- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Új tali felmérő szavazás. LINK
Mond el véleményed, szerinted hogy/mikor/hol legyen!Ez csak egy felmérő szavazás a következő szavazáshoz, az otherbe nyugodtan lehet írni bármit
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Nyugodtan kövezzetek meg, én egyszerűen tankolok a gázolajhoz kb. 10%-nyi benzint. Az legalább növeli a térfogatot, eddig bevált. Igaz, sima köradagolós szívó...
-
Bukócső és pályagumi, angyalkákon tanga bugyi, fék B3 (bal3) szemben árok BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!
-
kaszaking
tag
Drága topiclakók! Boldog Új Évet Kívánok Nektek!
-
SzlobiG
félisten
válasz
stickermajom #23299 üzenetére
Igen ez így van, a nyári helyett télit hoznak.
-
-
-
-
-
És csak hogy elébe menjünk a boszorkányüldözésnek: Mágus2 megajándékozott ilyen lötyivel. Alapvetően nem hiszek az ilyen-olyan adalékoknak, de a Teddyben kivilágló DPF hiba elmúlt mióta ezt az izét öntöm bele. Igaz cserébe büdös mint a fene, de full fekete kipuff elkezdett világosabb árnyalatot felvenni.
-
-
Brumi˘
addikt
válasz
stickermajom #23328 üzenetére
Itthon is lehet kapni ha ez az.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
stickermajom #23322 üzenetére
Az hét pecsétes titok.
VIF Super Diesel Additive. Van téli és nyári,mert más tulajdonságot kell javítani télen,mint nyáron. Viszont mindkettő javítja a cetan számot,ha másért nem, ezért megéri használni. Laboratóriumi tesztekben verte az összes konkurenst, szóval nem csak azért van, hogy legyen.
-
-
rii
nagyúr
sziasztok
B-s jogosítványt 2 évig lehet a léejárat után meghosszabbítani újabb kresz vizsga nélkül?
2 év (meg 10 hó esetemben) után már újbúl le kell tenni a vizsgákat? -
Morris
veterán
válasz
stickermajom #23314 üzenetére
Nem tudom. Nem vettem észre semmi különöset. Talán megköti a vizet ami a tankban van.
A passatos fórumon azt írta valaki, hogy csökkenti a kormolást. Így kevésbé ragad le a geo.Oláh autós bolt.
-
stickermajom
addikt
válasz
Mágus2 #23315 üzenetére
Olvastam én, de nem igazán értek a dologhoz, nekem abból nem jön le semmi
Fórumokon (márkaspecifikus és dízeles) olvasgattam inkább tapasztalatokat, volt aki esküdött rá, hogy milyen szuper termék, aztán facebookon olyat is láttam, aki írta, hogy füstölt tőle az autója. Gondoltam egy próbát megér, de az ég világon semmi különbséget nem tapasztaltam. Se pozitívat, se negatívat. -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
stickermajom #23314 üzenetére
Nem sok = semmi. Olvasd el az összetételét.
-
stickermajom
addikt
válasz
Morris #23310 üzenetére
És a Spurinak van értelme? Most az elmúlt két tankoláskor kapott egy-egy adagot, de itt Bp-n nem esik útba egy viszonteladó sem, szóval lehet elmarad most pár alkalommal. Különösebb változást nem tapasztaltam, max a lelkem volt nyugodtabb, hogy ilyet is kap.
Te hol szerzed be?
-
Skillet
addikt
na az a nagy passz. meg enyémnél az mindegy is, mert már nem gyári magasságon van.
a küszöbnél most megmértem. hátul sacc 16.5, elöl pedig 15.5cm.
a sárvédő és a gumi teteje közötti távolság pedig nagyjából 3-3.5cm lehet.
de a legalacsonyabb pont nálam tuti az első futómű merevítés lehet. majd le is fotózom. tavasszal meg lemérem, hogy hány centire van a flasztertól.(#23294) Promi van rá esély, hogy fárad a tárcsa.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Skillet #23271 üzenetére
Felőlem nyugodtan mehetsz ott lassan, csak akkor legalább ne a legbelsőben, plííízzz!! Egyébként annyira nem fos a Hungária, csak az M3 és az Árpád híd közötti része. Az tényleg minősíthetetlen, de az M3-tól délre Budára teljesen vállalható.
joamilestoné: hogy volt ma plusz reggel? Tegnap, mikor jöttem haza este, -3 és -6 közötti hőmérsékleteket írt az autó, pedig viszonylag optimista hőmérője van a tapasztalatok alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- További aktív témák...
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest