- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz
bager13
üzenetére
Pénzt kaptak érte és reddit-et olvasgatva + YT hozzászólásokat, sokaknak tetszik és mókás. Remélhetőleg sok időbe nem telt és közben kaptunk javítást, stb.
"Letudtam" a 3 kört, amit terveztem, meglett ami úgy nagyjából tetszett és ennyi, pár nap és eltűnik.
Bevallom, nekem volt 1 kör belőle, ami még nem is volt olyan rossz, amikor már ráéreztem a motor irányításra és szumma 2. lettem, de azért a f@sznak is van vége, elég volt 
-
blaca83
őstag
Huuh, ez a motoorzás annyira hiányzott a BF-be mint egy falat kenyér...
-
Lendova
őstag
Na szembejött az első cheater.
A gugolva, ADS-ben járó előgémerek nem azok, akik halomra lövik a másik csapatot önerőből.
-
kill_switch
senior tag
Azért ott volt bőven játszás a heti kihívásokon túl is, ne túlozzunk...

Úgy tartok a 3. frakció felénél, hogy hetente nyomom amikor a heti reset van, kb 2 óra alatt van meg az egész. Azon kívül ritkán van már kedvem nyomni, szóval max +1 napot játszok a héten az is kb kifullad 3 kör breakthrough-ban. Mindig minden heti cucc meg van csinálva, amiből bp pont van és még xp tokeneket is használtam. Meg volt valamelyik hétvégén xp boost, ott kb 6 órát beraktam a hétvége alatt. És még így is van 1 teljes frakció + a 2 kicsi a végén. Pedig szinte minden meccsen top3-ba vagyok, szóval elég nagy xp-t szór minden körért a játék. -
válasz
astrojoe12
üzenetére
Sztem nem működik már , szinte minden meccsen van legalább 1-2 csaló.
-
astrojoe12
tag
Napi szinten ezek a statok jönnek.. nem működik a Javelin?

Sétálnak az út közepén és aki a közelébe ér, az egyből csatt headshot, még akkor is, ha háttal van, fénysebességgel fordul meg, akár többször is egy másodperc alatt. Régi csaló, már többször jelentettem. Régen olyan helyekre ment fel a térképen, ahová hivatalosan nem lehet. Olyan helyekre spannolnak mostanában a szemem látára, ahová nem lehet. Nem igaz, hogy ezeket nem lehet kiszűrni. -
Winne
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Előnye és hátránya is van.
A. aki a challenge-ekkel pótolja azt, hogy nem ad sokat ez a játék jelenleg, annak amint megvan minden - és ez hamar megvan - már csak észreveszi, hogy be sem lép, csak ha van valami új.
B. legalább hamar megvan minden, így kevesebb lesz a pályákon bóklászó, ezzel szarakodó játékos.

-
vg
veterán
Kész is az összes season 2 battlepass cucc. Ez így elég vacakul van megtervezve, h még én, az alapvetően béna játékos is 6 hét alatt össze tudtam szedni, a heti kihívásokkal, ami kb 1,5 óra minden héten. Mindegy, erre képesek úgy látszik.
-
prokxy
veterán
válasz
blaca83
üzenetére
Fura amúgy ez a hitreg kérdés...többségében nekem jó, vagyis nem rossz, viszont random előfordul olyan, hogy hiába lövöm, semmi, vaktöltény...emellett ugyanazon szerveren úgy kapom be az összes lövést, mintha egyben lőtte volna ki mind a 30 golyót.
Ilyenkor szoktam másikat keresni és utána már jobb a helyzet. De ez nem napi szinten van, hanem mondjuk heti 2-3x. -
prokxy
veterán
Vmit tekertek az EA app-ban. Olyan régi ismik bukkantak fel pár napja, mint Pendre, Bizzare, stb.
Anno volt vmi bug, hogy hiába volt barilistán, nem láttam, csak ha letöröltem, újra hozzáadtam. Pl. Ori-val is ez volt. Most ezt úgy néz ki javították. -
Dave567
veterán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Én meg MW2019-re, bár az is ugyan ilyen szar, az is volt, csak a COD
újongtak érte...csicskák -
Sz. Géza
senior tag
Ezt a "Nighfall" challenge-t nem lehet megcsinálni a Gauntlet nélkül?
Azt de utálom. -
-
Polllen
félisten
Kis kihagyás után gondoltam visszajövök játszani sima multit, de elég lagtenger...
Amúgy nézem másnak is eszébe jutott, hogy valamelyik régebbi címre ránézzen.
Egyébként ez a "masszív" 48k játékos a negyven valahányadik helyre elég.
-
Dave567
veterán
Remélem soha többet nem fogják ezeket a csicskákat támogatni, és jó mélyre elássák őket, szenvedjenek a mocskok...
-
Van új patch notes, 1.2.2.5... de inkább el se olvassátok. A nullánál is kevesebb.
-
Amúgy engem átbasztak youtubeon. Én simán látom másokon a violet lasert már úgy 10méterről. Nem úgy volt, hogy láthatatlan másoknak?
-
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Már a kérdések is úgy vannak feltéve, hogy érdemi változásra ebben semmi nem fogja sarkallni őket.
-
Adjatok nekik feedback-et, ha még nem tettétek:
BF6 Community Survey
https://www.surveymonkey.com/r/QVCMS6V -
IntelKiller7
Topikgazda
Újabb Twitchen gyűjthető skinek.
-
Lendova
őstag
We ArE sO bAcK!!!444
-
@rglaaf
veterán
Végre valami fun content
Redbull szupermoto event -
bul07
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ha volt is nem ilyen, nem vettem észre, elmegy mögöttem egy kis autó és úgy ugrál a kép össze vissza mint a fene, vagy egy kis tábla vékony fa is képes kiváltani
Meg hogy dolgok belsejéből lássam a dolgokat mint a videóban is -
prokxy
veterán
-
bul07
nagyúr
Külső nézet jármű.
Ha elmegyek valami mellet vagy valami más jármű akkor változik a nézőpont, és rohadt idegesítő, sőt néha a védekezést is lehetetlené teszi, nem látni az ellenséget.Ki lehet ezt valahol kapcsolni?
Vagy ez a fejlesztők ajándéka a járműveseknek, hogy rontsák kisit az élményt
Kezdem roh@dtul unni ezt a "hibát"(remélhetőleg hiba és nem szándékos)Pl javításnál ha jön a heli és támad nem fogom meglátni , videó
-
bager13
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
-
Dave567
veterán
Tegnap ki próbáltam a TDM-et, casualt játszok inkább, kevésbé csesz fel, ott számolja a K/D-t, és tényleg most az volt a legnagyobb problémájuk, hogy casualból ki szedjék a normál playerek kill-jét.. Gratulálok, a pokolba velük, sok szerencsétlen...
-
bager13
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Még szerencse, hogy te vagy a topikgazda.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Free Weekend alatt jól letöltöttem PC-re a játékot. Csak épp elindítani nem volt kedvem. Na mindegy. Delete.
-
JSaN
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
13 nap van vissza, jovo heten is lesznek pontok boven.
Kenyelmessen meg lehet szerezni a heti feladatokkal. Nekem se lett meg, ra er jovo keddig. -
bul07
nagyúr
Van ingyen nyomorúság
-
prokxy
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ez az egyik verzió igen, a másik meg a szándékosság, hogy ott lebegjen a kisördög, miszerint csak 150 coin és már meg is van.
Ha a Season pass-t ebből vette vki és ezt vinné tovább, akkor a legkisebb csomagot mindenképp meg kellene vegye. Tehát pénz áll a házhoz...Szóval bármi lehet. 
-
prokxy
veterán
Logikailag meg kellett volna legyen. 11 path-os ez a Nightfall rész és 6 vagy 7 volt meg fixen, teljesen kirakva a múlt hétről. Józan paraszti ésszel azt gondoltuk többen is, hogy ha múlt héten több, mint a fele megvolt, akkor most kedden meglesz az egész. De nem. Van még idő, persze, nem is akkora hűha, csak nekem pont az a középút SMG fegyó, ami tetszik és vélhetően ötvözi a gyors ROF-t és a normális méretű tárat. Emiatt vártam és gondoltam ma akkor ezzel csapatom este, hát vagy fizetek vagy még 1 hét.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- ELADÓ - Apple iPhone 14 Pro - 128gb
- Kiváló Thrustmaster T248 kormány + Posta! PS5 PS4 PC
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bevallom, nekem volt 1 kör belőle, ami még nem is volt olyan rossz, amikor már ráéreztem a motor irányításra és szumma 2. lettem, de azért a f@sznak is van vége, elég volt