Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azért remélem nem gondolod, hogy ez a Burn ér annyit
Már most 300k, és még simán lehet olcsóbb. Ilyen lapot evozni is tudsz főleg ilyen playstyleal. -
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez remélem csak költői kérdés volt.

A tököm tudja mennyi pack után (100-150 darabot nyitottam a napokban) megjött az első promo lap.
Brutál, hogy mennyire nem dobja még a hulladékokat se.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Kristof_94
üzenetére
Laza kis 400k. Már csak az a kérdés, hogy nullázzam-e magam miatta vagy sem.
-
Digestive
veterán
Nálam olyan delay van, h 2 meccs próbálkozás után inkább kikapcsoltam. Nyomtam egy balra passzt és elkezdtem (volna) egyenesen futni, ehelyett előre rúgta a semmibe. Mindezt 1,5 mp késéssel. Ki/be léptem, net kapcsolatot újra konfiguráltam, lemértem. Második meccs ugyanez. Konkrétan irányítani sem tudtam. Aztán jött egy olyan speed up lag, h vagy 20 passzt mutatott be felgyorsítva.
Jól sikerült a tegnapi nagy fejlesztés. -
GhostVector
junior tag
Hm. Akkor várok még.
-
gjoe
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
Elméletileg 1 hónap múlva kapsz még 2000pontot,majd 1 hónap múlva megint.
Az ikon meg csak azoknak járt akik augusztus valameddig elorendeltek. -
toxicjew
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
Öreg hiba volt

-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát de alapból sokkal több statot kaptak. Gordon majdnem minden statjára 4-6 +-t kapott.
Playstylet meg kapnak majd jópárat.
Idén szerintem a stat számít a legkevesebbet. Igazából pont ezért szemfényvesztés ez az egész 99es stat osztogatás. Ha egy lapnak van rapid+quick step az 85 pace-l is gyors lesz, ha meg nincs neki akkor 99-el sem lesz az. A lövésnél is maximum azért hasznosabb, mert ott a shot powert is feltolja a játék azt legalább alapból erőset lő. -
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pedig jön neked lap.
-
GhostVector
junior tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Ikont se tudtam választani és 6000 pontom se lett, csak 2500.
Így jobb lett volna a Standard.
-
GhostVector
junior tag
Megvettem.
-
Digestive
veterán
Elkészültek az evo csatáraim, mögöttük Del Piero a CAM. Nagyon élveztem ma velük a meccseket. 5* skill, 5* wf és mindegyiknél megvan a Finesse. Avilla Stocky body type és Enforcer. A 4. gólnál jól látni, hogy egy cheat. Úgy rakja arrébb hátrányból is a védőket, mintha ott sem lennének.
Annyira extra mindkét lap, hogy nem is agyalok csatárokon, hanem őket fogom tovább húzni evokkal.

-
Kristof_94
Topikgazda
Mivel nem terveztem kirakni senkit, így gondoltam elhasználom a foddert az ikon pakkra. Ian Wright jött...
-
EA's hit
őstag
-
Kristof_94
Topikgazda
Ezek a BL lapok azért annyira nem jók. Idén 2 meccs lesz még, november végén az első és december közepén a második. Utána január vége a következő.
Ergo a +1 rating leghamarabb január végén lehet meg, a másik plusz 1 meg leghamarabb csak a 4 meccs után. Amit idén még tud kapni és érhet valamit az gyakorlatilag egy role ++.
-
Digestive
veterán
Na kedvet kapott valaki a silver CAM bizniszhez amit írtam?

Tegnap kiszórtam mindent unassignedből, hogy tudjam a liga sbcekt pörgetni. Aztán csak a 100as transfert és az 50es tárhelyet töltöttem fel licittel. Kimondottan Röhlt vettem 400 alatt, mert ST és CDM evo leakek is voltak...

Már most van rajta 1 nap alatt kb 150k haszon, de megvárom a CDM evot is, elvileg holnap jön. Lehet ezen a 150 lapon sokkal nagyobb kasza is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ui.:
Most látom, hogy Futbinen is a popular lapok legelején van. Érzem a pénz szagát!
-
gjoe
addikt
válasz
kapeti07
üzenetére
Nekem is ilyen volt. Vissza kellett vennem a magassagot 70rol 50re.
Csapat beallitasnal szinte minden balanced.
Playerek csak a három támadó van attakon, mindenki más balanced vagy defend. Szélső védők is szigorúan fullback, és még így is elmaszkalnak.
2cdm van az egyik defend a másik van balanceon.
Idén az egyik legjobb beállítás ha nem piszkalod az alapokat szerintem. -
mcwolf79
veterán
válasz
kapeti07
üzenetére
Nekem jelenleg a 4-3-1-2 jön be. Próbáltam a 4-1-2-1-2-t a két szélsővel, de nekem valahogy a bővebb középpálya (CM-ek) jobban fexik,mint ha van 2 szélső.
Valamint a 2 csatár is kell. Kell egy nyúl ,ha futni kell (erre Diani van), valamint egy befejező csatár (Haaland).
Ezzel szépen araszolok fentebb, lassacskán megint Div6-ba érek. Érdekes hogy mennyire szór az ellenfél szintje. Van mikor bucira vernek (főleg a forgolódó vagy szélről betámadó meta csicskák), vagy én verem bucira az ellent. Ritka a szoros és kiegyensúlyozott meccs. Erre még ugye rátesz, hogy néha beficcen a mocsár játék, mikor semmi sem működik az AI-ban. -
kapeti07
senior tag
Nektek melyik formáció válik be mostanában?
Próbálgatom őket, de mindegyiknél bucira vernek ha online játszom. Tegnap 9-1-re kaptam ki. Ilyen még sosem volt. Előző részben Div4-3 voltam. Most nem tudok kilépni a DIV8-ból sem. Próbáltam már idén is a 4-1-4-1-et ami nekem eddig mindíg bevált ha be akartam parkolni a buszt. Közben nyomtam a kontrákat. Egyszerűen nincs ellenszerem a mostani gameplay-re. Ha olyan felállással játszok amiben van CDM mindegy mit csinálok. Állíthatom a CDM-et holding vagy center half -ra is, átjáróház a középpályám. Az sem segít ha 2CDM van mondjuk egy 4231-nél. Esküszöm jobban játszik a középpályám, ha 2 cm van és Box-to Box mindkettő. Csak nem bírják a meccs végéig. Az utolsó 20 percben bedarálnak. SB-ben azt csinálok az ellenféllel amit akarok, de Rivalsnál olyan mintha bronz csapatom lenne. Így még esélyem sincs WL-ezni. Mi a meta formáció most? -
kapeti07
senior tag
Nekem most jött vissza. Én sem tudtam belépni, gondolom a karbantartás miatt.
-
mcwolf79
veterán
A Companion app-ba ti be tudtok lépni?
Én tegnap déluán óta nem tudok belépni. -
kapeti07
senior tag
Én kicsit sokallom az SBC árát egy kapusért. Ha ikon kell a csapatodba akkor inkább valamelyik World Tour Silver lapot rakd be, nagyon jók. Igaz, hogy egy félidőt bírnak de ingyen van. A mostani kontingensnél nem is kell 100 meccset teljesíteni. Csinálsz egy csapatot: 6 brazil, 3 Bayernes, közülük az egyik legyen Tah, mert kell a német CB és az SB meccsekkel meg is vagy vele 2 hét alatt. Az előző etapban Garrincha lapját vettem csak ki, de nagyon jó kis lap.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Szerintem annyira nem rossz, mint amilyen marketing megy ellene. Mármint a lap ellen, nem a való életben (ott is kapja rendesen). Én Barca Fan vagyok és emiatt lehet elfogult, de nem tudtam még senkit berakni helyette. Ljunberg Scream, Saka Gold és Salma lapja sem volt jobb nála. Nyilván egy Hansen ha jönne helyette az kiszorítaná de az 3x többe kerül. Nálam jók a lövései és jól fut el a szélen. Kicsit jobban is kerülhetne helyzetbe magától, meg egy picit lehetne még robbanékonyabb is. Talán ennyi hátránya van.
-
gjoe
addikt
-
-
Digestive
veterán
Éjszakai liga upgrade pörgetés eredménye:
Mixed Leagues 12x
Premium Mixed Leagues 8x
79x2 25xCrespo
88+ 8db
85-87 14db
IF 8db1db promo lap sem jött
Viszont a foddert lehet farmolni. -
gjoe
addikt
Szerintetek marad ilyen tényleg?
Ha most rakok egy lapra így evot akkor megmarad a 99es statot? -
Digestive
veterán
Készüljön fel mindenki, hogy este a WL-t már megint egy új játékon kell játszani.
-
Digestive
veterán
Na most már tényleg korlátlan mennyiségben lehet tolni a grindet.
-
Digestive
veterán
-
Bazsi1987
őstag
Nba2k-t tettem le jöttem át ide ez a team 2 hét allat csak passt veszek majd nem akarok fifa pontot venni, innen csak frinpong eladó , hogy tovább kit vegyek melyik sbc csináljam meg?🙂

-
raven84
senior tag
Smejkelt kirakom, jobb mint a random pakk.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mert ezek legtöbbször kis ideig tartanak. Én eladtam délután 2-3k áron kb 40darabot. Este újra lehetett venni 300coinért. Feltankoltam, de már többet. Most éjszaka volt időm és időnként ránéztem. Aztán egyszercsak elkezdett megugrani az ára 2 lapnak is. Ez a Futbin solutions miatt van! A birkák ha már elkezdték megvenni a lapokat az adott sbc megoldás alapján, akkor is befejezik ha több ezer coin egy ezüst lap.

~500k + jött most tisztán.
Meg is érkezett Sanyi a csapatba.

-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mert ő egy egész jó 4/4-es silver lap és ma jön egy max 80 ratinges CM evo.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Silver Trade:
Nekem most Pablo Torre elég jól adta, 2 napja vettem őket 350/db és 3100-ra ment fel az ára. El is adtam őket. Kár, hogy csak 10 db-ot vettem belőle. Sajnos inkább az angol ligára mentem rá, 53 db Alex Scott várja, hogy felmenjen az áruk. Közben elkezdtem venni az egyiptomiakat, de csak óvatosan mert már 3000/db.Még1x köszi a tippeket!
-
raven84
senior tag
Én is kaptam 84x3at, volt benne semmi.
-
Digestive
veterán
Én ezt eddig félre értelmeztem.
Tehát ma kapják meg az első 99es statot 7napra, aztán decemberben újra. A role+ és role++ meg véglegesen megmarad.
-
Gaborz1
senior tag
Csak nálam nem lehet az appba belépni?
-
gjoe
addikt
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
Én is kaptam egy 84x3at eladhato csomagot.
Csak fodder Jött belőle. -
D.Bergkamp
tag
Előző szezon végén nem Tomorit, hanem a pakkot vettem ki, ma reggel viszont belépés után unassigmentben várt rám. Kárpótlásként kaphattam valamiért?
-
raven84
senior tag
Ha ezt a sok hulladék badget amit rewardként kapunk rárakom magas rétingű gold lapokra akkor azokat attól még bele lehet rakni sbckbe? És akkor elvileg ha jön még egy untrade gold Gabriel akkor 2db is el tudok így tárolni a klubban. Vagy rosszul gondolom?
-
kapeti07
senior tag
Nekem ilyen volt a rivals mint neked a WL. Ma reggel és tegnap is. Ilyen 7-2, 5-1, 9-5-ös meccseket játszok, de nem én nyerek. Az én lövéseim elhalnak, az ellenfélé a semmiből is bepattan. A védőim között mindig bemegy a csatár és pontosan megkapja a labdát kilövi a sarkot. Én már a 16-osig se jutok el, vagy lesre futok simán.
Volt olyan, hogy a szögletnél a kapusom a védővel összszerencsétlenkedi a 93-ik percben a győztes gólt ellenem. Ilynek vannak minden meccsen, 2 nap alatt kb 10 meccsemből lett 1 döntetlen a többi full zakó. Ma megfogadtam, hogy csak SB-t és Rush-t fogok játszani. Meglátjuk meddig birom. -
|AP|
veterán
nem tudom csak nálam volt-e ilyen, de a hétvégi WL egy teljesen más játék volt, mint amivel eddig játszottam.
Kimaradt pár nap, vasárnap este ültem le lejátszani a meccseket. Ami ott fogadott, arra nem voltam felkészülve:
kétszeres sebesség, minden ellenfelem csontig feltolva letámad, és mintha kétszer annyian lennének: hátul is mindenhol ott voltak, állandóan a nyakamban.
Összes lövésem kapufa/mellé, szögletből esélytelen volt fejelnem, mert ha csak pöccintettem a gombra akkor is méterekkel fölé fejelt mindent.
Hagytam öt meccset hétfőre, hátha csak átmeneti volt, de ugyanígy ment le a maradék is.
7 win lett a vége kínkeservesen...
Utána toltam pár rivalst (div 6-ba dobott vissza) és ott már minden oké volt.
Szóval nem tudom mi volt ez, de ha ez visszatérő lesz, az nálam játszhatatlanná teszi a WL-t -
EA's hit
őstag
A telefonos app titeket is folyton kijelentkeztet kb egy hete? Ha 3-4 oran at nem lepek be, a kovetkezo alkalommal garantaltan emailt es jelszot ker, korabban ez nem igy volt.
-
EA's hit
őstag
Akinek kell egy jo csatar es beillik a csapataba, azonnal rakja ki Lukakut. De akinek nem illik be, az is rakja ki supersubnak
En minden evben utaltam a lapjaival jatszani, tohonya lassu dog volt. A valosagban meg plane utalom
De most volt egy sejtesem hogy jo lesz a lapja, meg ugye tok olcso, szoval kiraktam.Hat bar egyelore csak 2-es chemen van, de valami brutalis. Ilyen eros lapom (fizikalisan) meg nem volt fifaban, eppen csak megkapja a labdat, es ugy robbannak le rola a vedok, mint Pistike a kezigranatrol. Az enforcerer ps miatt a labdat keptelenseg elvenni tole, es egyaltalan nem az a tohonya dog aki az eddigi evekben, ugy szlalomozik a vedok kozott mint egy prime Messi, a lovesei meg olyanok, mint a prime Adrianoe volt. 4 rivals meccsen lott 10 golt, kegyetlenul jo lap eddig. Egy felevozott 85-os David volt eddig a csatarom akit nagyon-nagyon szerettem, de ehhez a laphoz kepest az fasorban sincs. Rakjatok ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Már most 300k, és még simán lehet olcsóbb. Ilyen lapot evozni is tudsz főleg ilyen playstyleal.

Jól sikerült a tegnapi nagy fejlesztés.

LendvaiFeri1