Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #84650 üzenetére
Ha meglesz a Fordom, szóval nem mostanában
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Qru
MODERÁTOR
Sokan csinálnak sztem hosszú hétvégét most így nov 9 lehet esélyes szvsz.
#nincsbennetarcsi
-
gzbotii
nagyúr
Csak ne a világ másik végén legyen. Főleg 5 után oda levergodni, nem egy leányálom.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
i-sti
senior tag
Egyszer legyen a tali a [Transzfogarasi úton]
Egy kis hétvégi autózgatás Erdélyben.
Ha szabad leszek, megyek kísérőnekNovum Forum Siculorum
-
veterán
Nov. 10-19. szabin leszek. Valakinek oda tudom adni nov. 10-én a 15-ig érvényes BKV bérletemet, tesztelés céljából.
Qru: GTE - sok píz, nem éri meg bérlet mellett.
[ Szerkesztve ]
-
bbubby00
őstag
Nomeg ÉN!!!
2főre 3600KM 5napra Transzfogaras + Transzalpina kb 1000euró.
Viszont autós topicban kiírtam a Zakopane útvonalat, csapat szinten én egy olyanba is benne lennék, mint hosszú hétvége 2éjszaka 3nap. Itt úgy alakulnak a dolgok, hogy alaphangon odavissza 700KM pestről. Szállás 3500Ft/Fő/éj-től indul, itt ha összeverődünk már 8an (lehet hozni oldalbordát), akkor szaunás apartmant kapunk ennyiért!
Kaja olcsó, SÖR MÉGOLCSÓBB és az utak minősége pazar! Van csomó program, nem kötelező csak a pedált nyomni.
Egy ilyet szívesen leszervezek jövő júniusra ha lenne rá elég jelentkező! Bár elmegyek én nélkületek is[ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
-
bbubby00
őstag
válasz bitpork #84669 üzenetére
Nekem mazda fog enni vegyesben ott nagyon max 10litert. Az 360liter folyadék, az felszorozva is 130ezer magyar píz. Szállás ott sem lesz drága, legyen 70ezerFt 2főre 5napra. És akkor mellé még a kaja, biszembászom stb.
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
barnam_
nagyúr
Szmogrendelet update
Valaki össze tudná foglalni, hogy dízelből és benzinből melyik környezetvédelmi besorolás közlekedhet majd? -
nagyúr
válasz barnam_ #84674 üzenetére
V.9-es parcella alapján szmogriadó riasztási fokozat esetén nem hajthat be:
- 2016.03.10 - 2018.10.01-ig 0, 1, 2, 3, 4
- 2018.10.01 - 2019.10.01-ig: 0, 1, 2, 3, 4, 7, 8
- 2019.10.01-től: 0, 1, 2, 3, 4, 7, 8, 10, 11Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz brumi1024 #84676 üzenetére
Ez csak a dízelre igaz, benzinesből EURO-III (6) és EURO IV (9) sem érintett.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
-
Speeedfire
félisten
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
-v-
addikt
válasz Speeedfire #84680 üzenetére
A mentoben is utnem ezt a sok faszt aki ezeket kitalalja ...
-
>Deego..
senior tag
A gyári hátsó hangtompítót le szeretném cserélni egy visszafogott sportdobra.
MÜ bizonylatos darab.
Milyen eljárások szükségesek az alkalmazásához, s felszereléséhez?
" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
nyogo83
senior tag
válasz Speeedfire #84680 üzenetére
Nyilvan majd 2-3-4 napra fullra leall az osszes robogos futar es etelkiszallitas
Arrol nem is beszelve, hogy megint "szakemberek hoztak" ossze.
"rendszamtabla nelkuli segedmotoros kerekpar".
Szakszeru megfogalmazas es pontos azonositas
Csak peldakent:
2006-tol gyartott 50ccm injektoros negyutemu kis Suzuki robogo(de gyakorlatilag barmelyik 2005-6 utani negyutemu) - Nincs rendszam
1980-as 125/250 ketutemu MZ - Rendszamos
El lehet donteni, ha nagyon a szennyezest nezzuk, hogy melyik "karosabb". -
-
-
nyogo83
senior tag
válasz Magnum_ #84689 üzenetére
En itt most nem a segedmotoros kerekpar megfogalmazasara gondoltam, bocs ha felreertheto.
Hanem arra, hogy igy fogalmazzak meg/hatarozzak meg hogy ami segedmotorkerekpar, az annyira annyira karos, hogy a korlatozas idejen nem kozlekedhet. Tehat mindha azt mondanak, hogy a 3,5 tonnanal nagyobb teherautok nem kozlekedhetnek. (fuggetlen a k.v. besorolasuktol)
Amig autoknal ugye kicsit mas a szabalyozas.Ertem en, hogy amiatt, mert nincs semmifele papirjuk/vizsgajuk (ami szerintem mar jopar eve kellene hogy legyen), de nagyon sok rendszamos ketutemu motor lepipalja karosanyag kibocsajtasban a negyutemu modern kisrobogokat.
[ Szerkesztve ]
-
-
rbalint88
addikt
válasz bitpork #84692 üzenetére
Jo lesz az presszionalnak is.
Hogy ON is legyek: lofasz se fog ettol a plusz korlatozastol valtozni. Max evente 3-5x hasznalni fogom a ceges buszt Btw jottunk most Erdelybe, hat a dizel az kutyafule ahhoz kepest, amilyen szmogot a fafutes csinal. Na ha jovore tuleljuk az eskuvot, akkor asszonynak veszunk egy jo kis kormolos euro 5 tsi golfot vagy a3-at
-
molnarpeter
nagyúr
válasz nyogo83 #84691 üzenetére
A 2T nagyon ronda anyagokat pöfög a levegőbe, városban nem szeretem a jelenlétüket. Az olaj már bőrön is erős szer (rosszabb, mint az üzemanyagok), belélegezve főleg káros. Egyetértek a korlátozás egy kalap alatti módjával, a karbis 4T is elég sok elégetlen szénhidrogént nyom ki, de nagyon hasonlóan kategorizálnám az összes kétütemű járművet. Mindezt Wartburg és Simson tulajként, foglalkoztam velük elég sokat hobbiból, de az egészség többet számít. Persze benzines nem fog szállóport csökkenteni, viszont az általános levegőminőség javul a forgalmas részeken, még ha szennyez is helyettük a sok kemény
[ Szerkesztve ]
-
válasz molnarpeter #84695 üzenetére
És akkor miért is a dízel van hátrányosan megbélyegezve?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
molnarpeter
nagyúr
válasz bitpork #84696 üzenetére
Jóska látja, hogy füstöl a kemény fent, füstöl a dízel lent. A fát már megvette, gázolaj helyett vesz bérletet, mindenki boldog 2T-nél nem a korom a gáz, hanem ami nem ég el, és kb. maró anyag. Sarki pizzás ha tönkremegy, még kevesebbet adózik, a kocsikázó munkás meg úgyis fizet, robogó tehát marad. Btw nem akarok feltétlenül DPF-es Transportert, de lehet muszáj lesz azokat nézni... Ja, és olcsó távhőt mindenkinek, vagy legalább gázkazán támogatást
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest