Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23497) bitpork válasza Kornel (#23484) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Nem látod rosszul. És nem csak neked meg nekem, de mindenkinek meg van a keresztje ilyen téren. Azt viszont nem értem, hogy ha itt ebben ennyien egyet tudunk érteni, akkor mi volt a hiba abban amit TaaT-al elkezdtünk a Milyen autót vegyek?-ben? Mert ott semmi más nem volt a cél, csak hogy valós tartalmú, előítéletektől mentes segítséget tudjuk adni a segítséget keresőnek. Minden mást meg itt meg lehetett volna beszélni. :U

(#23485) tomiii.: Jómagam is, ha megnézed az adatlapomat. Viszont sokat egy nick és avatar mögül akarják megváltani a világot. És itt jön be, hogy ha hallunk valamit (legjobb példa a dízel betegségek listája), akkor már is pánikkeltésre használjuk. Jobb esetben megtapasztaltuk és így van ok a szidásra, rosszabb esetben csak az "énmegmondtam" mellényre megy a pályamű.

(#23487) Skillet: Dehogy vagyok :N És semmi bántó szándékom nem volt. Pusztán arra akartam felhívni a figyelmedet, hogy pár hónap itt töltött idő messze kevés, hogy a teljes autóbuzi ph tagságot megítéld. Tudtod pl hány sok évet aktívan itt töltött ember ment át passzívba az elmúlt 8-10 hónapban a frissen topikba találók miatt? Régen is voltak viták, és mindig lesznek is. De kritizálni sokkal egyszerűbb mint értéket vinni bele. Ez lett volna a mondanivalóm röviden :)

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.