Hirdetés

2020. július 4., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Akkor most 2020 Phautós tali

  Mivel még mindig bizonytalan minden is - csak óvatilag kérdem:

  Augusztushoz ki miCCól?

  Étel legyen-e?

  Ha lesz és nem van járványügyi akadálya akkor a végtelen mennyiségű fertőtlenítőszer hozzájárulást szívesen elhasználjuk helyben!

  bitpork 1 hete 16

 • Ingatlan eladás

  Áruljuk árultuk apósomék lakását. Most van vevő. Az ingatlanos akit megbíztunk tette a dolgát mutogatta, meg minden és lőn eredmény.
  Öröm és bódottá'.
  Szóltak h menni akarunk aláírni, úgyhogy mentünk. És a nagy öröm legott szertefoszlott.

  Kérdezték a banki adatainkat, hiszen a vételár jó részét a bank fogja felénk egyenlíteni. Megadtuk. A mi pénzügyi szolgáltatónk az AKCENTA ( pont mint a Revoult, transferwise, western union és sok kicsi). Erről a cégről érdemes tudni hogy az EUban 9 ország nemzeti bankja engedélyezi (gyk amely országokban szolgáltatnak) és felügyeli a működését és az adóhivatal is elfogadja az általuk kibocsátott dokumentumokat.
  Az ingatlaniroda intézi a hitelt a vevőnek. Ez egy elég jó szolgáltatás, el kell ismernem: valami kell, mész és a papírok ott várnak készen.
  Na most az a helyzet állt elő, hogy hiába az AKCENTA számlája és a szerződésünk az AKCENTAval amely bizonyítja hogy az eladónak ott van technikai számlaszáma, az iroda hitel ügyintézője közölte h nem tudja megcsinálni a hitelezést ha a párom AKCENTAs számlaszámot ad meg. Mutattam neki papírt hogy az AKCENTA partnere az OTP, ahonnan a hitel is jön tehát még a bankot sem kell hogy elhagyja a pénz.
  Nem, az akkor sem jó! :W

  Folytatás...

  bitpork 3 hete 40

 • A net-en csodaváró ember

  Édesapám megkért hogy adjak fel neki egy rotációs kapa, egy fűnyíró és egy 26+ bicikli hirdetést a jófosáson. Megtettem. 30 percen belül jött az első telefon- a három tételből az első elment tegnap este ma reggel a második (rotkap és a nyíró). Ma reggel olyan 10:30 körül (talán kicsivel utána) levettem a hirdetéseket. Menet közben jött egy embert és a következő ajánlatot tette.

  Kedves Hirdető!Üdvözlöm. 15'000ft-ot, tudok adni a fűnyíró ért, és a rotátorért, ha önnek megfelel!?

  A kapa 20'000 a nyíró 8'000 Ft-ra lett hirdetve, a piaci szegmens olcsóbbjai közé lőve mindent. Írtam neki hogy már mindkettő elment de úgy, hogy szó szerint sorban álltak érte és a kapára még licitálni is elkezdtek. A válasz:

  Értem. Akkor miért van még fent a hirdetés!?

  Nagyon vissza kellett fognom magam a válasznál. Nem írok többet, mindenki ossza be magának amit gondol az ilyen viselkedés kapcsán. Én mindenesetre elszívok egy levegőt meg egy alkoholmentes sört.

  bitpork 1 hónapja 15

 • Covid19 = nem külföldi vadász viszi Bambi-t enni

  Őzike (a teljes alig volt több mint 25kg) comb mustárban áztatva csak leheletnyi borssal. Mit mondhatnék? Meg fogjuk ismételni ha fussa rá!


  bitpork 2 hónapja 6

 • 2020. országos PHautós találkozó

  Olvastam pár elejtett megjegyzést azzal kapcsolatban, hogy idén még nagyon információhiányos a dolog. Nos, ez még így is marad egy darabig, tekintettel a covid19 folyamatosan változó helyzetére. Egyszerűen nem lehet semmit előre megjósolni.
  Ami fix, hogy a Balatonra nekünk minden tiltás ellenére legalább egyszer le kell mennünk. Az is fix, hogy ennek megtervezésekor Mágus2 és családja lesz a kiindulási alap.
  Meglátjuk milyen ... szabályozások lesznek életben, és próbálunk valamit alakítani. Talán szeptember- talán és remélhetőleg.

  bitpork 2 hónapja 17

 • Költséghatékony gyros

  TLDR: Mindenki nézze az igazából szerelem című zseniális alkotást!

  Minden bóti csak Iza ízlését és szívét sikerült belerakni :)

  Vakuval

  Svaku nélkül

  bitpork 3 hónapja 24

 • Saját csinázású húsvéti sonka és COVID19

  Sokat gondolkodtam mi legyen. Végül mást nem látok mint lehetőséget - az étellel kapcsolatos posztolást beszüntetem bizonytalan ideig. Nem tartom fair-nek hogy az ország nagyon nagy részét érintő munkaügyi helyzet közepén - még ha ez minket is érint személyesen és alapjaiban változtatta meg a megélhetéssel kapcsolatban kialakult élethelyzetünket - ezzel is pressziót helyezzek az esetleg rosszabb helyzetbe kerültekre.

  Ezzel az egy képpel zárom az étel blogot, ami az általunk November végén saját pácba elrakott és utána érlelt száraz sonka felvágásának eredményeként született. Boldog, COVID19 mentes húsvétot kívánok minden phórumtársnak!

  bitpork 3 hónapja 34

 • Ma megint rápróbáltunk a Wellington jellegű szűzpecsenyére

  Mivel én finGnyás vagyok és nem szeretem az ázott tésztát, maradtam a már ismert baconos tekercsnél.


  bitpork 4 hónapja 3

 • Idei első házi sonka

  bitpork 4 hónapja 6

 • 'Szt kituggyajez mi?

  bitpork 4 hónapja 10

 • Vadkacsa b@szomalássan módra


  bitpork 5 hónapja 8

 • Fogyókurv@!!!

  bitpork 5 hónapja 19

 • Ninó Karotta cikke alapján - ésszel él(ne) az ember

  TLDR: egy autós szakújságíró meghasonlása csak a click-számot fogja növelni,
  de igaza nem feltétlenül és biztosan nem maradéktalanul van.

  Az autózás szeretetét a Totalcar-ral együtt nőve szívtam magamba. Túl vagyok már a negyvenen és tényleg jó érzéssel tölt el visszaemlékezni a pillangószelepjét nyitogató Karottára és Winklerre. "A" Karotta és "A" Winkler - fergeteges írások kerültek ki kezeik közül, amik nagyon sokat jelentettek a hozzám hasonló kispénzű felhasználóknak akiknek csak a Pavlovi - reflex maradt egy-egy autócsoda hallatán/láttán. Nem is beszélve az amatőr barkácsolókat :)

  A mai napig nagy kedvvel ülök le az általuk jegyzett írások (szigorúan nem podcast - elhaladt felettem a kor, na) elé és várom a régi csodát. Ami jön is, meg nem is. Néha rám tör az érzés, hogy egy megkeseredett vénember lettem és már semmi jót nem találok az életben - még a hobbimnak számító "autóbuzulást" sem. Lehet a tapasztalatnak gúnyolt élmények sora váltja ki belőlem, de mindegy is. Puffogok pár ismerősnek és barátnak és néha kapok megerősítést néha nem, majd továbblépek. Ma azonban más a helyzet. Ki kell adnom magamból a dolgot azonnal, mert felrobbanok!

  Folytatás...

  bitpork 5 hónapja 99

 • Mezes csirke pirével

  bitpork 6 hónapja 6

 • Sülök! MOD

  bitpork 6 hónapja 12

 • Korán van még de holnaptól sokkal kevésbé lesz erre lehetőség

  Hogy egy jó barátomat idézzem (mert a jó barátság legalább olyan ritka ezekben az időkben mint amilyen szépet szólt - megemlékezésre méltó!)

  "𝕰𝖓𝖌𝖊𝖉𝖏𝖊́𝖙𝖊𝖐 𝖒𝖊𝖌, 𝖍𝖔𝖌𝖞 𝕹𝖊𝖐𝖙𝖊𝖐 𝖊́𝖘 𝖘𝖟𝖊𝖗𝖊𝖙𝖙𝖊𝖎𝖙𝖊𝖐𝖓𝖊𝖐 𝖆́𝖑𝖉𝖔𝖙𝖙 𝕶𝖆𝖗𝖆́𝖈𝖘𝖔𝖓𝖞𝖙 𝖐𝖎́𝖛𝖆́𝖓𝖏𝖆𝖐!"

  bitpork 6 hónapja 5

 • Decemberi grill előkészület

  A boltban rám köszönt két oldalas. Befogadtuk őket a családba és azóta a mélyhűtőben laknak.

  bitpork 8 hónapja 6

 • A legsötétebb ostobaság

  Itt az aprón is belefutottam már, ahogy autó eladásnál is és most a lakás értékesítés közben is. Üzen egy ember messengeren (nem, nem hív, nem jön el személyesen, nem kérdez a portékával kapcsolatban semmit hanem üzen írásban) hogyaszongya :
  Jó reggelt, megvan még a lakás? Mennyire alkuképes?

  Teljesen érthető. Fenn van a hirdetés, előresoroltatom hetente ahogy kell, néha cserélek egy-egy képet benne, de megkérdezi hogy megvan-e még. Ok ezt még meg tudom emészteni, mert sajnos belefutottam olyan ingatlanirodába amely már eladott lakás fotóival hirdetett, szóval ezért még nincs okom megjegyzést tenni.
  Na de amikor azzal kezdi ismeretlenül hogy én magam alkudjak a saját érdekem ellen... mindezt minden bemelegítés nélkül... Ráadásul amikor megírtam neki h 'Jó reggelt kívánok! Igen, a lakás meg van még. Természetesen minden ajánlatot nagyon szívesen meghallgatunk a személyes megtekintés során.' Akkor elköszönés nélkül abbafejezi a kommunikációt... priceless!

  Szavakat nem találok.

  bitpork 8 hónapja 44

 • Nasi G.

  bitpork 8 hónapja 2

 • A szükség nagy úr

  Te magad uram ha szolgád nincsen , újra értelmezve :)  bitpork 9 hónapja 31

 • Nyamihambi

  bitpork 11 hónapja 12

 • 2019-es phautósok összejövetele

  7 év. Szokták mondani, hogy gombócból is sok. Reméljük, lesz még lehetőségünk a jóllakottságra panaszkodni.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Helyszíni riport 11 hónapja 32

 • Icipici buktàcska

  Vaku nélkül

  Vakuval

  bitpork 11 hónapja 2

 • Balcsis PH autós tali 2019

  Na jóccakát!
  Idén Augusztus első hete és annak a hétvégéje van első lépésben feldobva - illetve jelen állás szerint ekkor tud jönni Mágus2 és családja.MOD Ez 10-re módosult!!! 3,-n kamionos találkozó lesz ugyanitt ;)

  A tavalyi menü adott, idei árakat a beszerzés tekintetében optimalizáljuk ha kell (nem hiszem) de addig a tavalyi árak érvényesek.A már látott oldalas 5043 Ft volt, és 3,5kg csontostól!

  Ötletelés ON!

  Szeretném megköszönni az eddigi támogatását mindenkinek! Arra gondoltam hogy idén a közösségi szellem jegyében szeretnék valami jót is cselekedni. Minden PH-s résztvevő után 500Ft-t elutalok (vagy ha ezt kérik akkor inkább tartós élelmiszert veszek rajta) egy karitatív szervezetnek. Hátha ez kicsit motiválja a phórumtársakat az eljövetelre :)

  bitpork 12 hónapja 525

 • Szügy. Szürke marha.

  Több kép nincs. Ettünk helyette.

  bitpork 1 éve 34

 • Krva meleg ellen

  Hideg gyümölcsleves

  Tatár-beefsteak

  Szürke marha hambi

  bitpork 1 éve 35

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.