Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
Sziasztok.
Vettem ma egy swin csepel tracking biciklit. (használt)
A hátsó kereke lukas az lenne a kérdésem, hogy hol és milyen gumit lenne érdemes venni bele?
Nagyon sok helyen csak kínai gumi utánzatokat adnak én szeretnék normális belsőt venni.
Tud ebben valaki segíteni?10-ker 14-ker környéke lenne jó valami korrekt szakbolt, ahol azért nem milliókat kérnek el érte.
26"-os a kerék, bár gondolom ez mindegy méreteket tartanak mindenhol.
[ Szerkesztve ]
Renault power
-
rob210
nagyúr
Lehetne de ebben is valami takony anyagú belső van.
Köszi a ridebike-ot ismerem akkor az lesz.
26"X1.75 van rajta és inkább tracking mint Mountain , keskenyebb a kereke jóval szerencsére.
Akkor egyezzünk ki városiba szélesebb futófelülettelSchwin Csepel váz a futóra az van írva, hogy Schwalbe Land Cruiser.
Renault power
-
rob210
nagyúr
Na gyerekek megvolt az első teszthasználat a nem rég vett használt bicajjal.
Szépen letakarítottam leápoltam, beállítgattam mindent rajta.
Eddig tetszik, bár a nyereg nekem kicsit kemény.Érdemes GÉL-es huzatot venni rá, vagy ne szarakodjak ilyenekkel és vegyek egy normális nyerget?
Illetve egy kérdés, bár lehet ez benne van az összefoglalóba ha igen bocs.
Ahol van felfestett kerékpár út ott kötelező azt használni, vagy lehet az úton közlekedni?
Elég gyalázat olyan kátyúk vannak meg járda le járda fel, némelyik canga úton itt nálunk, hogy nem szívesen használnámRenault power
-
rob210
nagyúr
válasz Newyorker #42099 üzenetére
Én rögtön adok egy tanácsot a hátsó kerékről a küllő prizmát tegyétek át az elsőre, mert ott 2 nek kell lennie a hátsón viszont nem előírás.
Amúgy én újrakezdő bringásként nem tudok mit mondani róla.
Napfénysüti: Én mint autó megszállott és vezetés mániás ember nagyon nehezen szántam rá magam a bringázásra, de muszály volt, egyszerűen olyan dugók vannak néha, hogy biciklivel fele annyi idő eljutni melóba is.
Igaz nem olyan kényelmes, de legalább mozgok egy kicsit olyankor is.Viszont a bringás utvonalakkal nem leszek megbarátkozva azt már látom
Renault power
-
rob210
nagyúr
Srácok, megpróbáltam a hasznos és igen alapos összefoglalóból mindent beállítani a biciklin.
Egy kérdésem azonban lett.
Akárhogy állítom a finomhangolást a váltón a 7-es kosár vagy 3-as vagy 4 es fogaskerekénél mindig ugrál a váltó azaz próbálna kicsit túlváltani de csak ennél a két fokozatnál, mi lehet vele?
A többit nagyon szépen veszi szinte hangtalanul.
Ha kijebb tekerem akkor a 3-asnál ha beljebb tekerem akkor a 4-esnél.
De mindig csak egy fokozatnál.Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz Hasaggymeg #42219 üzenetére
köszi igyekszem majd leszedem és megnézem tolómérővel is.
Renault power
-
rob210
nagyúr
Srácok segítség kéne! Mivel az én autómra bazi nehéz felszerelhető tetőcsomagtartót szerezni.
( Megane I PH II fix tetősínes, de ha az van valakinek az is érdekel, mert biciklitartónk lenne! )ESETLEG VONÓHOROGRA AKASZTHATÓ 2db BICIKLI SZÁLLÍTÁSÁRA VALÓ TARTÓJA NINCS VALAKINEK KÖLCSÖN ???
06.18-23. -ig kéne.
Nem kérem ingyen csak a kölcsönzős árat sokallom erősen.[ Szerkesztve ]
Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz belaazallat #46522 üzenetére
Köszi hálás vagyok, de már facen ismerőstől kaptam egyet.
Renault power
-
rob210
nagyúr
Hölgyek, urak, volt már róla szó, de egy gyereknek ez szerintetek megfelel?
Nem akarok bonyolult drága cuccot venni, úgy is elesik párszor akkor meg sajnálnám a ráköltött pénzt.
Illetve ehhez a felszereléshez szükséges tartó is benne van a csomagban, vagy azt külön kell megvenni?
Mert láttam a honlapon külön féle tartókat is, felesleges köröket nem futnékRenault power
-
rob210
nagyúr
-
rob210
nagyúr
Hölgyek urak!
Tanúlságos történetet osztok meg veletek.
Balatonról hazafelé tegnap megálltunk még enni , fagyizni egyet.
Ez idő alatt valami magasan kvalifikált egyén megpróbálta lelopni a bicikliket a tetőről.
(egyik sem egy csodajárgány) A kilazított tartókonzol 130- nál az autópályán engedte el a biciklit.
Ha nem lett volna több helyen lepókozva és lespaniferezve, most valószínűleg sitten vagyunk emberölésért.
Ki tudja mi lett volna ha beesik a mögöttünk jövő elé.Ezúton is köszönöm az őrangyalainknak. Illetve minden indulásnál nézzétek át a biciklitartókat, senki ne járjon így nagyon rossz érzés.
Meg a kocsi tetejét is megnyomta egy helyen a kormány, de az legyen a legnagyobb bajj.
Induláskor a párom megjegyezte minek annyi sapnifer, meg pók?
Amikor visszaültünk az eset után csak annyit tudtam kinyögni na ezért kell a spanifer.Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz truefx #47090 üzenetére
Ezért is spanifereztem le, hogy ne álljanak neki leszedni feltűnjön, nekik, hogy nem elég kicsavarni.
Valószínűleg ez is örténhetett elkezdte kicsavarni aztán rájött, hogy az kevés lesz.
3 spanifer fogta még a bicikliket 1-1 mindegyiken és pluszban még egy a kettőt összekötve.
ez volt a szerencsék.Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz Hasaggymeg #47136 üzenetére
Ugyan ilyenem van csak más színű.
Miért kell mindent leszarozni ami nem 200.000.- felett van?Nekem pl. hű társam és amire nekem kell teljesen megfelel.
Nem mindenki életcélja, hogy drágább biciklije legyen mint autója.Nem bántásból írom, csak te már sokadik vagy aki "lehúzza" a bicajt, pedig szerintem belépő szinten egyáltalán nem rossz.
Renault power
-
rob210
nagyúr
Sziasztok.
Kéne egy kis segítség.
Vettünk a gyereknek egy 24" os malit.
Kéne rá egy rockring ( ilyen néven találtam meg a láncvédőt).
Valami nagyon olcsó nagyon egyszerű, mert nem sport céllal lesz felszerelve, hanem, hogy ne legyen koszos a lánctól.Eddig 7-8.000 körül találtam. De ezek komoly alu ötvözet cuccok.
Nekem a sima műanyag "karika" is jó.
Tudnátok egy linket dobni?Renault power
-
rob210
nagyúr
Sziasztok a schwalbe land crouser köpenyeim kirepedeztek, le kell lassan cserélnem őket.
80% városi használat 20% terep.
Renault power
-
rob210
nagyúr
Egy kérdés.
Ha szeretnék a kormányon helyet spórolni azt néztem, hogy a fékváltókarra tudnék a legtöbbet nyerni.
A kérdés csak az, hogy egy belépő szintű 4.000.- körüli shimano mennyire felel meg az én nem sportolói céljaimnak?Renault power
-
rob210
nagyúr
Hölgyek, urak, mindenkinek ajánlom az Őrséget, komoly teljesítmény túrákat lehet itt letekerni.
Megkerülni a Balatont vagy letekerni itt 2-3 nagyobb kört nem ugyan az az érzés, sem a szemnek sem a testnek.Renault power
-
rob210
nagyúr
-
rob210
nagyúr
-
rob210
nagyúr
válasz TayRol #50678 üzenetére
Megéri benézni megállapítani, hogy micsoda rabló banda.
Aztán máshol vásárolni.
Ha ennyiért is megéri nekik eladni, már pedig megéri akkor amikor nincs akció az mi?Egyébként most vannak azon az áron amit talán már elfogadhatónak lehet mondani, de még így is van náluk olcsóbb.
Vendingo
[ Szerkesztve ]
Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz Hasaggymeg #50723 üzenetére
Érezhető a különbség?
A mostani is blokkolt ha behúztam a kart teljesen, eddig az eredeti shimano fékpofa volt benne.Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz Hasaggymeg #50788 üzenetére
Uram eddig jókat tanácsoltál ezért megvettem az álltalad linkelt fékpofákat.
Valóban jó a felülete, de az istennek se bírom beállítani hogy ne cirmogjon apró kis nyikkangatások jönnek belőle.Kínomban már betettem előre az újat a régit hátra de akkor is elől is halkann nyikkangat fékezéskor.
Van rajta valami bevonat aminek le kell kopnia?????Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz Hasaggymeg #50874 üzenetére
Azért lelkiismeret furdalásod ne legyen.
Annyira nem gáz.
Majd bekopikRenault power
-
rob210
nagyúr
válasz Runner_fxr #50877 üzenetére
Köszönöm neked is és mindenkinek aki segíteni próbált.
Kiderült mi volt a baj.
Kicseréltettem a pofákat, gyártási hibás volt.A beállítás ment hiszen a régieket cseréltem hátra amikor nyikogot ez.
Aztán kivettem a pofákat megnéztem és a gumi volt szennyezett. (darabkák voltak benne)
Szó nélkül kicserélték és most kuss van és valóban jó a fékhatás.Kösz mindenkinek.
Renault power
-
rob210
nagyúr
-
rob210
nagyúr
Sziasztok ismét segítség kéne.
A gyereknek a biciklije folyamatosan ledobálja a láncot, de random tehát nem tudok rájönni mikor és miért.
20" os 6 sebességes.
A bicikli boltban közölte a srác, hogy ehhez jobb ha hozzászokunk nem lehet vele mit kezdeni.
Ezt nem akarom elhinni.Valami láncvezetőt vagy valamit nem lehet felrakni a hajtóműhöz, hogy megvezesse ráfeszítse fene se tudja a láncot?
Előre is köszönöm annak aki foglalkozik a problémámmal.
[ Szerkesztve ]
Renault power
-
rob210
nagyúr
-
rob210
nagyúr
válasz Hasaggymeg #52162 üzenetére
Értem, viszont így elláthatnál valami tanáccsal merre induljak neki, mert 3 szerelőnél volt én is megnéztem, de nem tudok rájönni miért csinálja és tök random.
A lánc nincs megnyúlva a sebességeket tökéletesen veszi.
És a lánctányér fogai sincsenek elkopva valamint vonalzóval megnéztem és nem találtam benne hasasodást (görbülést)Magyarán tanácstalan vagyok.
Nekem már csak az maradt ötletem, hogy amikor vált a gyerek nem feszül rá eléggé a lánc a tányérra és át tud ugrani ami meg a ledobáshoz vezet.Renault power
-
rob210
nagyúr
Sziasztok.
Lassan jön a jó idő, elő is vettük a bicikliket leszervizelgettem amiket kellett.
Megvolt a próbaút is.Kérdés a következő:
Milyen gumiköpenyt vegyek egy 26"-os aszfalton használt (1.75 ös) biciklire? (az esetek 5%ban kerülök földútra)
Most schwalbe land cruiser volt fent de kirepedezett hosszanti irányba elég csúnyán ezzel a szezont már nem vállalnám be.Renault power
-
rob210
nagyúr
-
rob210
nagyúr
válasz Pttypang #61859 üzenetére
Nem vagyok nagy kerékpár mágus, de azt tudom, hogy a hydros tárcsa fék komolyabb és sűrűbb karbantartást igényel mint egy jó V - fék.
Miért nem hívod fel erre a figyelmét?
Gondolom ő nem fogja tudni szervizelni ami plusz macerát jelent azt meg nem szokták a nők szeretni, tapasztalatRenault power
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest