Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Még csak a fotókat készítettem el a hirdetéshez 10 napja, mikor is alaposan megmostam. Képlékeny, hogy meddig tartom meg; 1. szeretem, 2. elköltöttem rá kb. 200-at, aminek egy részét szeretném "visszahasználni".
Jelen elképzelésem szerint egy szép ÉS jó árú Golf 6 GTI-re, vagy cégautóra cserélem.
Ha meghirdetem, tudni fogtok róla, ha csak nem bannol a Mester.
-
XFishboneHUN
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már, de érdemes lehet végignézni:
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
Magnum_
nagyúr
válasz XFishboneHUN #70206 üzenetére
volt persze, sokszor.
de amugy kinek van ideje 55perces videót megnézni?I humbly and respectfully decline™
-
Na ez az agyrém...
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
brumi1024
veterán
válasz bitpork #70209 üzenetére
Imádom, ha az alapvető logikai tételekkel nincs tisztában a szerző, de cikkeket tesz közzé. A cím így, ebben a formában egy hamis állítás, és azon kívül, hogy van benne casco és vezető szó, semmi a cikkhez köthető relevanciája nincs. Az pedig már csak hab a tortán, hogy ezt leírta pár sorral lejjebb: " De azt is figyelik, hogy milyen a biztosított vezetési stílusa és ennek megfelelően egytől tízig pontozzák. Mivel azonban ez egy kevésbé egzakt mérési alap - hiszen egy dinamikus sofőr nem feltétlenül balesetveszélyesebb - ezért ez nem befolyásolja a fizetendő díjat."
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Sracok,
ma delutan beultem a kocsiba, beinditas utan, minden letezo resbol, a muszerfalon hangyak jottek elo. 15-20 darabot le is oltem, de gondolom meg maradt.
Hogyan lehet kifustolni oket? Vagy maguktol elmennek, ha nincs mit enni?Valami megoldas (azon kivul, hogy szivjam ki a tartalybol es gyujtsam fel)?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-
matyi012345
őstag
válasz matyi012345 #70099 üzenetére
Megszületett ma.. Japánban gyártott Carinám van, az európai szabványú jeladó csatlakozója nem passzol. Az angliai gyártmányokba lenne jó amiket küldtek. A forgalmazó elegánsan megfeledkezett erről az apróságról, hogy két féle van és ők boldog-boldogtalannak kiküldik az EU-t.
[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Autópályamatrica:
1, Rendszám alapján tudom ellenőrizni, hogy milyen megyére van matrica?
2, Hogyan tudok átvinni megye matricát egy másik autóéra? -
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
Igazi cementszállító sas, már a felét kipakolták mikor fotóztam...
-
veterán
-
tomiii.
aktív tag
Valvoline milyen minőségű olajat gyárt?
-
brumi1024
veterán
válasz EQMontoya #70189 üzenetére
A mercis ürgés téma margójára.
"Szerintem az ütközés azért lehetett ilyen brutális erejű, mert a két autó szinte frontálisan csapódott egymásnak."
"...kielőztem..."
Csak úgy sugárzik róla az értelem.
"Lehet, hogy túlléptem a sebességet, de nem akarok hazudni, nem tudom mennyivel mehettem."
+
"...a szemtanúk állítását, hogy 120-130-al is mehetett, cáfolta."Ennek az autónak 2.7 másodperc kell a 80-120-hoz kickdown esetén. Gyenge lábakon áll a cáfolata a "nem tudom mennyivel mehettem" mondat és az ütközés végkifejlete mellett.
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
Ertem en, hogy sok hondas van itt, de ez autos topic, nem funyiros
-
pit stop
addikt
válasz brumi1024 #70237 üzenetére
Nem tudom, hogy ebben már digitális-e teljesen a műszerfal, de ha jól tudom, főleg ekkora csattanásnál a kilométeróra is kiakad.
Amúgy ha nem ment "csak" 90-100 környékével, az akkor is a duplája a megengedettnekNem is olyan régi autóba szállt bele, ahhoz képest, abba valaki belehalt. Nagyon erős ütést kellett kapnia - Merci is azért nyelte el ilyen jól mert teljesen az eleje csattant szvsz.
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Mappa
addikt
Azok a kitakarít képek is... thuglife
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest