Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #341753 üzenetére
(rögzített hozzászólás)
🎺 Az eremények alapján 2 tali leszt 🎺:
Egy Bp-hez közel, május 13-án kedden 17:00-kor, a Budaörsi Auchan totem oszlopánál (47.4530292, 18.9443333) [kép] [kép] [kép]).
És egy Győrben május 17-én szombatot 16:00-kor a győri ETO parkolóban [link].
Köszönöm mindenkinek a részvételt és a konstruktív hozzáállást!
Találkozzunk minél többen, remélem plusz meglepetés vendégek/tagok is lesznek majd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomiii.
aktív tag
válasz
Skillet #39896 üzenetére
Én a kis Lincos szettet használom, meg vagyok elégedve. 2-3 torx fej tört el hengerfej szétszedéskor, de ferdén voltak a kulcsnyílásban, mert a veztengelytől nem fért egyenesen. A helyi szerelőnél is használunk Lincos cuccokat, pl kisracsni szett. 3/8-os nélkül meglehet lenni, nekem nem nagyon hiányzik.
kornelka: ezt neked, most láttam a képet, gondoltam bellinkelem: [link]
-
Skillet
addikt
már megint és még mindig szerszám.
lincos 111DB 171DB 219DB
(171db-os most valamiért nincsen, a 219-es pedig tegnap még 40e ft volt akciósan)
próbálom őket összehasonlítani, hogy melyikben mivel van több és megéri-e a felárat, de nem tudom eldönteni.
kell-e pl a 3/8-os kar?közben ez a mannesmann mammut 215DB is képbe került. dicsérve van, korábban itt is írta valaki, hogy jó cucc. ITT a tartalma.
már majdnem meggyőztem magam, aztán megnéztem EZT a videót és látom, hogy szerteszét szóródnak a szerszámok a dobozon belül.
az alsó részen gondolom a kiszakadt szivacs miatt, de a felsőben? ha normálisan rá van hajtva a belső lap, akkor ott sem repülnek a cumók?
valakinek van ilyen készlet, tud róla nyilatkozni? -
EQMontoya
veterán
Ma M5-ön nagyon durva diliház volt. Úgy este 10ig brutál forgalom, utána csak hülyék.
Egy C Corsa majdnem lepuszilt hátulról egy fékezésnél. Ja, igen, fog az EBC. Annyira közel jött a fékezésnél, hogy már egyik első lámpája sem látszott a tükörben.
Utána egy Golf 5 dízel emberkedett, 160ig megy, 180 fölött nagyon elfogy.
A végén pedig láttunk egy Leont elől és hátul is ködlámpával. Végülis csak Július vége van... -
máyköl
veterán
válasz
BigBlackDog #39885 üzenetére
Köszönöm!
-
Integrale
veterán
rvilike?
-
máyköl
veterán
Sziasztok
Pestről a 17.kerületből szeretnék járni gyakrabban Vértesszőlősre.
Pest megyei matricám van, Komáromit vennék. Pont érintem Fejér megyét, tipp esetleg hogy kerülhetném ki, hogy fejér megyeit is vennem kelljen? -
Veron
addikt
Sziasztok!
A szoban forgó darab egy 6 éves Fiesta 1.25. Arra lettem figyelmes alacsony
sebességnél, hogy halk fémes hang hallatszik kívülről. Ha picit rálépek a fékre akkor megszűnik arra az időre majd megint hallhatóvá válik. Az autó egyébként az utcán áll és nem tapasztaltam rendellenességet. Jövő héten mennék vele 2000 kmt egy hét alatt, ezért inkább rákérdezek. Mi lehet ez és mennyire kell törődni vele?
Kösz! -
AMD Power
titán
Jó estét!
Autóüveg fóliázással lenne egy pár kérdésem. Ha jól tudom akkor csak a B oszloptól lehet fóliáztatni az üvegeket? A gyerek miatt nem lenne hülyeség megcsináltatni. Egy 5 ajtós F Astrara kb mennyi lehet egy ilyen? Műszakin ez mennyire probléma?
-
tomiii.
aktív tag
válasz
Kornel #39875 üzenetére
Hát, miskolctól egy 50km-re székelek Eger felé. (Nagyvisnyó)
Én nem ladázok, csak besegítéskép, viszont jó cimborám, akivel szerelgetünk napi 24-ben, ő megszállott, vele kézen fogva nagyon szívesen segítünk, ha tudunk. Szóval, ha sikerül lőni valamit, írj nyugodtan.
Most rakjuk össze felé az övét is: [kép] [kép] Mondjuk ez lassabban halad, mint egy 4-es metró építés.
-
tomiii.
aktív tag
-
Kornel
veterán
válasz
roberto211 #39871 üzenetére
Nem akarom "tuningolgatni".
Kene valami amit tudok ütni vagni.
Ez az ezerotos elég jó verda, még a gyári 75 pacival is 😉
A segge csak úgy megy ki, ha kell ha nem 😂
Egyébként a civic is jó, ma a fék várost korbeautoztam, remélem nem lesz csekk belőle 😭 -
Kornel
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Skillet #39848 üzenetére
Szánalmas dobozhangja van.
mod:
BigBlackDog: Vízen hátrány a széles pacsker, mert nagyobb a vízkiszorítása így könyebben felúszik.
lenko: Annyiért én is rárabolnák, Bár az tablet benne... Irtó gány megoldás.
iRico: Ide jutottunk...
TaaT: Nekem nincs vele bajom amúgy az egytelen emészthető kinézetű autójuk a CLA csak az a tablet benne...
-
Kornel
veterán
Veszek egy ilyet, dupla weber rá aztán szvsz 😂
Civic meg marad 😉 -
volvoguy
addikt
Üdv! Jelenleg az 200.000kmt futott 1.9JTD-ben (8szelepes) 10W40-es olaj van (előző tulaj által).
Habár a gépkönyv ezt is megengedi, én mégis szeretnék visszatérni az 5W40-re.Olvastam rengeteg cikket, miszerint rossz beidegződés manapság az öregebb, 100.000-et futott autóknál 10W-s olajat alkalmazni.
Nos, az én gépem nem eszi a 10W-s olajat, és azt is olvastam, hogy az olajfogyasztás üzemi hőmérsékleten lép fel, a két viszkozítás között csak hidegintításkor van különbség. Üzemi hőfokon pedig ugyanolyan tulajdonságokkal bír a 10W mint az 5W.
Ezekszerint ha nem fogy a 10W-ből (üzemi hőfokon és 5-6000km-el olajcsere óta), akkor az 5W-ből sem fog fogyni, így hát visszatérhetek rá?
-
diablo1984
veterán
válasz
Elektrosokk #39856 üzenetére
nekem is messze van attól az ártól, amennyit egy kocsiért kiadnék....
-
Elektrosokk
veterán
válasz
diablo1984 #39854 üzenetére
hát nyilván mindennek van valami előnye...
sajnos nekem kívül esnek a keretből az 2-3 éves meg az új mercik, pedig a mostani formavilág egész tetszik. .(#39855) w333 : feltűnik 1-2 kiváló régi technika!
-
w333
félisten
Ez kemény ... mekkora sebességgel mennek ezek ?
1:30 -nál végem van ... sírok a röhögéstől !
-
diablo1984
veterán
válasz
Elektrosokk #39853 üzenetére
hát én is elolvastam az ide vonatkozó cikket és meglepődtem! de legalább annyira keveset eszik mint amennyit egy valamire való méretű merci motoros merci sosem fog(mondjuk a c osztályból)
-
Elektrosokk
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest