Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jilian
addikt
válasz
Raidon
üzenetére
Mivel tuti, hogy a csavarnál folyt ki biztos orvosolható a probléma de nekem sajnos nincs erre időm, hogy szórakozzak vele..gari már nincs szerintem bár a papírjait se találnám már meg....
sinya85 & Sati01
Feltettem hirdetésbe , ha nem viszik el, akkor sztem a lányommal neki esünk aztán megnézzük, hogy mitü folyik ottan a víz....
-
jilian
addikt
Hello,
mivel konfigot cseréltem gondoltam a régi cuccokat eladom....egy 3800x-es procin volt egy Castle 360EX...milyen jó hogy a dobozán ez áll:
ahaa hát gondolnom "mázlim" volt:
Persze , hogy nincs pofám letakarítani és eladni így.
De szerintetek ezt kukázzam egyben vagy feltegyem így alkatrésznek?
3 venti, csatlakozók, radiátor... -
Floyd80
addikt
válasz
Dexter17
üzenetére
Ja hogy LFII van, nem sima LFIII, de mindegy, ha 5800X3D alatt megfelelő volt a hőmérséklet, akkor a 9800 alatt semmi nem fog változni, utóbbi nálam játék alatt jellemzően 50-75W körül fogyaszt -20CO-val, 1440P-ben és 50 - max. 65 fok között van (játéktól függően) egy 360-as AIO-val, amin a ventik alig mennek és a videókártya is fűti alulról.
Stressz teszt alatt CO nélkül nálam három AIO is belenézett a 90+ba (LF3 PRO 360, Kraken v2 280, Nucleus 360).
A radiátor területe miatt egy 280, 360-as AIO már hozhat látványosabb eredményt a 240-hez, de ha megtartod, akkor még mindig tehetsz rá Arctic PRO ventiket.
-
Bib
őstag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Itt látni, hogy miért nyomhatja meg alul. -
ftamas0201
senior tag
Köszönöm, akkor nem gondolom túl a dolgot és nem cserélem le
Visszaraktam délelőtt és üzemel tovább. 
#26017 Dragon3000
Természetesen apránként külön külön csavartam befele ahogy a nagy könyv szerint meg van írva, mindig így cselekedem, még a 15 évvel ezelőtti cooler master 212+nál is így csináltam már, durva hogy régen volt már az is
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
ftamas0201
üzenetére
A rögzítése esetében szépen lassan haladtál a csavarokkal vagy egyiket becsavartad teljesen és utána mentél tovább? A második esetben szerintem könnyen előfordulhat ez a jelenség.
-
szasanyi
félisten
CM MASTERLIQUID 360 ATMOS IO-t használ vki Ryzen 9000-en?
-
Dexter17
tag
Sziasztok! 5800x3d eddig ARCTIC Liquid Freezer II 240-es hajtott. Cserélek konfigot 9800x3d-re és a kérdésem az lenne, hogy maradhat ez a hűtő vagy jobban megérné cserélni ARCTIC Liquid Freezer III 240 pro-ra? Hány fok különbség lehet?
Köszi a segítséget.
-
Bib
őstag
válasz
ftamas0201
üzenetére
Kissé eltolva van rögzítve, ezért nyomódhat meg az egyig oldala. Az enyémnél is észrevettem ezt a jelenséget, nem kell vele foglalkozni.
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
A véleményeteket szeretném kikérni. Adott egy Arctic Liquid Freezer III 360 AIO, ma hosdzú idő után szétszedtem takarítás pasztázás ilyesmi és a talpán érdekes dolgot vettem észre, mégpedig egy benyomódást. Pedig nem volt veszettül ráhúzva, mx6 paszta van alatta. Szerintetek ez csak felületi mély karc lett esetleg a processzor széle nyomódhatott bele vagy át akar repedni a réz talp? 5800x processzoron van.
-
válasz
Borisz76
üzenetére
7500F-et kb bármi lehűti, szerintem nem érdemes sem óriás léghűtőben, sem AIO-ban gondolkodnod. De ha már valami, akkor inkább a 240-es arcticot venném a helyedben, aztán beállítod rajta 500rpm-re a ventiket fixen, és sosem hallasz felőle többé. És még némi tartalék is marad benne jobb procihoz, fele annyiért mint a noctua, 6 év garral.
-
Borisz76
nagyúr
Sziasztok !
Kis észrevételt , tanácsot kérnék !
Jelenlegi gépem :- Ház: Cooler Master HAF XB
- Táp: Enermax Revolution 87+ 650W
- Alaplap: GIGABYTE GA-Z77X-UD3H
- CPU: Intel Core i7-3770K ( 3.5 GHz-3.9 GHz )
- Hűtő: Noctua NH-D14
- Memória: Kingston HyperX DIMM 16 GB DDR3-1600 Quad-Kit
- VGA: ZOTAC Gaming RTX 2060
- SSD: Samsung 850 Pro series 2,5" 512 GBÚj AM5-s rendszerem alkatrészei :
- Ház : Maradna a Cooler Master HAF XB [link]
- Táp : [FSP VITA GM 750W]
- Alaplap : [GIGABYTE B650 GAMING X AX V2 (rev. 1.x)]
- CPU : [AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz]
- Hűtés : [NH-D14]-hez vettem [Noctua NM-AM5/4-MP83] szerelő kit-et.
- VGA : ZOTAC Gaming RTX 2060A régi rendszeremet elajándékoznám családon belül.
És itt jön a dilemmám :
- Vagy veszek új hűtőt a régi rendszerre és úgy adom át....
- Vagy veszek magamnak egy új kompakt vizes hűtést az új rendszerre és a léghűtő megy a régi rendszerrel az új gazdájának.
Előre leszögezném, hogy sosem volt vizes hűtésem.
Valamint a HAF XB ház sem a klasszikus méretű és elrendezésű.
A linket PH teszt leírásában az szerepel, hogy 240-s vagy 280-s radiátorral szerelt vizes rendszert lehet bele építeni.
Ebben kérnék tanácsot, hogy érdemes e ezzel "bajlódnom" vagy ne is kínlódjak vele.
Mert ha léghűtést vennék, akkor maradnék a Noctua vonalon....
Viszont árban egy [Noctua NH-D15] már nem éppen olcsó...
Ennyiért akár vizet is tehetnék.
Kérdés, hogy melyikkel járnék jobban ?
Találtam 240-s radiátorral szerelt [Cooler Master MASTERLIQUID 240 ATMOS] hűtést ....de a D15-höz képest hangosabb és nem is szállít annyi levegőt.
A következő jelölt sem sokkal jobb ilyen téren : [ARCTIC Liquid Freezer III 240 Pro Black] -
zsoca29
tag
Vettem egy vízhűtést a procira ha valaki ilyenben gondolkodna.
GIGABYTE CPU Vízhűtés GP-AORUS WATERFORCE X II 240
-
zolee0307
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Arctic, jó árban vannak a refurbished aio-i [link]
Thermalrightnak is jó árban vannak az aio-i. -
icon
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Van jelentősége, a lényeg az, hogy bármilyen folyadékhűtést is használsz, sosem buborékmentes, ők meg jól ismerik a fizikát, mindig szeretnek felül lenni. Vagyis az nem jó ha a pumpa a legfelső pont a rendszerben, mert nagyon lerövidíti az élettartamát, hiszen a folyadék őt is hűtené. Vagyis az ajánlás a gép tetejében szokott lenni, vagy az előlapon úgy hogy vagy a csővég legyen a pumpa vonala felett, vagy a radiátor legfelső pontja... de lent semmiképp sem jó.
Ajánlat az attól is függ szerintem, hogy milyen procira szeretnéd ráapplikálni.
-
szasanyi
félisten
Igen, elég sz@r a helyzet itthon ezért nagyon megnézem mit, hol és milyen feltételekkel árulnak. Ami nem tetszik - mint amit írtam is azonos áron 1/3 gari - azt nem, vagy nem ott veszem. Nem szeretem azokat az embereket (kereskedőket) akik pofátlanul visszaélnek a lehetőséggel.
-
olle
senior tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Ha egy stabilan működő magyar webáruházból rendelsz, akkor nem lehet gond. A Lian Li oldalán sem látok ilyen feltételt. Ha van rá garancia, és a számla is megvan, akkor gond nélkül cserélik stb.
Mondjuk ilyen alapon akkor sehol se vegyél semmit.
Ennyit írnak: Ha a jótállási időn belül meghibásodás lép fel, kérjük, nyújtson be jótállási szervizigényt. A jótállási idő a vásárlás dátumától számít. Ha érvényes vásárlást igazoló dokumentum nem mutatható be, kérjük, vegye figyelembe, hogy az adott termékre vonatkozó jótállási igény nem fogadható el, és nem kerül feldolgozásra. -
szasanyi
félisten
Igen, éppen ezért lényeges! Csak akkor lehet igénybevenni a +4 év gyártói garit ha feltételek teljesülnek - és mint említettem - ahol egyik feltétel, hogy NE szürkeimportos beszerzésből származzon. Érted?
Sajnos erre volnakozó infüt senki sem tesz közzé.. az sem aki hivatalos EU forrásból származó terméket forgalma.
És azonos áron nem vagyok hajlandó 1/3 garanciával megvenni semmit, csak mert az itthoni kereskedelem szabályzása ezt lehetővé teszi a kreskedüknek (kicsit sem a vásárlók érdekeit kéviselve, és ebbe beletartozik a semmirevaló fogyasztóvédelem is). -
Sziasztok!
Vén fejjel elhatároztam, hogy egy kompakt vízhűtéssel oldom meg a procim hűtését. A pontos típus még nincs meg de egy 240-es bőven elég lesz.
A házam tetejére tervezem a radiátort (máshol nem is férne el)
Mivel nem volt még hasonló cuccom, volna pár kérdésem.
Van annak jelentősége, hogy magán a hűtő egységen, merre állnak a csövek? (le, fel, oldalt)
A ventik gondolom a radiátor felé fújják a levegőt.
Mivel nem nagy a házikóm, nem szeretnék méteres slagokat. Típusonként van komolyabb eltérés a folyadékcsövek hosszában?
Olcsóbb árfekvésben tudnátok pár konkrét típust ajánlani?
Esetleg van még valami amire figyelni kell?
Előre is köszi.....
-
szasanyi
félisten
Helló Srácok!
Meg tudja mondani valaki, hogy a Lian Li G II 360 Lite AIO-t melyik webshop forgalmazza hivatolos (nem szürkeimportos) beszerzési forrásból? Ti. itthon (sjanos szokás szerint) csak a kötelező 2 év adott mindenhol, viszont a gyártő 6 éves garit biztosít amit meghatározott feltételek mellett lehet igénybevenni, és ez az egyik ilyen.
És ugye +-4 év ari nagyon nem mind1... -
Grózi
Topikgazda
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
Ha sorba van kötve a 3db venti , akkor vagy hibás vagy más tipus mint a másik 2..
-
luk88
tag
Sajnos lemaradtam a szerkesztesrol, egy fontos dolog lemaradt. Minden program azt mutatja, hogy csak 300-400 rpm-en mennek a ventik.
-
luk88
tag
Sziasztok, szeretnék egy kis segítséget, tanácsot kérni. Ez az első AIO-m. Egy ID-Cooling FX 360 Pro. Próbálom beállítani a jelleggörbét. Azt vettem észre, hogy 48% terhelésig a 3db ventiből 2db fixen normális fordulaton megy, az egyik csak kínlódik pörög párat majd leáll, ez valami feszültség probléma vagy mi miatt lehetséges? 50%-nál is azt látom szabad szemmel, hogy kevesebb a fordulat mint a másik kettőnél. 100%-on se emeli a fordulatszamot a problemas ventin. CPU_Fan1-ra van kötve. Az alaplap pedig MSI B650 Tomahawk. BIosba PWM-re van allitva.
-
Atish19
őstag
-
vass1024
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy 11700k-ra egy AiO 360 hűtést. Az épp aktuálisan ajánlott ARCTIC Liquid Freezer III Pro 360 tetszene is, de sajnos nem megy lga1200-ra csak ha vennék kiegeszitő kit-et amit persze nem lehet kapni.. Tudnátok ajánlani valamit kb. 50K-ig?
Köszi a válaszokat
-
dredbiro
senior tag
Szuper. Köszönöm mindenkinek.
-
dredbiro
senior tag
Sziasztok. Vásároltam egy Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB hűtést . Ennél a típusnál mindenképpen meg kell vásárolni a Pro verziót a beállítások finomhangolása miatt (venti/pumpa fordulat stb) vagy van más alternatív megoldás ?
-
sinya85
senior tag
Teljesen mind1 mit raksz rá, bele fog csipni a 90 fokba.
Első körben finomhangolást ajánlok a procira ami a feszültség elvételt jelenti
"curve optimizer" igy a cpu kevésbé lesz forro és tovább is boostol.
aztán ha még mindig szeretnél AIO-t akkor pl kezdésnek egy felújított artic -ot ajánlok 6 év garral, olcso és jo.
természetesen meg kell győződni arról, hogy hogyan és hová fér be.
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Van egy NZXT kraken elite 280 hűtésem nzxt szoftverben mire érdemes a pump-ot/fan-t állítani ? Ugye alapból silenten van mind a kettő beállítás. De ebben a beállításban vannak helyzetek amikor fel-le pörgetgeti ami zavaró.
Köszi
-
Dyde
aktív tag
Sziasztok, van egy 5700x3D-m es masodik leghuto se huti le amit vettem hozza elegge. Tervezek venni most uj gephazat es hozza egy uj 360 aio vizhutest. Mi a legjobb ar/ertek aranyu huto? 40-50e tobbet nem szannak ra.

de ha az id cooling fx360 pro- nal nincs jobb 40-50ert akkor az se baj ha 30e -
zolee0307
őstag
Sziasztok! Azoknak az aioknak, amiknek a csövein van a pumpa, azoknál van vmi speckó követelmény a beszerelésnél?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
sinya85
üzenetére
Inkább curve optimizer lesz az nem PBO most.
Ill oda azért csak kéne valami tisztes, egy 120-ast jellemzően egy jobb torony megfog sőt. Tennék rá egy nagyobbat és adnék egy statikus profilt a ventiknek / a folyadék hőmérséklete alapján egy görbét.
CO + PBO-val statikus 50%-os ventikkel 35 fokos folyadékig 85%-os pumpával végül nekem is beállt a kraken.
Néha el dob egy tüskét ~70-72-ig egyébként terhelten 60-65 közt megáll a 7800.
Szerintem nála nem a tüskék lesznek a szívfájdalom okai hanem, hogy en bloc nem tetszenek neki a kapott hűfokok egy eleve melegedős procin. -
sinya85
senior tag
válasz
Phobion
üzenetére
Lehet hűvösebb nem lesz, max csendesebb.
PBO-val probálkoztál? "elvenni feszültséget a procitól"
milyen hőfokok vannak most?
ha a hangja zavar csak lehet rossz a ház szellőzés esetleg le lehet korlátozni a ventiket mert egy bizonyos fordulattól nem hoz javulást, cserébe hangos
-
Phobion
addikt
Sziasztok
A tanácsotokat szeretném kérni.
9800X3D-t jelenleg egy " Thermalright Phantom Spirit 120 EVO " hűt, egy NZXT H6 Flow házban.
Érdemes lenne lecserélni egy 360-as AIO-ra, hűvösebb, csendesebb működésért? 🤔
Keret: max 80k HUF.
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Az 1 hónappal ezelőtti roundupra gondolsz szerintem, az volt hasonló ehhez.
-
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ez egy tegnapi teszt, szóval nem hiszem

-
-
Meglepően jó, és alapos 360-as AIO teszt:
-
sinya85
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
A matricából tudod, hogy érintett vagy e:

-
válasz
tupacamaru
üzenetére
Szia!
Fintos hogy alúl legyenek a csövek ha kevés a folyadék.
Járasd maxon a pumpát 5-10 percig és ki fogja dolgozni a levegőt.Ezzel a tipussal én is küzdöttem mire ki dolgozta a pumpa a levegőt. ( megsem mertem hirdetni)
-
Floyd80
addikt
Csak érdekességként, hogy a pumpákra mi várhat a közeljövőben.
https://prohardver.hu/hir/tt_minecube_360_ultra_argb_sync_kompakt_aio.html

A Tryxnek van hasonló megoldása, de aranyáron van egy kijelző miatt. Bőven 100+
A Thermalright is próbálkozik: nem tudom ki a marketinges, de a qrva nénikéjét kb, semmit nem tudni a termékekről, csak van hatszáz-féle típus, semmi összehasonlítás, melyik régi, melyik új, mit tud, milyen áron stb.
https://www.thermalright.com/product/rainbow-vision-360-turbo-argb-white/
-
Floyd80
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Meg kérni is lehet, ha érintett vagy a gyártási idő szerint.
https://www.arctic.de/en/lf-service-kit
Amúgy érdekes, hogy az egy éves Nucleusnál is pont ilyen lerakódást tapasztaltam.
In certain units, the gaskets were not sufficiently vulcanized causing a chemical reaction to occur between the copper cold plate and the gasket. This reaction may lead to sulfur residue and copper plate deposits. If this has happened, it can lead to a reduction in cooling performance and potential loss of cooling liquid.
-
Floyd80
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Itt tesznek bele egy kicsit.
Arctic Liquid Freezer II - Service Kit
De nagyobb mennyiséget azért nem lehet így, egyszerűbb ha fúrsz egy lyukat a radiátorra és valami plugot teszel bele, pl. szilikonból.
-
válasz
tupacamaru
üzenetére
Menet közben döntsd meg oldalra, és hagyd úgy menni, amíg ki nem mennek a buborékok. Némi levegő a rendszerben nem jelent gondot, összegyűlik a radi tetejében, és ott marad. Amíg jó a hűtés teljesítménye, én nem bontanám meg.
De egyébként igen, innen a talp felől lehet. Az Arctic support tud is küldeni neked új tömítést, meg folyadékot az utántöltéshez. Ha még van nekik a II-eshez raktáron.
-
tupacamaru
veterán
Kellen egy kis segítség. Adott egy Arctic Liqid Freezer II 360-as, nem mai gyerek már. Eddig fölül volt a házban és így nem is volt vele semmi gond, csak annyi hogy nagyon hangosak voltak a ventilátorok a ház miatt. Most átfordítottam a ház elejébe, így már alig hallani hogy megy, csak most meg a szivattyú felől jön az a hang hogy levegős a rendszer. Amikor átfordítottam és megráztam, akkor olyan volt mintha már elég sok levegő lenne benne. Folyást, szivárgást nem láttam sehol. Mivel nem szeretnék újat venni az lenne a kérdés hogy mivel lehetne utántölteni vagy lecserélni benne a teljes folyadékot? Úgy tudom hogy a hűtőtalp felől meg lehet bontani a rendszert.
-
Floyd80
addikt
válasz
Csodamaki
üzenetére
Ilyen volt amíg használtam:
Ha 23-as H9 Flow, egy síkba nem igazán tudod tenni, megoldás pl. egy Core F420-as venti lehetne, alulra befér, de felülre nem hiszem, akkor balra kellene tenni a tömlőt meg ott a kábelcsatlakozó is.
De ha új típusú Flow ház akkor lehet hogy befér.
-
Csodamaki
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek, mert reggel lehet impulzusvásároltam

Szóval adott egy nzxt h9 flow ház és ma reggel nem bírtam ellenállni az alzás nzxt kraken elite 280-as vízhűtőnek. Utána esett le, hogy lehet bénán fog kinézni, ha marad még egy ventillátornyi hely mellette (tudom, first world problems
). Jól gondolom, hogy ha veszek mellé egy nzxt F140-es ventillátort, az befér mellé? Ha igen egy síkban lesz a radiátorral? Ha nem, van erre valami megoldás?
Köszi előre is!
-
Atish19
őstag
Korábban már kérdeztem, de nem érkezett rá reakció. Phanteks hűtők mennyire ajánlottak? Topikban visszaolvasva is alig esik szó róluk. A konkrét példány amit kinéztem az a Phanteks Glacier One 420D30 X2. Április óta jelen van a piacon, de szinte semmi infó vagy teszt nincs róla. Házat már vettem a márkától ami teljesen rendben volt, de ventilátorokat vagy AIO-t még nem. 9800X3D-t hűtene egy Havn Hs420 kuckóban. Mivel a ház VGPU verzió Arctic esetén a csövek kivezetése a pumpánál és a VGA pont egymás útjába esik ami egyes esetekben némi inkompatibilitást okoz. Phanteksnél pedig a csövek oldalt vannak amivel ez áthidalható lenne. Tudja vajon azt a csendes működést és hűtési teljesítményt a Phanteks pumpa és a hozzá adott D30 ventik amit az Arctic?
-
vepe
őstag
válasz
Micsurin
üzenetére
A tesztek (sajnos) néha fals adatokat adnak a valósághoz képest, nem egyszer jártam már ilyenek alapján pórul. Ezért jó a Ph, mert itt sok felhasználó saját tapasztalatait tudja mással megosztani. 35db korrekt, ha valóban annyi (ez azért attól is függ, hogy milyen procit hűt. Nekem egy R9 7900-as procira lenne felszerelve, ami 65w (gyári adat), szóval nem kellene magát megerőltetni, így a ventik is csökkentett terheléssel működnének, ami meg ügye kisebb zajjal jár, na de, majd akinek van tapasztalata, remélem megosztja.
-
Micsurin
nagyúr
-
vepe
őstag
LianLi HydroShift II LCD hűtéssel kapcsolatban olyan kérdésem lenne, hogy mennyire hangosak ezeknek a hűtőknek a ventije? Egy csendes gép lenne a cél és inkább a kinézett ház helyet választok egy olyat amiben elfér. Elméletileg 400mm hely kell ennek a típusnak, jól tudom?
Köszi a válaszokat. -
vepe
őstag
Sziasztok,
Tudtok ajánlani olyan 280-as vízhűtést, aminek a csövét úgy ellehet vezetni a proci fölé, mint a lian li 360-as vízhűtéseknél? 360-as sajna nem fér el a kinézett gépházban. -
Grózi
Topikgazda
Innentől folytassátok privátban légyszíves mert sok már az off!!
-
Floyd80
addikt
Tőlük rendeltem kábelt meg fordítót. Vasárnap esti rendelés szerdán már itt volt nálam ingyen szállítással, igaz azért kb. 20-ért kell rendelni.
Van fémből is, de annyit nem ér szerintem, kettes csomag van 9-ért, abból kettő kell, műanyagból van hármas csomag.
-
Micsurin
nagyúr
-
mcwolf79
veterán
Nagyon szerintem nem lőhetsz mellé ezekkel.
Én is most cseréltem le a viszonylag erős léghűtésemet (Deepcool AK620) egy NZXT Kraken 240-re. Simán lehűt egy 1,3 V-ot kapó 5,6-on járatott 14600K-t. Igaz a léghűtés is le tudta hűteni, de léggel azért a OCCT-nél már volt hangja a ventinek. Most teljesen kussban van minden, silent módban nem hűvösebb, viszont semmi hangja nincs se a pumpának, se a ventiknek.
Mondjuk a 240 v2-n valami saját pumpa van, de gondolom a 280-ason sincs kevésbé hatékony.
Ennyi pénzért sztem megéri ha be tudod rakni a gépházba. Nem mellesleg az összes hőt kitolja a házból, nem fűt befelé a hűtőborda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Itt látni, hogy miért nyomhatja meg alul.

). Ezt az országot ki kellene találni.

Grózi