Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Az E39 az E39.
-
footy
addikt
válasz máyköl #118584 üzenetére
+ alázógyík
köszi(#118596) rbalint88
A golfot csereltem Insigniara. Vicces hogy az Insignia FL a Golf7 PFLlel(azokat is nezegettem) van egy arban, mert elobbi joval komolyabb autonak erzodik. A fogyasztas pedig parades, gyakorlatilag ugyanannyi mint a G6 kombi 1.6TDIvel. -
Qru
MODERÁTOR
Hmm, ez vajon érhet vmit?
#nincsbennetarcsi
-
barnam_
nagyúr
Tavaly november 30-án Dobogókőn: [1] [2] [3]
Azóta mindkét első sárvédő meghúzva, bal hátsó ajtó behorpadva... nem volt szerencsés a 2018 ilyen szempontból
Viszont került bele új, hangmentes difi (még hosszabb is eggyel, kevesebbet pörög); két hátsó lengőkar (ezt utólag lehet felesleges volt cserélni); két új motortartó bak; egy izzítógyertya; és hétfőn egy komplett új kipufogó rendszer.Kívülről szakadt, belülről jobb, mint valaha
-
Qru
MODERÁTOR
-
barnam_
nagyúr
Papíron elvileg gyengébbnek kell lennie, de ez nem érződik. Eddig is volt, hogy vissza kellett váltani, hiszen ez szívó, 2800 fordulatnál van a nyomatékmaximum. Viszont picivel kevesebbet forog azonos sebességnél.
Sperr az enyémbe is jó lenne, de csak azért, hogy havas, jeges úton könnyebben el tudjon indulni. Viszont nem elég csak a difit cserélni nálam, külön van egy rendszer is hozzá azt hiszem.(#118658) joamilestoné: most már csökkent a zajterhelés mértéke
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz szabonagyur #118646 üzenetére
Hajszaritot hogy vigyem ki az utcara? 😃
Indítsd be a motort, ha csak annyi baja, hogy befagyott, akkor 20-30 percen belül annak működnie kell.
Aztán nyomd ki a nagy részét és tegyél bele minőségi cuccot. Pl turtle...[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz szabonagyur #118664 üzenetére
Töményen csak ez?
Mert erre a cuccra nagyon nem jellemző, hogy befagyna. -
félisten
-
szőröscica
addikt
válasz szabonagyur #118666 üzenetére
Vegyél Tescos szélvédőmosót. Komolyan mondom. Én a Nissannál rengeteg szenvedtem azzal, hogy állandóan eldugultak a fúvókák. Hiába próbáltam mindenféle netes csodamódszerrel kitisztítani őket, csak ideig-óráig működtek.
Vettem a Tescoban szélvédőmosót és pár használat után teljesen megjavultak, soha többet nem volt velük gondom. Kegyetlen büdös cefreszaga van, de működik. Pedig előtte nem gagyikat tettem bele, Prelix és TW ment általában.
Egy gombostűvel amúgy megpróbálhatod kitisztítani a fúvókát.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
Mai szabadnap eddigi eredmenye az, hogy alaposan lemostam az autot (atfagytam), bealltam egy melygarazsba, ott atkentem az osszes gumikedert alaposan szilikonzsirral (ugye van par darab for cabriolet reasons), mechanikanal pici wd40, full kulso-belso takaritas, muanyag apolas, stb. Belul is szep lett. Most ertem haza, itthon is kell takaritanom. Aztan tanulnom. Aztan dolgoznom :/
Jo ez az auto, kap uj szonyegszettet.
Hetfon megy olajcserere (+tomites csere, meg meg 1-2aprosag, tipushibak kijavitasa)[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
tboldi
nagyúr
válasz szőröscica #118660 üzenetére
Ha hiszed, ha nem, van ahhoz is.
-
-v-
addikt
Hogy alakul ma a fogyasztás?
-
barnam_
nagyúr
Van mellette egy hidraulikus rendszer, ezért nem elég csak a difit cserélni.
Kéne még bele ASR (kipörgésgátló), meg 4Matic, és mindenen keresztülmenne
Videó: Das Mercedes Benz Fahrdynamik Konzept ASD ASR 4 MATIC für PKW2800rpm-nél? A Jazznek is.
És ott mennyi a nyomaték? Mondjuk a két motor között biztos van vagy 25 év[vilike]: nem tudom mennyit fogyaszt a vonat, de valószínűleg elég sokat
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz barnam_ #118674 üzenetére
Ááá, nem éri meg neked, akkor egy utólagos mechanikus sperr kell és kész ([link]). Nekem ugye eleve ott az awd csak a hátsó nyitott diffit kéne cserélni a gyári részlegesen önzáróra.
Van még egy upgrade a kézzel állítható központi difi (beállíthatod mennyi nyomaték menjen hátra) de az még használtan is k. drága és ritka is mint a fehér holló.
mod:
vilike: Jól, mert reggel lerohadt a BKK busz és gyalogoltam.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
gzbotii
nagyúr
R5 Taxi - by Skoda + Prága [link]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
EQMontoya
veterán
-
Magnum_
nagyúr
válasz EQMontoya #118687 üzenetére
Pontosan, a mradekot vissza fogom szedni a hetvegen, addig meg figyelek, hogy ne bsszam ossze magam. Igyekeztem vekonyan kenni (nem is fogyott sok) egy szivaccsal es ugy tervezem, hog vasarnap attorlom meg egy mikroszalassal. Addig meg hadd egye csak.
I humbly and respectfully decline™
-
veterán
Boldizsár, ma a Te köröd esedékes!
Shell Halleren 95: 334,9; GO: 384,9.
Ha jövő héten lemegy még 10 Ft-ot, megnyomom 1x táltossal. -
barnam_
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
válasz focvis #118694 üzenetére
egy klasszikus dízel kb. 30%-kal fogyaszt egy klasszikus benzines alatt.
Es ez az optimista becsles, a nagy benzinesek (2l+) is elketyegnek autopalyan 8 korul, tehat a 30%-kal kevesebbet fogyaszto dizelnek 5.5 korul kell. Ami a kisebbeknek meg megy, de egy hasonlo teljesitmenyunek (150-200 lo kategoriaban) mar kozel sem mindnek.
Same rules apply!
-
Integrale
veterán
Nagyon kell nekem egy ilyen. Illetve barcsak Bazso irna minden cikket, de lagalabb irna ujra az E34 meltatlanul lofasz cikkjet a valaki helyett.
"Bad reklám is reklám too"
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?