Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
válasz BigBlackDog #39648 üzenetére
Gondolom ez helyi kezdeményezés
-
-v-
addikt
válasz Kornel #39656 üzenetére
jóval erősebb, és gyorsabb
Másfél tonna, szívóbenzin, biztos hűde sokkal jobban viszi a 178 ló
meg mindenben jobb
Pl? Csak érdeklődöm, biztos azért adtak el ilyen sokat belőle meg szüntették be a gyártását ilyen hamar, mert marha jól sikerült tesztekben is csupa jót írtak róla, pl. az alattomos meg gagyi futómű, szar anyagok stb.
[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
válasz Kornel #39661 üzenetére
[link] ez 8.54-et gyötör ki belőle, és nem tűnik rossz rajtnak, 7.8-at szerintem az életben nem lehet ezzel .. nem tűnik amúgy valami acélosnak a gyorsulás, az ürülék szinonímái ugranak be leginkább.
(#39663) kornelka: elhiszem, de szerintem ezzel az autóval is pont az a baj, menni nem megy sehogy se, ha igen akkor valószínűleg csak ha tiltásig pörgeted, mert ekkora szívóbenzinben messze nincs annyi nyomaték, hogy másfél tonnát értelmesen mozgasson alacsony fordulaton.. cserébe a 2.4-es benzines eszeget szépen, ha városozol mész azért, ha forgatod azért. Kapufa.
[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Egy kis közvélemény kutatás: Melyik kúton érdemes / szabad benzint ( 95- ös ) tankolni? OMV, MOL, AGIP közül?
-
brumi1024
veterán
-
Kornel
veterán
-
tboldi
nagyúr
válasz roberto211 #39679 üzenetére
A baloldalon lévő szőnyeg véletlenül nem jobbra való (és vice versa)?
-
diablo1984
veterán
nincs klíma?
kormányról ítélve nem egy leharcolt lom, saccra 250-300ezerre lőném a futását abból, még itt ott van rece, nálam 276 ezernél nézett így ki a passatban(bár abban valszeg 400ezer+ volt)
-
roberto211
őstag
válasz diablo1984 #39683 üzenetére
Nincs,cserébe ott van a napfénytető.
Óra szerint 184, de gondolom nem ennyi van benne,bár engem nem nagyon izgat mennyi van benne
tboldi: de jobb oldalra való,viszont jobb oldalra nincs szőnyeg..Így inkabb bal1 be tettem
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Skillet
addikt
Ezek a fotók fergetegesek
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Snoop-y
veterán
En nem is ertem mirol beszeltek gyorsulas az kb olyan 7sec 0-100 es alatta kezd erdekes lenni.
8 sec az 20 evvel ezelott volt meno mikor gsi-k voltak.Ma az atlag papi kocsik vannak 8sec alatt 100-on.
Amugy meg felesleges versenyezni mindig van gyorsabb kocsi nalad.
A bubunak is volt ellenfele nem keves sot aki le tudta nyomni az kb 88 autot vert ra barhonnanNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Skillet
addikt
válasz roberto211 #39686 üzenetére
Teljesen jogos!
-
Skillet
addikt
válasz Kornel #39689 üzenetére
8mp már fasza. Bár 8 másodpercesben kettőben is ültem. Az egyik egy vti volt, szerintem kb semmit sem éreztem abból a 8 másodpercből, csak annyira emlékszem, hogy ordít a motor. Kicsit izzadtság szagú volt.
A másik egy peugeot 406 3.0 V6 supreme. Na az már tudja. Présel az ülésbe, ahogy illik. Szépen megy.
Unokatesóm ignis sportja valami 8.8mp-es. Szerintem egy örökkévalóság
És az az elektromos gázpedál.... váááá. Soha![ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Snoop-y #39687 üzenetére
Nekem volt 16 éve egy 94-es Astra GSi 16V-m - nagyot lépett, ma is elfogadnám. Végig Remus rendszer alatta (no kat.), a fél utca hallotta mikor beindítottam, éjjel M7-en szikrák pattogtak a kipuból.
6 éves létére elég leharcolt volt, valószínűleg TK-ból helyreállítva - ahol kopott a festék, ott 3 színe volt: piros, sárga, fekete + a lökös kék + fekete. De ment, csak csapatva 10-11 liter/100 km.
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
Hu sracok valamikor kell egy autos talit csinalni ide Erdelybe olyan utak vannak, hogy hihetetlen, az utminoseg teljesen jo, a leghitvanyabb volt kb olyan, mint Dobogoko fele, csak szazszor annyi olyan kanyargos ut van, mint felenk. Sok az ujraaszfaltozott szakasz, fostam hogy otthon kezdhetek komplett futomucserevel, de oda-vissza a hungarian tobbet kap kb mint itt az 1500km alatt.
Hankook k425 is alaposan le lett tesztelve, van benne beszarasjelzo, sokkal hamarabb elkezd sikitani, mint vartam. VP3 ehhez kepest sokkal tapadosabb, csak a puhabb oldalfal miatt kevesbe erezni hirtelen valtasnal a tapadashatart.
Asszony ma parszor szolt, hogy nyakon fog hanyni de szerencsere bevaltatlan maradt a fenyegetes. -
Kornel
veterán
válasz stickermajom #39695 üzenetére
Ranezek, de gondolom drágább.
-
Declare
őstag
Maximalisan +1.
Nekem a 320i egy nagy kiabrandulas volt. Nezegettem anno, amikor az Astrat vettem, de aztan biztonsagi jatekos gyanant Astra lett....fajt a szivem...aztan egyik cimboram vett egy ilyet. Nagyon jol nez ki, belül is faja, hatsokerek nagyon adja, hang szep....de teljesitmenyben en sokkal többet vartam.
-
Skillet
addikt
Közeleg a 4-e. Gondolom az időpont már fix, de a helyszínnel, hogy állunk?
-
Integrale
veterán
Nincs 1.4 tonna az E46 320i, 8.2 0-100, nyomatekos jo hangolasu motor, a 170 lovas varians, a 150 loeros papiron csak kicsivel gyengebb, a valosagban kevesbe rugalmas.
"Bad reklám is reklám too"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest