- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mondok egy merészet. Milenne ha először felevoznád Cruyff-t és utána raknád rá? Illetve fut.gg-n megtudod nézni, hogy 2 ps+-al milyen evoba tudod belerakni. Mostis van evo amibe jó úgy.
-
Kristof_94
Topikgazda
Végig toltam ezt a youth cup-ot, jó csomagokat adott. Viszont ezt a league-t van egyáltalán értelme?
Illetve még mindig megvan a finesse + evom az egyik előző szezonból. Szerintetek érdemes rárakni olyan lapra ahol már van másik ps+? Cruyff ugye 87-es, így rá tudnám rakni. Viszont így nagy valószínűséggel kizárnám a közeljövőben érkező evokból.
-
bubuska10
senior tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Sztem simán meglesz.
Az a kérdés mi lesz majd az objekt a kövi 10 tokenhez, de vélhetően hasonló. A franciásat mindenképp csináld meg azért.A keret nem annyira tré.
Nesta sajna elég lassúnak számít már, helyette nézz valakit. Meg a 2 csaj CM se túl acélos. Kéne egy bika labdaszerző Holding++-ba. Próbáld ki a 4-2-1-3-at ahol Zola a CAM, de főleg azért mert a CDM-ek valahogy jobban helyezkednek védekezéskor mint a CM-ek. Vagy a 4-1-2-1-2 bármelyik verzióját.Amúgy a Champs-t is megpróbálhatod, 10 win-t összesen kell összehozni, nem egyszerre. Bár most már csak 2 alkalmad lenne rá. Sztem 4-6 wint bárki össze tud hozni, ha több meccset buksz zsinórban akkor egyre gyengébb ellenfeleket ad, vagy olyat aki tud játszani ugyan, de most kezdte és szinte full goldokból áll a csapata. Aztán ne emlegess, ha mész egy 2-13-at.

-
Digestive
veterán
Egy csemege:
-
A guru
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
Ha kell a token és nem háttal ülsz a monitornak, akkor össze fogod szedni, erre mit mondjunk őszintén?

Tré-e a csapat? A jó nem ilyen, de láttam már rosszabbat is.
-
GhostVector
tag
Van 7 Icon Swap Tokenem.
Egy elment packokra kíváncsiságból, így maradt 7.
A one league Franciát még nem csináltam meg.
Nem tudom belekezdjek e.
A Championt hagyom, kvalifikálni alig tudom magam.
Szerintetek van esély, hogy össze tudok szedni még 7et a következő 10ből?
Ferdinand jó lenne CBbe.Amúgy ez a csapatom, nagyon tré?
Nem tudom Mbappe miért Not Found éppen.
-
Digestive
veterán
Segítsetek már légyszi egy kicsit srácok. Napok óta nem játszottam és így nem tudtam PS-en megnézni az objektív rewardokat. Az FS academy EVO-hoz a playstyle-okat objektívekből tudom unlockolni?
-
david368
aktív tag
Alakul a csipet csapat. 79 pluszból egy 1.3 millás kap. Na majd WLen raprobalok holnap
-
BenXL
aktív tag
egy icon pickből kijött Base Ferdinand. Most bajba kerültem mert az icon swapból úgy voltam vele hogy esetleg őt kiszedném, de sokkal több tokent biztos nem tudok
így már nem biztos hogy megéri ha itt van a base, akit előbb-utóbb evo-zni is tudok majd sztem. -
Digestive
veterán
Szorgalmasan kirakom minden nap a 83x10-et, de már egy hete nem jött belőle IF se, nemhogy promo lap. Ma 85 volt a teteje.

-
prannk
őstag
Egész jól adott az sbc most
ahogy elnéztem tiktokon milyea fostalicska lapokat osztott

-
BenXL
aktív tag
Van értelme egyszerre 2 olyan PS+nak egy lapon amik egyszerre mukodhetnek? Pl Finesse+low driven, ha low driven finesse shotot lovok akkor melyik számít? Vagy Rapid+quick step, sprinteleskkr melyik szanit?
-
Digestive
veterán
El se akartam kezdeni ezt az Academy evo cunamit, de kell egy jó LB és ez bitang lapnak néz ki. Tall & lean.

-
T0rnad0
addikt
1 of 5 Campaign Rewind Player Pick:

-
bubuska10
senior tag
Ha mondjuk Gervinho 85-ös lapjára raknám majd az Iconic Attackert, akkor miért nem lenne semmilyen chem styleal se explosive?
-
gjoe
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
Pakkot biztos nem. Csak szar fodderekkel lesz tele.
Kijon majd belőle talán két 87es sbc.
Játékos aki kell. Ha nem sürgős akkor két hét és lesz még pár tokened.
De az evok is jobb opciók. Vagy a 17 tokenes 93+ pikk
-
homerhamm
veterán
válasz
GhostVector
üzenetére
Én tuti játékost vennék ki. Tegnap egy garantált FS packból megkaptam a legfosabb játékost.
-
GhostVector
tag
7-8 icon swap tokenből mit érdemes kivenni?
Valamelyik játékost? Vagy inkább pakkokat? -
Kristof_94
Topikgazda
Köszi mindenkinek!
Legalább egy kicsit visszább tudok venni, rivals szerintem mindenképpen felejtős lesz, szerintem maximum a kupák és objectivek vagy nagy ritkán a wl.
-
miro.
senior tag
En megadom az oromot magamnak,hogy nem baszom el az idom ilyen szerencsetlenre,hanem jatszom tovabb.
Ki igy gondolkozik,ki ugy.Jo,mondjuk nekem van 30-40 oram talan ebben az evben..
Most jatszottam egy par napot,de ahogy a tobbiek irjak,nincs is ertelme extra kezdot kitenni,ugysem azzal jatszol,plusz annyira sok a feladat,hogy elkezdeni sincs kedvem,mert tudom,hogy az elkovetkezendo napokban-hetekben nekem erre ugysem lesz idom.
Illetve lenne,de ennyit nem akarok beletenni.
Ez mar tenyleg csak a nagy fanatikusok jateka maradt. -
Digestive
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
-
Gabeszfoci89
senior tag
Holnapi felhozatalról esetleg infója van valakinek?
Köszi -
Amiga
tag
Amikor jött az új season pass és láttam, mennyi tennivaló van a játékban, úgy döntöttem, én is elengedem ezt a részt és lehet, hogy innentől a többit is, amíg ez csak egy focinak álcázott kaszinó.
Rengeteg pakk, beleölt idő az sbc-be és nem nyitottam SEMMIT a toty alatt. A legaljáról, legszéléről sem. Valószínűleg az első fifám, ahol nem kaptam semmit a promó lapokból.
Még egy Wilson-t sem tudtam kirakni, mert Div 7-ben voltam, nincs WL és nem jött a fodder.
Végül rájöttem, hogy amennyi időt az sbc-re és a force-olt objectivekre költök - még csak nem is a kedvenc játékosaimmal, mert "legyen a csapatban négy holland, három szuahéli meg egy görög CM aki hat meccsen gólpasszt ad...", az nem éri meg.
Ez innentől már csak munka rám kényszerített játékosokkal NULLA jutalomért.
Elengedtem ezt a részt, majd Futties-re visszalépek és megnyerek mindenkit, akit nem adott most oda ez a fos.
És már végig is játszottam a Yakuza 0 Director's Cut-ot a folyamatos grind és szenvedés helyett. Megszabadultam. -
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Legelső gauntletem, undorítóan játszik, 14x megfordul a saját térfélének szélén is, ennek ellenére sokkal több helyzetem van, de pont odapattan, reboundból Pinaval gólt lő. Ünnepel. Rögtön lövök egy öngólt kapussal, h vegye a lapot. Utána kihívom a kapust, hogy értse már meg. Már 6-0 oda. 73. perctől húzza az időt, fel-alá szaladgál a szélen, megáll, kapusommal a tizenhatosánál elvenném a labdát, akkor persze elpasszolja, és nyomja az R1-et. Biztos valami új játékos, nem tudja mi az objekt. Nézem, 2015-ös reg.
Vérnyomás 179, pulzus 102.Ehhez képest a Rivals babazsúr (grat Kristóf
). -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Grat! Kb most a legkönnyebb csökkenteni a játékidőt, annyira trash szar szutyok.a game

Raven: én pont csak a swapot csinálom, de mást nem. Nincs ennyi időm és nem is akarok annyit rászánni, hogy a 8 féle játékmódot toljam. Szarok bele.

-
raven84
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én el se kezdtem a swappot, kiizzadom majd a 25x86-ot sb ből és ennyi. Nekem R9 nem ér meg 50+ óra unfun grindolást.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jó egészséget nektek!
-
GhostVector
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Gratulálok.
-
Kristof_94
Topikgazda
Tegnap este volt egy kis időm és eljutottam kemény 2 chip gólig a swapban. Az se normális aki ezt az objectivet kitalálta...
Egyelőre lehet pihentetem a dolgot és megpróbálom a gauntletet is, persze ott is 11 meccsen kell gól, ez a másik csodálatos ötlet. Legalább rakná akkor golden goal módba, hogy ne kelljen ennyit végig vinni.
Ez az első év amikor azt érzem, hogy ezt én lassan abba hagyom vagy jelentősen visszább veszek. Általában este 9-10 után jutok oda, hogy egy kicsit játsszak, nem túl egészséges. Illetve ha minden jól megy, akkor áprilisban bővülünk szóval még ennyi időm sem lesz a játékra.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Èn ezt raktam össze
Fabregas 83*10 ből èrkezett ma -
A guru
addikt
Elkészült a team, elköltöttem mind a 11,5 millió coinom amit a játék megjelenése óta gyűjtöttem. Szép kis grind volt, indulhat a TOTS-ra gyűjtés.
-
Digestive
veterán
TOTY óta megcsináltam vagy 5 icon picket. Mindegyik ilyen volt:
-
prannk
őstag
Olyan jó nézni ahogy másoknak pörög a játék meg mozognak a játékosok. Biztos az én 500k pc ém szar meg a gigabites netem a szar. Mert hát mindenki másnak akivel játszok teljesen jó minden.
Ekkora egy hányinger szarlavina játékot
-
EA's hit
addikt
Hat az teny, hogy sajnos nincs mar igazan elvezheto jatekmod. Nincs mar az, ami par eve meg volt, hogy csak ugy leulsz jatszogatni neha egy jot. Vagy mondjuk elvezni a csapatodat, 1-2 nagy nyitasodat, draga sbc lapodat. Nyitottam 3 toty lapot, sosem volt meg ilyen, ahogy sosem volt Dinhom sem februarban, de egyszeruen nincs mod, amiben elvezni lehetne veluk a jatekot. Sot a legtobb jatekmodban nem is tudom oket hasznalni mert csak a sok szar obj megkotes van.
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Mind undorító online. Eddig Gauntlet perfect megvolt max 3 kör alatt.
Most minden meccsen kikapok. Ellenfelek mozognak a pályán, az én csapatom meg áll.
Div10 ellenfél gold csapattal megver mert 5 méterre nem tudok passzolni. Minden szerelesem most azonnal visszakerul az ellenfelhez.
Ja és nem tudom másnál nincs e ilyen, de nálam rendszeresen passz gombot nem veszi be. Látványosan kulcs pillanatokban.
Vagy később passzol 1 másodperccel. Dupla emelt passz meg néha sima passz lesz de amint atvenne a játékos akkor tovább is passzolja. Ilyenekkel szivat. -
homerhamm
veterán
válasz
GhostVector
üzenetére
Én meg se veszem... Amúgy is idén GTA 6.
-
homerhamm
veterán
válasz
GhostVector
üzenetére
Azt ezek akarnak openworld világot csinalni, mikor még ez se megy nekik.
-
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Az új seasonnel új Rivals rewardok is jöttek, meg levitték 24 pontra. Pont ezt néztem pár napja, h egy Div 4 reward kb. ugyanott van, mint amit egy 8 wines Champs adna, de legalábbis elég hasonlónak tűnt.
Ha nyerő szériában vagy, akkor a win-ért 4 pontot ad. Én jobban élvezem a Rivalst így, meg aztán nekem mindig is a WL volt messze a legstresszesebb, delayes, mocsaras, legelcsaltabb játékmód. -
GhostVector
tag
válasz
homerhamm
üzenetére
Kapusoknál volt ilyen nálam is eddig. Most már mindenkinél. Egyesével ki kell választani a pozíciót.
Az is megöl, hogy Marketen hiába keresek LM, LW, RM, RW-t, ha nem az az elsődleges pozíciója ki se hozza. Szűrjek az összes támadóra, az összes középpályásra, azt nézzek át 5000 oldalt.
-
EA's hit
addikt
Nekem az sb biztos nem er ennyit. Gold2-nel jobb meg nem voltam iden, nem is tervezek az lenni. Semi-pronal nagyobb nehezsegen csak akkor nyomok, ha nagyon muszaj, mint most a tokenekhez. Eppen elegge szivat a jatek online, minek szivassam magam meg offline is. Foleg ezzel az irrealisan, nevetsegesen felcsavart ai nehezseggel, amivel az sb-t is csak meg jobban tonkretettek.
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Amúgy most már szerintem az a 14 meccs sb megeri.
Elite 1 elég jó pakkokat ad.
Mindenre nincs idő, pedig most levittek a rivalst 24 pontra, de így sem éri meg. Pláne úgy hogy a pakkok 90 százalékban azt adják ami rá van írva.
Esti 86x2 az egyikben volt 1db 87, a többi mind 86.
83x10ek meg annyit sem adnak, hogy kirakd belőle a következőt. -
gjoe
addikt
válasz
Gaborz1
üzenetére
Hát például pár napja ha csapatot akartál osszeallitani akkor ha kivalsztod az st-t akkor is az összes playert mutatja a klubban. Külön rá kell keresni st re.
Remélem visszaallitjak a régit.
De sajnos ezek a balf@szok ha valamit modositanak akkor valami más mindig elromlik -
Gaborz1
senior tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Hogy ilyen szar is maradjon.
-
A guru
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
Karbantartás van, előre lett jelezve az EA által.
-
GhostVector
tag
Fo$hull@dék.
-
EA's hit
addikt
Jo tanacs: a rivalst engedd el legelsokent ezek kozul. Okadek jatekmod lett borzalmas rewardokkal, totalisan tonkretettek. En mar vagy 2 honapja csak annyit nyomok benne amennyi a wl kvalihoz kell (sokszor meg annyit sem mert ugye tobbszor meg lehetett szerezni par kupameccsel a pontokat), es sokkal nyugodtabb es boldogabb a fifas eletem. A klubomon meg egyalattalan nem erzodik az a par semmilyen pack amit is kihagyok.
Rusht szinten nincs sok ertelme nyomni, amig ilyen 82x2 packok a legjobbak belole. Sb-t csak annyit nyomok hogy a heti alap objectivek meg a swapok meglegyenek. Nyilvan a swap az sok melo most, de van ra 3 het, es hat azt nem is kell egesz evben minden heten nyomni. Befektetett ido/reward aranyosan a gauntlet eri meg a legjobban iden, kar hogy az csak 2 hetente van. A wl meg hat fos, de ott legalabb jatszhatsz a sajat alap csapatoddal a sok szar obj-ra osszetakolt team utan
-
BenXL
aktív tag
Tenyleg vicc hogy mennyi jatekmod van most bent. Az allando rivals, champs stb mellett: 2 fele gautlet, icon swap, future stars youth leauge, squad battlet is jatszani kell swapokhoz.
ilyenkor van az hogy annyi minden van hogy elkezdeni sincs kedvem egyiket se -
prannk
őstag
Miért van az hogy elkezdek egy licitháborút aztán egyszercsak nem enged tovább licitálni?
-
prannk
őstag
Ennél szánalmasabb nem is lehet már a jéték. Hogy div 6 ként div1 esekkel kell játszani,hogy még labdához se tudj érni.
Meg hogy vannak ekkora paraszt ge*ik aki nem hagy egy golt se rugni
-
gjoe
addikt
Megvan kit evozok fel.
Van valami oldal ami magától osszerakja mit kell egymás után rapakolni evot? -
Kristof_94
Topikgazda
Hány nap van még elkezdeni az evot? 9-10?
-
GhostVector
tag
6-6 SB meccsel megvan 5 token.
Többiek közül melyikek a legegyszerűbbek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robotporszívók
- PlayStation 5
- Bőrkötésű belépő a Samsungtól
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Az a kérdés mi lesz majd az objekt a kövi 10 tokenhez, de vélhetően hasonló. A franciásat mindenképp csináld meg azért.
Nesta sajna elég lassúnak számít már, helyette nézz valakit. Meg a 2 csaj CM se túl acélos. Kéne egy bika labdaszerző Holding++-ba. Próbáld ki a 4-2-1-3-at ahol Zola a CAM, de főleg azért mert a CDM-ek valahogy jobban helyezkednek védekezéskor mint a CM-ek. Vagy a 4-1-2-1-2 bármelyik verzióját.

ahogy elnéztem tiktokon milyea fostalicska lapokat osztott

LendvaiFeri1