Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
válasz Megane2000 #41844 üzenetére
Kb semmiféle változást nem éreznél.
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
Bicskás
senior tag
válasz Megane2000 #41842 üzenetére
Az a helyzet, hogy amit az első villába teszek az a teljes hosszában 45 fokban elvágott gumi / műanyag az egy csöppöt keskeny, mert a régi össztelós Gepida bringámhoz lett véve annó és annak a gyári villája aljának 18-20 körül van a belseje a Caprine Epik 30 kerékpáromhoz kapott gyári Suntour XCTV2 mérete ugynazon a tájékon pedig 22,5 körül lehet, szeretnék is venni egy ilyet csak nem tudom hogy hívják, a hátsóval semmi gáz.
A kormány középrúd magasító tök jó dolog, amint ilyen tételben ez lesz a legfontosabb dolog veszek egyet, szintúgy egy rövid és magas stucni, az meg hogy úgy néz ki mint egy antenna az kevésbé fontos nekem mint hogy kényelmes legyen bár nem hiszem, hogy nagyon ritka aki így kerékpározik, láttam lehet vásároni ilyet, bár lehet azt is úgy kéne használni mint ahogyan ezt a bikaszarvat kéne vízszintesbe helyezni és alkarral könyékig rátámaszkodni, kost bocs kösz nem.
Egyébként egyre másra kapom az erdőben mellettem elhaladó bringásoktól a kritikát, hogy ez a sárvédő ronda mint a bűn úgyhogy jólenne lecserélni, úgyhogy lehet nem volt túl jó ötlet fölmenni érte a padlásra, lekefélni róla a dzsuvát, meg az első sárhányóhoz új fém Z elemet készíteni, mert a régi a sok taknyolás következtében már gyenge volt mint a harmat...
Hamár itt tartunk, milyen masszív fém sárvédőt tudnátok ajánlani, ami nem az a hordó donga stílusú mert az már tényleg túl nyanyás.
Műanyag részét egyébként lefesteni a sárvédőnek nem lehet anélkül, hogy kirepecskesedjen, vagy felhólyagosodjon ? -
Solad
addikt
válasz Megane2000 #46739 üzenetére
Szepsi, szlovakia. Bodvakupa.sk
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
fjudors
aktív tag
válasz Megane2000 #47421 üzenetére
solar storm x3, amit kerékpárra használok
de vannak jobbak is, azok viszont már nem 30, hanem 40-55 $ körül
-
Cadal
őstag
válasz Megane2000 #47421 üzenetére
Solarstorm X2-t rendeltem hétfőn ebay-ről. Ez lesz már a második X2-m ebay-ről. Nem volt gond az elsőnél semmivel és brutál fényereje van. Éjjel erdőben olyan fényt ad, hogy simán lehet vele csapatni is!
-
Cadal
őstag
válasz Megane2000 #47461 üzenetére
Úgy rémlik, hogy a töltőn a villa cserélhető talán EU-sra. De ha hazaértem csinálok egy fotót a meglévő lámpámról (illetve a töltőjéről).
A lámpa kábele: Igen, az valóban lóghat lifeghet. Persze el lehet azért szépen vezetgetni. Az akksi a tokján levő tépőzárral rögzíthető a vázra/kormányra ha más nem oda fel lehet tekerni a felesleges kábelt.
Zbacsi: csinálok délután képet a töltőről. ha kínoznának se ugrana be, hogy hogyan van megoldva az EU-s villa. Valszeg talán azért, mert teljesen egyszerű megoldás volt.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Megane2000 #52241 üzenetére
Húzz utána egy keveset ha lehet.Nekem az octalinkesnél segített.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Megane2000 #52507 üzenetére
Eredetileg én is 5000-et tűztem ki. De már csak max 4000-et látok elérhetőnek azt is csücskösen. Lehet kissé bátor volt első rendes bringás szezonomban ennyit mondani.
Viszont idén már a görgőzésem is tudom mérni, kíváncsi leszek azzal mennyi fogok menni majd.Més que un club!
-
Client
tag
válasz Megane2000 #54073 üzenetére
Lehetne rosszabb is. Én azért ma még bringával jöttem melóba (~ 25km), nem volt vészes, leszámítva a szenvedésem - kicsit nehezen ment a tekerés. Nem tudom mitől; vagy a frissen cserélt külső miatt, vagy mert futócipő helyett már túracípőben tekertem, vagy mert túlságosan reggel volt, vagy csak szimplán csíra vagyok.
Ex - WaterLo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android felhasználók OFF topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest