Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
veterán
válasz
CJ4567
üzenetére
Jó lenne ez is, de a 64 játékos sok conquest módban, lehetne 32, vagy akár 24 is. Játszhatatlan 64 fővel, nem is szoktunk játszani conquest-et egyáltalán. Természetesen kiszedték a casual conquest módot valamiért. A Casual Breakthrough eléggé jól játszató már, addig amíg ki nem szedik azt is.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Gainka
üzenetére
"Azért mert azt hitték hogy egy brutál interaktiv pörgés kell a népnek, amire majd rászoksz mint a drogra, (mint a codra) a vicc az hogy pont emiatt hagyják el az emberek."
A legnépszerűbb mapok közé tartoznak azok a pályák, mint a Metro, Locker, Argonne Forest, Fort De Vaux, Operation Underground... BF3-ban a Noshahr TDM iszonyat népszerű volt.
És még mindig megjegyzem, hogy a BF6-ban a leglassabb a mozgás a többihez képest, és a BF4 volt a leggyorsabb, főleg a squad sprint perk-kel, csak elég sok olyan pálya van, ahol az akció központosul kisebb helyekre. De ilyen pályákból volt elég sok a többi BF-ben is, lásd az egész Dragon's Teeth DLC-t, vagy BF3-ban a Close Quarters, és Aftermath DLC-t. Vagy BF4 Flood Zone, Dawnbreaker.
A nagyobb pályák jók tudnak lenni, de sok nagy pályával az a probléma, hogy csak azért nagy, mert "fúBattlefield nagy pálya kell", és nem történik semmi akár percekig, és csak járművekben élvezhető.
Példának 2042-ből a Hourglass-t hoznám fel, nagy pálya, de ha nem szeretsz járművezni, akkor kb. instant vissza a főmenübe, annyira élvezhetetlen gyalogosként. Ugyan ebből a játékból ott van viszont a Breakaway, ami még nagyobb pálya, de gyalogosként is vannak helyek, amik elég élvezhetőek, és járművekkel is ki tudod élni magad. Vagy BF4-ben Lancang Dam, Hainian Resort, Dragon Pass, Guillin Peaks. -
nincsnév007
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
bf4 meg bf1-ben mennyi horgkerersztes meg sarló kalapácsos emblémás volt
de sajnos a végén már bf1-ben kikapcsolták . -
Enigma1945
őstag
no comment
-
Gainka
őstag
Ahha köszi, nekem van ott más is, okostojás ki is dobta rá egyböl:
Gyakori okok:
Vírusfertőzés.
Rendszerfájlok sérülése.
Harmadik féltől származó biztonsági szoftverek beavatkozása.Az "All Application Packages" (Minden alkalmazáscsomag) probléma általában akkor jelentkezik, ha a Microsoft Store alkalmazások nem indulnak, vagy hibát jeleznek a Windows rendszerben a jogosultságok hiánya miatt, és a megoldás a fájlrendszer engedélyeinek manuális helyreállítása az
C:\Program Files,C:\WindowsésC:\Usersmappákban, megadva a "Minden alkalmazáscsomag" csoportnak a szükséges olvasási és futtatási hozzáférést.A Windows frissítései, harmadik féltől származó szoftverek, vagy véletlen felhasználói beavatkozás megváltoztathatja a rendszermappák alapértelmezett biztonsági engedélyeit, amire az "All Application Packages" (S-1-16-0) csoportnak szüksége van a Modern (UWP) appok futtatásához.
Nálam a rendszer mappa rendben volt viszont a Bf 6 exe file már nem.
-
válasz
WiZARD
üzenetére
Ok, próbáld ki a másik kártyával akkor, meg esetleg első körben azt hogy csinálsz egy másik windows usert aminek a neve egy szó, és csak ékezet nélküli betűkből van és megnézed onnan tudod e futtatni/telepíteni, nem csinálsz mást csak belépsz és "telepíted" a játékot, ha kéri...

-
Gainka
őstag
Vicces de csak annyi volt hogy rendszergazdaként kellett inditani az exe file-t, és most jó, ez ideág oké csak ami fura nekem hogy van ott más is ami szerintem idegen. Meg nézné valaki aki rá ér, hogy Bf 6 exe file jobb gomb-tulajdonások-biztonság, csoport vagy felhasználo neve alatt mit lát?
#10596meszike91
Igen ugy probalt irni fentebb hogy idegesitö igy sok az inger hogy még el sem férsz de jönnek ezren stb na de hátha kapuk egy rakat mapot.
-
WiZARD
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
vírusírtó nincs, csak a win11 beépített, abban a bf6.exe kapott már kivételt
vpn nincs
overlay-t kikapcsoltam a radeonnál és EA appban, más overlay cucc tudtommal nincs a gépen. (az mondjuk külön vicc hogy a saját overlayüket ki kell kapcsolni a saját védelmük miatt, de hiányozni nem fog)bitlocker sincs, csodasoftware nincs.
usernévben van ékezet, így maradt ezeréve, eddig nem okozott gondot máshol.eredeti win10 ezeréves, most lett új alaplap/cpu/ssd/vga és ezzel együtt win11. utána jött rá bf6.
van a polcon egy gtx1060, most már ki fogom próbálni hogy azzal indul-e, csak nincs kedvem szerelgetni...
-
válasz
WiZARD
üzenetére
Milyen egyéb 3rd party program van még feltéve ami fut a háttérben?
Víruskereső, vpn, akármi?
Illetve zavarhatja még valami overlay-t használó progi is... de lehet az ismerteket is meg lehet próbálni kikapcsolni... pl discord, ea app, ha steam-en van meg, akkor az, stb.Meg esetleg még az lehet hogy a megjelenítőt és a hozzá kapcsolódó beállításokat nem szereti valamiért, freesync, 10bit akármi...
Volt akinek az oldott meg problémákat, hogy kikapcsolta a bitlocker meghajtó kódolást.
Változott valami nagyobb hardver elem windows újratelepítés nélkül?
Lapozó fájl beállításait babráltad? Használsz/csináltál valami kézi windows "optimalizálást" vagy valami erre szakosodott "csoda" szoftvert? Alaplap, hálózat gyártó vagy bármi más hardverhez kapott szoftver ami nem kell a működéséhez?
Win user nevedben van spéci karakter, ékezet vagy szóköz?
-
-
Gainka
őstag
válasz
hadam98
üzenetére
Azért mert azt hitték hogy egy brutál interaktiv pörgés kell a népnek, amire majd rászoksz mint a drogra, (mint a codra) a vicc az hogy pont emiatt hagyják el az emberek. Olvasgattam egy kicsit erre arra sokan egyet értenek abban hogy ugyan ilyen forma uj mapokkal nem lesz jobb a jatek, tehát normalis mapok lesznek. Szerintem nem véletlen ez a s2 csusztatás sem. Nagyon sokaknak nem tetszik az al jelenlétének gyanuja. Empire State két kezdöje egyszerüen nem vagom hogy jött össze de hogy azt normalis ember nem alkotta az biztos. Eggyes mapokon mintha késöbb jutott volna eszükbe hogy kéne jarmü, mert a legtöbb map gyakorlatilag jarhatatlan jármüvel, nem hogy nézed az ellent de még küzdesz a tereptárgyakkal, a jeep-el quadokkal 10 métert nem lehet menni mert nincs logika az elrendezésben, és akkor ezt tesztelgették elvileg egy évig több játékossal, és akkor utolag telejsen alap beallitasokat varialnak mint a mecshossz, BT modban a tankok stb. Sokan nem értik hogy a Nato és ellensége miért küzdenek egy golf pályáért illetve a hid alatt a városban és teljesen igazat adok nekik, mi volt az elképzelés? Miért nem megy a küzdelem egy bunkerért, löszer raktárért, kikötöért... Akkor további problémák hogy nincs járhatása egyes területeknek igy aki ejtöernyövel oda kerül és pl le plantol megy a kemp mint pl Manhattan mapon D pont. Tehát vagy lehessen mindenkienk menni le fel, pl lépcsön vagy senki stbstb.
-
hadam98
senior tag
Én amúgy azt a részét nem értem, hogy a Battlefield 4-ben több mint 30 pálya van. Meg annyi fegyver, hogy le se tudom írni. Ott működik az összes fegyver. 1. Miért nem rakják át annak a tartalmát a 6-ba? - ugyan az a motor.
2. Miért nem azt újították fel? -az legalább úgy jó ahogy van. -
Winne
nagyúr
Arról van szó valahol, hogy lefejlesztik játékon belül, hogy a fegyverstatisztikáit az ember össze tudja hasonlítani?
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Igen olvastam hogy bugos. Azért jó lenne ha kezdenének vele valamit.
-
LackoMester
addikt
Pár éve volt egy szopórollerom, nem indult a egy gém, most mind1, h. melyik (MW3 ), már agyf@szt kaptam tőle, mert a BETA meg simán futott, mindent végig próbáltam. Láss csodát BIOS frissités volt a probléma. ( Asus deszka+ Intel CPU ). Szóval ez a szép a PC- be, minden is....
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
overkill az bugos bármivel próbálhatod ja persze 5090-el nem. így írták meg a progamot
Techspot teszten elmondanak mindent olvass utána nincs értelme high fölé rakni a textúrát nem lesz szebb a játék csak bezabál unlimited annyi memóriát amennyi van
-
Veiled Bride
senior tag
Igen ezek is pont vannak a videóban amit linkeltem, lépésről lépésre.
Más: Vajon mikor szándékoznak javítani hogy overkill grafikán ne teljen be teljesen a 16gb vram még fullhd-n is? Vicc azért. Meg igazán rakhatnának be ping limitet vagy ilyesmi. Röhej hogy európai szerverre berak kínai nevű játékosokat majdnem 200-as pingel. A legutóbbi körben is volt 2 ilyen és megint jött hogy egy tár sem elég beléjük. Az ez előtti körökben mindenkinek 100 alatti pingje volt és nem volt semmi ilyen probléma. -
vg
veterán
válasz
WiZARD
üzenetére
Szerintem biztos, h nem akítv a secure boot nálad, be van kapcsolva, de nem aktív. Nekem is a AORUS alaplapon van, a bios-ban secure boot-nál tedd a standard-ot tedd custom-ra, és kell neki restore keys. Utána lesz aktív. ott látod is. hogy "active". Én nem tudok többet segíteni ennél.
-
WiZARD
veterán
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Köszi, de nem ez a gond.
Elsőre nem volt bekapcsolva, akkor írta is hogy ez a baja. Bekapcsoltam, azóta ezen nem problémázik, de azóta se megy, pedig már megpróbáltam vagy 8 féle dolgot amit itt-ott találtam. -
Gainka
őstag
Én kezdem feladni.
Ujbol raktam a wint sok állitgatás szarakodás után, game fel proba beállit mentem pár kört ok. Késöbb inditanám corrupted file...
-
xavix13
őstag
válasz
CJ4567
üzenetére
Én próbáltam minden kártya cserekor friss Windowst, ezáltal friss játék telepítést is, win 10/11 vegyesen, de amdvel nem ment, ugyanott meg a gtxet visszarakva igen. Aztán 3 teljes nap után meguntam, és inkább maradt az rtx, pedig én tök szívesen visszajöttem volna amdre, de mással nem nagyon játszok és már nem akartam tovább szívni.
#10571: nem az okozta sajnos itt
-
CJ4567
nagyúr
válasz
xavix13
üzenetére
Most jut eszembe, egyik ismerősöm járt így, beletette a gépbe a 9070XT-t, pár napig ment a Kingdom Come Deliverance 2, meg a BF6 is, majd egyik napról a másikra se a KCD2, se a BF6, se sok más játék nem nyílt meg. Nála a Windows adta be az unalmast, pedig AMD-ről (6800) váltott AMD-re, Windows újratelepítés után minden jó volt.
Viszont nála tényleg a játékai fele nem indultak el, szóval ott valami nagyobb probléma volt, de így legalább megvolt az indoka, hogy váltson 11-re. -
xavix13
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Mondom nekem 3 napom ráment, volt nézve secure boot és minden is, a legeldugottabb fórumokon át minden, de nem volt rá megoldás. Sőt kb. én voltam fogyatékosnak nézve, mert ugye rengeteg más embernek meg hiba nélkül ment velük, amit én nem is tagadok, sőt nekem aztán holt mindegy hogy nv vagy amd pörgette volna a gamet, semmi kedvem nem volt +80kt kiadni egy ugyanolyan teljesítményű kártyáért egyetlen gamehez. De mégse ment, pedig itt két különböző kártya is volt, mindig friss winnel, friss driverrel, amikor meg a gtx1080 vissza lett rakva rögtön indult mindig. Aztán meguntam és lett az 5070ti, de ahogy olvastam is azért nem voltam ezzel egyedül, és senkinél nem láttam rá megoldást aki beleesett ebbe a hibába. Nyilván nem feltétlen a kártya volt a rossz, mert más game ment hiba nélkül.
-
WiZARD
veterán
Ha tudnám mi az ami még fontos akkor leírnám/megcsinálnám

aktív
[kép]Látszólag elindul, és a javelinen túli állapotban száll el.
Kiírja hogy launching game, meg is jelenik a fekete ablak, amiben mennie kellene és ott van vége.
Inkább tippelnék valami driver/vga hibára, de fogalmam sincs mi lehet. -
vg
veterán
válasz
WiZARD
üzenetére
Nyilván nem írsz le valamit ami fontos lenne. Az még talán fontos lenne, hogy nem elég bekapcsolni a secure boot-ot, hanem aktívnak is kell lennie a bios-ban, az pedig még egy lépcső amit általában a restore keys-el lehet frissíteni. Amit még próbálhatsz, az, hogy tedd be a vírusíróba a kivételekbe, meg engedélyezd a tűzfalban is.
-
WiZARD
veterán
secure boot bekapcsolva, usb eszköz minimális, ami van azt nem tudom lehúzni, C++ frissítve, bios, driver friss
-
xavix13
őstag
válasz
WiZARD
üzenetére
Ugyanez volt a gondom, de megoldás nem született rá amikor a Gtx1080-at lecseréltem egy 9070xtre. (Minden más játék ment) Volt win clean install, millió féle driver, ramok próbálgatva, de semmi. Ráadásul 2 9070xt is járt nálam egy xfx és egy sapphire mindkettő ezt produkálta. Elálltam tőlük 14 naposba, majd jött egy 5070ti pöcröff ment és megy vele azóta is.
-
WiZARD
veterán
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, nem indul el sehogy a BF6.
Tegnap telepítettem, Javelint betölti, utána még felvillan hogy loading, megjelenik egy fekete ablak pár másodpercre és utána visszadob az EA felületre.
Összefoglalóban lévő dolgokat már végigpróbáltam, de nem segített semmi.Mit érdemes még próbálnom?
(i245k, 9060XT, Win11, friss driverek)
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem, ez csak az "alapjáték", ebben nincs benne a battle royal. Az külön van számolva, így: [kép]
-
ProEvoFan
nagyúr
Azért a kampány lehetett volna jobb is. -
MikeWazowski
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Okok, 1 óra múlva meglesem. Bár, eddig se volt gondom az fps-sel.
-
v!ct0y
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Vééégre.
-
Dave567
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Igen, ez a játékban, most főleg ebben nagyon fontos, még a BOTOK is Hackelnek, teli van buggal, de ez hozzáad a játékhoz, ettől meg fog javulni.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Igen, a távcsövön belüli.
-
nincsnév007
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
ez a távcsövön belül ? mert a sima cél keresztet most is lehet színezni.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
nincsnév007
üzenetére
Az optikákon a célkeresztet.
-
nincsnév007
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
"szálkeresztek" az mi ?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Illetve egy pontosítás. Ha appon belul az ajanottra teszed, akkor jatekon belul a dlss quality a dlss 4.0 k modell lesz, ettol lentebb ,tehat performance, stb, azok pedig dlss 4.5-re váltanak.
Itt a magyarazat
[link] -
MikeWazowski
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
-
Jack Oneill
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Frissult az app es mar nincs legújabb. Csak ajanlott. Ez lett a standard, mert iszonyat FPS drop lett a regebbi kartyakon. Igy most az nvidia altal ajnlaott verzio lesz ervenyben. A jatekban meg soha nem fogsz olyat látni, hogy hanyas verzio, ott simán dlls lesz, amit az app felülír. Ha 20, 30as szerias karid van, a dlss 4.0 sokkal jobb valasztas a tesztek szerint.
-
Ben.93
tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, ha i310100 processzor és 2x8GB DDR4 mellé lenne egy RX 9060XT 8GB videókártya szerintetek 1080p Mediumon hozna 80-100 FPS körül vagy esélytelen?
Üdv.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
CptAdamica
üzenetére
20-án délelőtt 10:00-kor lesz elérhető.
-
CptAdamica
veterán
BATTLEFIELD 6 GAME UPDATE 1.1.3.5
Ami ebből érdekes lehet az az, hogy lehet majd az szálkeresztek színét módosítani.
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Star Wars Outlaw creative director?
-
IntelKiller7
Topikgazda
Átigazol a BF Studioshoz az Ubisoftos Julian Gerighty.
Executive producer volt a Division játékoknál.Erre a hírre le is döglöttek a Battlefied 6 szerverek.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
19 ezer pont
Respect! -
CptAdamica
veterán
Életem köre, mit visszahoztunk a végén...
-
omfgk
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Preset M az elvileg direkt DLSS Performance-hoz lett trainingelve.
Preset L DLSS Ultra Performance.Preset K az még mindig DLSS 4.0 elvileg és ez a Quality/Balanced
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Köszönöm, de nem vágom h mi az h preset M, meg L
többit le tudom fordítani, de nem találom ki. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
MikeWazowski
üzenetére

-
omfgk
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nvidia app
Settings,És lesz ott valami olyasmi ,hogy akarom használni a béta feature-öket.
DLSS 4.5 még ilyen. -
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Nem tudjátok h miért nem tudom beállítani a 4.5 dlss-t a játékba?
[link] ezt a videót nézve, minden megfelel, annyi a gond csak, hogy amikor Ő beállítja h latest, nekem ott nincs olyan, csak ajánlott. Játékon belül meg csak a 4-es dlss jön fel.
5060 TI 16 GB. Köszönet!
-
dudu5130
őstag
Szerintetek melyik a legjobb SR a játékban?
-
Gainka
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Minden baja van ennek érdekes, ilyen "szar" még soha nem volt a gépem miota ez a jatek fent van.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
LackoMester
üzenetére
Uninstall előtt el kell távolítani a virtuális meghajtót.
-
vg
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
Ejj, ki tudja milyen spyware lehet még ott.
-
vg
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
De fent van, azt nem lehet csak úgy uninstallálni, geekuninstaller-rel próbáld. Hozzá teszem, hogy iso-t a windows is tud alaból mount-olni, nem kell hozzá ilyen 2000 éves vacak program [link]
-
LackoMester
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
Meg lett a hiba, maga a Daemon Tools már rég nem volt fent, de az Eszközkezelőbe- Tárolóvezérlők között egy virtuális DamonTools meghajtó jött létre.
Mikor, meg , h. került oda....
HOGYAN?
Mikor nincs fent a progi. Hihetetlen. 
De megy a gém.
-
LackoMester
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Régebben fent volt, de amióta megjelent a gém, azútán töröltem, és tegnap még ment. Már a maradványokat is töröltem.
-
válasz
LackoMester
üzenetére
Lehet hogy nincs fenn a program, de valamikor fenn volt és valahol még ottmaradhatott pár "szemét"...

Nézd át keresővel a géped, hol vannak még ilyan maradványok.Illetve itt még lehet ötlet: reWASD?
Error/Bug - This software cannot be used at the same time as the game | EA Forums - 12175309
-
Franklin
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
És egyéb virtual drive progi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de sajnos a végén már bf1-ben kikapcsolták .

Respect!
többit le tudom fordítani, de nem találom ki.