Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivana
Ármester
válasz rob210 #41869 üzenetére
Megnézed milyen széles a kerék, veszel bele a legolcsóbb belsőből amit kapsz, mondjuk cst-t. Ha 26"-os akkor az nem trekking hanem valami monti szerűség, a trekking 622-es szokott lenni. Az Örsön van ridebike ott tudsz venni például.
De lehet ragasztani is
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz rob210 #42089 üzenetére
lehet nem elszek népszerű de megmondom őszintén van ahol az autóuton megyek a tiltó tábla ellenére (Pákozdon belül például).
Egyszerűen annyira összevissza megy ott a kerékpárút hogy mire állandóan átmennék a másik oldalra ki-, be csatolva az SPD pedált megőrülnék. Nyáron meg mikor a Velencei tó mellett tele van a bringaút kocakerékpárosokkal akkor amiatt kész életveszély rajta menni. Kár mert a déli parton tök jó a bringaút ott amíg nincs a nyári csúcsforgalom mindig azon megyek mert élvezetes, kanyargós és minőségi.Més que un club!
-
belaazallat
addikt
válasz rob210 #46492 üzenetére
Kaoosvàron van nekem. Kölcsön tudnàm adni, csak meg kellene okdani a budapestre szàllítàst.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz rob210 #46847 üzenetére
Minden benne van a csomagban és több mint szükséges egy gyereknek.
OUTISOK...a tárcsafék feltartózhatatlanul érkezik világotokba!
(#46843) venember83 ...picit néha izzadságszagú ahogy a gyártók igyekeznek egyedivé és felismerhetővé tenni saját márkájukat.Annak a törésnek aztán nem sok köze lehet a geometriához. Annál több a dizájnhoz.Amúgy meg impozáns ahogy az a stucni belesimul a vázba. Inkább tetszik nekem is mint nem.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
nagyúr
-
Because
őstag
-
-
szjoci
őstag
válasz rob210 #48801 üzenetére
Engem a hajlított kormányon az idegesített hogy a lámpa és a km óra ferdén áll rajta. Egy ilyen kiegészítővel oldottam meg. Szép (szerintem) és elfér rajta kényelmesen a lámpa és az óra. Már ha ezek miatt nem férsz el rendesen a kormányon.
(#48805) vendingo: nekem is fekete van (ilyen), nincs semmi problémám vele
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz rob210 #49576 üzenetére
Azért a Balaton felvidék sem kutya...persze nekem is inkább a Pilis,Börzsöny,Mátra,vagy éppen a Bükk tetszik jobban.Fel-le és erdő,az a kedvencem.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
fpeter07
veterán
válasz rob210 #49576 üzenetére
Ezt alairom, a nemzeti parknal vagyok gyakorlaton. nagyon szep es nyugodt videk.
Szerk: a terulet nagy reszet erdo boritja. Van sok turautvonal, a dombok meg ki tudjak farasztani az embert. Montisoknak is terem baber. Kar, hogy en nem nyaralni jottem ide.[ Szerkesztve ]
-
imyourfriend
őstag
válasz rob210 #50217 üzenetére
Párszor megnéztem a videót, egy kétoldali spd tényleg jól jött volna meg alapvetően jól is jön mikor az ember tanulja a dolgot.
(#50218) Normi01: Nekem 4 évig egy PD-M520 volt fent, most pedig egy PD-A600-as van de még fél év után is néha néha lenézek hogy megfelelően sikerült e bekapcsolni a cipőt. Mellesleg nagyobb túrákon nincsenek gondjaim vele, attól független hogy egy oldalas pedál. Nem abból adódóan hogy Ultegra szint, hanem úgy van eltalálva a súlypontja hogy mindig beáll és csak előre kell lépni meg már be is kattant. A PD-M520-nál meg kellett bohóckodni néha néha, persze az A600 15k volt odakint, az M520 pedig fele annyit kóstál (majd 100 grammal nehezebb is egy pár belőle )
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz rob210 #50681 üzenetére
Időnként azért vannak ott jó árak,amit szerintem a felvásárlói erejéből fakadóan ki tud küzdeni a nagy gyártóknál mint a Fuji,vagy KTM. Hogy mennyire etikus valamit kezdetben akkora árréssel forgalmazni,az másik kérdés.Az etika nem igazán tartozott soha a kereskedők jelleméhez,minden annyiba kerül amennyiért még el lehet sózni.A vásárló "legális" átverése ma már tudományág,lásd pl. a kóla meg a dobozos sörök mennyiségével trükköző legújabb burkolt áremelését.Azt mondják az a jó kereskedő aki úgy b@szik ki veled,hogy még örülsz is neki mennyire jól jártál.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz rob210 #50722 üzenetére
Ezt ajánlom,tapasztaltam mennyire jó.
http://ebike.hu/termekek/fek/fekpofa/v-fek-imbuszos/2370_avid-rim-wrangler-2-imbuszos-fekpofa-v-fekhez/
-
-
bunddog
tag
válasz rob210 #50819 üzenetére
Nekem is bevált és neked is be fog íme: Kerékpár karbantartás - 4. rész, Fékrendszer műszaki ellenőrzése
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Nézd meg a fórumtárs linkelte videot,de én csak feltettem őket és ámúltam a hatékonyságuktól és csendességüktől.Felnim Ryde zac pro volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Runner_fxr
Ármester
A felni es fekpofa anyaga is szamit. Lehet masik fajta felnivel nincs hangja. Ezt nem lehet tudni biztosan. Lehet a felnin szennyezodes. Torold at a felnit pl brigeciolallal vagy valamilyen zsirtalanitoval. Majd utana meg vizes rongyal is teljesen tisztara. Hatha segit. Illetve az is fontos, hogy a fekpofak parhozamosak legyenek a felnik fekezofeluletevel. A helyes beallitashoz sokszor nem eleg ha behuzod a feket es meghuzod a betetek rogzitocsavarjat, ha elmaszik a pofak dolesszoge akkor pl egy nevjegykartyat a betet egyik sarka ala teszel amerre elmozdult es ugy probalod meg a beallitast. Attol fugg mennyire maszik el, van hogy eleg 1db nevjegykartya,de van hogy 2 vagy 3 is kell.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz rob210 #50875 üzenetére
Nekem lasali szerelő fórumtárs ajánlotta ezeket a fékpofákat,miután az eredeti Deore-k nagyon sz@rnak bizonyultak. Alu felnim volt,amit már említettem,és tökéletesen működtek/működnek a régi bringámon,másként sosem ajánlottam volna őket.
(#50876) Runner_fxr...lehet van valami szennyeződés a felniken,mert az enyémen kifogástalanul működtek/működnek.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz rob210 #52171 üzenetére
Meglehet igazad van,mert a váltó rugója meggyengült.Az nem szerelő amelyik azt mondja szokj hozzá és nem ad tanácsot megoldásra!
(#52170) belaazallat...én 100-200 km között törlöm és fújom.Ha hasonló körülmények között tekersz,akkor logikus,hogy hasonló időközönként kenjed.Enyémen még nem igazán láttam dzsuvát (másén annál többet!) ,jóval előtte kenem,mintsem látható lenne rajta a kenés hiánya,vagy a fekete,homokkal teli lerakódás.Most valami KMC 10SL van 5500km-el benne és még a 0.75 nyúlást nem érte el.Amúgy a gyártók sem ajánlanak semmi oldószert a szappanos vízen kívül.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
veterán
válasz rob210 #61861 üzenetére
Folyamatban, de akkor is a penzugyi tenyezo eleg utos lesz szerintem. Egyszerubb belinkelni a tapasztaltabbak velemenyet errol, mint megprobalni meggyozni ugy, hogy nekem meg sose volt hidros rendszerem.
Szoval a v fekemnek hatul van egy kis problemaja, nem egyenletesen huzza vissza, vagyis behuzas utan az egyik oldal "ottmarad" a felnihez kozel, ha kezzel hozzanyulok, akkor visszaall az eredeti allapotba, de ha behuzom egyszer, akkor megint ott marad. Otlet?
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
-
entropy
tag
válasz rob210 #61878 üzenetére
Köszi a választ! Megnéztem a küllőket, nem laza egyik sem sajnos. nehéz megmondani, hogy honnan jön a kopogó hang, kivettem a kereket próbáltam úgy előidézni de nem sikerült. Megpörgettem a tengely végeinél a kezemben a kereket nem éreztem semmi rezonanciát sem. Oldalirányú mozgatásra egy minimálisan mozog talán a kerék, de kotyogásnak nem nevezném (1-2 mm talán...). Az első kerék is ugyanannyira kimozog oldalirányba hangtalanul.
-
deicide
veterán
válasz rob210 #62010 üzenetére
Tényleg nem. Outiban talán kicsit jártasabb vagyok, de a jelenlegi Kelly's Quartz-om az lassan 10 éves lesz és MTBkhez semmit sem értek.
De végülis az is elég lehet, ha bedobtok pár modellt, amit érdemes lenne megnéznem.
koxx: A 42 is elég lehet, a jelenlegi MTB-n is az van, de aszfalton az nekem már nagyon kevés. Terepen a 42 is jó, tavaly pont elég volt földúton a 42/12.
[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz rob210 #92481 üzenetére
Eljött az idő meghuszonkilencesedni.Gondolom hegyi bringád volt,így szerintem keress egy 21" -os twentyninert.
Tothgera...a vicces,vagyis inkább szomorú az,hogy míg a Szlovákok,Lengyelek és lassan már a Románok és Bulgárok is elhúznak mellettünk kerékpárgyártásban,mi a Schwinn-Csepel egy-egy jobb darabja óta csak szerencsétlenkedünk.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest