Hirdetés
- Black Friday, csak olyan szokásosan Közép-európai módon
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Adguard fizetős applikáció Windowsra és okostelefonokra, táblagépekre!
- Dell Premier KM7321W
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AND1
őstag
Hali all!
Azért nyitottam ezt a topicot hogy mind azok irjanak akok szeretik ezen müfajokon belül levő bandákat. A mai el-technosodott világ elöl el akarnak bújni, a hw-n és sw-n kivül van kedvük irni kedvencükről (fiatalok-idősekl), mit szeretenek hallgatni, mire kapcsolódnak ki otthon...
Nem vagyok fekete lovag (házibuliban én is trance-re bulizok) de itthon csak ilyen stilust hallgatok. Ez kapcsol ki. Tehát a topic célja hogy összegyüjtes azon közösséget aki ilyet hallgat. Beszélhetünk zenei hirekről, cserélhetünk oldal cimeket...akár még ftp-t is...Kiváncsi vagyok hányan érdeklődnek az ilyen stilus után. Azért irtam Rock-Metal-Crossover-t hogy nagyobb tömeget vonzon, hisz ez egy elég tág skála. Mint zenekarok első sorban olyan neves bandákra gondolok mint: Korn, Staind, Limpbizki, Deftones, Disturbed, Adema, Metallica, Led Zeppelin, Guns N' Roses, Surviver, The Who..., de akár mondhattak olyat is akiket kihagytam volna (véletlenül). Tehát a zene szeretete miatt. Akiknek fikázni van kedvük máshól tegyék meg...Házigazdágnak meg üzenem: Ha nem tetszik nekik ez a topic, nyugodtan bezárhatják...Hát akkor jó fórumozást mindenkinek:Egy régi PH-s.
-
AND1
őstag
Jah láttam. Nagyon Király volt! Fieldy istenül basszerozott!
Akit érdekel az itt meghallgathatja:
http://www.lbonline.brturbo.com/Korn-Did_My_Time-(CDM)-2003-FNT/03-korn-one_(live)-fnt.mp3
Házigadák haragja erkerülése érdekében: 24 órán belül töröld le! Csak szemléltetés céljából raktam ki hogy lássátok milyen király feldolgozás lett!
(remélem jogszerüen jártam el)Egy régi PH-s.
-
AND1
őstag
2 link:
Magyar Korn oldal: http://www.korn-hungary.tk/
Deftones: www.deftones.com (csak azért irom mert kivannak rakva mp3-ak a hivatalos oldalra és legálisan lelehet tölteni,rendes a srácoktól!)Egy régi PH-s.
-
szepi79
őstag
Nem megy. Odakattintok a jobb egérgombbal, de csak olyan hülyeségeket ír ki, hogy ''mentés más néven'', meg ''hivatkozás megnyitása új ablakban''. Én próbálnám letörölni, de ha egyszer nem MEGY!
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
Agyasima
őstag
nekem nem műxik a link. Mit rontok el?
Amúgy a korn elég király (a család persze elég kész van, ha megszóla a Freak on the leash!), csak miattuk néztem meg az Elátkozottak Királynőjét.
De ne feledjük a magyarokat: Depresszió, Tankcsapda, Junkies....toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
AND1
őstag
Srácok : Nekem müxik. Ha mentés másként nyomok úgy is. Ha pedig letöltés vezérőlvel csinálom úgy is. Találjátok fel magatokat!
Egy régi PH-s.
-
Zsiba
senior tag
GNR fanatik vagyok!!!!!!!!!
''One Ring to rule them all...''
-
peltar
tag
Külföldiek: Metallica, Korn, Coal Chamber, Machine Head, Pro Pain, Apocaliptica, Guano Apes, Nightwish
Magyarok: Tankcsapda, Strong Deformity, Freshfabrik, Szeg, Trident...stb
A sorrend mindig a hangulattól függ.Peltar#21369
-
szepi79
őstag
Már rájöttem! Az a baj, hogy közben töltöm lefele! Közben persze, hogy nem engedi törölni... (Vagy az, vagy vírusos a hangkártyám )
(Amúgy nagyon lassan jön a cucc. Eszembe jutattja a régi, modemes időket...)''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
Ploszi
senior tag
IRON MAIDEN forever na jó meg egy kis Queensryche
ha hirtelen egy sötét alagútban találod magad, ne menj a fény felé!!!
-
szepi79
őstag
Na, de hogy ne OFFoljak annyira:
-Metallica (de csak a Reload-ig bezárólag, utána már vmiért nem jön be (v@zz, majdnem reloaded-et írtam))
-Nightwish
-Tanksapka
-Rhapsody
-Startovarius (remélem, nem írtam el)
-Iron Maiden (Mikor Bruce Dickinson az énekes)
Meg mostanában hallottam a Kamelot egyik (? vagy egyetlen ?) albumát, egész pofás''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
-
swat
csendes tag
KoRn a kiraly..
TrashCore...
-
AND1
őstag
Ha valaki nem hallott volna még a Satind-ről (remélem nem)
http://www.staind.comEgy régi PH-s.
-
peltar
tag
Már nem emlékszem melyik oldalon láttam, Megvan már legalább egy éve.
Megnyugodhatsz nem tükrözi a lelkivilágom (100%-ig ) csak az összes jó beszólás ami a listámban szerepelt, már vagy foglalt volt (pl. a tied) vagy a szövegből kiragadva nem lett volna túl értelmes. Annak meg gondolom senki nem örülne ha fél oldalas hozzászólásom lenne.Peltar#21369
-
AND1
őstag
Itt pedig az új Tomb Raider filmzenéje by Korn!!!
Korn - Did My Time:
http://www.lbonline.brturbo.com/Korn-Did_My_Time-(CDM)-2003-FNT/01-korn-did_my_time_(album_version)-fnt.mp3
Korn - Did My Time remix:
http://www.lbonline.brturbo.com/Korn-Did_My_Time-(CDM)-2003-FNT/02-korn-did_my_time_(the_grayedout_mix)-fnt.mp3
Ha megtetszett vegyétek meg valamelyik zeneboltban és supportoljátok a Korn-t!
After delete the filesEgy régi PH-s.
-
AND1
őstag
...remélem a modemesek sem bánják megEgy régi PH-s.
-
peltar
tag
Viszont kössz, hogy eszembe jutattad. Túl régóta nem változtattam meg.
Peltar#21369
-
AND1
őstag
Itt pedig Sam Rivers a kedvenc basszerosom (aláirásomban is)
egyszer úgy szeretnék játszani mint ő...no meg FiledyEgy régi PH-s.
-
Polesz
addikt
Skyforger, Sepultura, Slayer, Nasum, Napalm Death etc... A jó zene évek múlva is zene marad. Nem úgy mint a divatmajom tingli-tangli
Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.
-
szepi79
őstag
A St. Anger nekem is bejön.. de az új albumot hiszem, hogy meghallgatom (letölteni momentán nem tudok (már annyi mp3-as CD van otthon, hogy nem is akarok)), megvenni nem fogom, szóval ennyi.
Ja, és a POD-t kifelejtettem, a Satelite egséz jóra sikerült.''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
Polesz
addikt
De olvasta
Amúgy meg a rajongóknak ajánlom: http://mmp.freeweb.huElméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.
-
szepi79
őstag
Ja, az kimaradt az előzőből, hogy nekem is az a kedvenc korszakom tőlük. (A master of puppetsól kezdve a reload-ig meg is van mind eredetiben, még anno 3k-ért vettem meg darabját 97-98-ban.)
Most ért a One. Király lett. A basszust nagyon eltalálták.''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
FaBatka
aktív tag
A Metallica-ból nagyon hiányzik Jason szerintem. Az új srác sem gáz, de Jason jobb volt.
Mindegy mit csinálsz a Windowsban, a Nagy Kék Halál úgyis ítélkezik feletted...
-
Polesz
addikt
Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.
-
szepi79
őstag
Sajnos nem. A bizkittől ami feldolgozást hallottam, az a Faith volt (Eredetiben asszem George Michael).
Viszont volt egy tökjó koncertfelvételem a Metallicától, ahol Cliff (na, most lehet, hogy nagyon megköveztek, mitöbb, én is szemenköpném magam, de olyan régen nem hallgatam már M*-t, hogy csak tippelni tudok, hogy így hívhatták a basszusgitárost Jason előtt (aki motorbalesetben halt meg.) remélem, eltaláltam. Ha nem, akkor hivatalosan is kötél általi golyóra ítélem magamat) nyom egy olyan szólót, hogy magam alá piszkítok. Aztán kölcsönadtam egy haveromnak 1 hétre. Még '99-ben.
(Most, így újraolvasva az előző mondatomat, olyanra sikerült, mint Zuzu Petasszal beszélgetni... (tudjátok, mintha reszelővel recskáznál))''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest