Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Nekem is kvázi hobby, ha kiszámolnám, nem érné meg fenntartani. Bár megyek kb évi 13.000km, de annak 80% Bp - Gyergyó, amit meg lehetne tenni vonattal/busszal/telekocsi/repülő (80%). BP azért használom egy héten egyszer - kétszer, hogy ne álljon, és ha már ott van... Kötelező, súlyadó, pályamatrica meg akkor is kell rá, ha áll. De kocsi nélkül nem tudnék rendesen aludni
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Integrale
veterán
válasz Tsebacsi #119042 üzenetére
Lelombozó élőben. Nem tudom, hogy mikor szoktak rá arra, hogy a hátsó ajtókárpit beton, az elsőkön pedig puha, díszes. A kamu varrás és a kamu fa nagyon gáz, az pedig elég ciki, hogy a fényezés csak csukott ajtóknál szép, az ajtónyílások egyszerűbbek, kb mint egy átlagos autónál a motortér festése.
"Bad reklám is reklám too"
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tboldi #119054 üzenetére
Városban nekem is most 8,5-t mutatott (reggeli araszolás a beállt Hungárián) de volt egy kitérőm az agglomerációba és szépen elkezdett visszakúszni.
Amúgy a gyári adatok is 3-4 dl előnyt adnak meg különbségként ha jól rémlik.
mod:
gzbotii: Ha csak a rideg tényeket nézem, simán ellenék autó nélkül is igazából. Ehhez képest van 1,5 autóm.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
stickermajom
addikt
Hazaértem, London még mindig szürreális a random utcaszélen parkoló Lambok/Rollsok/*bármilyen 50+ milliós autó* miatt.
J-t kifizettem, érdekes már nem olyan nagyon sürgős az egész dolog: "attól függ mennyi autó vár forgalomba helyezésre az okmányirodában" (most) vs. "november 30-ig nekünk ezt forgalomba kell helyeznünk, ezért azonnal kérjük a pénzt" (múlt héten) .
Fogyasztásom 8,3. Egyebet nem tudok elmondani. -
barnam_
nagyúr
válasz stickermajom #119059 üzenetére
Kereskedők
-
nagyúr
Városi járkálás (Érd - 13 ker - Óbuda - Érd) 14.2 lityi.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
jegenye77
addikt
válasz zoo8800 #119058 üzenetére
Arra én is kíváncsi lennék ha lehet
G7 1.6D kombit kellene lecserélnem mert Euro 5 ös és az idióta diesel kitiltás miatt most benzineseket nézem.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
SzlobiG
félisten
válasz zoo8800 #119058 üzenetére
Pont betaláltam, mert kombiba kéne nekem is.
Ma lecseréltem az olajat meg mivel nem nagy összeg így a légszűrőt is.
Így nézett ki 20e km után:
Kíváncsi lennék 60e után milyen lenne, valszeg mint azon az új BMW-n ami nem rég volt linkelve, nem is értem a gyártók miért tolják ki ennyire az intervallumot.
-
Zizmand
aktív tag
2019-es év autója: teszek egy szavazatot a Peugeot 508-ra.
-
Doki16
addikt
válasz SzlobiG #119057 üzenetére
Én meg most hétvégén ebben a jó hidegben mentem két nap alatt 420 km-t a kocsival. Kérdezted, hogy télen milyen lehet a valódi fogyasztása. Egész végig -3 és 0 fok körül mozgott az idő. Leugrottunk Szegedre és vissza. Ebben most volt 200km autópálya és a maradék 220 meg országút. A teljes táv átlaga így kereken 5 liter. Végig ment a fűtés természetesen. Maximálisan megvagyok vele elégedve.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
-
Atomgeszi
veterán
Hali!
Van A autó, ami az Én nevemen van, idénre B02.
Volt B autó, Én nevemen B06. Eladtam. Átvezettettem A autóra. Viszont ez a KH még mindig nem volt hajlandó elküldeni papír alapon, hogy mi van és 1 héten belül lejár a biztosítóváltási lehetőségemKérdés, hogy mivel számoljak, B02-vel vagy B06-al? Esetleg, ha most B02-vel a Genertel a legjobb 31k-val, és megkötöm így, később korrigálják B06-ra és olcsóbb lesz, vagy pedig ezek összeadódnak B08-ra?
Olyan előfordulhat, hogy B06 szerint más biztosító jobban jár el, vagy ez mindentől függetlenül csak egy szorzó és a jelenlegi biztosítók lesznek így is a legolcsóbbak, csak ugye az összeg a más szorzó szerint alakul?
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
zoo8800
veterán
válasz SzlobiG #119063 üzenetére
Áprilisban vettem, akkor egy flottát adtak el, legalább 4 tök egyforma kombit hirdettek. Ebből háromban ültem is, végül a legkevesebbet futott darabot vettem meg.
A kocsival elégedett vagyok, amolyan tisztes iparosmunka. Nem zörög, egyben van rossz úton is. Az extrák többnyire jól működnek, de pl. a parkolóradar túl óvatos nekem. Az automata ablaktörlő késve reagál az esőre, vagy annak hiányára.
A motor az előd TJet után érzetre és hangra is visszalépés, cserébe keveset eszik: országút kb. 4,5L, pálya 130-nál 6L. A motor 1400-as fordulat alatt halott, ami városban nagyon nem jó. Körforgóban inkább a 2. sebesség a jó, sokat kell visszaváltani. Olyan 3500-as fordulattól lesz szép hangja. Olaj nem fogy, 11000 km alatt lement a nívón maxról 1/2-re.
Ha ez szempont neked, ebben hátul is van hely, az egyik legtágasabb kompakt.
A futóművet is jól eltalalták, nem zötyög de stabil. Egyszer 300 kg szárazbetont hoztam haza vele, akkor már ült a segge de akkor is stabil maradt.rip and tear, until it is done
-
nagyúr
válasz Atomgeszi #119073 üzenetére
Az A autód B6-ban van, ha évfordulós a váltásod, akkor jövőre B7-ben lesz. A fokozatok nem adódnak össze. Év közbeni eladást követő bónusz-átvitelnél is korrigálják a díjat, és visszafizetik a különbözetet. Van olyan, hogy adott biztosító több kedvezményt ad magasabb bónusz fokozatban, ezért - és egyébként is - olyat célszerű választanod most, ami B7-ben a legkedvezőbb díjat adja.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Atomgeszi
veterán
válasz Jorus #119075 üzenetére
Ez a problémám, hogy az eladás már megtörtént mikor. Le lett fénymásolva az adásvételi, 2 hónapja már elindították a folyamatot, hogy átvezetik... Oké, nem kaptam papírt, hogy átvezették volna. Erre november 10-én jön a levél, hogy jövőévtől B02 és 36 ezer a biztim. Bemegyek KH újra, elkevertek valamit, de elindítják újra a folyamatot. Azóta sincs semmi papír, hogy átvezették volna. Most bemegyek netrisk.hu , még mindig B02 szerinti díjat írja, se nem kaptam vissza pénzt, se semmit. B autó maradék időre vonatkozó biztosítási díját visszakaptam már.
De ezek is 4-ig vannak bent, időm sincs bemenni, hogy most mi van megint. Január 9-én meg szerződés évforduló.Próbáljam meg beírni akkor B07-re? Csak attól félek, hogy majd kapom a korrigált összeget és mehet megint a harc, hogy átvezetik - nem vezetik.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
nagyúr
válasz tboy93 #119076 üzenetére
Hehe ismerős volt Fusion-jében tette rosszul fel a szerelő a szíjat, ott is erőtlen volt az autó, de ilyen durva jeleket nem produkált, egy haverja vette észre amikor már unta, hogy lassú/gyenge az autó és szétszedték.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz Atomgeszi #119078 üzenetére
Én 2017-ben január közepén adtam el az akkori autóm, ami B6-ban volt, és már meg volt a másik, ami ugye B0-ban, aztán kb. áprilisra sikerült átvezetni az új bónuszfokozatot, és akkor utalták vissza a többletet. Ha most ki is kell fizetned a biztosítók bénázása miatt a magasabb díjat, a különbözetet vissza fogják fizetni. Harcolni nem kell, de időbe telik, az tény.
-
Atomgeszi
veterán
Köszi.
Akkor megadtam most, hogy 2018-ban B06.
Az számít, hogy jelenleg KH és most a Genertelt hozta ki 24 ezerrel a legolcsóbbnak? Lerendezik egymás közt akkor? Itt csak arra gondolok, hogy nyilván, ha még addig nem rendezik le a Bonus átvezetést, akkor már mire elkezdenék én már nem is a KH-nál leszek.
(Amúgy az vicces, hogy jelenleg 36 a KH, ha újra kötöm KH-nél 34.., ha hagyom itt szintén 36 - mármint ez még a B02)
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Atomgeszi #119084 üzenetére
Van egy központi adatbázis amit lekérdeznek a biztosítók, ami abban van az alapján szerződnek veled. Azt kell(ene) elérned, hogy ott átírásra kerüljön a helyes bónusz besorolásod.
Nekem ez 2 emailváltás és 2 telefonálást után sikerült is. Szóval hajrá.
#nincsbennetarcsi
-
Doki16
addikt
válasz focvis #119083 üzenetére
60km/h átlagot írt ehhez a kocsi egyébként. El kell fogadni, ezek a kocsik nem pályára valók. Az a része nagyon hiányzik a Passatnak. Ha letalpalod nem ugrik hanem csak szép komótosan elkezd gyorsítani, és nagyjából 180-ig megy. [link]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Atomgeszi #119091 üzenetére
Annak a biztosítónak akitől eljöttem, mert esetemben ők jelentették le hibásan a besorolásom.
Röviden: sima évfordulós váltásnak indult de az új biztosító visszadobta a szerződést mondván nem jó a bónusz besorolásom. Kiderült az exbiztosító nem jól jelentette le. Megkerestem őket mailben, amire reagáltak de nem történt semmi. Akkor írtam egy újat, semmi. Telefonáltam, megígérték megcsinálják majd a második telefon után tényleg elintézték. Ezt kerek 2 hét alatt sikerült elintézni. Innentől az új biztosító ismét lekérte a bónusz besorolásom és kész is.
#nincsbennetarcsi
-
tboldi
nagyúr
válasz stickermajom #119059 üzenetére
Amikor én voltam Londonban 2014-ben, akkor csak 2 említésre méltó autót láttam: #1 és #2. + bónusz
(#119076) tboy93: #csakahonda
[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
10?? hogy tud városban 10 autó ütközni wtf .. valaki nem látta?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest