Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
meszike91
senior tag
Én vagyok. Haverokkal tolom általában két hárman. Ha gondolod csatlakozhatsz, van discordunk is.
Firestorm szerintem jó, de a többi map tényleg túl kicsi. Liberation peaken is vagy a szurdokban mész C-nél vagy lenn a városban, mert középen ott a hegy. Csak hát mindkét helyen könynen ki lehet szedni egy tankot rpg-vel.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Eddig egyszer fordult elő. Nagyon remélem, hogy nem géphiba lesz! Órakat toltam Cyberpunkot és meg se nyikkant.
-
CptAdamica
veterán
Nekem a legnagyobb dolog, amin változtatnom kellett, hogy vissza kellett vennem a tempóm. Többet nézem a minimapot, ads-el megyek be a sarkokon, hogy előnyöm legyen, lényegében ennyi. Persze nekem is vannak hitreg anomáliák, pl.: rpg átmegy a tankon, vannak kemperek is, idegesítenek, hogy a sniperek ennyire túl vannak tolva, de most kábé megteszem az adott körben a tőlem telhetőt, a többiekkel nem tudok mit kezdeni, felesleges felhúznom magam, mert Józsika a kezdőn verte a bránert egész körben.
#9749 Dave567
Ja, utólag visszagondolva jó nagy baromság volt annyi ideget és rinyát belerakni egy olyan játékba, ami soha nem is volt igazán az enyém. -
Lendova
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Meleg pillanatokkal?

-
Enigma1945
őstag
Szeretnénk meghívni egy magyar Discord közösségbe, ahol beszélgetések, könnyed humor és barátságos emberek várják a tagokat. Minden gamert szeretettel várunk, nem csak BF6-ra, itt órákon át tartó beszélgetések is vannak! Amennyiben szeretnél csatlakozni, az alábbi linken lehetséges:
pacsi: Tibi
https://discord.gg/5PmVPyJZfc -
meszike91
senior tag
https://www.youtube.com/watch?v=HFc9OafZuBs
Nagyon OP az aim guided missile, legjobb dolog ebben a játékban.
-
Dave567
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Emlékszel mit írtam a COD topicba? Te is sokat panaszkodtál ott, én is...
Ha valami sikerül, vagy jól meg van csinálva, nincs rá panasz...
#9738bager13: Az a baj, a bedobálóssal, hogy itt az eredménye, nagyon sok nem Európai szerverre megy fel, és még korlátozva sincsen. PL BF3-ban ki lehetett választani a legtöbb 34ms ping szervert, arra is mentem, de ott is volt 100/200 pingü emberek.. -
Arra ki szokta írni előtte, hogy túlmelegedett, csinálj valamit.

Simán lehet, hogy bugos a BF6... de persze a géppel is lehet valami, talán erre kisebb az esély, de nem lehet így megmondani.
Szoftvert mondjuk mindig újra lehet rakni teljesen nulláról, de ha utána is rossz...

Teljes konzol reset, vagy os újratelepítés is pendrive-ról... stb.PS topikba írtak még olyat, ha külső tárolón, vagy extra belső SSD-n van a játék, és ezekkel gond van valami, akkor is fagyogathatnak játékok.
-
bager13
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Na igen, meg ezek a hülye szabályok, ezt nem szabad, azt nem szabad...vicc, hogy emiatt írnod kellett nekik...
-
Gainka
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Szerintem meg a továbbra is a játékban van a hiba, össze van tömöritve a nép pici mapokra, se pihenni se gondolkodni nincs idöd, van aki pl ezt ugy ellensulyozza hogy beguggol a sarokba, bekempel egy szobába ha onnan kilö egy két jövök megyek figurát megy az anyukazas, majd egyre többet sniperkedni fognak igy "pihenni" és kempelni. Túlzottan interaktiv, sikit a repülö hangtalan a tank a fegyvereken ezer beállitási lehetöség ami miatt soha ki nem tanulod a játékot annyira random hogy gyakorlatilag évtizedes berögzödést kell átalakitanod hogy jo kedvel játszhass ezzel a játékkal. Magyarul, én ezzel akkor fogok tudni hosszutávon nyomulni ha 1 ritkán játszok vele 2 teljes mertekben megtanulom letojni az egészet. 3, mi jön ez után, kapunk majd egy mapot vagy kettöt? Egy egész csomagra lenne szükség. Ezt most nem orditva idegböl irom, csak hangosan gondolkodom.
Megnéztem egy Arc Riders gameplay videot, micsoda különbség ég és föld. Az eggyik idegbaj a másik élvezet, lehet nekem is át kell pártoljak?
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Van olyan játékmod ahol esetleg minden mapon végig lehet menni?
Az normális, hogy 1 óra játék után egyszer csak kifagy a PS és kikapcsol a gép? Nem is, hogy újraindulna, szimlpán csak kikapcsol.
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
bager13
üzenetére
Nem vagy vele egyedül. A bf4-ben nekem is elegem lett az admin királyokból. Egyetlen egy szervert találtam ahol tényleg normálisak voltak. Valami német szerver volt. Ott nem bannoltak mert mondjuk 5 ször megöltem egymás után az admint. Egy szabály volt, rpg-vel nem lehetett embert ölni. Egyszer véletlenül sikerült és ki is vágtak. Volt a klánjuknak honlapja és ott írtam nekik hogy nem szándékos volt és vissza is engedtek.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
WoW
-
bager13
senior tag
válasz
Dave567
üzenetére
A régi szép idők ugye?!
Igen, nem vagy ezzel egyedül nagyon sok szerverről repültem én is örökre(cod:UO, cod2, cod4, bf 1942, BF2, BF3 cod: bo1) , mert szakértő admin úr szerint csaltam...
Először idegesített, de aztán később már inkább szántam őket.
A dedikált szerverek legnagyobb rákfenéje ez.
Tudom, hogy egyedül vagyok ezzel a véleménnyel, de én nem szeretném, ha újra lenne. -
CptAdamica
veterán
válasz
Dave567
üzenetére
Amúgy bakker elképesztően toxikba toljátok neki az ipart, tényleg állandóan csak a panaszkodás. Ma is ritkán nyomom be a chat-et, volt pár magyar a körben, de a végén már csak az anyázás ment. Redditen is állandóan panaszkodnak, valakinek ez nem tetszik, valakinek az egyik heti küldi nem tetszik, BF-nél kevés toxikusabb közösség van.
-
bul07
nagyúr
Van ingyen nyomorúság

-
-
bager13
senior tag
válasz
Dave567
üzenetére
Ebben igazad van, sokkal szélesebb körben elterjedt a gaming, mint 20 éve.
Csak sajnos az a közösség nem volt különb, K/D buzi volt az "összes".
Mondjuk a toxikus, kivételező, kiskirály szerver adminok már akkor is jobban zavartak, mint a koszálló K/D hero csapattársakat. -
Dave567
veterán
válasz
bager13
üzenetére
2005-ben sokkal kevesebb embernek volt számítógépe, mint most, jelenleg úgy állunk kb ha nincs egy/kettő gép a lakásba buzi vagy.....
Ma minden szarjankónak gépe van vagy konzola, itt tart a nagy szerű fejlődés ami van a világban, lehet tapsolni.........
ÉS persze a 15 éves Jancsikának gépe van, akkor miért ne legyen BUGfild-e is, papa úgy is megveszi neki, aztán mehet rondítani a csövesbánat a szerverre, mert azt se tudja mi van.... -
Enigma1945
őstag
Mert sok esetben hasznos, ha halk vagy. Ha van tobb enemy is a kozelben nem halljak hogy valaki lo melettuk, igy taktikusabban le tudom gyilkolni az ellent. Tobb ellen egyszerre nem lenne eselyem, de sokszor 1v1-ben igen, foleg redsecben, na meg tudni kell tavolrol is loni, szaggatva, ugy sokkal pontosabb.
-
Winne
nagyúr
válasz
Enigma1945
üzenetére
A hangtompító az minek? Attól csak rosszabb lesz.
-
válasz
dudu5130
üzenetére
Nem akarom offba vinni, de ha volt is ilyen terv szerintem most teljes ötletelés leállás van
amíg ki nem derül ki az új Gaming Director. Adja a jó ég, hogy az elődje eszméit vigye tovább és minden fizetős cucc csak kosztümizációs elem legyen, mint eddig.*fingers crossed
-
dudu5130
őstag
Azt hittem karira tolnak egy dupla xp-t.
-
bager13
senior tag
válasz
Polllen
üzenetére
Én is jót nevettem az általad leírtakon. Legalább együtt nevetünk.
Mindenki azzal játszik, amivel akar és nyilván mindenkinek meglehet róla a szubjektív véleménye.
Viszont azt nem szeretem, ha elferdítjük a tényeket.
Mikor a BF6-ot a hype idején az egekbe magasztalták az sem tetszett és most ez sem tetszik.
Mert egyik sem fedi a valóságot.A CS-vel kapcsoltban meg, ha valakinek ezzel újat mondtam az nem játszott vele vagy vörösköd van.
Én mindig is azt vallottam, mondtam és tettem is, ha valaki tud számára jobb alternatívát, akkor ott kell hagyni az adott game-et és átmenni szépen arra.
(pont így tettem én is) -
Musaka
senior tag
Lehet nekem van egy új kedvencem.
DRS-IAR.
Igaz lassabb mint Kord vagy az AK-205. De egész jól lehet AR-ként használni. -
-
bager13
senior tag
válasz
Lendova
üzenetére
Kevesebb ilyen volumenű bug van benne, mint több jó pár kint lévő online Fps-ben. Ahol a hitreg is okádékabb, mint itt valaha is volt.
Azért kicsit nézzük objektíven a dolgokat. Ne túlozzunk egyik irányba sem, annak fényében, hogy éppen mi a divat. Hogy éppen fel kell szopni a game-et vagy éppen el kell hordani mindennek.
-
Lendova
őstag
Még kb. 1 évig így fog menni, hogy 69.99-ért veszünk részt a public Battlefield Labs-en.

Persze a hype és a sok inluencer jól palástolta a játék problémáit, de na... ez a modern AAA gaming. -
Gainka
őstag
Nem rég dicsértem a hitreget hát kár volt mert azota is szar a ttk-ttd.
Mirakon lelönek smg-vel a világ végéröl röhej kategoria, a lépcsöforduloban csendben nem hallom hogy jön az ellenfél, ugyan ez a golf-os pályán két tankot nem hallottam fél hátam mögött hát a földnek kellene remegni tank közelben nem hogy ne vegyem észre, persze Mirakon a repülö ugy sikit hogy már zavaró arra szüksége van az inf-nek.
Heyy, szorakoztató de néha nagyon random, bf 5 után 6 elött toltam a 4-et, ott az volt a jobb aki jobb volt, itt sokszor a játék dönti el (nem hallod, tul hamar kifekszel stb).
Hidas mapon az eddigi legjobb tankozásomat mentem, direkt a statra se néztem rá, sok sok 0, erre kifagy, szoval nem csak Iberian mapon nem szereti ha tankozok. Én nem kurkászom tovább a gépem minden alapon stb, oldják meg.
Ha akartok egy jo kis feldatot, Manhattan mapon Pax oldalt STRF-el balra és C-D pontokat (között) tartani, elég jo.
-
F_Zolee
nagyúr
Sokszor nekem is csak úgy van esélyem ha én lövök először és nem szembe vagyok vele.
Tegnap is csak az ember feje lógott ki egy tárgy mögött...mást el se találhattam de mégis én haltam. Csak kérdés, hogy a fegyver útjában ott van a "fal" akkor miként lő át rajta mégis...tegnapelőtt összes gauntlet körbe agyhalott társak voltak. Feladatot egy se ismerte, mindegyik kör tdm volt nekik.

-
Winne
nagyúr
válasz
Pro!Petya
üzenetére
de ha nem nyitod ki, akkor honnan látod ki mit csinált?
Amúgy nálat megint olyan lett tegnap valahogy, mint a bétában volt. Én tele kell, hogy pumpáljam tök mindegy mivel megyek, shoti min 2 hit, én meg a másodpercnél rövidebb idő alatt fekszem. Remélem ma estére kiheveri.
-
Enigma1945
őstag
válasz
ridiculous
üzenetére
Ááá, ilyenkor is trollkodtok, nem hiszem el

Értsétek jól
-
válasz
ridiculous
üzenetére
A thermal fegyóra gondolt az Assault-nál. Nyugi!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ridiculous
aktív tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
meleg pillanatokkal
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
Enigma1945
őstag
Kedves Mindenki! Békés, boldog karácsonyt kívánok!
Legyen az ünnep tele szeretettel,
meleg pillanatokkal és őszinte mosolyokkal.
BF FOREVER -
Pro!Petya
addikt
válasz
yodamester10
üzenetére
Örülj neki ha csak néha.
De amúgy ki sem kell nyitni a scoreboardot-t. Tisztán látszik hogy 8-9.-től lefelé csak töltelékek voltak nálatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Macrodroid
- DOOM - The Dark Ages
- Linux kezdőknek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

alap volt hogy saját szerverem csak én csalhatok
régi szép idők

Gyári hibás lenne?

amíg ki nem derül ki az új Gaming Director. Adja a jó ég, hogy az elődje eszméit vigye tovább és minden fizetős cucc csak kosztümizációs elem legyen, mint eddig.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
FollowTheORI
IntelKiller7