- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymusxx
senior tag
Steamen írja a rendszer, hogy Eddigi legalacsonyabb: 4,99€ -90% itt Steam 2024. 06. 27.
Igaz nem négy, hanem 5. -
citkar
addikt
válasz
Anonymusxx #50610 üzenetére
A Humankind most kb 50 Euro a steamen, biztosan volt olcsóbb, de a lényeg, hogy aki szereti a civilization szerű, körökre osztott stratégiai játékokat, azoknak érdemes kipróbálni, mert jó lett. Remélem a Humankindhoz hasonlóan, vagy máshogy, de a jövő héten érkező civ is megoldja valahogy a nagy térkép, sok város problémáját, hogy ne kelljen több tucat várost igazgatni egyszerre.
-
válasz
Anonymusxx #50610 üzenetére
4 dolláros játék? Ezt honnan veszed?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Golden9
veterán
válasz
attiati #50604 üzenetére
+
#AkcióBeyond Blue -100%
5,520HUF0HUF HL Epic Store[ Szeretkezve ]
-
attiati
veterán
Epic Humankind - free
-
safranyek
tag
-
A Grim Dawn játék most le van árazva a gog-on, meg is vettem nem ismertem, de nagyon bejön. Nincs hozzá akár gépi magyarítás?
-
TheNewDawn
addikt
Nem léptek be, de kiírta hogy az illető tudta a felhasználói nevem email címem és a jelszavam is. Telefon meg nem jelzett semmit. Edit: megvan a problema ( hogy miért nem jött erről értesítés tegnap és jelszó is ma miért nem jött ott meg, mert kedves telefonom a spam üzenetek közé rakta
)
-
Ereshkigal
őstag
válasz
TheNewDawn #50596 üzenetére
"sajnos rengeteg ismerősömmel megesett már"
Most már veled is... tehát érdemes változtatni.
Az sms-es és e-mailes 2fa nem elég biztonságos. (Persze a sima jelszavas védelemtől jobb.)1. Kell egy jelszókezelő alkalmazás (pl.: bitwarden), elmentegetni minden oldalt benne, új, hosszú, random jelszavakat generálva; legyenek bennük speciális karakterek is. Én mindenhova max. hosszúságú jelszavat szoktam generálni, ami általában 20-128 karakter. Feltehető telóra és böngésző pluginként is.
2. Kell egy (T)OTP alkalmazás. Ebből is van sok, én itt inkább offline párti vagyok, pl. Aegis. Minden weboldalon beállítani kétfaktoros azonosítást, ahol lehet, és hozzáadni az Aegis-hez. (Itt mindenképp csinálj néha egy kódolt biztonsági mentést és azt "tedd el" valahova, ezt lehet online és offline is.)
Innentől kezdve csak két jelszót kell megjegyezned, a jelszókezelőét és a (T)OTP alkalmazásét. Ezek is legyen hosszúak, de jól megjegyezhetőek. Nekem az egyik pl. halandzsa versike a gyerekkoromból, amit tesómmal találtunk ki anno. Nem szótározható, más ember nem találja ki.
Elsőre bonyolultan hangzik, de pár nap alatt megszokható.
Lehetne még fokozni a biztonságot hardveres (FIDO2) kulccsal, de egyelőre ebbe nem kell beleugranod.
[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
válasz
Egymillió módon lehet "feltörni" egy jelszót. Az erős jelszó attól véd, hogy brute force támadással megszerezhessék (szélsőséges esetben akár próbálkozással). Lehet hogy a másik azonosítási formát használták ki OSINT információszerzéssel, ha azonosítottak valahogy. Vagy éppen ha a Jézus szíve BT-nél is ugyanazzal az e-mail címmel és jelszóval regeltél, és azokat törték fel.
Btw ha volt két faktor, akkor nem értem, hogy miképp léptek be vele Kazahsztánból - vagy csak próbáltak belépni?"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
AnonymusX
senior tag
válasz
Ilyenre valók a jelszókezelő programok. Amennyiben nem akarod böngészőbe beépülővel megjegyeztetni (pl. bitwarden), vannak offline programok is, mint pl. keepass (és változatai).
Ismerőseidnek meg hiába az erős jelszó, ha benyeltek egy keyloggert vagy esetleg megadták a jelszót egy adathalász linken, amiről azt hitték, hogy az adott szolgáltatáshoz tartozik.
-
TheNewDawn
addikt
Volt 2 faktoros- a telefonom, csak hát mondom valamiért kódot nem kaptam, who knows why. Virusellenőrzés nem mutat semmit szóval nem tudom. Igen, nyilvan kb 90 db helyre kell jelszó, nem fogok 90 db kulobozőt megadni csak 7-8 at hasznalok
Igazabol meg sajnos rengeteg ismerősömmel megesett már, kinek youtube , van akinek insta, vagy facebook, gmail , stb fiókját törték fel. És erős jelszót használtak....
-
Egon
nagyúr
válasz
TheNewDawn #50594 üzenetére
Kétfaktoros authentikációt villámgyorsan bekapcsolni, és jelszócsere mindenhol.
Azon is érdemes lamentálni, hogy miképp "szerezhette" meg a jelszavad bárki is: megadtad ugyanazt a jelszót máshol? Olyan gyenge jelszó volt, hogy amiatt tudták törni? Adathalászat? Keylogger van a gépeden? Stb."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
TheNewDawn
addikt
Köszönöm mindenkinek, problem, hálistennek villamgyorsan solved. Közben az is kiderült hogy Kazahsztánból valami megszerezte a jelszóm és belépett vele, nice. Mindegya lényeg hogy sikerült
Offot lehet törölni, ez valami hatalmas nagy kő volt
-
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #50590 üzenetére
Nekem is volt egy hasonló eset_ Xbox Series X|S - GAMEPOD.hu Hozzászólások
Nekem akkor zárolták a fiókomat és 2 napon belül feloldották
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
MasterMark
titán
-
Gabás
addikt
válasz
TheNewDawn #50590 üzenetére
-
TheNewDawn
addikt
Elnézést hogy teljesen offtopic ügyben írok... De full pánik üzemmód... tegnap próbáltam bejelentkezni a Microfost fiókomba , erre kiirja hogy szokatlan tevékenységet észleltünk, változtassak jelszót. Mondom überfasza, so be it. Telefonszámomra küldené a kódot, csakhogy egy nagy büdös semmit nem kapok......A másik aonositási forma meg nem játszik, mert kb 15 éve csinaltam a fiókot, gőzőm sincs milyen hülye dolgokat irtam a kedvenc háziállatom és egyéb marhaságokra.... A kör bezárult, ki vagyok zárva a fiókomból, sem telefonszámot, sem élő chat supportot semmit nem találok... Kb 20 jatekot vettem oda, booking és egyéb fontos dolgokhoz is használom, valami ötlet valakinek please?
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz
TheNewDawn #50587 üzenetére
A históriás lovak mellé befér egy hatvan millás paci
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
TheNewDawn #50587 üzenetére
-
TheNewDawn
addikt
válasz
VoltanIgor #50586 üzenetére
Persze, de sok tízezer honfitársunk és sok millióan a világban nem viccelnek
sőt, szerintem ha nem 13 hanem csak 3%al lenne jobb mint a 4080 és még 2*annyiba kerülne akkor is megvennek ( lehet még többen) hiszen köztudomású hogy egy 60 millas kocsi is sokkal jobb egy 40 esnél ( ha ugyanazt tudják akkor is) mert lehet vele villogni hogy nekem belefért a 60 is mert megengedhetm magamnak
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
TheNewDawn #50585 üzenetére
Remélem csak viccősz
-
Golden9
veterán
válasz
bobalazs #50583 üzenetére
#Akció
RPG Maker MV -93%
77,99€5,45€ HL Steam
Meg még megszámlálhatatlan maker. HL[ Szeretkezve ]
-
bobalazs
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
-
PROHARDVER!
Vissza a topik tényleges témájához, köszönjük
-
Bencus88
nagyúr
Köszi szépen akkor picit várok ezzel, ennyit nem ér most egy 3 órás gameplay. Csak kedvet kaptam hozzá
-
ciricica
kezdő
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok! Szeretném megvenni a Cod world at wart. De steamen nem adnék most ki érte 20 eurot. Hol tudnám olcsóbban beszerezni?
-
Shade45
senior tag
-
envagyok
veterán
válasz
Mr.Csizmás #50566 üzenetére
Nem tudtok ingyrnes vagy nagyon olcsó focis játekot?
Esetleg valakinek nincs vslami cdomagból? -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Aranygyerek #50564 üzenetére
+ DLC 248 ft
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Aranygyerek
aktív tag
Epic :Outlast1 552ft, Outlast2 828ft.
-
Marci79
senior tag
válasz
Dilikutya #50555 üzenetére
Ezt azért erősen túltoljátok. Pár hsz-en kívül nem volt ilyen. És azok is elég "light-osak".
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
Dilikutya
félisten
válasz
VoltanIgor #50557 üzenetére
Naponta egyszer biztosan.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
sto1911
veterán
https://www.fanatical.com/en/pick-and-mix/build-your-own-pedal-to-the-metal-bundle
Ebből engem egy BallisticNG érdekelne. -
Dilikutya
félisten
Crysis Remastered Trilogy 6210 Ft.
Nem HL ár 20 cent híján, és Epic.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Az eredetis offtopikba tettem eredetileg, mert nem akció, csak friss megjelenés, de elsikadt a sok virtuális csöcs meg fene nagy lmbtq és woke gyűlölet között.
Tehát: GOG-ra megjelent a Dino Crisis 1-2. 9,99€/db, csomagban csak 16,99€.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
gyimger
őstag
Ingyenes 112 Operator
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
duvi
nagyúr
Hát ez gyorsan ment! HL áron a Dragon Age: The Veilguard.
-
Dilikutya
félisten
Steam-en akciósak a Rockstar játékok. GTA remaster trilógia 24€, RDR2 talán 15. Meg a többi is jó árakon megy, de azok nyilván megvannak mindenkinek.
RDR1 kapott csak csekély leárazást, de az új még.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
mcwolf79
veterán
válasz
Mr.Csizmás #50543 üzenetére
Én már 2 éve leálltam a szerről. Az egész FUT-ozás rosszabb,mint némelyik drog. A trade, a lapokkal szórakozás időrablóbb,mint némelyik OW szirszar játék.
Én már tavaly is,és idén is kipróbáltam demót EA play-ben, szerencsére láttam, hogy nem kell érte pénzt adni. Az idei évben ráadásul úgy belenyúltak a játékmenetbe,hogy még a tavalyinál is idegesítőbb, szal kösz, de kösz nem.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
mcwolf79 #50539 üzenetére
a bundle volt 29, de focis ismerős szerint annyit se ér, csak megvette a játszós pénzből
-
Starwars nincs leakciózva?
-
envagyok
veterán
Sziasztok
Focis játékra nincs szuper akció valahol?
Vagy esetleg valakinél nincs kód? -
Golden9
veterán
#Akció
The Many Pieces of Mr. Coo -75%
19,99€4,99€ HL Steam[ Szeretkezve ]
-
D_r_u
tag
Ubi Store kínai új év sale február 6-ig:
South Park: The Stick of Truth, -97%, HL 1 euró
Valiant Hearts: The Great War, -93%, HL 1 euró
Watch Dogs Standard Edition, -95% 1 euró -
W.Wilson
aktív tag
válasz
Anonymusxx #50532 üzenetére
Steamben a Béták menüpont alatt lehet rollbackelni korábbi fontosabb verziókra. A változtatások egy része DLC-hez kötött, de amikor ilyen nagy dologról van szó, mint most is lesz, akkor az alapjáték is változik.
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
-
warcat
veterán
válasz
Anonymusxx #50532 üzenetére
A főbb verziók a Steam beta tabon keresztül elérhetőek bármikor pár kattintás után.
Library/könyvtár/jobbkatt a játékon/properties és Betas fül.Ekkor letölti azt a verziót és játszhatsz vele a végtelenségig, mert amíg nem állítod vissza vagy másik verzióra addig nem is patchel rajta semmit.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
W.Wilson
aktív tag
válasz
TheNewDawn #50530 üzenetére
EU4 életciklusának vége, a Stellaris DLC-k még pörögnek. Most fog épp harmadjára(?) gyökeresen megújulni a játékmenet.
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
-
Tizedes1
aktív tag
válasz
TheNewDawn #50520 üzenetére
"ennyiért le érdemes rá csapni tényleg"
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Szerintem lassan jön az alapár csökkentés, aztán jó R* szokás szerint kezdik elölről: 10%, 15%, 20%, 25%, etc.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Egon
nagyúr
válasz
thomasa #50524 üzenetére
Az szomorú.
Nekem úgy 10 évre visszamenőleg minden évben emelkedett valamennyit a fizetésem.
Más kérdés, hogy ritkán emeltek rajta annyit, amennyivel elégedett voltam, illetve lettem volna..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
thomasa
senior tag
válasz
Csak 3 év múlva nem ennyi lesz a deviza.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
ofc, nem vitas, ennyiert vennem en is. Garantaltan bemenne 100ft/ora ala a ROI
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Mr.Csizmás #50519 üzenetére
Jaja , mondjuk azt nem szoktam számitani. Meg ennél olcsóbb szerintem sanszosan SOHA nem lesz- 5 év múlva se, illetve de, maximum 80% os akció lehet még, azaz 15 ből 12, illetve 2-3 év múlva EPIC ingyen adhatja de kb ennyi - vagyis jó eséllyel ez az a price point hogy akinek netán még nem volt meg de kell neki akkor ennyiért le érdemes rá csapni tényleg
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
TheNewDawn #50516 üzenetére
*majdnem HL, ha price bug is számít
-
mcwolf79
veterán
válasz
TheNewDawn #50516 üzenetére
Ezekhez (ehhez és a GTA5-höz) kell a Rockstar launcher? Gondolom Rockstar fiók kell hozzá, de lehet Steamből indítani, vagy kell hozzá telepíteni a Rockstar launcher-t?
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
TheNewDawn
addikt
# AKCIÓ RED DEAD REDEMPTION 2 -75% 14,99€ STEAM HL
Ha valakinek az Ultimate Edition kellene az 80% akcióban 20 € ért vihető. -
maross
nagyúr
En ezen elmelkedem:
-90%, 2.49eur (de a bundle se rossz)
Zero Escape: The Nonary Games[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Golden9
veterán
válasz
l.skywalker #50511 üzenetére
Most egy árban van ezzel.
SUCCUBUS -80%
24,99€4,99€ HL Steam (18+)
#Akció[ Szeretkezve ]
-
Healbacsi
őstag
válasz
l.skywalker #50511 üzenetére
Jo sok a negativ ertekeles
-
l.skywalker
titán
Küldeném mindenkinek aki szereti
Save 90% on The Lord of the Rings: Gollum™ on Steam - 4,99€ HL
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Crus
őstag
Nem ítélkezem az ügyben véletlenül sem. (Játékok és kiadók felett viszont mondok ítéletet gyakran.) Egyszerűen csak jeleztem, hogy tök felesleges azon parázni, hogy anyu/asszony meglátja, mert ez nagyon messze van a hc hentai cuccoktól.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - "Magánéleti célokra használhatta a szervezet forrásait..."
-
Crus
őstag
válasz
logineres #50506 üzenetére
Semmi olyasmi nincs ebben a játékban, amiért nagyon kéne szégyenkezni. Faék visual novel, egyszerű logikai játékkal, meg tiniknek is uncsi románcokkal. Nem mondom, egy 12 évest biztost beindít.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - "Magánéleti célokra használhatta a szervezet forrásait..."
-
logineres
tag
Ha esetleg valakinek szüksége lenne rá.
Steam játékok elrejtése -
reelc
veterán
Most láttam, hogy a Huniepop ingyenes!
A GoG és Steam verzió egyaránt!A Steames akció este 19:00-ig tart, a GoGost nem tudom.
Ahogy nézem az apropója az, hogy tegnap volt 10 éves a játék.[ Szerkesztve ]
-
TheNewDawn
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Xbox Series X|S
- Ukrajnai háború
- Windows 11
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Docker konténerizálás
- Mit játszottál végig utoljára?
- További aktív témák...
- Kedvező áron hAPax3 és cAPax egyben eladó. (gari)
- Olcsón! ThinkPad T480s IPS érintőképernyős 16GB 256 nvme
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -40% 17,3" Brutál i7-13700H 32/1TB Iris Xe FHD IPS
- Z fold 4 eladó
- Dell Latitude 5300, 13,3" FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás sz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest