Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
alázógyík
addikt
válasz
vhunor #84998 üzenetére
Szia!
Egy telefont megér:
"Bethlen Gábor,, Tel:06 30 821 3274 Budapest XVI kerület ,,,, Főleg 2.2 hdi gyógyítása, 2.0dhi, 1.6hdi nyűgjeinek feltárása, FAP rendszerek gyógyítása, Citroen c5 javítás,C6, 607 peu Peu 307 , 407,,C8, 807 ,Phedra,javitás, diagnosztika, alkatrészek karosszéria motor váltó turbó stb stb. Tisztelt ügyfeleim! Telefonon reggel 9htól -- 20h-ig tudtok elérni .Előfordulhat hogy elsőre nem veszem fel a telefont . Hétvégén nem létezek. Köszi megértéseteket."
Index és facebook Citroen csoportban ott javítattja mindenki a gépét.
-
vhunor
őstag
Sziasztok,
tud valaki ajánlani megbízható(nak tartott) Citroen márkaszervizt Budapesten? Egy 2012-es C4 elektronikája baszakszik, eddig két független autóvillamossági szaki is csak vakarta a fejét.
-
válasz
pècsimunkás #84990 üzenetére
Beszámíttatom, mert az egyéni eladásra se időm, se idegem nincs.
-
brumi1024
veterán
Tegnap találtam ezt a gyöngyszemet a Model 3-ról (YTalert). Elég részletes körbenézés. Vannak funky apróságai, meg jó ötletei, de én nagyon erősnek érzem a 35k dollárért nem kapsz jobb ajánlatot kijelentést Musktól. Ez egy 50k dollár körüli változat, ennyiért túl sok a kompromisszum. Műbőr ülés? A csomagtartó belső burkolata és takarásai a Lada Grantában igényesebbek. A 10 dolláros 3M fahatású matrica vérciki. Az első telefontöltő szintén. A kilincset a második nyitáskor rögzíteném fixre. Tldr: a "prémium" (nagyon erős idézőjel, ez max árban az) Modek 3 helyett nekem inkább egy 330d vagy egy A4, esetleg Juliska. Ha meg villany kell, meg lehet várni amíg egy autógyártó kiad egy villanyautót ebben a kategóriában.
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Ebbe a h1 foglalatba ugye mehet az 55wattos h1 fényszóró?
Azért kérdezem, mert láttam sokkal drágább foglalatot is...
-
rbalint88
addikt
Urak, tudom hogy illegál, de: baszkurálja a csőröm a ledes izzó. Egy kavicsnak köszönhetően elhalálozott a ködlámpám, ami sima H1 izzóval szerelt, utángyáriból is olyat tudok venni. Meg ugye léteznek a gyári helyre beszerlhető ledes csodák, eleve ködlámpának tervezve, annak megfelelő foncsorral.
Na most a kérdés az, hogy - félretéve, mennyire road legal - létezik-e már olyan ledes izzó, ami egy sima halogén helyettesítésére alkalmas vetítési kép tekintetében és több fényt ad? Pl ilyenre gondoltam: [link] Az a gond, hogy neten nem nagyon találtam infókat arról, hogy milyen ledes izzók működnek bizonyítottan. Illetve de, egy H4-es philipset, ami 80ezerFt/pár -
Aki elárulja, hol lakik Szent, kap egy rekesz sört. Ugyanitt félig üres rózsaszín festékszóró eladó
Még 1 hét, a civic már ridegtartásban van a tábla miatt
-
Jaffa75
őstag
válasz
BigBlackDog #84977 üzenetére
ha kiteszi a táblát most, akkor a szomszéd utcában kell parkolnia... még 1,5 hét kb. mire megérkezik neki.
-
-
jozsi252
veterán
válasz
Magnum_ #84971 üzenetére
Ez nyáron hatványozottan igaz, de sajnos ebbe a szar tavaszi őszi téli időszakba belül érdemesebb több figyelmet fordítani a kocsira.
(#84972) Jorus
Persze ebben az esetben érthető, én mondjuk próbálok minél jobban vigyázni, de amikor az időjárás kibaszik velem akkor nem tudok mit tenni.
(#84973) sky11
Belsőre én Chemical Guys Nonsense-t használok, eddig ez a legjobb szer amivel találkoztam. Ez jó műanyagra, illetve kárpitból is ki tudja hozni a koszt foltokat, bár arra én a Chemical Guys Fabric Clean-t használom, de a Nonsense is jó valamennyire. Mellé szivacs meg mikroszálas és le is van tudva a belső tisztítás a portól kosztól egyéb dolgoktól. Én az ilyen nedves törlőkendőket meg egyéb dolgokat annyira nem szeretem.
Kell pár jó minőségű mikroszálas, mondjuk olyan 3-400gsm környéki aztán azokkal szép tisztára lehet törölni mindent. -
pècsimunkás
addikt
Merci Sprinterben , ès a Mèganomban popsitörlőt használtam a műszerfal ès a műanyagok takarítására , de az Auris műszerfalán látszik az olajos törlőkendő nyoma . Az èrintőkèpernyőn ès a zongoralakkon meg pláne . Sokszor letöröltem utánna mèg egyszer puha ronggyal , akkor azèrt jó lett , de azèrt keresem a tökéletes megoldást . De , tènyleg ... Csak a belső takarítás miatt kène 4-5 rongyot , meg 2-3 fajta kemikáliát t tartani .
-
-
jozsi252
veterán
Ez nálam amolyan hobbi, nagyon szeretek vele foglalkozni, csak sajnos mikor sok a munka utána már nem sok kedvem van órákat tölteni a kocsi ápolásával. Bár ha minden jól megy jövő héten fogom átvenni az új Yarisom, aztán annál újra be kell vetni a szereket. Legalábbis a gumis részeket mindenképp szépen át akarom kenni már az elején.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
rbalint88 #84964 üzenetére
Hála Istennek , már nincs ennyi cuccom
. Nèmetországba csak a Sonax waxot , ès a Sonax műszerfal ápolót hoztam ki , a hozzájuk tartozó rongyokkal . Otthon maradt a 3 fajta autósampon , szivacs , vödrök , kefe , meg mèg egy wax - valami amerikai , mèg a vizes autóra kell a rányomni , ès azzal együtt szârazra törölni , meg mèg egy másik fajta műszerfal ápoló . A kâtrány oldót meg majd kifelejtettem a felsorolásból ...
-
-
jozsi252
veterán
válasz
pècsimunkás #84962 üzenetére
-
pècsimunkás
addikt
válasz
rbalint88 #84960 üzenetére
Most vettem ki az autóból a műszerfal törölgető antisztatikus kendőket , és a Viledat , amivel waxolni szoktam . Kimosom őket aztán , mennek vissza az autóba . Nekem is sokszor mondják , hogy túlzásba viszem az autó takarítását , de akik ezt mondják , ha beülnek az autómba , mindig megfjegyzik , hogy milyen jó beülni mindig az autómba...
.
Hozzá tenném , hogy az előző - 16 éves Méganom is mindig patyolat volt , nem csak az új autóm.
-
rbalint88
addikt
válasz
pècsimunkás #84956 üzenetére
Egyet?
Shame, shame, shame!odáig fajult már a mosásbuzéria, hogy egy teljes kosárnyi kemikália és rongy jön velem szeánszolni... (felnitisztító 2db, bogároldó, BSD, ablaktisztító, ragasztóoldó, kárpittisztító, wax(ok), minimum 10db mikroszálas (40x40cm méret))
-
Magnum_
nagyúr
válasz
pècsimunkás #84956 üzenetére
kérdezd meg rbalint88-at, hány mikorszálas van az autójában... :-)))
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Magnum_ #84955 üzenetére
Ok , köszi . Tartok ezentúl egy mikroszálas kendőt az autóban erre a célra . Ablaktisztító mindig van nálam - ha reggelente párás az ablak , mindig fújok rá kicsit , hogy ne az előző napi porral karcoljam az üvegeket a lehúzóval . Bár , itt - ott látszik már a karc az ablakokon , hiába vigyázok
.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
pècsimunkás #84954 üzenetére
En mikroszalasra fujok kis Cleant es az tuti nem karcol
-
pècsimunkás
addikt
Az érintőkijelző és a zongoralakk betétek tísztításához jó ötlet a monitorokhoz és a LED tévékhez kapható tisztító folyadék , és kendő ?
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Van egy öreg Renault 19 kocsim, amin pár napja kicserélte a szerelő ismerős a jobb első motortartó gumibakkot. Az addig tökéletesen csendben, rezgés mentesen működő motor minden rezgését átviszi a karosszériára. Rezeg, zörög az egész autóSzerelő szerint ez normális, mivel utángyártott és kemény, nincs mit csinálni vele, szerinte majd pár ezer km után puhulni fog. Én ezt nem gondolnám, szerintem a gumi alkatrészek idővel elveszítik a rugalmasságukat, nemhogy puhulnának. De most inkább az érdekelne, hogy lehet-e ezzel a rezgéssel valamit csinálni? Tényleg ilyen beton kemény minden gumibak, vagy csak beszívtam ezzel ami belekerült? Lehet ezt valahogy puhábbá, rugalmasabbá tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest