2016. december 4., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Az általunk szervezett 4., utolsó PH autós találkozó

  Még mindig fontosnak tartjuk a névtelenséget levetkőzni és a kockulásból átváltani az üzemanyaggőzös módba.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Helyszíni riport 5 hónapja 81

 • Magyarország jobban teljesít, KKV banki verzió

  Köllött egy számla. DKK , mert hát oda is aktívkodtam régen. Az meg nem van mindenhol, csak a "jobbaknál".Havi díja a számlának 20€ (!). De ha nyitok mellé egy HUF számlát is akkor az ingyen van :W Aha, én meg vagyok falvédőhelikopter...
  Történt hogy nem kellett a számla, ezért 1,5 hónapja bé lött csukva. Ment minden mint a karikacsapás: azonnal benyúltak 70€val, mert csak (na jó olyasmit nyögtek hogy azért kell fizetnem, mert nem volt 1 évig használatban a számla :F WTF )
  Most kiderült hogy egy kibeb@szott kivonatot sem küldenek ki, mert -figyelem!- alapértelmezésben e-posta van, de nem ám úgy h kiküldik, hanem hogy az online felületen nekem mint felhasználónak kell letölteni! Tehát a saját rencerükben legenerálják oszt nesze paraszt IJ.
  Nohát a könyvelő elkezdett ríni h nincs kivonat, én bebattyogtam a bankbé, és kértem a 6 havi kivonatot (6db kivonat). Kezelő aszongya oksi, az kivonatonként 2310 Ft lesz. WAAAAT ?!
  Kérdem, hogy itt hagytam maguknál, hat hónap alatt 6x20€-t számlafenntartásban, meg ezen felül picivel több mint 500€-t mint utalási költséget - ebbe nem fér bele 12 oldal kinyomtatni (aminek az első oldala a szokásos sallang, tehát végső soron összesen 6 A4-s oldalról beszélünk)? A válasz: Ők elküldték e-postán! ( Ugye technikailag nem küldtek semmit sehova, nekem kellett volna tőlük letöltenem azt is - ebben hibáztam )

  Folytatás...

  bitpork 5 hónapja 14

 • Második hitvány kísérlet

  Bruttó 13 perc össze vissza (tehát mindkét oldal kapott 6,5 percet). A múltkori pácolás nem változott. Kapott a sütés után házi vajat (minden husit 1 kv vajjal hupákoltunk meg), majd 10 percet a saját hőjével összezártuk egy fémfólia alá.  Levezetésnek volt egy kis meggyes pite. Bár szerintem felesleges volt, mert a tíbón több volt mint elégséges.

  bitpork 6 hónapja 15

 • Tíbón végjáték

  Hát ez lett.

  4 nap száraz rohasztás után kapott borsot és mustárt.

  Vót égy kis tarja is.

  Meg szűzérme.

  A kész tarja + szűzérme,

  meg a kész t-bone. A lányok úgy döntöttek hogy legyen well-done. Az lett :)

  Folytatás...

  bitpork 6 hónapja 14

 • Hitvány utánzat, próbálkozás

  A legutóbbi t-bone-os memoáromat bővíteném meg. 2 napja kezdődött az érlelés. A husiból 2 szelet így néz ki most - vaku nélkül

  és vakuval.

  Ez szerda éccakáig rohadni fog hüttőbe, minden fűszer nélkül - érlelődik. Naponta kell a levét felitatni. Után kap egy kis házi keverésű fűszer pácot 4 napra. Majd akkor is lesz kép.

  bitpork 6 hónapja 0

 • Gasztro-ország(nem)


  Szokásunkhoz híven, anyagi nyomorba döntjük magunkat egy kis ennivalóval-ennivalóért. Elhatároztuk hogy apósomékat megetetjük egy t-bone-nal. Imádják amit grillezünk, gondoltuk legyen nekik kicsit nívósabb is mint az ilyen-olyan marha vesepecsenye :D
  Szegeden elkezdtünk keresni t-bone-t. Nos, olyan könnyen találtunk, hogy csak 2 hetünk ment rá a hentes megtalálására, majd újabb 2 hét hogy a nem érlelt (frissen vágott!) tíbón meggyöjjön. Ami valahol nagyon elszomorító. Hagyománytisztelet ide vagy oda, ez egy finom étel, jól elkészítve. És olybá tűnik h nincs a környékünkön igény rá :(
  És akkor már csak halkan említem meg, hogy nem lehet ám 1-2-3 szeletet venni. Ááááá, az túl egyszerű lenne: mivel nem keresik sokan, a magas és lapos hátszín gerinces részét majdnem egészben meg kell venni, csak hogy legyen t-bone. Mindezt Pöst környékiről hozzák :U

  Folytatás...

  bitpork 6 hónapja 36

 • VÉDA

  Tehát nem lesz felismerhető az embör. Gondolom azért lett kitakarva :U

  bitpork 7 hónapja 43

 • PH-s autósok önszerveződésének elmúlt három éve

  Az elmúlt 3 év története 2,5 résztvevő (bitpork, Mágus2 és MunezXBK) memoárjai alapján.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Helyszíni riport 1 éve 1387

 • 2015 ph autós találkozó

  Ez is megvolt. Idén is(remélhetőleg hagyományteremtő jelleggel) megrendezésre került a ph autós találkozója. A helyszín Siófok nyaralóövezete volt, a dátum Június 20.
  Sajnos egy pár tavalyi résztvevő nem tudott eljönni (jövőre nem lesz kifogás a baba születés sem ;) ), de legnagyobb meglepetésünkre és mindenki elégedettségére, évről évre többeteket érdekel a kockulás ezen formája.
  Idén már februárban felvetődött a tavalyi összeröfi megismétlésének lehetősége. Nehezen, de lett időpont és helyszín. A tavalyi menü adott volt, annak aki éhesen érkezik. Idén az utolsó pillanatban is befutó jelentkezések miatt, kellett egy alternatív, "titkos" adu, arra az esetre ha alul méretezünk valamit. Ki is találtuk a házi BBQ-s sertés oldalast( a fotóért köszönet focvis-nek).

  Folytatás...

  bitpork 1 éve 111

Hirdetés

Copyright © 2000-2016 PROHARDVER Informatikai Kft.