még mindig valahogy a régi spiders játékok jöttek be, több loot, fegyverek páncélok szabadabb fejlesztése, ott se csak menni kellett fejetlenül előre, mint egy hack n slashbe, több rpg elem, nagyobb bejárható környezet, több mellékküldetés, ott voltak komlyan passzív meg aktív skillek - itt még az elején vagyok de eddig úgy néz annyiból áll a fejlődés hogy az alap meg megszerezhető "képességek"-re lehet szintenként 1 pontot tenni (pl több xp, több hp stb) -
basaharc502
aktív tag
A Surge első részét imádtam, ott még nem is igazán tudtam mi is az a soulslike. De a bossfightok teljesen elvették a kedvem a játéktól. Mind az első és a második részt is valamelyik bossnál hagytam félbe...itt nem csak a gear, a taktika a lényeg, hanem sajna az irányítás is olyan otromba, hogy az esetek többségében a sz@r irányítás miatt harapok fűbe.
-
Louro
őstag
-
szarnyasdino
tag
Age of Empires: Definitive Edition 4.08$
Igen ám csak amíg az autós balfa**kodás max a pénzedbe kerül hogy minél többet probálozol addig ezek a játékok idegileg tönkretesznek.
Én most toltam le ps5-ön a ps3-as Disney Brave játékot és mivel trofea ugyüleg már csak a max nehézségű végigjátszás kellett mondom egye fene... nos a 3 éveseknek való könnyed játék (könnyün vittem végig elsőre) olyan szinten nehéz a végső bossharc hogy már már dili dokihoz járok mert nem tudom felfogni hogy lehet ennyire nehéz valami... és én hülye nap mint nap nekimegyek ,de csak az élettartamom csökken, lehetetlen
-
Crus
addikt
Eldenben sajnos sokan eltemetik a játékot az aranypáncélos lovagnál, amivel annyi a teendő, hogy ignorálni kell jó ideig. Meg sokan ott is elengedik, hogy követik a térképen a nyilat (grace), ahelyett, hogy előtte felfedeznék jó alaposan a környéket és úgy felfejlődnének, hogy az 1. bossnak esélye sincs...
"vannak skillek amiket el is lehet használni ( pl surgeben steelrisingbe sincs semmi ilyen)
+ a fegyókat lehessen fejleszteni, vagy jobbakat találni és használni"Ezek nagyon ott vannak a From souls címekben. Surge-ben az implantátumok felelnek meg kb. a skilleknek, drón is akad, meg fegyverjártasság, meg core powa', de nem részletezem, ez itt nagyon off már...
-
Crus
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
"de ekkor az összes addig megölt ellenség újrateremtődik... és ha meghalsz valahol, akkor visszadob az utolsó mentési pontra és ekkor is mindenki újra él, akit addig lecsaptál"
Ez ilyen beépített könnyítés. Nem viccelek. Ugyanis az összes adni fog mindent is, amit addig... legyen az item, vagy éppen fejlődéshez szükséges XP/lélek. Sajna 1 óra az olyan, mint amikor autót tanul vezetni valaki - aki előtte soha -, és azt mondja pár lefulladás és padkázás után, hogy ez felejtős. Pedig ha kitartó lenne, 1 év múlva mehetne a Nürburgringen pár kört, amit soha nem fog elfelejteni... de már az oda vezető út is nagy élmény lehet neki.
-
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Én is utálom a Souls Like-okat, de adtam neki most egy esélyt a sok pozitív komment miatt.
Epicen megvan valahogy, lehet volt ingyen.
Igazából tényleg nem nehéz, inkább az a rohadt idegesítő benne, hogy csak kijelölt helyen lehet menteni, de ekkor az összes addig megölt ellenség újrateremtődik... és ha meghalsz valahol, akkor visszadob az utolsó mentési pontra és ekkor is mindenki újra él, akit addig lecsaptál, de ha jól emlékszem, akkor ez minden souls like-ban így van.
Szóval én kb. 1 órát bírtam és töröltem.
-
-
De4d
őstag
++ volt a Hell is us, az is főleg az elején elég nehéz volt, de ahogy fejlődtem már könnyebb lett, meg nem egy ütéses halál van, de sok loot tartalom nem igazán van egy klasszikus rpghez képest. De ott vannak mellékküldetések, bejárható "nagy" pályák, lehet felfedzni barangolni.
-
De4d
őstag
Az SW Jedi első része megvan, az nem olyan kimondottan nehéz, igazából ott inkább az klasszikus dühítő elem ha meghalsz akkor mindenki újjá éled, de nem az a 2 ütés és meghalsz, meg ha megütnek elesel, vagy tántorogsz és akkor kapod a következőt és vége, ott azért dinamikusabb a harc, no meg azt is baromira utáltam hogy 1-2 gyógyital lehet nálunk ha elfogy akkor egy chekpointra kell menni és feltölteni de akkor ismét mindenki újjá éled, meg hogy elvesznek az xp pontok, ezek a részek amiket nem kedvelek.
Legyen sok változatos loot, bejárható pályák, ha valahol túl erős az ellenfél vagy egy boss, akkor mehetek másmerre kicsit fejlődni ( nem 50x ugyanazt a 2 folyosót bejárni)
Anno probáltam a Shadows of Remnantot elsőre annyire nem fogott meg, az Elden ringet is próbáltam, megvettem de nagyon nehézkes volt elsőre, 2 óra kevés belejönni nagyon, így refundoltam anno, ahhoz kicsit olcsóbbnak kell lennie számomra.
Valami ami szabadabb, a játékmenetbenm felkődésben is, ( ha 5 potionom van akkor 5, ha találtam 20at akkor legyen 20, nem fix 1-2, meg az itemek is inkább klasszikus rpg-sek, pl hpt adnak vagy támadási sebességet, stb. meg van mit gyűjtögetni
vannak skillek amiket el is lehet használni ( pl surgeben steelrisingbe sincs semmi ilyen)
+ a fegyókat lehessen fejleszteni, vagy jobbakat találni és használni, ne úgy hogy a cső jtékmenet oldja fel ahogy haladunk előre, így ha viszonylag az elején találni valami jót akkor kicsit könnyebb lehet, de legyen kihívás benne mint a már említett játékokban
-
Crus
addikt
The Surge nehezebb, mint az Elden Ring :-) Lenyomtam Surge-ből mind a 2 részt, nagyon megszerettem őket, de az első - amíg ki nem ismered -, elég kemény eleinte.
Steelrising is lement és egyet kell értsek veled, kicsit monoton, kicsit uncsi, cserébe nem annyira nehéz.
Lords of The Fallen-ből a régi szerintem nem volt nehéz, az új azért tartogat meglepetéseket, számos helyen hardcore. Star Wars Jedi: Fallen Order, Survivor is ebből a stílusból sokat merített és nem nehezek.
De amúgy a modern kori AC-k: Origins, Odyssey, Valhalla, Shadows is vettek át a souls műfajból.
Shadows of Remnant-ra is ránézhetsz, hátha behúz...
Eldenről még annyit, hogy spirit idézéssel/fejlesztéssel bármilyen builddel amit kitalálsz az úgy nagyon max a normal fokozat lesz.
-
Crus
addikt
válasz
duronx
üzenetére
Rá lehet hangolódni, de relatív sok idő kell hozzá sajna és abszolút nem megbocsájtó az eleje. Úgy bedobnak a mély vízbe, hogy az ember köpni-nyelni nem tud. Nekem nagyon meglepő volt az 1. rész könnyedsége után.
Imi által említett személy YT-ra töltögetett fel a nevesebb souls címekből is végigjátszásokat, de ne reklámozzunk itt senkit
-
De4d
őstag
Ha már ez a kategória: Tudnátok mondani pár olyan címet amelyek könnyebbek ebben a stílusban? Vagy Nem is feltétlen ilyen szúlszlájk, de amiben van némi kihívás?
A nagyon monton csak megyek előre hentelek diablo stílus helyett, valami komolyabb taktikusabb harcrendszeres játékot keresek, de nem a direkt szemét nehéz.
pl Dark souls, Elden ring kilőve, és az ehhez hasonló keményebbek.
( most a The Surge-be vágtam bele de feladtam a második pályán, amikor már teljesen mindegy mennyit fejlődöm fegyó jártasság már 18nál jártam 45ös magenergiával, bármilyen fegyó, bármilyen páncél a menei enemyknek 2 ütés vagyok) Ez után a steelrisinget próbáltam ki, ez már nem olyan nehéz, de rettenet monoton uncsi, vagy 5 órám van benne de még mindig csak 2. páncél meg fegyverrel vagyok. Nem igazán sok a loot.
Inkább kicsit klasszikusabb rpg irányvonalban gondolkodnék, ahol azért vannak npck mellékküldetések, loost, nagyobb pályák, de a harcban is van azért némi kihívás.
Pl a Spiders játékai korábban eléggé ilyenek voltak, azért kellett taktikázni, főleg ha nem voltunk elég erősek ( Technomancer, Bound by flame, Mars War logs, de ilyesmi volt még anno a Gothic 1-2 is, eleinte nehéz, tápolni kell, hogy valóban erősödjünk)
Tehát ami akciósabb, és nem olyan darabos szögletes, bénya kontrolleres irányításos. ( Ettől az ellenség rözítésétől is kivagyok, folyamat rááll a kamera aztán nem is tudom hova lépek, hol van vége a területnek, a Surge-ben pl vagy 10-20 halálom csak emiatt volt hogy nem láttam hol vagyok aztán lezuhantam a pályáról.
UI.: Néztem ezt a Niohot, lehet belekéne kóstolni de a videó harcok részén, ezt nem tudom ki hogy, semmit nem látni olyan villanások effektek vannak nem is látni a karaktert, enemyt
. -
duronx
senior tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Kitartással, utána olvasással, segítővel ezek a játékok nem olyan vészesek mint a hírűk. A nioh most apróért a tiéd lehet, én biztos tennék vele egy próbát.
-
szarnyasdino
tag
válasz
duronx
üzenetére
Amiben a nevében van a souls like inkább nem idegelem magam. Már elkönyvveltem soha egyetlen egy ilyet se fogok tudni nem hogy végigjátszani, henem érdemben játszani velük.
Ezek olyan játékok mint az autós fronton a "simek" egy db WRC játékkal se tudok pl játszani,mert soha egyetléen egy értelmes helyezést nem érek el. Anélkül meg semmi értelmük. -
duronx
senior tag
Igen, azt olvastam már máshol is hogy a Nioh 2 nehéz, nem is tervezem ennél jobban szivatni magam
úgyhogy kihagyom.i2K: Az Elden Ring könnyebb a segítőkkel végigvinni ill. amikor már NG+1-en fullra felfejlesztve megy az ember úgy tiszta fun

Tinman név nem mond semmit, ki ő?szarnyasdino: Az Elden Ring egy nagyon látványos és élvezetes, néha kifejezetten bosszantó játék (545 órám van eddig benne, de még mindig élvezem) szerintem inkább azzal próbálkozz ha belekóstolnál a souls like világába.
-
-
i2k
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Kötelező minden magát gémernek nevezőnek.
Ahogy előttem mondta Crus: simán végigjátszható. Az élmény meg frenetikus. -
Crus
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Ez pedig még az egyik leglájtosabb szószlájk DaS-ok nehezebbek... kis túlzással élve h&s módban is végigvihető az alapjáték. A DLC már neccesebb, de idézel segítséget és azzal simán megoldod, mert addigra fejlődsz már annyit.
Csapj bele bátran, ennyiért no brainer!
-
szarnyasdino
tag
Nioh: Complete Edition 4.25$ (HL)
Ilyenkor sajnálom ,hogy szerintem ezekben a játékokban nálam gyengébb, bénább, szarabb ember nem létezik, ami miatt játszhatatlan az összes souls like game. Pedig olyan még nem volt ami ne tetszett volna. Ennyiért simán venném ezt is ha tudnék vele játszani ,de nem tudok
-
-
hunym
tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
3500??
Ha gondolod küldd el, kiváncsi vagyok mik vannak rajta! -
Jinxb1rd
addikt
Régen felnyomtam nem tudom hanyas levelre az accomat, de azóta nullára visszarakott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Fogyjunk le!
- OLED TV topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Kuponkunyeráló
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 1TB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó, nem ennyire tragikus a dolog, de 4K-ban kevés volt hozzá a kártya.

én is próbálkoztam ezzel, aztán 3 hónap múlva vettem észre a draftok között a kimentett kulcsokat.

ayo