- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok
adott egy iPhone 15 pro.
jelenleg 1 fizikai SIM és 1 esim van használatban.
Eu-n kívül lenne szükségem mobilinternetre ezért vennék egy Revolut esimet. Kérdés hogy egyszerre 2 db esim lehet aktív? -
Zoona
aktív tag
válasz
Karcub #193664 üzenetére
Nekem ez van pont Iphone 15 Pro-ra. [link] kellemes fogás, nem bumszli, kamerán túlnyúlik a hátsó keret, jó a fogása és nem csúszós, nekem a dizájn is tetszik.
van ennek a kinézetnek egy árban olcsóbb változata az inkább szilikonos, abbol van több szín is, az sem rossz, egyik kollegámnak olyan típusa van. -
Karcub
senior tag
Sziasztok. Meguntam a sok gagyi olcsó tokot, mert mindegyik alá simán be megy a kosz/por. Mit ajánlanátok ez ellen? Eredeti iPhone tokot? Egyébként egy i15 pro-ra kellene, semmi bitang tok csak egy egyszerű, nem átlátszó.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem iPhone hanem iPad Pro, de tényleg ezek az iPadek sokkal jobb akkuval vannak szerelve:
De ránézve az iPhone 15 Pro akkujára ezt is 100%-osnak írja viszont úgy érzem már jobban merül.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
icecave #193657 üzenetére
(ex)Kollégáim még mindig nem adták el a cégtől kapott részvényeket. Ránéztem az árfolyamra és február elsején zuhant egy nagyot, aztán most a héten.
Én amint megkaptam eladtam, így letudtam az árfolyam miatti aggodalmakat 3 éve.Szerintem lesz megint 1-2 év hogy vissza kússzon...
-
GALARDO
addikt
Itt senkinél se próbálkozott be a Google Cloud? Nekem 2 nap alatt 100k-t szeretett volna levonni a Revolut kártyámról. Szerencsére azt csak vásárlásokra használom, nem tartok rajta pénzt. Kártyacsere oldotta meg a problémát. Egyik kollégámnak viszont vittek el pénzét. Ez vajon olyan hiba lehet, mint anno az almánál?
-
lorcsi
veterán
Kaptam egy ceges sim kartyat, csak netre hasznslok
allandosn az elozo tulajt keresik rajtay, baromira unom
at lehet vslahol allitani, h ne erkezzen ra bejovo hivas ? -
radi8tor
MODERÁTOR
Aki új iPhone-t tervezett venni az vegyen inkább most: [link]
-
radi8tor
MODERÁTOR
iOS 18.4-re frissítés óta PH belépési adatokat nem tölti ki a telefon automatikusan.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Készülnek április 1-re?
-
hdanit610
aktív tag
Egy powerbank megölte a topikot?
Vettem egy Airpods4-et. Egy Pro2-est váltottam, ami sokszor irritálta a fülem. A 4-es nem irritálja és nyilván olyan bitnag jól nem szól, mint a Pro2, de nagyon szuper így is. Nem az ANC változatot vettem, mert gyerek mellett nem használtam a Pro2-ben sem, egyszerűen nem volt opció rá. A tok tényleg nyeklik-nyaklik, nem is értem hogy hozták ezt össze.
elég szégyen.
-
smallmer
őstag
Sziasztok.
Állandóan szívok azzal, hogy lemerül a telefonom, ezért szeretnék egy magsafe powerbankot.
Mit javasoltok? Melyik típust vegyem? Van tapasztalatotok? -
.Szaki.
addikt
És a tápellátást hogyan oldottátok meg? Biztosítékra és az A-oszlop borításának bontásával, vagy pedig szivargyújtós tápellátást alkalmaztatok?
Az a tervem, hogy beszereznék egy jó kamerát, viszont nem szeretném bontani a kocsit, hanem szivargyújtóról táplálnám meg, viszont azt nem tudom, hogy mivel lehetne igényesen úgy rögzíteni, hogy azzal ne okozzak kárt a kocsiban és ne is látszódjon a kábelezés, vagy csak nagyon minimálisan.
-
válasz
l.skywalker #193627 üzenetére
Hát igen
-
.Szaki.
addikt
Ti használtok valamilyen menetrögzítő kamerát?
-
madgie
titán
válasz
lugosi #193623 üzenetére
Én általában autóban töltök vezeték nélkül, ott meg eleve nem opció a Magsafe, mert mindenféle telefont tudnia kell töltenie (ráadásul a MagSafe mágnesei meg is hülyítik egy részüket, pl a Renault sem nagyon akar elindulni MagSafe iPhone-nal, mert idegen tárgynak érzékeli a fém/mágnes részeit).
-
l.skywalker
titán
válasz
icecave #193620 üzenetére
Én sem voltam vele tisztában nagyon sokáig (valszeg a korábbi készülékeimben nem is volt Magsafe) - és habár hasznos funkciónak tartom, de én sem élek vele. Az ezzel használható kiegészítők nálam nem opciók a felhasználási mód miatt és inkább szeretem gyorsan feltölteni mint vezeték nélkül. Valahogy elkerült engem eddig ez, pont ezért vonzó számomra a 16e
-
válasz
hdanit610 #193619 üzenetére
Mondjuk én eddig abban a hitben éltem, hogy tudja egy iPhone user, mi az a magsafe, de pont a múlt héten adtam el a 15PM-omat és egy fiatal házaspár jött érte, és kicsit meg is lepődtem,hogy nem tudják mi az. Elmondtam, mutattam power bankkal, stb. le voltak döbbenve, hogy "ez mekkroa király".
-
hdanit610
aktív tag
válasz
r3dsnake #193617 üzenetére
Túl van szerintem ez a MagSafe hiány tolva. A userek döntő többsége kb. azt sem tudja, hogy mi az, így nem tűnik fel a hiánya sem. Láttam most itt a Hardveraprón valaki árul amcsi modellt 220-ért, hát az bizony igen jó ár. Az SE filófiúja az volt, hogy az aktuális modell vasat kapja egy elődmodell házában. Ez megvalósult? Meg, maximálisan. Kidobáltak olyan funkciókat, amik a legtöbbször használva sincsenek, ne mindig magunkból induljunk ki, akik jobban képben vannak, hanem a teljesen átlagos userekből, akinek egy cinemamód baromira nem fog hiányozni, ahogy a Magsafe rögzítés sem.
-
.Szaki.
addikt
válasz
r3dsnake #193617 üzenetére
Ha kapható lenne, akkor lehetne alternatíva a korábbi Pro modell, csak éppen nem kapható, vagy csak nagyon limitált darabszámban, vagy pedig a legnagyobb tárhelyű modellek, amik szerintem sok user számára feleslegesen nagyok. Főleg annak, akinek a 16e is elég lenne. Arról nem is beszélve, hogy szignifikáns árkülönbség van még most is a 15 Pro és a 16e között. Előbbi 520e, míg utóbbi 300e. Ha feltornászom a 16e-t is 256GB-ra, akkor is 350e.
Amikor cseréltem a 12 minit én is nézegettem a 15 Prokat. Úgy voltam vele, hogy kivételesen színben kompromisszumot kötök, mert alig kapható, viszont a 15 Pro jó deal, tehát megéri. Már csak kék színű volt, az se csúnya, de mire eljutottam odáig, hogy megrendeljem, addigra már az is elfogyott. Így maradt a 16 Pro. Viszont legalább ebben nincs kompromisszum és olyan színű, amilyet szerettem volna.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
radi8tor #193612 üzenetére
Számomra ez a tipikus nem értem, minek verzió.
Egyedül az erős chipset ami miatt jó.
Legalábbis a specifikációkat átnézve.
Mondjuk az Apple abból a szempontból kicsit " csapdában " is van hogy évente egy SOC tipust fejlesztenek iPhone-hoz.
Szerintem egy közép-felsőkategoriás SOC, 120HZ kijelző, usb 3 és ilyen kombinációk lehet jobb lenne. -
radi8tor
MODERÁTOR
Miért szidják annyira az iPhone 16e -t? Szemre nem olyan rossz, max azt lehet felhozni ellene hogy nem elég olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Analóg fényképezés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest