Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
Topikgazda
Átigazol a BF Studioshoz az Ubisoftos Julian Gerighty.
Executive producer volt a Division játékoknál.Erre a hírre le is döglöttek a Battlefied 6 szerverek.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
19 ezer pont
Respect! -
CptAdamica
veterán
Életem köre, mit visszahoztunk a végén...
-
omfgk
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Preset M az elvileg direkt DLSS Performance-hoz lett trainingelve.
Preset L DLSS Ultra Performance.Preset K az még mindig DLSS 4.0 elvileg és ez a Quality/Balanced
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Köszönöm, de nem vágom h mi az h preset M, meg L
többit le tudom fordítani, de nem találom ki. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
MikeWazowski
üzenetére

-
omfgk
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nvidia app
Settings,És lesz ott valami olyasmi ,hogy akarom használni a béta feature-öket.
DLSS 4.5 még ilyen. -
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Nem tudjátok h miért nem tudom beállítani a 4.5 dlss-t a játékba?
[link] ezt a videót nézve, minden megfelel, annyi a gond csak, hogy amikor Ő beállítja h latest, nekem ott nincs olyan, csak ajánlott. Játékon belül meg csak a 4-es dlss jön fel.
5060 TI 16 GB. Köszönet!
-
dudu5130
őstag
Szerintetek melyik a legjobb SR a játékban?
-
Gainka
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Minden baja van ennek érdekes, ilyen "szar" még soha nem volt a gépem miota ez a jatek fent van.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
LackoMester
üzenetére
Uninstall előtt el kell távolítani a virtuális meghajtót.
-
vg
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
Ejj, ki tudja milyen spyware lehet még ott.
-
vg
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
De fent van, azt nem lehet csak úgy uninstallálni, geekuninstaller-rel próbáld. Hozzá teszem, hogy iso-t a windows is tud alaból mount-olni, nem kell hozzá ilyen 2000 éves vacak program [link]
-
LackoMester
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
Meg lett a hiba, maga a Daemon Tools már rég nem volt fent, de az Eszközkezelőbe- Tárolóvezérlők között egy virtuális DamonTools meghajtó jött létre.
Mikor, meg , h. került oda....
HOGYAN?
Mikor nincs fent a progi. Hihetetlen. 
De megy a gém.
-
LackoMester
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Régebben fent volt, de amióta megjelent a gém, azútán töröltem, és tegnap még ment. Már a maradványokat is töröltem.
-
válasz
LackoMester
üzenetére
Lehet hogy nincs fenn a program, de valamikor fenn volt és valahol még ottmaradhatott pár "szemét"...

Nézd át keresővel a géped, hol vannak még ilyan maradványok.Illetve itt még lehet ötlet: reWASD?
Error/Bug - This software cannot be used at the same time as the game | EA Forums - 12175309
-
Franklin
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
És egyéb virtual drive progi?
-
LackoMester
addikt
cs, valakinek valami ötlete? Nincs fent a Daemon Tools.
-
Cseri0058
őstag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
De lehetséges

gyuribácsi88 #10487
amúgy nem rossz
Most vettem egy új egeret és kezdtem el nézegetni, hogy milyen beállítással nyomom. (vxe r1 se+ az új egér)
Na de most komolyan senki nem játszik ilyen magas beállításokkal?
Kicsit próbálgattam az 1600dpi, de nekem borzasztóan lassú.
Sokkal jobb ez a gyors mozgás
-
Winne
nagyúr
A Red Secben be lehet valahogy állítani, menet közben áthúzni, hogy melyik fegyver legyen az 1-rs és melyik a 2-es? Tehát hogy fixáljam, hogy az automata mindig az 1-es a sniper mindig a 2-es?
Ki kell dobnom mind a 2t és abban a sorrendben felvenni újra ahogy szeretném, hogy legyen?
-
válasz
ridiculous
üzenetére
Na akkor nem csak én vagyok ilyen elvetemült, még az egér is hasonló, VGN Dragonfly F1 pro max.
-
1200 DPI / ingame 20
-
CptAdamica
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Azta... és nem fordulsz úgy, mint egy IFA?
-
Lendova
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
1080 no scope head shot, eAsY!
-
-
petymeg
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ja tényleg.
Nálam zöld. -
petymeg
addikt
válasz
VágniValó
üzenetére
Nálam 1-2 dolog van overkill-en. Találtam ezt a videot, ami alapján optimalizártam. Max beállításon volt, hogy elfogyott a memória meg leesett 85-re.
-
Gainka
őstag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Szivesem, esetleg ha van kedved nézz rá erre, én pedig ebböl indultam ki elég jol ki vesézte mi mennyi micsoda miért jo, stb. [Game Guides YT]
#10474Gainka Kiegésziteném hogy a játékon belöli fps fix-hez képest a Radeon Chillel emelekedett a minimum fps, nem mértem, csak látom hogy most 100 felett van a 0.1% low is.
-
Cseri0058
őstag
Ki milyen egér beállításokkal játszik?
Én 3200dpi-on használom az egeret, és a játékban az egér sensy 65-re van állítva. -
Madn!ght
addikt
válasz
Gainka
üzenetére
Köszi a segítséget!
21:9 (2560x1080)-ban játszom egészen pontosan.
144 Hz lenne a kívánt stabil sebesseg.VGA csere előtt is beállítottam, csak már nem emlékszem, melyik streamer videója alapján (talán Jackfrag). A múlt hétvégén cseréltem ki a videokártyát, akkor ezt vettem alapul (emlékeim szerint az első alkalommal is valami hasonló volt).
Az NV vezérlőpultban az nv reflexet kapcsoltam be, a vsyncet ki, meg az energiatakékossági beállítást max teljesítményre.
Akkor alapra állítok akkor mindent aztán egyenként állítva megpróbálom kitapasztalni, mivel lehet a legjobb teljesítmény mellett a legszebb grafikát elérni.

-
Multiba ki hány fps-el játszik? Mi alá nem mentek, ami már nem megengedhető?
-
Gainka
őstag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Sok beállítás maradt high/overkill-en,
Ha igy van beállitva még sem nézted át jól az azkat az ajánlókat. Azt javaslom vegyél mindent nullára, állits be egy 120 fixet és onnan lehet épitkezni, pontosan nem tudom mit bir a 5070, enyémból kiindulva max élsimitás, tesxture filtering high, sun shadow quality high ezek mehetnek is többit legkissebbre.Annyi a szerencse még hogy ezekkel a beállitásokkal már türhetöen néz ki, szerintem neked igy 140 fps-nek is meg kell lennie stabilan, viszont a tapasztalatom az hogy 120 stabilan jo minimumokkal már mindenre elég hogy prö legyen az ember. -
Madn!ght
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
Nálam tápcsere és VGA csere is volt, de baromira ingatag az fps. Létezik, hogy RTX 5070 OC vga-val 1080p-ben nem tudok stabil 120 fps-t se kicsikarni???
A neten ajánlott grafikai es nv vezérlőpult beállításaim túl vagyok.
Sok beállítás maradt high/overkill-en, ami a videók szerint nem változtatnak a terhelésen, ez lenne a gond?Szerk: az RTX3080-nal is kb. ugyanennyit ment.
11700kf@5GHz, 32Gb ram, a proci 50% terhelésen, a VGA 80-100% terhelés között van.
-
bozont
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ezeken a pályákon vannak lehelyezve légvédelmi ágyúk, azzal elég jól lehet farmolni a repülőket, heliket. Persze ha épp jó csapatot fog ki az ember és alig garázdálkodik arrafelé az ellen.
Mellé meg legyen nálad stinger, azzal is lehet pár killt szedni, ha jókor lövöd el.
Én így csináltam, nem megy a repülés így azt nem erőltettem. -
A recon nagy drónját, amit le tud hívni, azt is ki lehet lőni és nem is nehéz. Azt nem számolja?
-
Garsza
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Felmentem repülő gyakorló pályára ott nem számolta.
Mely pálya játékmód ahol a legtöbb a légi jármü? -
válasz
Garsza
üzenetére
Mindennel próbálkoztam, van hogy számolja van hogy nem:') a Legutóbbi kettőt nem számolta ezért 4-en állok továbbra is.
De a csúcs...Manhatten pályán volt. Elütöttem egy nyomit a dzsippel és amikor beadta a roadkill achievementet, akkor egyből utána a semmiből megjelent a számláló hogy háromról négyre váltott ez a challenge, a legutóbbi aircraft kill-em akkor számolta el....
Keep up the good work, soldier! o7
-
Garsza
veterán
Az enginernél az 15 Aicraft asist vagy kill, hogy hozható össze? Nekem nagyon nem akar menni. Mivel érdemes próbálkozni? Pár tanácsot elfogadnék.
-
Tényleg nagyon naivnak kell lennie valakinek ahhoz, hogy azt higgye, nincs csaló a játékban. Én a hétvégén beleszaladtam egymás után több meccsbe, ahol egy csalóval volt dolgunk, tehát egymás után őt adta be.
Hogy tudod a csalókat felismerni? Rendkívül alacsony level, 0-50-ig általában, és kiugróan magas statok, gyanús viselkedések. Ha le tudod trackerrel vadászni, az accuracy általában kiugróan magas.Sajnos aki utánaolvas ennek, eléggé hangulatromboló nemcsak erre a játékra nézve, hanem úgy általában a kompetitív multiplayerre. Konkrét üzleti kapcsolatok vannak már erre kiépítve, ahogy te is írtad, finomítva vannak a csalások, megkerülve többféle protokollt is.
Mindazonáltal, egyelőre itt nem olyan rossz a helyzet, sőt, teljesen játszható a játék. Én is élvezem.
Viszont vannak előjelek, amik nem sok jót ígérnek. -
bul07
nagyúr
válasz
WATERDACA
üzenetére
Minden előző bf fórumába volt valaki aki váltig állította hogy csalók az elvétve vagy soha, és aki csalót kiált az téved sír, és csak a Pro játékosokat véli csalónak

Csakhogy mára sokat fejlődtek a csalások, így azt állítani valakiről aki feltűnően jól játszik hogy nem csal szinte lehetetlen, már ha nem áll a háta mögött és látja a gépét/monitorát.
Egyértelmű csalókat meg azért csak kiszúrja bárki.Jó példa erre a BF BC2 fórumából 2010-10-23
Ez a hozzászólás ahol egy akkori csalás van bemutatva
Idézet a hozzászólásból:
"Itt durva, hogy a fejre (head) célzáson kívül beállítható nyakra, mellkasra és lábra is a célzás, tehát nem lesz feltétlenül lőn a csaló csak fejeseket, s ezek a testrészek játék közben akármikor átállíthatók!"És azóta ki tudja mennyire van finomítva a csalások.
Simán eltudok képzelni olyan beállítást hogy nincs WH nincs auto aim, hanem "csak" rásegít és célzást húzza rá mikkor valaki felé elkezd lőni, így egy az egyből mindig a csaló fog kijönni győztesen -
válasz
yodamester10
üzenetére
A Redsec tele van csalókkal, ez sajnos nem újdonság.
-
yodamester10
őstag
Nem semmi csalót mutat be a videó
[link] -
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ezért beszédtéma redditen és discordon állandóan. Mindenki sír nyilván, nincs csaló.
Legyünk realisták, csalók vannak és lesznek, az új anticheat rendszer is csak parasztvakítás.
A helyzet jobb, mint a Cod-ban, de erre lehet érdemes lenne fél év múlva visszatérni...Attól persze jó játék, de ez a multiplayer átka.
-
Enigma1945
őstag
Hát ilyen nincs! Írtam a totyikba, hogy másnak is vannak-e mikrolaggjai, hirtelen fps probléméi stb. Ma szert tettem egy komolyabb tápegységre, és minden gondom meg oldódott.. Vaj sima a game.. Pedig a régi tápom is baromi jó volt, minőségi, japán kondikkal stb.. meg se gondoltam volna, hogy a táp miatt is lehetnek ilyen gondok..
Akkor lehet haldoklott már?
Ha nem jutok hozzá jó pénzért ehhez, lehet egy ideig le se cseréltem volna.. Azannya
-
Valószínűleg megvannak csúszva. De bármennyire utálom az EA-t, a BF6 jelenlegi helyzete miatt nem tudok rájuk teljes erőből haragudni...meghalt a horgonylény, adjunk nekünk valamennyi időt.
Remélem a többek által itt dícsért David Sirland ül a megüresedett székbe, bár őszintén szólva meglepődnék, mert reddit sztorik alapján az EA őt nem kedvelte és megvált tőle anno, és 2025 év elején hozták vissza.
-
vg
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Bizonyám.
-
omfgk
veterán
válasz
VágniValó
üzenetére
Jól értem ,hogy meg vannak csúszva és ezért a Season 1-re most jön egy újabb kamu bonus path?
4 hetet húznak még rá basszus. Az úgy nem semmi. Főleg ,hogy a teljes karácsonyi időszak kiesett javítási szempontból is (ami egyrészt érthető, másrészt a fasznak kell pont Karácsony előtt elbaszni mindent).
Reddit-en már nagy a hopium ,hogy a player feedback miatt jön később a Season 2.
De a pályák dev ideje fél év felett van. Szóval max a saját hibáikat javítgathatják.
Számomra most egy BF1 szintű DLC kéne ahhoz ,hogy felfrissüljön a játék egy kicsit.

BFV Pacific update.
-
Hedon
tag
Én nemrég cseréltem vasat, és eddig a BF6 60-80 FPS-sel ment, 1080p-ben, 60cm-s monitoron. Kurvára kellett figyelnem, hogy eredményes legyek. Jó sok csalót láttam a pályákon...
Most majdnem kétszer annyi FPS-em van, 80cm-en látom és 4K-ban. Olyasmiket látok, amiket korábban nem. Ennek megfelelően jobb a teljesítményem is.
Ha 5090-es gpu-val és 9800X3D procival tolnám, valószínűleg mégjobban teljesítenék / kevesebbet kellene melóznom, figyelnem, pihentethetném a reflexeim, stb.
Ami még ezeknél is jobban befolyásolja az egészet az a fáradtság. Ha fáradt vagy, lelőnek a picsába. Ilyenkor inkább nézzünk egy epizódot a sorozatunkból.Tegnap nagyon mérges lettem, mert egy CSALÓÓÓÓ
többször is elkapott. Néztem a számait, 24/8-on állt (TDM). Hirtelen belegondoltam, hogy nemrég én ennél sokkal jobbat is csináltam, és akkor rájöttem, hogy retekfáradt vagyok, ő meg valószínűleg kevésbé (ráadásul biztosan 5090-nel tolja a kis burzsoá
).A K/D számai alapján mikor lehet valakit csalónak nevezni jogosan? 100/1 elképzelhetetlen? (Olyanom még nem volt, de néha egy jó kis kempinghely, vagy egy jármű virtuóz kezelése lehetőséget ad ilyesmi eredményekre.)
Most azt mondanám, hogy aki nagyon gyorsan halad, és az első percekben máris soksok killt begyűjt, és b.szik megdögleni, és nem kempel, hanem rohangál, és már akkor lelő, amikor még ott sincs, az csaló. Valahogy csal. Az ilyeneket a legjobb érzés elkapni. Már az is örömöt okoz, ha a kettőnk meccsében sokkal vezet, de azért fel tudom bosszantani.
Ja, párszor láttam igazi csalókat, de azok extrém dolgokat műveltek. Egyszer BF1-ben az egyik felállt egy szikla tetejére és onnan osztotta. Valami félelmetes killt produkált, és nem lehetett lelőni. Mint valami GOD mód, vagy ilyesmi. Akkor is ölt, amikor ködbe burkoltuk. De ezek nyilván egyértelmű esetek. -
Puro
aktív tag
válasz
Gainka
üzenetére
Nálam bios update sem segített csak úgy megjegyzem, de még ennyit nem molyoltam egy játék miatt, főleg hogy atom stabil a vas így nem gondolnám user errornak. Most úgy néz ki a történet, hogy 1 meccs aztán alt+f4, hagyni kell a rákba ez ilyen, ennyi, nem éri meg szarakodni vele
Valahol olvastam, hogy a mesh és texture ultra/overkill beállításon, memory leaket okozhat bizonyos pályarészeken, hightól nem érdemes fentebb venni. -
rottenbull
őstag
Feb 17 a season 2. Most jott az email
-
Garsza
veterán
Mi a franc történt? Nálam minden Chelege zárolva van.
-
soultrapp
senior tag
Hello!
Mostanában kezdtem el játszani,de mit kell megcsinálni,hogy az assault karival lehessen elsősegély csomagot dobni?
Úgy mint a support az ammo packot. -
válasz
CptAdamica
üzenetére
Aztaqrva! 7 azaz hét egész másodperc!! DAMN! Arról, hogy Február 17-én jön majd kontent.
De hogy ne csak negatív legyek, ez remélem nem egyben a következő patch csomag dátuma, mert ha igen akkor az EA kőkeményen a saját ágyába sz@rik.

-
CptAdamica
veterán
Battlefield 6 and REDSEC Season 1: January Update
Hát... ezek után kurvára elvárom, hogy az air radar és a jet loadoutok készen legyenek az S2-re...
-
vg
veterán
válasz
Gainka
üzenetére
Miért idegesít a konzolos? Rásegítés miatt? Van egy hírem számodra, ha kontrollerrel nyomod pc-n ott is van rásegítés. Még külön opció is van, hogy mennyire segítsen 0-100-ig. Az is olyan, hogy ha mondjuk fut valaki pont előtted balról jobbra, és viszed utána a kurzort, akkor a testére megy 1-2 másodpercre, nem lehet kihasználni mindig.
-
Lendova
őstag
Én nem tudok 100kg-mal fekve nyomni. Aki ennyit tud vagy többet, az csal!
Mondjuk 50-nel se, de 70-et még elhiszem.
-
Gainka
őstag
Bf 5 idegesitő volt sok csalo miatt de itt olyan szinten én még nem találkoztam, engem a konzolosok idegesitenek, redsecben van de én azt csak videokban latom.
Viszont engem is utolert a baj, 2. map lagg, alt tab, helyre hozta harmadik mapon meg kifagytam. Egy utokartyam van meg a bios frissites, ha az sem segit akkor remelem az update (s2), ha ez se marad a Heroes 3 abban meg nem csalodtam.
Ja igen konzol, én erről lemaradtam, most ők egerrel jatszanak mert egy kettő elég jol lekövet a célkeresztel, akkor ő most konzolra váltott elég jo pc jatekos vagy, ? , vagy joystickel nyomjak rasegitessel vagy hogy lehet ez?
-
Franky74
aktív tag
Ha a helységbe lépéskor, pont a fejre céloz/lő. Esetleg oldalt/ háttal van neked, de rácélzáskor, szempillantás alatt rádfordul megöl. Elég gyanúsak nekem.
-
Franklin
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Fps alapszabály: akit te lelősz, az noob, aki téged lelő, az csaló
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Sztem senki nem nézi a statot , hisz járművekkel könnyű sokszoros k/d-t csinálni , sőt akár 0-1-2 halállal végezni .
Hagyjuk inkább , hidd azt hogy nincs /kevés csaló van , legalább te élvezed és nem idegeskedsz rajta. -
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én se nagyon találkozok ezekkel az állítólagos csalókkal... talán, ha 2-3x volt eddig a megjelenés óta olyan, hogy volt emberke akire tényleg azt mondtuk, hogy ő "tuti" csal, ilyen pro helisek, meg egy két gyanúsan jól lövő emberke.

Mondjuk azis igaz, hogy szinte kizárólag csak Conquest-et tolunk.
De én néha azért tolok mást is, és ott sem futottam még ilyenekbe... Rush, BT, meg a kisebb TDM módokba sem...De ez nagyon messze van a minden kör szar meg a "játszhatatlan" kategóriától.
-
vg
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Te mindig ezt írod. Lehet csak neked nem tűnik fel, hogy a pálya végéből hirtelen fejest kapsz, tudja, hogy pontosan hol vagy, stb. Nem feltűnően csinálják, hanem okosan.
-
omfgk
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Aki csak stat alapján kiállt csalót, az maga is a probléma része.
37/3... lol. Felkapták mondjuk 3-szor, aztán nem is kiugró stat.
Majd 100/1-nél esetleg csak stat alapján is gyanús lesz. -
válasz
CptAdamica
üzenetére
2 eshetőség van, mi vagyunk szarok akik csalót kiáltanak állandóan , vagy te vagy naiv és nem veszed észre őket .
-
IntelKiller7
Topikgazda
Ingyen Bradley skin.
-
bul07
nagyúr
Én simán elképzelem hogy egy két fejlesztő pénzmagért cserébe be be segít a csalásokba.(Elég sokan dolgoznak ott)
Rengeteg videó van fent a youtube-on, és frissek is.
És az azért érdekes hogy a csaló program nem is oda lő ahol ellenséges játékos karaktere van. Mint ebbe is 1:11-nél , vegyétek le a lejátszási sebességet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Sőt a cheatet a játékfejlesztők csinaljak és adják el
-
-
steele80
senior tag
A javelin anticheat is csupán a tisztességesen játszó emberek megtévesztésére szolgál, hogy itt minden rendben van és nincs csaló, mert ha lenne a javi kilőné. Már ez önmagában kvázi csalás. Tegnap TDM-en játszottam egy meccset és rá is hagytam. Az első 37-3 K/D és 6 perc 3 másodpercig tartott a meccs. Durva! És fizettünk nem keveset, hogy ezt elviseljük.
-
omfgk
veterán
-
vg
veterán
válasz
abridabri
üzenetére
Az a gáz, hogy már a casual breakthrough-ra is bejönnek. Tegnap már kiléptem ragequit-al.
Hát ez ilyen sajna. Lehet sajnos az lenne a legjobb, ha pc-t egyszerűen kihagynák és csak konzolra adnának ki ilyen lövöldéket. Konzolon legalább nem lehet csalni, a egér/bill átalakítókat leszámítva, az meg nem nagy dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Furcsaság a Monster Hunter Wilds körül: több DLC = jobb teljesítmény?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 17 PRO MAX 256GB silver makulátlan 1 hónapos, KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 december 19-ig Apple gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 200 - Lenovo Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Gamer Egér RGB!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Respect!
És akkor még spawm beacon-je is volt.
többit le tudom fordítani, de nem találom ki.

többször is elkapott. Néztem a számait, 24/8-on állt (TDM). Hirtelen belegondoltam, hogy nemrég én ennél sokkal jobbat is csináltam, és akkor rájöttem, hogy retekfáradt vagyok, ő meg valószínűleg kevésbé (ráadásul biztosan 5090-nel tolja a kis burzsoá