Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz szőröscica #23547 üzenetére
Nyáron akartam kint venni C Corsat. Fórumtárssal nézegettünk párat, ő elment 3 kereskedésbe is...1700€ lelakott, karcos, eldurrantott légzsákos, kutyaszoros kocsik...
Egy hónapos zoll rendszám, útdíjak, benzin stb - 400€ míg hazaér (rendszám nélkül, trailerrel is 400€).
Szóval nem mindig éri meg kintről hozni (pláne itt, ragadó egy 1.8 benzin, euró4-re kb 7-800€)Nálunk meg beírt, elfogadható állapotú 5 ajtós C Corsak 1700-2200€ mennek.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
szőröscica
addikt
-
Kornel
veterán
-
gaborbol
őstag
Egyik ugyfelnek van egy 2013 TDI golfja, meg a botrany elott be akarta szamittatni, teljesen patent a verda kulonben. Megkapta a KP-s vasarlasi ajanlatot a kereskedestol,atlag 3 evente cserel kocsit,lassan aktualis,de meg gondolkodik rajta, hogy milyen extrakkal kerje az uj kocsit...
Most visszamet gondolta, hogy talan elcsitult kicsit a balhe, 1500 km-t tett bele a kocsba azota.
Kerek 4000 dollarral kevesebbet kinalnak erte, mint a botrany elott, azt mondjak igy is rizikoznak, mert konnyen lehet hogy ott fog elrohadni a kocsi a telephelyen, jobban jarna, ha megvarna, hogy mi lesz a karteritesbol. ne adja most el.Harom fogorvosi rendelojuk van, nekik konkretan nem faj az extra 20+% os erterkvesztes az auton.
Kozben uj sorozat inditott a Discovery:
diesel-brothers[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz Kornel #23550 üzenetére
No ez jó kérdés! írtam e-mailt a Vartának ezzel kapcsoltba mikor akkumulátor vásárlás előtt voltam, hogyan kell kibogozni az akkumulátor tetején lévő számokból a gyártási időt, azt írták ők sem tudják viszont az akkumulátor alján ott a van gyártási dátuma, az egyik év a másik a hónap.
-
Morris
veterán
Urak, autóüveg fóliával kapcsolatban kérdeznék.
Hol és milyet érdemes felrakatni, illetve belülre vagy kívülre rakják a fóliát?
Nekem sajnos nagyon karcos a két hátsó ajtóban az üveg. (megállt a por meg még miegymás a vízlehúzónál és így működtette az ablakokat az előző tulaj - legalábbis gondolom én)
Mivel ez kívül van, zavarni fogja e egyáltalán a fóliát vagy a felrakást ha kívülről rakják fel?[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz boogie84 #23563 üzenetére
Mindkettő jó. Igen, jobban mutat a szélesebb.
A mostanim 7", keveslem. 215-ös gumik vannak rajta, de így is karcsú. 225-tel meg már nevetséges lenne. 8" jó lenne, de a jr11 17"-nál 8.25 széles, 18"-nál meg már 8.5" széles.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
szőröscica
addikt
Tudnátok mondani Budapesten valami nagy betonplaccot, ahova egy teljesen kezdő emberkét ki tudok vinni, hogy ismerkedjen meg az autóban lévő három pedállal és a sebességváltóval? III. vagy XIII. kerület lenne a legjobb, de ha csak Dél-Budán van ilyen, az sem gond.
-
-v-
addikt
válasz szőröscica #23572 üzenetére
Vasárnap bármelyik tesco/auchan parkoló?
-
EQMontoya
veterán
Tesco parkolók 10 után, Fóti Auchannak hatalmas, üres parkolója van, ami szintén nincs messze Tőled, stb.
Same rules apply!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz brickm #23519 üzenetére
Engem zavarnak a fűtőszálak ha este vezetek pedig vékonyak de nem látsz át rajta olyan jól mint egy "tiszta" üvegen. Btw télen tényleg marha hasznos. Olyan mint egy pixelhiba a tft-n, kiszúrod és aztán állandóan arra áll rá a szemed.
Meg a kormányfűtés is jó, most mikor beültem a -6 fokban álló kocsiba el tudtam volna viselni...
Az ülésfűtés meg egyén függő ahogy írták, én 3-asra állítom (5 fokozatú) aztán ha már érzem, hogy meleg lekapcsolom de állandóan sosem megy, fater meg pl soha nem kapcsolja ki.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Skillet
addikt
válasz boogie84 #23578 üzenetére
KATT
Legelőször én itt láttam. Nem tudom, ez melyik. Lehet, hogy xxr. Azokat mi is néztük, de a 18-as 8.75 széles
Ahogy te is írod, kicsit sok az már
Még egy KATT
Jó volna tudni, mi az, amit még elvisel az autó, melyik méret állna jól neki. Ha valami balul sülne el, nézhetem talán évekigMess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
-
törölt tag
válasz Kornel #23559 üzenetére
Vagy inkább a németeket, mert nagyon elkanászodtak. A dízel csak egy eszköz, ami éppen kéznél volt.
brickm Elvégre én kerestem meg az árát, ami után egyszer már adóztam is. Akkor most adózzak mégegyszer?
Biztos az adócsalók miatt van így. Ezt már azok sem kerülhetik ki. -
AMD Power
titán
Hajógyári szigeten sokan szoktak így vezetni. Bár ott kimondottan nagy beton plac nincsen, de szerintem ideális ilyen kocsikázásoz.
-
stickermajom
addikt
Tavaly nálam volt egy S-max két hétig és engem is nagyon zavartak a fűtőszálak, nem tudtam másra koncentrálni, csak néztem azokat, mint valami hülyegyerek.
De én letudom a jegesedést egyszerűen, ha látom, hogy van esély lefagyásra, felrakok egy ilyet, és máris nem kell kapargatni reggel.
-
Qru
MODERÁTOR
Ha kavics kerül a tárcsa és a betét közé az vajon mekkora kárt tehet a tárcsában? Nem volt ott sokáig hamar kipottyant kb 2-3 km-en át hallottam. Fékezgettem is (az mondjuk lehet nem volt jó ötlet ) aztán egyszer csak elhallgatott.
#nincsbennetarcsi
-
stickermajom
addikt
Ha új lámpabúrát veszek, akkor fontos, hogy párban vegyek újat, vagy ráér úgy, hogy most veszek egyet (akciós a jobbos), és majd ha aktuális lesz a csere, akkor a másikat? Együtt fogom berakni tavasszal őket. Nézem sokan facebookon párban keresnek búrát, nem jó nekik külön.
-
Richard!
addikt
válasz stickermajom #23592 üzenetére
Vajon miért diszkriminálják a balost?
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Richard!
addikt
válasz stickermajom #23594 üzenetére
Ma megveszed az akciós jobbost, holnap meg a nemakciós balost...ha így jobban kijössz anyagilag
Ma kezdődik életed háralévő része
-
boogie84
veterán
válasz tomiii. #23582 üzenetére
XXR-el az a baj h ET0. Az meg a kerékcsapágynak nem tenne jót ha jól tudom.
Ergo tökéletes a JR. Ami ET25.
(#23583) Skillet: Nem rossz a fehér autóhoz az arany JR11!
A méreteket neked kell tudni, vagy nagyon utánanézni, hogy autótípushoz milyen paraméterekkel szabad venni felnit.
Kérdeztem mailben a Redsunservice-t, hogy a dark hyper blackrpl küldjenek már fotót, mert nem találok még képet sem.
Bezzeg az XXR-ről van bőven Chromium Black, de nem tudom, hogy az a szín megegyezik e a JR11 Hyper black színnel. Vagy az lenne a Dark hyper black?
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Skillet
addikt
válasz boogie84 #23598 üzenetére
et0 kissé meredek
igen, már próbálom lesni a külföldi vr4 fórumokat. pár infó már van.
elöl változtatás nélkül felmegy a 18x9 et38 is. hátul elvileg már a 8.5" szélesség miatt is muszáj belenyúlni (görgőzni) a sárvédőbe. talán még kerékdőlést is kellene állítani.
de még olvasgatok.a színeket én sem tudom. de szerintem az xxr chromium black kb egyenlő a jr hyper black-kel.
[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest