Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mar ezerrel porgetem a PL-t es a La Ligat. Foleg utobbi.
-
raven84
senior tag
Ha ez a Totti 5/5s lesz akkor welcome to the club
-
homerhamm
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mondjuk én ezt simán kinézem belőlük.
-
Kristof_94
Topikgazda
Ti melyik upgradere fogtok rámenni? Mondjuk a toty HM még várat magára, de egyelőre a PL és a La Liga tűnik a legjobbnak.
-
prannk
őstag
Ezt a cigány egy játékot. Van közel 200 óra játékom megcsinálom minden hétén a rivals meg sb rewardokat meg néha eventeket és eddig 1 winter mac allister meg egy 90 es vitinha. Ma is elnyitottam vagy nagyobb 10 pakkot és egy nagy büdös semmi
Semmi értelme ennek. Codban legalább 200 óra game után vannak olyan fegyverek amivel lehet darálni... -
EA's hit
addikt
Vegul van de Vent huztam fel a toty hm evoban, rapakoltam meg elotte egy par kisebb evot is, nem lett rossz lap, es meg rajon majd a penteki 2. kor:

-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Nálam is ugyanez....Forgattam öszze vissza mindent a nagyobb object miatt(amiben több nemzettel is van feladat).Aranygólos kupa,sb mèg rivalsot is nyomtam az object kerettel ès nagy lófasz....wlt ma letoltam 8/0 al indultam aztán 4veresèg zsinórban amiből 2 tizikkel volt.vegül 11-4 lett.
Rewardokból konkrètan 87 Caicedo volt a top! -
T0rnad0
addikt
Ki lehet lépni rush lobbyból:
"Social settings, Go to cross-play then cross-play settings then you can just press B or O to get back to UT menu."
Annyi, hogy ezután nekem mindig ki kell lépni UT-ből és visszalépni, különben megáll a lobbyba belépésnél.Más: tavaly ilyenkor nagyon jól esett a TOTY Puskás húzásom. Most már annak is örülök, ha gold 89-es fodder jön .
A Yamal glitchnél is kb 1-2 perccel később rakhattam ki az SBC-t, mint ahogy javították.
Na de azért megvolt az öröm is, tegnapelőtt megkaptam az igazi "Pina-f*cker" lapot: [link] -
Digestive
veterán
-
Digestive
veterán
Ma húzóra megcsináltam a TOTY live events 1-2, Football Fanatics, Cucurella és Rush objektíveket.
(hányós smile helye)Ez volt az utolsó csepp a pohárban az objektívekkel kapcsolatban. Egyrészt soook óra, rohadt unalmas és a rengeteg 85, 86 meg 84x10 packokból kb 5db IF volt a csúcs. Netto idő pazarlás.
-
bubuska10
senior tag
Köszi srácok!
-
Digestive
veterán
válasz
bubuska10
üzenetére
Fut gg-n ha folyamatosan mented az evo lapjaidat az evo lab-nál és mented rá az újabb evokat amit rápakolsz. Akkor a hide used evo bekapcsolásával az elhasznált evokat már nem mutatja egy új lap esetében.
Sőt fut gg-n arra is van lehetőség, hogy kiválasztod a jelenleg felhasználható evo-kat és azokból megmutatja a legjobb kombókat és hogy melyik lapokkal lehet kb kimaxolni. De ezt így fejből nem tudom melyik menüpont az.
-
bubuska10
senior tag
Véletlenül nem tudtok olyan oldalt, akár regisztrációs-belépőset is, ahol be lehet állítani azt, hogy az eddig ellőtt evoidat ne mutassa? A futgg-n szoktam nézni, rámegyek egy adott játékosra, ott evolutions és mutatja is szépen h mi a legjobb elérhető evo lánc rá... de így fél óráig kell bogarászni h mi az ami már nincs meg és mi az ami még megvan. Franc se emlékszik már rá mi volt a pontos neve azoknak amiket eddig elhasználtam, annál meg biztos van jobb megoldás, mint egy jegyzetbe külön kiírkálni magadnak.

-
A guru
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Én minden játékmódot és objectivet megcsinálok minden héten. Rusht pont azért, mert afkolással ingyen pakkokat ad még ha nem is jókat. Egy élvezhetetlen játékmód számomra teljesen máshogy balanszolt mechanikákkal, mint a rendes meccseken engem nem hat meg a playerbase lelki világa, pláne amikor képtelenek az esetek 95%-ban olyan playereket hozni a meccsekre akikért bónusz jár. Konkrétan vannak olyan meccsek, ahol az egész team afkol alapból, mert mindenki tudja hogy értelmetlen játszani a meccseken, nincs rá semmi ösztönző. Aki rush fan az menjen clubsozni, ott komolyan veszik a meccseket.
-
kapeti07
senior tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Második/harmadik kb.a Frimpong SBC-ből.
Ahol 2 gold 2 ezüst és két bronz lapot ad. -
EA's hit
addikt
De akkor minek nyomod le? Szar rewardokat ad, legalabbis heti 20 afkolos meccset amit te irsz, semmikeppen sem er meg. Van 100 fele masik jatekmod iden, ha akarod se tudod mindet lenyomni. Csak azert belepni rushba hogy hetente tobb orat tolts el afkolassal amivel meg a csapattarsaidat is szivatod, majd kapj kb 3 db 82x2 packot, hat teljesen ertelmetlen.
-
kapeti07
senior tag
Sziasztok, az utóbbi időben nagyon balszerencsés voltam a nyitásokkal. Minden pack szinte a minimumot adta. Most úgy voltam vele, csak essünk túl ezen a promón úgyse nyitok semmit. 2019 óta játszom a FUT-al Toty-t még sose nyitottam, csak max nyáron a futties alatt. De ilyen értékű eladhatót se még sosem. Tegnap reggel a kávét a konyha pultra köptem emiatt:
Frimpongot csinálgattam, ha már úgyse nyitok legalább SBC playerem legyen ebből a promo-ból. Végre TOTY, és pont ezt az ördögöt húztam.
Először arra gondoltam eladom és felturbózom a csapatot, de ez a lap alabból egy cheat kód, na ez a Toty változatra hatványozottan igaz. Szinte szégyelem magam mikor nála a labda.Amúgy gondolkodom még rajta, hogy eladom és kirakom Wilsont. Az a csaj nagyot megy ellenem és még maradna coinom is bőven. Még egy Pajor is kijönne belőle, hogy legyen Toty lapom. Egyenlőre játszom vele, attól el nem kopik.
-
EA's hit
addikt
Nyilvanvalo, hogy a jatek egy szar es az EA nyomorult, de a communuty 90%-a semmivel sem jobb naluk, sot. Ez a rushos pelda ez csak egy (es az jogos persze, hogy gaz hogy nem tudsz kilepni a jatekosvalasztasnal), de napokig lehetne meg sorolni ra a peldakat. A helyzet az hogy a jatekosok legnagyobb resze annyira ostobsn viselkedik ennek a jateknak a legtobb pontjan, hogy abszolut megerdemelnek minden szivatast a jatek reszerol. Nyilvan akinek nem inge, ne vegye magara, ezt teljesen altalanossagban mondtam.
-
A guru
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
Ha olyan objectivek vannak, hogy se a winért se a gólokért nem ad több pontot én is simán afkolom az egészet annyira unalmas az egész mód. 5-6 meccsből csak akkor lenne meg, ha gól és win bónusz is van, de az csak a plusz rush objectiveknél szokott lenni a sima hetinél sose, az mindig kb 20-25 meccs akármit csinálsz.
-
Amiga
tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Azért ez nem ennyire fekete-fehér.
Onnantól, hogy rányomtál a játékos keresésre, a játék semmilyen lehetőséget nem ad rá, hogy kilépj. Marvel Rivals-ban, ha kilépsz a lobby képernyőről, kb 5 mp után betesz helyetted valaki mást. Itt, ha bekapsz egy fontos telefonhívást, miután elindítottad a keresést, instant szopás, mert semmilyen lehetőséget nem ad a kilépésre. Ez mi? Nem a community a retard, hanem az EA, ahogyan az a nevedben is benne van.
A másik az, hogy a packnyitás egy szerencsejáték, ahol a mezei paraszt napi szinten szop vele, hogy 100 kirakott packból sem nyílik semmi, amivel akár órákat elszórakozunk. Aztán a "szart sem adott" hangulatban nekiállsz multizni, ahol tovább szopat a játékmenet...
Ezt a játékot így, ebben a formában be kellene tiltani, nem feltétlenül a community-t szídni, mert azért valljunk be, valahol mindannyian függő áldozatai vagyunk ennek az EA's shit-nek. -
EA's hit
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
Mert a community 90%-a olyan retardalt, hogy szerintem meg lelegezni sem tud onmagatol.
-
EA's hit
addikt
-
GhostVector
junior tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Akarom mondani Rush.
-
GhostVector
junior tag
Megy már ez a Rivals mód egy ideje.
És még mindig ott tartunk, hogy 90%-a a parasztnak szarik rá miért ad bónuszt, benyom egy random embert.
Arról nem is beszélve, hogy az ökör barom rányom a játékra, fél perc után meg eltűnik és AI van helyette.
Ez mi? Fél perccel előtte nem tudta, hogy nem fog játszani mégsem?
Hogy az ilyen gyökerek miatt kell 25-30 meccs is olykor, miközben normális csapatokkal, normális társakkal 5-6 meccs alatt meglenne a szükséges pont.
Arról nem is beszélve, hogy mindenféle icon meta lapokkal olyan balf@sz módon játszanak. Ha kikapunk 11-6ra biztos, hogy a 6ból 4-5 gólt én rúgtam. Mit csinálnak a többiek?
Pedig olyan jó mód lehetne ez. -
A guru
addikt
Olise és Marcelo 0 coinból elkészült nálam kizárólag untrade lapokból. Napokban majd írok róluk milyenek, hátha segít nektek dönteni, ha agyaltok valamelyiken.
-
raven84
senior tag
Kurva nagy nullák eddig az sbck, ha nem jön valami normális talán Frimpongot kirakom.
-
raven84
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
29.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Srácok a swaps tokenes buli mikor indul kb?
-
EA's hit
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
Kaptal 10 foddert, Voller meg csak 1 fodder.
-
Amiga
tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Völler + De Rossi. Én a packokat választottam és megkaptam a kötelező minimumot belőlük.

-
BenXL
aktív tag
Amúgy ti precision vagy assisted shootingot használtok?
már az előző fifa óta preciosionon volt nekem, meg idén is, de nemrég véletlen valami miatt átkerült assistedre, és észre se vettem jóideig hogy át lett váltva. Ezelőtt tetszett a precision, de most azóta ide-oda cserélgetem, mert nem tudom eldönteni melyik a jobb. -
BenXL
aktív tag
nektek is egy war zone a hétvégi WL? 1-2be kezdtem, ha ilyeneket kapok végig akkor 8 win se lesz meg
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Nagyon nem èrzem rajta.Jól indítgat meg elèg hasznos kis kártya nem endgame de hasznos és jó kis lap.Vèdekezèse teljesen rendben van
-
EA's hit
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
Az valóban érdekes, de cdm-ben nem igazán hátrány, őt meg csakis ott szabad használni.
-
GhostVector
junior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Csak nem értem miért 3* a Skill és WF is.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Nekem csatárom van így Völlert bent hagytam,De rossit kivettem elèg jó kis cm ha van problèmád belső közèpen megoldja hibátlanul.Kicsit lomha de jól szerel,jól passzol ès a távoli lövèsei is kemènyek
-
EA's hit
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
Az egyik esti 83x10-ből
-
EA's hit
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
DDR + pack
-
EA's hit
addikt
Ha valaki meg rajtam kivul rakott este 87+ ikon picket, jon elvileg kompenzacio:
🚨 Compensation incoming
• ✅ 87+ Icon Pick contained WW icons
• ❌ Didn’t say it did
Compensation will be sent out ✅ -
A guru
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Ment PM
-
GhostVector
junior tag
LVL 40 Völler, De Rossi vagy packokat vinnétek?
-
A guru
addikt
Valaki XBOX-os esetleg gép előtt van most és be tudna lepni az accomba, hogy megjavuljon ez a csoda?
-
raven84
senior tag
Nekem is szar volt, aztán beléptem ingame és megjavult.
-
A guru
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nem vagyok otthon holnap estig szóval majd kiderül… Pedig itt tolnám a grindot.
-
Digestive
veterán
Na nekem 7 óra óta a companion, paledrood halott. gg
-
bubuska10
senior tag
Van most bent olyan icon sbc amivel base icont lehet nyitni?
Szerk.: Megvan!
Az elején írják, azt hittem ezekkel speckót lehet csak. -
EA's hit
addikt
A magas csatarok amugy nekem egyik evben nagyon fekszenek, maskor nagyon nem, de Haaland akkor sem izlett, amikor amugy a magas csatarok igen
pl. volt ev amikor Cantona zsenialis volt nalam, maskor meg borzalmas. Iden scream Lukaku volt az eddigi egyik legjobb csatarom, szoval hatha a norveg busz is jobban fekszik majd kivetelesen. -
EA's hit
addikt
Megtortent a csoda, 6 ev alatt a 2. toty nyitasom. Mondjuk ha egyetlen toty lap volt, akit nem akartam, az pont o
en ezt a csavot egyszeruen keptelen vagyok hasznalni, minden evben megvoltak fullos lapjai viszonylag hamar, de borzalmasan gyenge volt nalam. Nem tud futni, mozogni, es nalam altalaban loni sem. Biztos en csinalok valamit rosszul, de nalam egyszeruen nem mukodik.Na de majd hatha iden
4 ev utan ujra toty nyitas, fasza erzes, na
-
Tajték
senior tag
Miért van az hogy Dembelé a toty előtt 225k volt most már 300k?

Régen az volt hogy a sok nyitás miatt olcsóbbak lettek, mi változott?Ohh beugrott, nem nyitható ilyenkor a gold la
-
-
Digestive
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
Én tegnap addig nézegettem ezt a borzalmasan sok objektívet, hogy hogyan is kéne neki állni, hogy a végén 1 meccset se játszottam tegnap.
Na kb már az evokkal is így vagyok. 1000x jobb volt még kb 5 évvel ezelőtt, vagy régebben amikor kb volt 1 valami amit lehetett csinálgatni nyugiban a WL, DR mellett.
Jó kis 40 meccses WL, meg a DR egész héten. Hát most már alig játszok a fő csapatommal, ha minden szar objektívet meg akarok csinálni.
-
EA's hit
addikt
Kit evoztok fel a tegnapi evoban? En van de Venen gondolkozok nagyon, undorito lapot lehet belole csinalni. Bar a sima gold lapjat jatek elejen probaltam, es a pacen kivul teljesen atlagos volt, nem ertem a nagy hypeot korulotte.
-
Digestive
veterán
Ez nem kiszámítható. De tavaly az első 2 napban valamit félre csavartak a pack luck csúszkán. Az emelkedés a top lapoknál volt látható. Alapvetően a promo végéig csökkenni kéne az áraknak, ha nő a kínálat. Majd meglátjuk az idén hogyan alakul ez. Nekem mondjuk ami volt coinom, abból is foddert vettem tegnap, úgyh nekem mind1 is.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
23 full csapat és 25 jön a full ikon
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Sajna én is mindig mellenyulok és csak bukok.
Annyira nem égető a dolog amúgy Zola tökéletesen teszi még a dolgát.
Csak digi írta a tavalyi tapasztalatot hogy nyitás napján a legolcsobb utána csak emelkedtek az árak. -
Kristof_94
Topikgazda
Január 23 lesz a teljes csapat + ikonok vagy 25? Mert eltérő infókat találok.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Èn nagyon hülye vagyok a trasferes dolgokhoz de èn nem vennèm meg,mert nyitható mèg egy darabig ès szerintem fog mèg esni az ára bőven.Ha nem kötelező èn nem vennèm meg vagy esetleg megvennèm a wlre kipróbálni hogy tetszik ès eladnám utána ès ha annyira extra volt visszavennèm pár nap múlva ès megmarad a coinod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Formula-1 humoros
- sziku69: Szólánc.
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(hányós smile helye)
en biztos eladnam a helyedben, egy percig sem gondolkoznek. De biztos undoritoan boostolt lap

Jó kis 40 meccses WL, meg a DR egész héten. Hát most már alig játszok a fő csapatommal, ha minden szar objektívet meg akarok csinálni.
LendvaiFeri1