- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Polllen
üzenetére
Alacsony TTK-nál pont, hogy az ellenkezője igaz. Sokkal kevésbé számít, hogy ki lő pontosabban, vagy helyezkedik sokkal jobban. A döntő tényező leginkább csak, hogy kinek jobb a reflexe (illetve BF6 esetében, hogy épp kit -nem- rühell a hitreg
). Amíg tele van olyan fegyverekkel a játék amik 3-5 lövéssel megölnek (de még 40-50 méterről is 6-7 kell max) meg a sebzésmodell is olyan, hogy aki a kislábujjad lövi el az pont ugyan annyit sebez mint aki a mellkason lő addig addig a pontosság vajmi keveset fog számítani BF6-ban.
A magasabb TTK egy jó sebzésmodellel (és nem utolsó sorban megfelelően balanszolt fegyverekkel) viszont már valóban jutalmazza a pontosságot, meg helyezkedést mert ott már nem mindegy, hogy mondjuk 3 fejlövésből lősz le valakit vagy 6-7 testlövésből, mert az utóbbi már időt ad a másiknak, hogy reagáljon a lövésekre és viszonozza a tüzet vagy gyorsan fedezéket keressen. -
Borzalmas a hitreg késő délután óta. Ha így marad Season 2-re, feladom.
Korrekt 200 órát beletoltam, jó móka volt, de lehet ez ennyi lesz...
-
Pro!Petya
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ja, bocs nem tudtam. Így nincs is miről beszélni
(384 óra csak assault-al , ~16M Score , ~11K Captured Objective)
-
Hol lehet látni, hogy mennyi volt a leghosszabb lövésem Sniper puskával?
-
-
Winne
nagyúr
válasz
Polllen
üzenetére
Az is a kezdő játékos, aki azt se tudja mi van és az esetek többségében egy helyben van és nézelődik, hogy ne az legyen vele, amit írtál. Na ott előnyben is lehet emiatt, ha tud azért célozni. Amúgy többnyire azzal értek egyet, amit mondasz, a kettőtök között az megy félre a kommunikációban, hogy Ő azt sajnálja ebben, hogy aki rambo és beszaladva a tömegbe a nagy sebességű pontos célzásával (skill?) így kevesebb 1v18-at lehet megnyerni, mert akár véletlenül is leteríti majd valaki közben, te pedig azt mondod, hogy a HC módban taktikusan, mapot nézegetve, figyelve kell menni, nem úgy, mint egy rambo, 1-3 hitre illik meghalni ugye, de lássuk be a való életben is ez lenne, nem futkozna senki, mint a bolondok.

Vicces látni, hogy milyen indulatokat hoz ez is sok fórumtársból, komoly indulatkezelési problémáitok vannak.

-
-
bager13
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Várni kellett, mint más játékban is, ahol látható adat az EGYIDEJŰ játékosszámal, ami 1,2 millió.
Akkor most annak is szégyen meg ennek is? Pedig volt kivel összesoroljon.
Tehát ez, hogy várni kellett nem függ össze azzal, hogy éppen mennyien vannak online egy adott játékban.
A másik, fogd már fel, hogy nem a BF-re írtam az 1,2 millát.
A BF-nél ilyet adatot sajnos nem tudunk.
Nem ismerjük az össz platform egyidejű, napi, heti játékosszámát.És végezetül pont leszarom, hogy hányan játszanak vele, addig amíg minden módban és minden időben ha odaülök talál meccset. Azt is leszarom, hogy kit hogy köt le, kinek mi a bánata.
Ha nem köti le az embert vagy sokkalja a hibákat, akkor evezzen más vizekre és ne szenvedjen.
Ha van jobb alternatíva, akkor oda kell menni. Nem is értem az embereket. -
Pro!Petya
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Attól hogy te leírtad párszor még nem bizonyít semmit sem

(többet játszanál vele lehet érezted volna) Redditen is észrevették, biztos véletlen kaptunk páran szélütést egyszerre akkor.
Nem mondtam hogy most lesz alacsony a TTK, hanem felsoroltam a jelenlegit a közelgő változtatásokkal. -
CptAdamica
veterán
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Te amúgy nagyon kevered még mindig a szezon a fazonnal.
Nem elég, hogy a winter patch óta azt hajtogatod, hogy teljesen felborították a sebzést a játékban, ami kategorikusan nem igaz és ez lett írva párszor, most megint hallucinálsz valami ultra rövid TTK időt ezzel a patch-el, amit megint nem tudom honnan szedtél elő.
Jelenleg megint főleg visszarúgás változtatások történnek, például a QBZ-192 gyenge volt egy SG 553R-hez képest, nem érte meg használni. De ugyan így, bár én szerettem, de az M277-nék is irreális recoilja volt a többihez képest, vagy például az LMR27 is gyenge volt, de az SCW-10 meg túl erős. Ezek csak a fegyverek, amikről saját tapasztalatom volt, szóval ezek a módosítások szerintem jók, hogy versenyképessebbé teszik őket.
Tavaly március óta labsozok, ott például a TTD mindig is borzasztó volt, mert 1 csomagban kaptad meg az összes találatot és hangeffektet is, szóval egyszer csak belepukkant a füledbe 4-5 golyónyi hang. Ez a bétára jobb lett, viszont maguk a fejlesztők írták, hogy a megjelenésre javítanak rajta, mert volt rá bőven panasz és megjelenésre tényleg jobb lett, de még mindig nem az igazi volt.
A játék jelenlegi legnagyobb baja a hitreg és hiába mondod, hogy a winter patch előtt minden jó volt, nem volt jó. Akkor is nagyon sok panasz volt a fal mögött halásra, vagy arra, hogy desync miatt nincs szinkronban az, amit te látsz és amit a szerver lát, ezért vannak olyanok, hogy 38 találatból például sokszor ilyen 33-at regiszrál csak a szerver. És ebből van a frusztráció, amiért olyan lő le, akinek már a kliens számítása szerint meg kellett volna halnia.
Szerencsére dolgoznak rajta, nyilván nem mondhatok semmit, mert NDA, de annyit talán igen, hogy a heti labs pont a hitreg tesztelésre volt kihegyezve, amit nagyon remélek, hogy a live-on is hasonlóan fog működni.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Polllen
üzenetére
Úgy látom te csak direkt nem akarod megérteni.
(Szerinted teljesen normális akkor hogy az 5éves fiamnak is jelenleg kb ugyannyi a kompetenciája mint egy fps veteránnak csak mert rátudja vinni a célkeresztet az ellenfélre és tud nyomni egy bal klikket *mert ezen kívűl másra nincs is szükség)
*ezt a közelgő update csak erősiteni fogja...Amire te gondolsz a TTK növeléssel az csak balanced rendszer esetén állna fent az is bizonyos keretek között, de esetünkben erről szó sincs. Arról nem is beszélve hogy honnan hova tolják fel a TTK-t mivel egy szinttől már skill igényesebb a folyamatos célon tartás főleg mozgás közben amit kezdők végképp nem tudnak kezelni, feltételezve hogy a fegyverek mechanikája valóban eltér egymástól és mindnek van normális recoil,spread-je
-------------------------------------------------------------------------------
"Én azt nem értem, h ez miért nem egyértelmű."
Írhattam volna én is ugyanezt.....
-
-
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Steam +Origin + konzol = 1,2M+
-
bager13
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Ki beszélt itt a BF-ről?

Akkor lefordítom. Van egy MÁSIK játék, ahol az egyidejű játékosszám ált 1.2 milla és ott 5 percet kell várni, hogy bedobjon.
A te logikád szerint akkor az is haldoklik.
Értemmm?!? -
Pro!Petya
addikt
válasz
Polllen
üzenetére
Az nem HC mód. A kettőnek meg amúgy sincs köze egymáshoz.
Igen ezek összessége amiket felsoroltam mind csak is azért van hogy a kezdők tudjanak érvényesülni.
Mit nem lehet ezen érteni?
Ettől az ügyesebbek nem lesznek még jobbak viszont az ügyetlenebbeknek így megadták az esélyt a sikerélményre.
(elég már csak eltalálnia azt akit alapesetben soha életében nem lőne le)
Nerfelik a mozgást , könnyítik a fegyverhasználatot és EZEK MELLÉ van még ultrarövid TTK.
Arcade szint, annak is az alja. -
lowzor
veterán
Csak nekem tűnik úgy, hogy sokkal jobb lett a hitreg?
Folyamatosan pluszos köröket megyek TDM/DOM-ban. -
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Lendova
üzenetére
R.I.P Skill gap
Mozgás nerf, fegyverhasználat könnyítés, ultrarövid TTK csak hogy a kevésbé ügyesek és az FPS-ben kezdők ugyanannyi eséllyel játszhassanak mint a "veteránok".
Komolyan már csak szinte az számít ki veszi észre hamarabb a másikat.
Béta óta ide jutottunk.
Rohadtul felháborít hogy a Dice lerombolja a még fel sem épített játékát.
-
válasz
astrojoe12
üzenetére
Nálam működik , viszont, ha nem tetted eddig ; akkor kötelező a jobbegér gombra rakni a levegő visszatartást is . Így zoomnál automatikusan visszatartja, nem kell kölön gombal vergődni.
-
astrojoe12
tag
Másnál se működik a sniper levegő visszatartás?
Az kis eod botot se lehet irányítani.Nem reagál a gombra, ami eddig működött. Volt fájlok ellenőrzése, újraindítás, semmi eredmény.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem értem mi a problémád ezzel a videóval.
Ami értelmes javítás/változás azzal egyetért és minden ami elcseszett felesleges blődség azt meg szóvá teszi hozzáteszem jogosan.
Totálisan igaza van! Sajnos ez nem a "divatból fikázás" hanem a realitás.Ennyi idő elteltével hozhattak volna olyan változásokat/ javításokat is amik előre viszik a játékot és annak állapotát, de ők továbbra is erőltetik ezt az "egyet előre kettőt hátra lépünk" színvonalat.
-
v!ct0y
veterán
ezaz gg. És ezt kell a legjobban díjazni

-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem nagyon, de k. jó játékos ,tehát igaza van !

-
Dave567
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Mit engedjek el? Látod, hogy ki lesz javítva? Oké, a Chat ablak most működik, de PL a a játékban a stat lista se megy néha, 2szer öltek meg, 1nek veszi... A többit meg mindenki tudja.... MEG KELLENE TANULNI JÁTÉKOT CSINÁLNI!!!!!
-
bager13
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Ismerek egy játékot, egyidejű játékosszám 1.2 milla és 5 percet kell várni míg elidul. Hogy lehet ez!?
biztos haldoklik 
Ha a BF6 nem köt le, akkor nem a te játékod. Válassz mást. Nem is értem mit vergődsz itt.
-
válasz
bager13
üzenetére
Hát 5 percet várni hétvégén amikor tele kéne lennie a szervernek azért elég szégyen

Tarkovban kb 25.000/Óra a játékos és 24ó vagyis /nap megfordul kb 300.000 de ott kénytelenek játszani sok cucc ott maradna meg a pénzük és ott vártam 5percet szintén
szóval van egyfajta keménymag mint wot-ban vagy a wt-ben na de itt semmiféle olyan nem köti le az embereket van másik százféle ilyen lövölde főleg hogy mindent elbaxnak
-
bager13
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Ez már egy halott játék. Nem tudtad?!
Pedig megmondták, megírták!
-
bul07
nagyúr
Sok idő után most megint fekete képernyő pályáról kilépés után, Alt+F4 megoldás működött

Azt legalább elérték hogy most vissza se lépek, így kell ezt csinálni, ha a fejlesztők nem akarják hogy sokat játszanak az emberek beleraknak vagy nem javítanak ilyen hibákat, és a parasztja csak nem lép vissza a játékba
-
nyomtam pár kört de ilyen alacsony szintű hekkerekkel van tele még a normál BF is
meg mi ez már 5percet várok redsecben mint a tarkov kb xD annyira sokan játszanak eléggé haldoklik ha hétvégén sincs játékos -
-
hadam98
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Alapból úgy kellett volna kijöjjön, hogy normálisan működik és ne kellene kijavítani egy rakás hibát. Mellesleg egy pályát kapunk? Komolyan szánalmas. Nem tudom így, hogy fogja kibírni a játék.
-
Dave567
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Miről beszélsz?? 2 hónap alatt ennyi tellett.. Meg a háttérben a BOTOKat agresszívabbá tenni... Nagy cucc, tapsoljak is?
-
stoon
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
jó értem én ,hogy fixálják a bugokat.....de javítani fogják?

Gondolom a sárga pöttyök eltüntetéséhez legalább egy Matolcs. kell majd
-
Beaumont
aktív tag
Ez lehetséges?
Level 2570
Mondjuk a meccsen kb hátulról a harmadik volt.

-
ozark
tag
Redsec is BF6 motorral megy? Jól gondolom? Csak azért, mert az tűrhetően fut, akkor beneveznék arra is.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Az egyetlen snipert amivel érdemes játszani nerfelik.
Reduced the Mini Scout muzzle velocity from 880 to 800 m/s.
Reduced the Mini Scout limb damage to better align with lower-torso damage values.
-
Lendova
őstag
-
Winne
nagyúr
Ha most erre a dupla xp-re benyomok egy dupla hw xp-t, akkor 4x xp-vel fejlesztek fegyvert?

-
-
Lendova
őstag
Holnap meg várhatóan jön a patch notes. Én arra jobban rá vagyok állva.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
A bombázást én se értettem. Lehet a tankhoz hasonlóan ha betölt a csapatnak, valaki lehívhatja adott pontra? pl F, B, C stb
-
CptAdamica
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LEGO klub
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- További aktív témák...
- SK hynix 128GB DDR4 szerver RAM modulok eladóak
- Eladó egy hibátlan állapotú Motorola razr 2022 8/256gb fekete készülék
- Eladó egy bontatlan Nintendo Switch Oled White Super Mario kiadás
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Huawei Free Clip 2 - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Amíg tele van olyan fegyverekkel a játék amik 3-5 lövéssel megölnek (de még 40-50 méterről is 6-7 kell max) meg a sebzésmodell is olyan, hogy aki a kislábujjad lövi el az pont ugyan annyit sebez mint aki a mellkason lő addig addig a pontosság vajmi keveset fog számítani BF6-ban.
na ja van annyi 24-el kellett volna megszorozni

Eddig se voltam nagy szám, de ezután...

FollowTheORI
IntelKiller7