Hirdetés
- hcl: Gogle Drive csatolása szerveren / Nexcloud integráció
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bager13
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Azért sajtónak nevezni azt a két click bait magyar pojáca oldalt elég erős.
Vergődnek ezek mindig valamin ez az életük.
Kedvenc fajtám redditen: Ő 400 óra után ráunt a BF6-ra, ezért az egy szar játék.
-
CptAdamica
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Csak a redditen megy a Delta Force-al a verseny, meg néhány sajtónál, aki átvette redditről, mert redditen éppen ezen lehet most picsogni.
-
vg
veterán
-
omfgk
veterán
De az látszik ,hogy BF1 óta nincs meg az irány...
És erre lehet ,hogy csak mindhárom BF ment rá azóta.
Ahelyett ,hogy a BFV vitte volna tovább az Operations-t, jött az alternatív baromság meg a Firestorm. BF2042-vel ugye nyomtak egy all-int azzal ,hogy már az alap játék is úgy épült fel ,hogy az helyet adjon később egy operatoros faszságnak.Most meg a Redsec-re elbaszott idő és pénz nem jönne rosszul. Jobb vehicle gameplay, néhány nagyobb map és egy teljes gunplay rebalance és ütne a játék rendesen.
-
omfgk
veterán
Ott azért még nem tartunk, az viszont látszik ,hogy a Redsec földbe állt.
Tovább bírta mint a BFV-ös Firestorm vagy mi a franc volt a neve. De ismét vakvágány lett.
Pedig a genre aligha halott, az látszik. Marathon fel lett kapva, Arc Raiders se megy rosszat, még a Warzone holteste is néha kapálózik még.
-
bul07
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Régi pályákkal nem lehet megtartani a játékosokat.
Mert lehet elsőre hú, aztán eltelik pár kör és megint jön az érzés hogy unalom van.
(Mert előző részekben már annyit nyomta rajta az ember hogy nem igaz)Friss pályák és friss új dolgok kellenének.
És arról mit lehet kitárgyalni
Hogy szerencse kérdése milyen a csapat
Magáról a játékról nem lehet semmit beszélgetni mert annyira lapos, ötlettelen, és nem is ígérnek semmit, nem úgy mint az előző részeknél hogy legalább volt ígéret.#11761 vg
Na akkor kockázat nélkül tudják majd kipróbálni a csalásokat a érdeklődők.
-
vg
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Azt írtam, h lassan. Sztem fél év 5 euró lesz az egész játék, ha nem teljesen ingyenes.
-
vg
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Most lesz pár napig ingyenes a teljes játék 17-24ig.
-
nincsnév007
addikt
én a bf7-et várom mert ez nagyon gyenge.
most egy kicsit többet játszottam a játékkal, meg olvasgattam a redditet nagyon lassan jönnek a tartalmak hozzá, egy picivel hamarabb jönnének újítások akkor azért nem csökkent volna le ennyire a játék bázis szerintem .ha csak bf3-4-as pályákat vissza hoznák már tetszene a népnek
de hangulatra az még mindig brutális. -
vg
veterán
Lassan csak csak ingyenes lesz az egész játék. Hát, érdekes.
-
bager13
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ugye most csak trollkodsz?
-
válasz
Enigma1945
üzenetére
-
Dave567
veterán
Ilyen lett a játékipar, COD BF hulljon a férgesen..
#11745Rony949, Már egyedül maradtam, így én is.... A tetves rohadékok akiket be dob a játékba játékos, szart nem érnek, 2 matchből kellett ki lépnem, mert nem bírom nézni, ahogy félcentire a keretmellöl campel, ha kicsit beljebb menne a pontot tudná húzni.
Voltak a BF3ba is figurák, de több volt a hasznos ember, egyre többen jutnak már a játékhoz, de csak feleslegesen... -
R3laX
addikt
Vettem egy új Fast IPS 1440P 300Hz monitort. Így majdnem 1 hónap kihagyás után elég pörgős élvezetes volt a game, már az új "nyomjad előre" konzol fizikát is megszoknám. De!
Egyébként átrakták az allchat-et J gombra?
Ott sem megy Baqq(uvaistenfakkját)er. Benyomom az entert, beég, alig tudok kilépni, benyomom a J-t, ott is beég nem tudok írni. Miért? Hány millió dollár kell ahhoz, hogy menjen a chat?Első két Conquest-en tartottam az első helyet, majd a 3-nál beírnék egy HF-et chat-re, mert kezdem élvezni, de beég a p

πcsába és teljesen feqr
. -
Enigma1945
őstag
Úgy hívják hogy KABUMM
[bf6] -
bul07
nagyúr
-
Neoteric
addikt
Mi is mindig szidjuk haverok egymás közt, hogy így a szar hitreg, úgy a sz@r balansz, hogy mennyire jobb volt bf6 beta, bf4, bf3, bf bc2, etc, de végső soron ugyanúgy nyomjuk vele most is, mert a hibái ellenére még mindig ez a legjobb game perpill, ami ráadásul cross platform. (Ez nekünk szempont, mert a régi társaságból sokan toljuk már PS5-tel, köztük jómagam is)
Problémák nagyját a 90-120hz tickrates dedikàlt szerverek orvosolnák sztem, én ilyenért simán fizetnék premiumot/prot.
-
Rony949
őstag
válasz
Dave567
üzenetére
Kurvára megbántam hogy megvettem. A bétát még élveztem annak ellenére hogy voltak aprócska problémáim vele. December óta lényegében nem nyúltam hozzá, mert a pályák minősége (számomra) élvezhetetlenné teszik.
Azóta hébe-hóba olvasgatom az update-eket, meg az emberek véleményeit, de lényegében egy fokkal nem lett jobb a megjelenés óta. Ez kurva gáz!
Most meg olvasom ezt a leépítést...gyönyörű!
-
bul07
nagyúr
válasz
bager13
üzenetére
Miért nekem kellene ilyennel foglalkozni így jó sok idővel a megjelenés után.
Főleg hogy van hogy fel is tölti, ha van játékos.
Most is kb pár perccel az indulás után vetem észre hogy valami nem stimmel amikkor már vezetünk, adjam fel a nyert kört.
Tehát lutri az egész hogy nincs játékos vagy megint a játék sz@rSzerintem én nem adtam meg régiót.
Játékmód meg pálya van beállítva a keresőbe -
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ez a bünti amiért nem pc-n játszol fps-t.
-
vg
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Tegnap este toltunk 3 kört duo-ban battle royale-t, állandóan a borkorban feküdtem(nekem ez a stratégiám).
Szóval az a része működik, ez 100%. -
nincsnév007
addikt
én nem tudom hogy mi lesz ezzel a játékkal, de 30k-t fizettem ezért a szarért, és azért kell meghalnom mert most éppen az rpg-vel nem lehet lőni, battle royalbe nem lehet lefeküdni mert állandóan fel kell a karakter, és ez mellett így még grafikai bugol is.
Szomorú lennék ha megszűnne, de megérdemelnék hogy senki ne játszon vele. NIncs senki aki a fejükre koppintana hogy végre ne egy fos patchet adjanak ki a játékhoz?
Amikor megjelent a jatek akkor volt a legjobb allapotban. Azóta csak rontanak rajta. -
prokxy
veterán
válasz
Lendova
üzenetére
Hm, ok, ezt nem tudtam. Nálam loadout bug van néha járműveknél, legyen az skin vagy weapon loadout, random visszaáll alapra. Az AA az 10-ből 8x, a többi 10-ből 1x kb.
bul: a custom server-nél, én ott keresek szervert általában és asszem ott lehet megadni a régiót is, nekem csak EU van bekapcsolva. De lehet keverem a custom server-es portalos cuccal.

-
Kbali
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Van egy mondás a szoftverfejlesztésben: minden új verzió/szoftver megszeretteti a userrel a régit (aka régen minden jobb volt)

-
-
prokxy
veterán
Nálam csak akkor van ilyen, ha direkt a casual BT-re megyek, mert épp olyan cumis heti van, amit ott egyszerűbb nekem megoldani. Pedig mostanában elég sokat játszom.
Te eléggé éjjeli bagoly vagy, 3-kor lehet ilyen
Főleg, ha nem ad be más régióból játékost, mert az nincs bekapcsolva. Sztem játszanak még vele bőven, főleg a S2 indulása miatt. -
bul07
nagyúr
Nincs itt semmi látnivaló pár hónappal a megjelenés után. Tele van játékossokkal.
Kör vége:
De hogy a tankoknak ennyire nincs fizikájuk.
Egyszerűen nem hat rájuk, és így nem is tudok kiszabadulni.
Videó
Szánalom szerintem
-
Enigma1945
őstag
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Elég csak visszanézni a régi topikokat
Pont ugyanez ment. -
Veiled Bride
senior tag
válasz
Locutus
üzenetére
Hát én nem emlékszem hogy pl bf3/4-ben ilyen sűrűn és ennyire mélyen belenyúltak volna a játékmenetbe. Persze ott is voltak kisebb módosítások főleg a legelején de közel sem ilyen mértékben és nem fél évvel a megjelenés után már. Aztán lehet hogy csak az emlékeim halványultak már meg.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Hit log azt hazudik neked amit szeretnének. Szerinted valaha be fogják vallani, hogy szerver oldalon már generációk óta van egy szerencsekerék, ami kétséges esetben eldönti ki haljon meg?

-
válasz
Dave567
üzenetére
Játszottál te egyáltalán a kettővel, lol?
Egy bughalmaz volt az egész... Telis tele hibával. Csak akkoriban még nem volt túl magasan a léc.#11718 pontosan ugyanez volt minden BF-ben eddig. Mindig azt hitték, hogy a sok finomítással majd bevonazanak még több fizető játékost menet közben. És valamilyen szinten talán így is van. Elvégre nekik pénzügyileg nem az a lényeg, hogy aki már megvette az elején, az elégedett legyen. Hanem hogy legyen valamiről szó a neten meg a youtubereknél, amitől még több új ember veszi meg.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Lendova
üzenetére
Igen, néha azért figyelem. Nekem általában 20ms alatt van, de az ellenfélnek 60-70. De múltkor volt olyan, hogy egyáltalán nem éreztem fair-nek az egyik 1v1-et, érzésre nekem kellett volna nyerni, aztán ránéztem a pingjére és 140 volt, mondom most már értem. Plusz ezeket a 140+ pinges kínai játékosokat sem értem, hogy ezeket a szerver teszi össze szarul, vagy VPN-el tolják.
Néha amúgy a konzolos párharcok is érdekesek, amikor hamarabb kezdem el lőni kábé 5 méterről karabéllyal, aztán KTS-el hamarabb lenyom úgy, hogy minden golyó látszólag talált. Remélem azért a kövi patch-el lesz érdemi fejlődés ilyen téren, labs-ban sokkal jobbnak tűnt, legalább is mindig szinkronban volt a C/S hit log szerint, meglátjuk live-on is jó lesz e.
#11718 Veiled Bride
Ezt én is adom, hogy sokkal jobban ki kéne tartaniuk egy-egy döntésük mellett, mert a vége az a káosz lesz, ami a BFV TTK módosítása volt. -
Veiled Bride
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ja ezt az open weapons-os marhaságot meg meg sem említettem. Így sohasem lesznek egyensúlyban a különböző kasztok és maga az egész játékmenet ha csak a gyalogosokat nézzük.
-
Veiled Bride
senior tag
Én továbbra is állítom hogy a legnagyobb probléma az a túlzott megfelelni akarás a készítők felől a játékosok felé. Az helyett hogy az ő általuk a legelejétől fogva megálmodott játékmehanizmust vinnék tovább. Ezért van az hogy a béta sokkal kiegyensúlyozottabb volt mint a mostani állapot. A játékosok egy része elkezd sírni hogy túl erős a tank akkor a következő patch-ben belenyúlnak, elkezdenek sírni hogy túl nagy a recoil akkor megintcsak egyből belenyúlnak stb stb. És itt a legnagyobb gond hogy ilyenkor nem kicsit változtatnak. Vinni kellett volna tovább amit ők a legelején megálmodtak, pár finomhangolással, ahelyett hogy havonta ennyire belenyúlnak az egészbe és csak egyre rosszabb és rosszabb lesz. Ez pont az az eset mikor az ovónéni minden gyereknek meg akar felelni és a vége az lesz hogy senkinek sem jó.
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
ha jól hallottam nem lesz konzolos aim assist az jó volna mert most is lecsalóztam volna egyik ismerősömet
resident-ben is elég opé meg idegesítő én használom -
Dave567
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
Ugye milyen idegesítő!!!!??? legalább a nyilakkal lehetne váltani...
-
Enigma1945
őstag
looks like az egér kurzor hiba még mindig benne van a játékban
amikor élednél le, és ki akarod választani kire/hova
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
És még jön egy ilyen is: Wardogs
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Enders akkor is rína folyamatosan, ha minden fasza lenne. Egyetlen egy BF sem volt még tökéletes, mindegyikben pontosan ezt lovagolta meg. Erre épít kontentet, hogy bár ledarál mindenkit 103/0-val, de azért szar a játék mertcsak.
-
Lendova
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
An enemy ping-jét szoktad figyelni?
Az esetek túlnyomó többségében azokat a gun fight-okat érzem unfair-nek, ahol már 50-60-70+ környéki az enemy ping-je vagy konzolos. Pont megjelenik a színen és gyakran a fegyvert se lehet elsütni, úgy lőnek le. -
CptAdamica
veterán
Nekem is van sok problémám vele, a legfőbb a hitreg miatti igazságtalanságok sokszor, talán ez frusztrál a legjobban. De amúgy nekem azóta is azt az élményt adja, mint amit a bétától kaptam, csak viccesnek tartom ezt a felduzzadó nosztalgia faktort ilyenkor, hogy még a 2042-ben is mekkora volt a skillgap, amikor mindenki porig fikázta akkor a játékot, amiért például a helik/repülőket is sokkal könnyebb volt irányítani a jelenlegi részhez képest.
Például ne felejtsük el, hogy a kezdetekben a repülők még a házakról is lepattantak, ekkora nagy skill kellett hozzájuk, vagy például egy tankot felrobbantani C4-el annyi volt, hogy sundance-el kiugrottál a szállító heliből, mögé csapódtál, aztán dobáltad rá a C4-et, mire kapcsolt volna a sofőr, már nyomtad is a detonátort.
Úgy láttam éledezik a Battlebit is több, mint 2 év csipkerózsika álomból, gondolom a készítők észlelték, hogy majd megint letudnak húzni némi pénzt a játékosokról a sok fikázás közepette. Majd figyeljétek meg, hogy a streamerek mennyire odáig lesznek érte, amikor újra elstartol.

-
omfgk
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Sokakban azért most nagyobb a csalódottság és a negativitás (köztük bennem is), mert
a, egyrészt ez sokkal jobban indult mint az átlag BF
b, rengeteg hiba egyébként 2 perc alatt orvosolható lenneSok map és játékmód a retardált gunplay miatt élvezhetetlen.
Egyszerűen a játékosokat rossz irányba terelgeti a játék.Béta óta lejtmenet van.
Contaminated is top map lehetne, ha nem kúrná szét az ,hogy a DICE által hozott döntések miatt a rush és a teamplay ki van nyírva. -
CptAdamica
veterán
Eljutottunk ide is, még a 2042 is lyobb vót sok mindenben!!!!!

-
xundyingx
tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
GG!!
-
Enigma1945
őstag
[imadom az ilyen pillanatokat]
( A lenyeg a vege fele van ) -
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- hcl: Gogle Drive csatolása szerveren / Nexcloud integráció
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Watch S4,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

πcsába és teljesen feqr
.

FollowTheORI
IntelKiller7