- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
426os
őstag
válasz
Jorus #310280 üzenetére
Én Waze-el járok Ausztriában. Hogy mennyire tilos azzal nincs tapasztalatom, de mivel nem olyan népszerű így bele lehet futni abba, hogy egy-egy (akár több napos, hetes) lezárásról nem tud. Én szívtam már meg vele, ezért érdemes előtte ránézni az útvonalra Google-ön is, hogy ne érjen meglepetés. A traffikat jól mutatja.
Osztrák matricát már tudsz online is venni úgy, hogy azonnal érvényes legyen.
A Daschcam szürke zóna, legális is meg nem is. Mivel kevésbé van rá szükség, mint MO-n, jobban jársz, ha leveszed (az elsőt elég lesz). -
válasz
Jorus #310275 üzenetére
A Ford nem tudja kitenni a kijelzőre a waze-t? Vagy mivel mentek? Szerintem ha az autó rendszerén fut nem tudja megmondani használod-e míg meg nem állít, akkor meg átrakod másik map-ra.
Dashcam lehet kint, legalábbis nekem se a határon a németek, se 2 évvel korábban az osztrák rendőrnéni nem szólt érte, ellenőrzéskor a mellényt nézték és az EÜ csomagot (nekem a mellény a csomagtartóban volt). A németeknél nem kell matrica személyautóraAmúgy meg ha normálisan mész, a kutya nem állít meg.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Jorus #286887 üzenetére
Eskü ezen a képen kéknek láttam
De akkor csak benéztem. Nekem is fekete bársony bevonata van. Ami idővel a por meg tapi miatt beszürkül.
-
kisza25
félisten
válasz
Jorus #286881 üzenetére
Ugye, hogy ugye, én mondtam
Nyáron amúgy még szuperebb, amikor érik a szőlő akkor ne, mert nagyon sok a darázs, bár a kaja akkor is jó
Azt inkább nem írtam, hogy egy sávos kavicsos út vezet fel
radi8tor: Picitmás étterem és manufaktúra -
tboldi
nagyúr
válasz
Jorus #286652 üzenetére
RS Fókában ültem már, nagyon hasonló (vagy ugyanilyen?) ülései voltak annak is, és alig tudtam kiszállni. De a Civic Type R is ugyanez.
A korábbi nyílt combcsonttörés és tenyérnyi helyen hiányzó izomzat miatt úgy tudok csak kikászálódni, hogy az ülésben 90°-kal elfordulok és két lábbal a talajon állok fel. Ekkora combtámasszal viszont ez nem könnyű feladat.Ottónak meg üzenem: wuff!
-
válasz
Jorus #286378 üzenetére
Kaja:
- Neked főztem, Zánka, fasza
- Jóbarát, Keszthely, gazdaságos és jó
- Vízimalom étterem, Tapolca
- Köveskálon sok minden, nem gazdaságos
- Badacsonyban van minden kategória, egész évbenLátnivaló hirtelenjében:
- Szép a Balaton felvidék, jó utak
- Hegyestű
- Szigligeti vár
- Tapolcai tavasbarlang (gyerekként voltam legutóbb) -
válasz
Jorus #260145 üzenetére
Én bevállaltam az Astra-n. Vasárnap megkapta a nyári pacskerokat.
Javul a részidőm. Régen másfél óra volt, most már 40 perc alatt végzek.
A többi majd később, ha lesz rá kapacitásom.@#260140kisza25
Már most kezdődik?
Igen, hát ez a természet ilyen.... szórja szanaszét... Örüljünk, amíg vannak növények. -
rbalint88
addikt
válasz
Jorus #242324 üzenetére
1700kilo uresen a legkonnyebb verzioja, S4-en innen egyik motor se tepi szet a kasztnit
az 1.8T raadasul szoftveresen elegge visszafogott, arra tenyleg kell a chip, hogy kigyogyuljon a nathabol. Enyem se lett agyig irva, 163 helyett max 185-190 lo, viszont 225Nm helyett kb 280Nm, na azt rohadtul erezni. De az OBK es Focus ST ellen igy is edeskeves
Alapvetoen eleg ebbe az autoba ennyi ero, ugyis kruzolni kell vele, elozni meg kenyelmesen lehet igy is.
Inkabb az a gond, hogy mivel turbos, nyaron a melegben erzesre sokat veszit az erejebol, lehet mar a hutok el vannak faradva. Majd telen megszakerti a szerelo, aztan amit kell, kicserelunk.tboy93: nyugtasson a tudat, hogy mhev mellett se lesz kisebb a fogyi
-
426os
őstag
válasz
Jorus #239718 üzenetére
Töltsd le a kormányablak appot, ott adott ügytípusra szűrve megtudod nézni térképen, hogy melyik kormányablaknál mennyit kell sorbanállni. Ha látsz egy zöldet, usgyi. Sokkal gyorsabb, mint időpontot foglalni hónapokkal előre vagy találomra menni aztán órákat sorbanállni
-
MasterMark
titán
válasz
Jorus #221513 üzenetére
Subarura csak előre kell hólánc, hátra nem szabad.
Driving on snowy grades or icy roads may require the use of tire chains, in which case put the chains on the front wheels only. Use only SAE class S type chains that are of the correct size for your tires so as not to damage the vehicle body or suspension.
When driving with tire chains, drive at speeds below 19 mph (30 km/h). When a temporary spare tire is on a front wheel, replace the temporary spare tire with the rear tire on the same side of the vehicle, and then fit chains on the front tires.
Always use the utmost care when driving with tire chains – overconfidence because you are driving with tire chains could easily lead to a serious accident.De azért csekkold a saját manuáljában is ha erről van szó.
-
szabonagyur
félisten
-
gaborn1
tag
válasz
Jorus #215030 üzenetére
Az indexálás azt jelenti a biztosítóknál, hogy adott biztosítási formáknak mekkora (az infláció miatti) a %-os növekedése évről évre.
Tegyük fel tavaly itt a kgfb-d 52K forint volt. Okoztál volna 600k-s kárt, biztosító ugye fizet.
Infláció miatt idén ez a kár már pl 628k forint lenne, ezt fedezendő ugye a biztosító emel.Gyanítom tavaly 50k körül fizettél és az indexálással kijött a kalkulátornak, hogy idén nagyjából 56k lenne a díjad, ha nem váltasz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Jorus #211331 üzenetére
Kozteres vagy rendor? Ha kozteres az rogton adja a csekket helyben. Ha nincs csekk akkor csak figyelmeztettek.
Multkor leparkolt egy auto a garazskihajtonk ele. Hivtuk a koztereseket de nem buntettek meg csak figyelmeztettek. Bravo. Legkozelebb inkabb magam intezem a dolgot.
-
válasz
Jorus #209737 üzenetére
A szüleimnél ugyanez van (térkő, nincs lefolyó, mellette dísznövények) - még nem pusztultak ki a virágok. Persze ha a "háztáji" spenótra folyna, az nem jó, mégse egyen fékport az embert.
Van növényvédős kollégám, azt mondja nyugodtan öntsük a háztartási felmosóvizet közvetlenül a dísznövényekre,jót tesz nekik. Becsszó'!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- Update 06.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged