Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadow1901
aktív tag
40/3
Valami lehetne már. Hsz linkelve, hátha lesz eredmény. Visszaeső... -
Crus
őstag
válasz
echterion #51283 üzenetére
Gyakorlatilag minden résztvevő hozott némi érvet, szubjektív véleményt. Nem történt egyetértés, mert hát a fórum az ókor óta már csak ilyen.
Szokás szerint jöttél a nagy semmivel, és szokás szerint megint nem tettél hozzá a beszélgetéshez, csak belebüfiztél a köze... igazából a végébe. Ok, nem vártam ettől a nicktől mást, de a többiekre lehetnél tekintettel. -
echterion
nagyúr
Lyézus, már megint etetik a trollt.
-
Crus
őstag
válasz
Busterftw #51281 üzenetére
Nagyon sajnálom, ha te sem érted mi volt a kiinduló kritikám. Továbbra sem az angol, német, francia, spanyol jelenléte a gond, hanem a magyar hiánya. A játékban található szövegmennyiség ahogy látom, úgy nagyjából kb. annyi amennyit két nap kényelmes ráfekvéssel meg lehetett volna oldani. Nem Baldur's Gate 3 szövegmennyiség van benne, így főleg nemtörődömség és lustaság szaga van az egésznek. Ha ez így megér neki pár 100, vagy 1000€ buktát, részemről ok. Egy biztos: 6.2€-t már biztosan bukott, túl fogja élni.
Mindent mást leírtam már, felesleges lenne már bármit is hozzátennem.
-
Busterftw
nagyúr
Mármint azt mondod, hogy a ~9.5 milliós Magyarország a mérce? Csak mert például európai országok többségében angolt tanulnak az iskolában, kezdetektől.
"gyerekem németet tanul, az unokatestvérem fia spanyolul, a főnököm lánya meg franciául"
Remek, akkor most nézz rá a játék által támogatott nyelvek listájára, meg fogsz lepődni. Jé, van korreláció. -
l.skywalker
titán
-
Jinxb1rd
addikt
Én azért nem veszem meg, mert nem szeretem SE A SÜTIT SE A KÁVÉT!
+2 -
parandroid
félisten
Jó, azt meg sem néztem, mert nekem alapból minden angolul van a gépen. Mondjuk németül kind a két gyerekntud, mert az egyik ötödiktől, a másik elsőtől német iskolában tanult. Mellette a nagyobbik franciát tanult idegen nyelvnek, a másik spanyolt, de ezek második választott nywlvek boktak, mert az angol itt alap. Az más kérdés, hogy suliban eokat nem tanultak belőle, mert addigra jutub, filmek, szocmedia miatt már folyékonyan ment nekik.
De ha meg a német választható, akkor meg semmi gond, mert vagy angolt, vagy németet európában mindenki tud, ha boldogulni szeretne. Persze szvuverenitáskodhatunk (vagy szuverénkedhetünk, ahogy tetszik ez a szép magyar szó), meg bojkottálhatunk mindent, ami nem beszél magyarul, de úgy nehezen lesz az életben boldogulás.
p
-
gyimger
őstag
Ha ennyire nem tudtok mivel játszani:
A Story About Farting -
Golden9
veterán
#Akció
Plague Inc: Evolved -75%
14,79€3,69€ HL Steam
Plague Inc: Evolved Mega Edition -67%23,10€7,62€ HL Steam
Plague Inc. / Rebel Inc. Ultimate Edition -63%38,55€14,10€ Steam -
-
Crus
őstag
válasz
parandroid #51263 üzenetére
Senki nem tudja miről beszélsz, mert még a Steam adatlapon is ott van, hogy a GUI "German" nyelven is elérhető...
Többire meg ott a Visa, no meg a: #51267
-
Crus
őstag
válasz
Busterftw #51262 üzenetére
Ja, hát ha felétek úgy van, akkor az egész világon. Jó reggelt, igen... a gyerekem németet tanul, az unokatestvérem fia spanyolul, a főnököm lánya meg franciául. Üdv 2025-ben, ahol az angol errefelé második nyelvnek érdekes, mert a prioritást azt kapja nyilván, ahová a gyerek majd menekül innen. Bár jogos... az orosszal/mandarinnal előbbre lenne talán mind.
A vevő meg eldönti, hogy milyen identitásúként azonosítja magát, ha egy magyar játékban, a magyar fejlesztő ennyire lesza...tojja a magyarokat: non-buyer.
-
myckey
veterán
Hogwarts Legacy 11.86 EUR HL
-
Crus
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #51261 üzenetére
Én vagyok a többi lehetséges játék vevője, ezé meg véletlenül sem
-
sto1911
veterán
Az anyanyelv szeretetének semmi köze hozzá. Én angolul játszom a gyerekkel még azt is, amihez lenne magyar fordítás, és rengeteg szót tanult már játékból, ahogy annak idején pl. én is, csak nekem nem volt aki fordítsa és tanítson, később meg papír szótáraztam. Fejleszti egy csomó képességét az, hogy nem magyarul, készen van elé rakva minden, főleg egy ilyen faék egyszerű játéknál nem értem miért kellene fordítani. (És egyébként pont emiatt nem értem azt sem, miért okozott gondot lefordítani a magyar anyanyelvű készítőjének ezt a pár sort, csak engem nem zavar. Mégsem egy Detroit szintű szövegről van szó.)
-
parandroid
félisten
Mondjuk a másik fejlesztő meg német, de az is ilyen hazaáruló pöcs, hogy még a 80milliós német (plusz ausztria, sávjc még némi apró) piacra sem képes beletenni a német nyelvet sem. Az is biztos valami globalista, libsi pöcs.
Másrészt a gyerekeim kb 10 évesen folyékonyan tolták az angolt, az internet korában ezt kb a tartalomfogyasztással együtt szedik magukra (már ha nem csak szinkronizált peppa pig megy végtelenítve a tévében/tableten).
Amúgy meg ezt megvettem, mert imádom ezeket a jópofa, zen cuccokat, 6 euró meg egy kávé+süti ára.
p
-
Crus
őstag
válasz
Busterftw #51256 üzenetére
Bőven elég, ha egy magyar fejlesztő magyar subot és GUI-t készít. Elég sokaknak sikerült eddig, meg vannak, akik le sza... tojják a magyar játékosokat, de a lóvénk amúgy jól esne.
Amúgy onnan tudom, hogy igazam van, hogy én vagyok a VEVŐ.
Steam:
- 2023: ~14.500 játék jelent meg, ami napi átlagban kb. 40–50 játék.
- 2024: ~19.000 játék.
- 2025 eddig: ~7.700 játék.Szóval ja... aki eladni akar, az a vevőért jobb, ha minden tőle telhetőt meg is tesz.
-
Crus
őstag
válasz
sto1911 #51257 üzenetére
Ne magadból indulj ki, meg belőlem se, aki nem egyszer vett részt játékhonosítás és sorozat sub projektben... Indulj ki pl. a gyerekekből, vagy ne adja ég a németesekből, vagy minden jóérzésű magyar polgárból, aki szereti az anyanyelvét. (És most lehet keresni a hibákat a hozzászólásaimban, mert vannak és lesznek is.)
-
válasz
Öcsielvtárs #51254 üzenetére
ML köszönettel
-
Crus
őstag
válasz
Mr.Csizmás #51253 üzenetére
Az, hogy van akinek ennyire alacsonyan van a léc, hogy egy magyar fejlesztésű játékban nem elvárás az anyanyelve, azt nyugodtan ossza meg... csak akkor azt kéne ám beírni és nem személyeskedni.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Valaki kéri?
Wolfenstein II: The New Colossus Digital Deluxe Edition (XBOX)
9K47D-3W44V-JQTGP-V6TPV-7D9RZMinecraft Legends (XBOX)
H4M67-23XJ7-73TJR-Y4QKG-YTH6Z -
válasz
Anonymusxx #51247 üzenetére
De még nincs benne alapértelmezetten a játékokban.
-
válasz
genndy #51245 üzenetére
Majd par ev es az AI fordítja őket megfelelő minőségben. Meglepodnek ha 10-15 ev mulva nem tartanank ott, hogy bekerulhetne generalt AI subtitle minden cimre minden nyelven. Aztan max kulon jelolik meg a language szekcioban hogy English, meg Hungarian (AI generated). A gemini / google mar most rohadt jol beszel, fordit, magyarul.
-
Gebriel
veterán
válasz
l.skywalker #51234 üzenetére
Miért nincs hozzá akkor magyar nyelvi támogatás
-
myckey
veterán
válasz
VoltanIgor #51240 üzenetére
Ismerem, kedvelem is a zsanert...
-
Zó
aktív tag
válasz
VoltanIgor #51240 üzenetére
World of Darkness
Heart of Darkness, nem?
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
myckey #51238 üzenetére
Az Inside szintén a Limbo fejlesztőitől van, minden szempontból fejlődés, de a Limbo is über kult alap. Akiket egy kicsit is érdekelnek a régi idők sidescrollozós kalandjátékai, mint az Another World, vagy a World of Darkness, azoknak kötelező!
Sajnos, ez a stílus soha nem volt nagyon népszerű, illetve nincs is túl sok játék szigorúan ezeken belül, persze a Little Nightmares játékok is ide tartoznak, azok is zseniálisak. Az Another World is örök klasszikus nálam, pár évente mindig újrajátszom.
-
myckey
veterán
ezek mar voltak Epic free, asszem.
Kevertem az Inside jatekkal, illetve egy masik indie cimmel, ami most be sem ugrik, de masik alkalmazasban van meg ingyen. Ubi...Be is huztam, Koszonet !
-
l.skywalker
titán
válasz
koncsik #51235 üzenetére
Igen, itt a link hozzá: Steam Community :: nurofenliquide :: Broadcast
-
válasz
l.skywalker #51234 üzenetére
Most éppen: Live Now Broadcasting: Watch the developer play - jópofa, chill, majd megveszem egyszer biztos
-
l.skywalker
titán
Magyar fejlesztő játéka jelent meg:
Islands & Trains on Steam -10%6,89€6,20€ HL (Steam)Fejlesztő: Akos Makovics - Awesome games for iOS and Android
-
vg
addikt
válasz
Anonymusxx #51232 üzenetére
Ne várjatok olyan történet dlc-ket mint borderlands 3-hoz voltak... ezek gyk semmik. Ott az alapjáték, abban minden van.
-
-
ƵøŁĭ
veterán
Jurassic World 2 valakinek megvan még (humblebundle)? Egyben kibaszott drága.
-
kokler
aktív tag
Wolfenstein II: The New Colossus Digital Deluxe Edition (XBOX)
XBOX kód: WKWKD-C244H-FTPHH-MDXMT-4WVDZ -
HunChris
senior tag
válasz
Mordecai47 #51217 üzenetére
Xboxosért örök hála!
-
AnonymusX
őstag
-
Hoffer
őstag
válasz
Mordecai47 #51217 üzenetére
Ez hova érvényes??
-
Mordecai47
csendes tag
Wolfenstein II: The New Colossus Digital Deluxe Edition (PC)
W24TV-GDFM6-D2CXM-TT33C-CháromDMZWolfenstein II: The New Colossus Digital Deluxe Edition (XBOX)
GCYMJ-6JCX2-DFHháromT-P23WC-HQDPZ -
válasz
AxBattler #51214 üzenetére
Nem nyomtál rá mi?
Year 1 Pass
The Year 1 Pass includes: - All Year 1 specializations instantly unlocked. - Eight (8) exclusive narrative missions, Classified Assignments: The Fall of D.C. - One (1) exclusive outfit and emote.Nem kell specializációkat kifarmolni sztem ez az egyik nagyobb előnye.
-
-
-
NyMRooD
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #51203 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz, mivel a Left Behind egyik fele erősen spoileres és érthetetlen ha nem jutottál el még egy bizonyos pontig az alap játékban (majdnem a végéig). Magyarul az LB-nek van visszaemlékezős része ami közvetlen az alap játék előtt játszódik, de a másik része miatt csakis az alap játék után ajánlott végigjátszani.
-
MageRG
addikt
Ha már zombivámpír:
Hollowbody 11,54 EUR HL (Steam) -
Crus
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #51203 üzenetére
Hál' égnek akadt aki értelmezni is tudta a kérdést.
-
l.skywalker
titán
válasz
4264adam #51201 üzenetére
Igen csak 2 rész van, amiket utána konzolin kiadtak még párszor, de PC-re mindkét rész csak egy kiadást élt meg... eddig
- The Last of Us Part I
- The Last of Us Part II Remastered -
4264adam
veterán
válasz
l.skywalker #51195 üzenetére
Először is elnézést az off-ért.
Hogy alakul a Last of Us kronoligiai sorrend?
The Last of Us Remastered az első rész amit a Last of Us Part II zár le?
2022-ben megjelent The last of Us Part I pedig a 2014-es Last of Remastered újra feldolgozása?Tehát "csak" 2 rész van amiknek a legfrisebb feljavított sorrend így alakul:
1 : The Last of Us Part I (2022)
2: The Last of Us Part II Remastered (2024)
?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest