Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Termi16 #85398 üzenetére
Téged kártalanít a (saját) biztosítód, nem kell aggódnod. A saját biztosítódat a MABISZ, a MABISZ meg polgári peres úton a nőn (már ha van min végrehajtani) vasalja be.
3 napon belül felveszi veled egy kárszakértő a kapcsolatot, ha mégsem akkor hívd fel a biztosítódat.
#nincsbennetarcsi
-
gzbotii
nagyúr
Kétlem, hogy turista lett volna. Ha meg igen, valószínűleg bérelt autóval, azon meg jó eséllyel van érvényes KGFB.
A hazánkban élő kínai közösség a '90es évek elején érkezett (újaknak meg közel sem vonzó ország már MO, otthon is lehet ilyen szinten élni), szóval nehezen elképzelhető, hogy nem tudna magyarul, stbWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Termi16
őstag
Az a tipikus kinai volt akiket a piacon meg a kajáldákban látsz.
Kicit ciiiip, nyem bah? Itt esz vah elvic?
Most ezzel a dologgal nem tudtunk sokat kezdeni
Volt vele 2 gyerek, az egyik valamennyit értett angolul, de nem túl sokat....2 elem sérült jól láthatóan, a 3. csak picit, azt csak otthon vettük észre fényben.
Azt láttuk hogy a csekk amit adott a kgfb-ről, az régebbi volt, de most ez alapján nem tudtunk semerre haladni.
Este volt, késő volt, mentünk volna haza, a kár nem annyira nagy, zsarukkal nem akartunk szórakozni még órákat.Majd azért leirom, hogy mi lett a vége, ha oda jutunk.
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
-
EQMontoya
veterán
válasz Peter.70 #85379 üzenetére
Jézus, 1000 mikron, hogy javították azt? Biztos márkaszervizben...
Nálam is volt javítva több elem, de 300 fölötti értéket nem találsz.Mágus2: igen, az a legkeményebb... Gyanítom amúgy, hogy van ott más is, ha ilyen vastagságokat találtak. Csak nem nézték meg rendesen.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz EQMontoya #85414 üzenetére
Minek visz magával valaki rétegvastagság mérőt, ha ignorálja a mért értékeket.
Mindenki a Szent Grált keresi a keveset futott, olcsó használt autóval, ami patika, mint az új. Ilyen nincs.
A saját skodámat vettem kb ennyiért, nem is romlott el semmi, de a kötlező karbantartásra már több, mint 500 eurót eltapsoltam első éven, mert a fent említettből a keveset futott részt inkább kihagytam. Alkatrész árakról beszélek csak, munkadíjjal minimum 2-vel szorozható.
[ Szerkesztve ]
-
Termi16
őstag
Tényleg úgy nézett ki, hogy nem tudott magyarul rendesen, csak simán nyomi volt.
Ha rendőrt hivok, akkor az tuti még 1-2-3 óra szivás, meg a rendőr se lett volna sokkal előrébb a dolgokkal. Esetleg az kiderül, hogy a kötelezője nem él, ne hát van ilyen most attól még nekem nem lett volna jobb :S
Ja és magyar jogositványa volt a nőnek, 2011-ben lett kiállitva.
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
válasz EQMontoya #85414 üzenetére
1000 Ugyan vastagabb a gyári fényezése a VAG csoportosoknak, mint a hasonkorú távolkeletieknek, de ez közel 10-szerese a gyárinak. Van egy tippem a felkenés módjára.
-
EQMontoya
veterán
válasz Mágus2 #85419 üzenetére
Van patika állapotú használt autó, csak az annyiba is kerül.
Igen, lehet venni 50.000km-t futott 5 éves autót, csak nem annyiba fog kerülni, mint a 120-at futott, hanem mondjuk 15%-kal többe. Ami ezen a szinten több száz rongy, azt meg a legtöbben sajnálják rá.brumi: nem maga a festék lesz a sok, hanem a mindenféle alapozás, mert nem sikerült szintbe hozni az elemet.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
Speeedfire
félisten
Nincs itt valaki Hahnbach (Bayern) környékéről?
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
suits
tag
válasz Jaffa75 #85370 üzenetére
S16-A12-(Német 93 -- A8)-Osztrák A1 majd Bécs mellet valamerre Sopron-ig majd onnan a 84-es főuton haza.Németben a 8-osaon már többször megszívtam kifele,Volt hogy 1 órát ültem dugóban meg olyan is volt hogy a rendörök vmit ellenőriztek azért volt dugó.Külön sávba kellet állni a pkw/lkw/busz-nak azt így random ellenőrizték az autókat.Egy ilyennél is kialakul több kilométeres dugó.Na az ilyeneket szeretném elkerülni.Eddig az a valószinű forgatókönyv hogy éjjel 3-kor indukok és akkor reggel 6-6:30-ra már Salzburgba vagyok onnan meg már már cask szinte egyenesen kell menni Mo-ig..Amúgy utálom az ilyen hosszú utakat azért vagyok ennyire ráparázva
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz EQMontoya #85426 üzenetére
Lehet venni 50.000km-t futott 5 éves autó meg lehet venni odáig vissza tekertet is.
brumi1024 1000 mikron, az meg volt csak ködölve. Ezt nézd végig. Előtte valami nyugtatót azért dobj be. 2:22
[ Szerkesztve ]
-
Termi16
őstag
válasz MunezXBK #85430 üzenetére
Ez már tényleg off, de nem 1 olyan olasz kollégám van, akik már 5+ éve itt élnek Magyarországon, magyar feleséggel és gyerekkel, de a köszönésen kivül semmi nem megy nekik. Ha a boltban meg kell szólalni, az már problémát okoz.
Szóval van ilyen, ez van.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
brumi1024
veterán
-
gzbotii
nagyúr
-
Integrale
veterán
válasz hülyegyerek #85440 üzenetére
Sosem nezted a Bangla Bangerst?
Erdemes belenezni egy-ket reszbe youtubeon, lathatsz vagott rugokat, 30 centis aceltombbol nyomtavszelesitest, vasfuresszel kaszni csiszolast stb"Bad reklám is reklám too"
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz EQMontoya #85435 üzenetére
Szemezgessetek csak a videóikból. Kedvencem, amikor a féknyergeket letaknyolják pirosra, de a fékporra, tárcsára, mindenre fújnak.
Bőrkabátos esztergáló mesterek, a kipufogós külön kategória. Na meg a flex+lemez csavar.
Kávét szoktam helyettesíteni reggel egy random videójukkal.
[ Szerkesztve ]
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Szinte fillerre ugyanolyan ajanlatot kaptunk egy uj toyota corollára es egy uj golf vii variantra.
Van egyertelmű valasztas ketto kozul? Szubjektiv kinezet nem szamit mert akkor a corolla a befuto.F.K.T.
-
gzbotii
nagyúr
Én VW (meg úgy német autó párti vagyok), de lehet inkább a Toyotát választanám (plusz extrák miatt ami jár hozzá)...
Bár nem tudom hogy ezek az új motorok a Toyotaban milyenek..Külső alapján szerintem Golf 7
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
rbalint88
addikt
A golf kombi, sokkal praktikusabb. Van nyomateka, igy kellemesebben hasznalhato. Amig tervezitek megtartani, egyiknek se lesz baja. Biztos a golfot vennem. A corolla egyetlen utokartyaja a vagany kinezet, de az is csak elolrol es a led fenyszoroval igaz. Belulrol kulturabb a golf es alapvetoen ugye azt nezegeted tobbet, nem a kulsejet. De ha corollat akartok, vegyetek azt, nem rossz auto az se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest