- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Új tali felmérő szavazás. LINK
Mond el véleményed, szerinted hogy/mikor/hol legyen!Ez csak egy felmérő szavazás a következő szavazáshoz, az otherbe nyugodtan lehet írni bármit
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz
tomcsi23 #22196 üzenetére
Legutobb 380-ert tankoltam MM100-at. (Persze azota lehet csokkent annyit)
Neha szoktam valtogatni, kezdetben felvaltva tanktam, de miutan nem tudtam sem fogyasztasban, sem menettulajdonsagokban kulonbseget tenni koztuk, igy egy ideje csak auchan98-as megy bele, ha nem ke kerulnom miatta. Ma 329 volt a 98-as.Kisza: miskolcon annak idejen nekem is volt ilyen tapasztalatom a sima 95-osukkel, utana evekig oda se mentem, most viszont muszajbol kiprobaltam, a 98-as miatt, es amig jo lesz, addig maradok.
-
gaborbol
őstag
Hat ez sem egy szepseg most hogy, jobban megneztem
Valami 2000-es ev koruli 4X4-es Chevrolet pickupbol van a az egesz es csak ra lett teve a 1950-es nek a karosszeriaja.
Azt mondja muszakira ez sem igy nezett ki. Eddig haromszor allitotta meg rendor a gumik miatt, harmadszorra ujra kellett muszakiztatni. Arra rakott egy masik szettet, atment, hazajott , visszarakta ezeket
-
kisza25
félisten
válasz
Kornel #22176 üzenetére
én 2x tankoltam ott, mind a 2x ~1 literrel többet evett a kocsi átlagban, inkább maradok OMV és Shell kutaknál.
Ausztriában éltem 10 évet, ott meg további 1 literrel eszik kevesebbet a kocsi. A jelenlegi kia ceedem kint 6,5 lityi felett nem evett soha és volt 5,8 is. itthon még nem tudtam 7 lityi alá vinni és 1x volt 8,4 is az ominózus kút után, viccmindig 35-40 lityit tankolok
-
gaborbol
őstag
Sokindent at lehet tolni foleg street rod/ hot rood kategoriaban, mondjuk ezen pont nem olyan rendszam van.
Felettem lako 20 eves csajnak is van egy ilyen pickup truck-ja az 50-es evekbol amit maga reszelgetett. Elso nap lattam lattam drotkorongozni amikor megvette, akkor jot rohogtem rajta, de csinalta vagy 2 hetig aztan szep lassan kis segitseggel osszerkta es le is muszakizott.( annyira sokminden nem kell hozza, nem a benzbehajtasrol szol) Dobok majd a verdarol par kepet,de van neki vagy 5 kocsija.
Szerintem ez igy rendes muszakin fix hogy nem ment at, gondolom junius ota a muvesz meg faragott rajta kicsit. A masik meg, hogy sok allamban csak a megvetelkor szokott csak lenni muszaki. Oda egyszer elviszed, atmegy megkapod a rendszamot es utanna azt csinalsz vele amit akarsz, ha barmi tortenik muszaki hiba miatt, ugyis a te felelossegged.
-
Melack
veterán
Pest - Érd vonzáskörzetében tudtok jó autóbontót? Ahol eséllyel találok Nubirához alaktrészeket. Apósomnak is kellene pár dolog, ha már így alakult :/
-
szőröscica
addikt
válasz
AMD Power #22175 üzenetére
A végkép az ez: [link]
Én az osannál tankolok, útbaesik a fóti. Viszont így sosem sorakoznék érte, nincs az az isten, hogy kivárjam. Mindig az automata kútoszlophoz állok, ott csak annyi a kockázat, hogy valami fogalmatlan áll be eléd, aki képtelen kezelni a kb 1*1-es bonyolultságú felületet. Most is ez lehetett a helyzet, mert látom az automata oszlopoknál is szép sor van.
-
Kornel
veterán
válasz
AMD Power #22175 üzenetére
auchan román benzin, elvileg folyamatosan ellenőrzik a minőségét, nekem speciel nem volt még gondom vele mostanában, mióta a 98-ast tankolom.
agip pedig félig saját, félig franchise, így nem bíznék benne feltétlenül.
illetve már megvette a mol, tehát sokáig nem is lesz -
EQMontoya
veterán
válasz
AMD Power #22166 üzenetére
6ft-tal olcsóbb, mint máshol.
Tehát egy 70 literes tanknál nyerhetsz 420ft-ot, ami azt jelenti, hogy kb. 15km-nél rövidebb kerülőnél megéri. 50-es tanknál már csak 10km körül. Ha a kerülőt is beleszámítjuk, akkor az átlag ember nyer rajta mondjuk 100-200ft-ot, ha teli tankol. Ha 5000-ért, azt jobban megérné a sarki kúton. -
Kornel
veterán
válasz
AMD Power #22166 üzenetére
olcsó.
de fótón még olcsóbb, nem is kevéssel, ugye rosszabb helyen van.
nekem most csak auchan megy bele, mivel legalább 98-as kell bele, így vagy tankolnék aranyáron MM-t vagy Vpowert, vagy marad az auchan 98-as.
eddig nem volt vele bajom.Fót:
95: 314
98: 329A 100-as benyák meg 380+ HUF lenne, azért nem mindegy
AMD: most nincs csak 1 Ft a két kút között, de általában majdnem 10 Ft a különbség.
A budakalászi elég forgalmas, jó helyen van, a fóti hiába az M0-M3 kereszteződésében van, de ezekről az utakról nem mennek be oda tankolni, vagy nem sokan, ezért nincs is ekkora sor ott, meg mivel kevesebbet tud eladni, ezért olcsóbban adja, hátha többen mennek be.EQMontoya: akinek kerülő, annak így van, nekem speciel csak le kell gurulni a M0-ról hazafelé menet
Illetve nálam nagyobb a különbség, legalább 50 Ft / liter, tehát egy tankon 1500+ Ft, havonta 3-5 ezer Ft, azért nem mindegy -
Kornel
veterán
válasz
szőröscica #22165 üzenetére
dec 28-án nem sokan fognak dolgozni
-
szőröscica
addikt
válasz
Mágus2 #22154 üzenetére
Hát igen, mikor utoljára néztük, az állt mint a cövek. Szerda este viszont nem volt idő még diagolni is, így is 8 után jöttem el a mestertől.
A gázolajszűrő cseréje nem oldotta meg a hibát. El kell vinnem egy CR centerbe, hogy megnézzék az injektorokat. Remélem december 28-ra tudok időpontot szerezni.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
1j6 955 435
Ezt keresem, szerintetek hol érdemes megnézni? Szállítással együtt már drágállom külföldről... -
fi:zi'k
nagyúr
-
Melack
veterán
1, Műanyag lökhárítót hogy lehet "kikalapálni"
2, Ha lejött a festék, de a fém nem sérült, mivel kell lealapozni/kezelni, hogy ne kezdje megenni a rozsda. Cca 15 cm2-es rész
Kur*@ fa útban volt, ködtől nem láttam :/ -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
szőröscica #22090 üzenetére
Bármi lehet, akár ez is, de azt mutatná a diag élő adat, hogy össze-vissza ugrál a rail nyomás.
-
TaaT
nagyúr
válasz
stickermajom #22141 üzenetére
Ha egy csont gyári autóra rakod fel a legális DRL-t a szabályoknak megfelelően akkor édes mindegy hányszor állítanak meg.
(#22148):
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest