- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- sh4d0w: Az Oracle hack
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
szabonagyur #339163 üzenetére
Pedig (érzésre) a német pályákon is egyre gyakoribbak a bóbiták sajnos, szerencsére sok a 3 sávos rész, ahol böven marad hely elhaladni mellettük
jobbról ha szükséges..Leginkább csak balesetveszélyes manövereket szoktam jutalmazni vele (viszont sajnos abból is egyre gyakoribb, hogy olyan lendülettel rántják be a belsöbe, sokször körülnézés nélkül, hogy kopnak a fékbetétek rendesen, ilyenkor jár a refi -bár haszna szerintem sincs, mert legtöbbjük fel se fogja, hogy miért kapja-....).
-
Szoszo94
őstag
válasz
szabonagyur #339154 üzenetére
Jelen, csak abban az esetben villantok egyet ha van már egy ideje lehetősége lehúzódni és mögötte haladok (mondjuk utolértem előzés közben). Többi esetben várok, vagy ha úgy értem utol, hogy a külső sávban haladtam akkor elhaladok mellette és megyek tovább.
De jártam már úgy is, hogy abszolút nem akart kimenni, sőt volt aki kirakta balra az indexet, hogy ő márpedig ott marad - közel s távol senki sem volt
Olyankor kisorolok és elmegyek jobbról, csúnyán átnézve a másikra
-
DEJVID
őstag
válasz
Nálam helyzetfüggő. Ha van helye kimenni, akkor általában messziről villantok, aztán megköszönöm, ha lement. Ha nincs helye, megyek mögötte. Ha van helye, de nem megy ki, akkor mozgok kicsit mögötte, hogy lásson az összes tükrében, ha ez sem elég, akkor jön a villantás.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Ha a MiTóval vagyok és haladnék, csak az elém szédelgő román/moldáv/bolgár furgonokat és karavánokat szoktam levillogni.
szerk.: Pontosítok, követési távolságon belül elém szédelgő.
-
6030D
őstag
válasz
Én, Octaviaval! Nagyon ritkán villogok, csak is olyanokra, akiken látszik, hogy ő tanítani akar. Amikor tök üres a külső, vonatoztok már 1-2 perce, a tükörben látod, hogy hátrafelé nézeget, és ő csak azért is mutató koppon 130-cal megy, mer'azaszabály. Egyébként nekem pozitív a véleményem (vagy próbálom mindig a jót látni), általában azért kihúzódnak az emberek. Ha más nem, akkor akkor, amikor látja, hogy jön egy gyorsabb. Majd visszamegy az üres pályán ugyanúgy a belsőbe.
15 éve mondom, orosz dashcam videókat kellene nézetni a középsuliban meg autós oktatáson, hogy milyen az, amikor a térelválasztó sövényből megjelenik egy autó, vagy kerék, és mennyivel több időd/látómeződ van, ha nem ennek a tövében, hanem a külső(bb) sávokban vagy. Egyből kihúzódna mindenki.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Mercivel jelentkezek! Egy kezemen meg tudom számolni, hogy összesen hányszor használtam a fénykürtöt.
Ha valakit utolérek, a belsőben, 10 centiről követem.
(természetesen csak vicc, türelmesen várok) -
válasz
van az, csak keresni kell
-
szebe
addikt
válasz
szabonagyur #339130 üzenetére
Az “A2-öt” már smafu?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Pedig nemrégiben szabályosság tették emlékeim szerint. Pár tucat szintén unortodox cuccal együtt.
macilaci78 Minek? Hogy azzal a súllyal 100 évig tartson mire tényleg lesz gép kezelése? Jó kis CBR300 - CBR500 majd CB650 a tervek szerint. De az utolsó előtt jó adag kakucs és jó adag külföldi túra, hogy ne kelljen kerülgetni őt is mint az átlagot Bajna - Héregen!
Vagy a kedvencem mikor nem tudnak 1-2 év után sem visszafordulni kis íven helyben mélyre döntött motorral.
Járja csak végig a szamárlétrát alulról fölfelé, igen csak hasznos tud lenni. Főleg ha 154cm mély vagy....
szebe jogos a pont, mi van ma mindenki Munez?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Pedig szabályos most már.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #338251 üzenetére
Sima, ezek a tsi-k mind a gyari nevleges teljestmeny felett tudnak altalaban. A szivok viszont altalaban nem hozzak padon a nevleges teljesitmenyuket.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szabonagyur #338189 üzenetére
USB író...
Mi is néha még CD-zünk részben, megvan még a bája szerintem.Blindmouse_ Az addig fun amíg nem cserélsz telefont és nem kéne áttapasztani -> kuka ha újabb fajta félig ragasztós félig tapadós a cucc. De egyébként akármilyen jól is teszed fel vannak szélvédők amiken egyszerűen nem akarnak megmaradni ezek a tappancsos csodák. Plusz még nem igen láttam értelmeset elfogadható áron MagSafe-ből.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #338189 üzenetére
Részemről iTunes Store + konvertálás, néha dalok.hu.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #338052 üzenetére
Frankó.
Tudja az adatait, max szervezünk a háza elég egy topiktalit.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #337818 üzenetére
Az új 21-eshez meg M2-höt vagyok szokva látod el vagyok kényeztetve.
M1-en jó rég nem jártam és remélem így is marad egy darabig.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #337816 üzenetére
Km szelvény szinten meg nem mondom neked hol, de az M3 outlet fele menet volt egy szakasz ahol eléggé dobált.
-
válasz
szabonagyur #337706 üzenetére
Kábelen megy. Autó rendszere nem akarja látni a carlinkitet hiába dugom be. Bluetooth kapcsolatot az almával folyton eldobja androiddal stabilabb de semmi. Wifi is megy de az csak az eszköz menedzsmentre való.
Szóval csak piros vagy kék fénnyel világít zöld sosem volt. -
Szevam
senior tag
válasz
szabonagyur #337461 üzenetére
Bocsánat, de erre a témára igencsak triggerelődtem.
Nem tudok róla, hogy BSC-n el lehetne végezni meteorológiát. Úgy tudom csak Budapesten az ELTE-n és Szegeden van lehetőség meteorológusként végezni és csak MSC-n (de előtte BSC végezz (fizikusként, földtudományosként, környezettudományosként). Bár nem tudom mi változott 5-7 éve. Egy alapszakról max 10-en jutnak be a szakirányra. A fizika és a matek eléggé kemény, és bőven nem elég csak egy 5 éves képzés, hogy a föld légkörét jól kiismerd, hogy abból majd pontosan tudd, hogy milyen légtömeg érkezik, amiből eshet eső. Leginkább azok maradnak és csinálják végig akik fanatikusok. Ha az OMSZ-nél akarsz dolgozni a Meteorológia MSC alap, még akkor is ha könyvtáros, fejlesztő vagy HR-es vagy (mondjuk 10 év alatt ez is változhatott). Sajnos a magyar csapadék modellek híresen rosszak, nem is használom csak az időkép radarját szoktam nézni, hogy aktuálisan mi a stájsz.
A német GFS modellt figyelgetem már egy ideje, egész jónak tűnik hazánkra is.
Akkor álljon itt egy csapadék előrejelzés a következő napokra, lássuk igazat mond-e?
2025.03.13
Még esni fog az Észak-keleti országrészben. A nyugatiak, déliek és a Pestiek 14:00-tól fellélegezhetnek egy kicsit. 18:00 körül teljesen elhagyja az országot a csapadékos felhőzet, így már Debrecenben sem fog esni.
2025.03.14
Felsőszölnök és környékén 06:00 körül kicsit elkezd párásítani, majd alábbhagy. Leginkább 09:00 körül kezdi öntözni Vas és Zala megyét. 10:00 körül már kap Fejér, Komárom és Pest megye is. Somolyog a felhő tovább, így kb 11:00-tól 14:00-ig öntözi az északi középhegységet és megy Debrecen felé. A déliek és közép-magyarországiak
még mindig semmit nem kapnak. 16:00 körül a somolygó felhőzet elhagyja az országot északnak és alulról jön egy nyúlvány, ami végül elkezdi öntözni a déli és közép-magyarországi területeket. Ez a déli kis nyúlvány 22:00-kor megerősödik, majd egy északnyugati mozgással végig öntözi az országot.
2025.03.14
01:00-04:00-ig a déli országrész és Békés megye nem kap csapadékot, mindenki más igen.
(Most frissítettek a modellen, így a továbbiak most nem láthatóak. Tegnapelőtt néztem még ott 24.-étől nagyobb intezitású csapadékot írt, de nem tudom, hogy ez a frissítés felülírta-e végül.) -
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #337463 üzenetére
Nálunk a végzősök eredménye elég jól tükrözte a valós képességeket, amit a valós élet is igazolt. Mondjuk nem is egy Mickymouse egyetemen végeztem.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #337461 üzenetére
Na ja és van aki csak kettessel végez.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #337216 üzenetére
Mostanában felváltva használom a MiTóval, egyik nap ez, másik nap az.
Nemtom, mikorra autóznám ki, de nem is ezt írtam, csak hogy idővel kevésbé fog fájni. Most még túl friss a költekezés élménye.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #337210 üzenetére
…Miután ráment 800 rugó az elmúlt évben, úgyhogy nyernék rajta 500-at kb. Jó buli.
Akkor legalább hadd használjam még egy kicsit, úgy kevésbé fáj a deficit.
-
szőröscica
addikt
válasz
szabonagyur #337153 üzenetére
Na de azert koszi, hogy mondjatok, tervezek mar egy ideje egy osztrak-nemet turat, erre majd odafigyelek.
-
válasz
szabonagyur #337044 üzenetére
Ezek szerint nem!
Itt láthatsz róla képeket is. Egyébként nem is "AO", hanem egy A és egy tojás.
focvis: Úgy tűnik, h egyelőre csak zöld táblákon...
bitpork:
Ez most sajnos egy ilyen időszak. Tapasztalatom szerint ilyenkor már jobb minél gyorsabban lenyelni a keserű pirulát. A Q8-nál én is megtettem. Nagyon szerencsétlen időszakban vettem azt az autót, és pont belecsúsztam egy nagyobb áresésbe.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #337044 üzenetére
Apropó ukrán rendszám! Ma láttam Óváron egy első generációs A7-est ilyen táblával. Már messziről furcsa volt, hogy az index a féklámpával együtt folyamatosan világít, aztán a következő kereszteződésnél piros volt, utolértem, ő váltott a balra kanyarodó sávba, én maradtam az egyenesen haladóban, de továbbra is mögötte voltam, és akkor jöttem rá, hogy amerikai import lehet az autó, mert a balos féklámpa villogott az indexszel együtt, a jobboldalon pedig ugyanúgy világított mindkettő egyszerre, mint azelőtt.
-
MrSealRD
veterán
válasz
szabonagyur #336641 üzenetére
Hát... lassan már a lakatlan sziget sem megoldás. Mindig megvan az esélye, hogy jön valaki és beleszarik az életedben... Lásd: akku gyár témakör. Élsz valahol...akár sok éve, vagy éppen frissen vettél egy ingatlant, olyan helyen ami addig élhető volt. Aztán bumm...jön a chocapic... nem tudunk elbújni. Hülyék mindenhol vannak.
Bár a fűnyírós brigádokat láttam már paravánnal mozogni sok helyen.
-
szebe
addikt
válasz
szabonagyur #336550 üzenetére
Ha megállok messze, a semmi közepén, mire kijövök, szinte biztosan áll mellettem valaki
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Családi parkolóhelyeket szeretem használni, akkor van mindkét oldalon hely garantáltan
-
OPiiPO
veterán
válasz
+1, második vége vagy harmadik sor közepe ilyen helyeken.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #336406 üzenetére
Ok igy vedik a kornyezetet.
-
válasz
szabonagyur #336368 üzenetére
Jaja, de ez már induláskor is magas volt. A jobb első 2.9 - ha jól emlékszem.
brumi1024: Köszi a tippet! Akkor ez nem maradhat így... A komfort miatt sem.
Az autón nem csekkoltam a matricát, csak a használatiban kerestem rá az előbb. Eredménytelenül.
stickermajom: Bolond világ.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #336265 üzenetére
Tarcsi nélkül szerencsére nem fenyeget ez a veszély minket.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #336265 üzenetére
A Jazz-zel nem lesz hirtelen 70.
Jó, nyilván figyelek, mióta én is beleszaladtam egybe Győrben 30 helyett 49-cel. De amikor csúcsidőben* max. 35-tel vánszorog egész Mosonmagyaróvár, akkor nagyon nem kell félni.*Kb. 13-17h, először az iskolások, majd a 3 műszakos gyári melósok jönnek, aztán mindenki más.
-
válasz
szabonagyur #336181 üzenetére
ez volt az egyik kizáró ok nálam a formentornál, hogy lehetetlen volt találnom konfigot a faszább ülésekkel... a golfnál azért az ergoactive a masszázzsal egész magasra tette a mércét, bár szerencsére most az audi ülései se maradnek el ettől a masszás és elektromos funkciót leszámítva. kényelemben nagyon jók. nem az alap, hanem az eggyel drágább ülések vannak benne.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
szabonagyur #336174 üzenetére
G8 Neked R-Line volt, nem? Style esetén ergoActive ülés jár, arra nem panaszkodtam egyszer sem.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
szabonagyur #336100 üzenetére
Nekem volt olyan emlékem, hogy ?4? éves korig ott is működik.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
szabonagyur #335944 üzenetére
Az is akkor érdekes; Octaviába 68 Ah-s jutott, ami elvileg a (leg)nagyobb (állófűtés miatt). Nem értem a logikát.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
szabonagyur #335818 üzenetére
Pesten úgy verték volna telibe azt a tanulót, hogy a következő kereszteződésig nem áll meg.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #335818 üzenetére
Sokszor eretvagok a bezombult videki kozlekedestol. Pest viszont dinamikus. Neha tulsagosan is.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #335568 üzenetére
Ez csak egy példa, most pont nagymuter mosógépét kéne transzportálni (addig is Limo XL rulez) nyáron költöztettünk akkor is jól jött volna de pl a telekre is sok cuccal megyünk, mert a legközelebbi normális bolt kb 25 km, ami oda-vissza már kb 50 km... Oda meg azért nem ugrasz el egy hiányzó tejfölért.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
szabonagyur #335568 üzenetére
Azért most már nem olyan tartósak, mint régen, egyre újabb, egyre gyakrabban kell cserélni...
-
kisza25
félisten
válasz
szabonagyur #335358 üzenetére
Kinek mi a fontos. Egy 55-60" TV megvan 150 eFt-ból, mondjuk abból futná egy szett gumira, de az autó nem ér neki annyit, ezeket használják amíg van rá műszaki aztán elbontja. Itt a használt gumi hamar elmegy, ha van rajta minta.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #335358 üzenetére
Műszakin így is átmegy, onnantól kezdve meg nem érdekli... Sajnos ez ilyen típus.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #335333 üzenetére
Ezt nem vitatom*, hogy így van, csak ellenzem.
*Illetve azt igen, hogy a gumik DOT alapján ~3,5 hónaposak /pillanat.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #335311 üzenetére
Ez is igaz, de nem akarom elengedni tudván, hogy így járnánk rosszabbul. Ha az utóbbi 1 év ráköltését levonom a piaci árából, kb. annyi marad, mint amennyit a WagonR ér, vagyis anyagilag nem lennénk előrébb, és a rosszabb autó maradna meg, ha a Jazz menne a háztól.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #335313 üzenetére
Bár ahogy elnézem a jelen gazdasági helyzetet, még egy darabig kitart ezeknek az öreg Jazzeknek az ára, mert másra nem nagyon van pénze az átlagnak.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #335311 üzenetére
Igen, amíg nem durran ki a Jazz lufi addig kéne eladni. De ha nem akarja akkor tökmindegy.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #335297 üzenetére
Így van, azóta “küzdünk” ezzel, amióta megvan a Lancia. Anyám már akkor megmondta, hogy 1 jön, 1 megy, de apám makacs. Nagyon makacs. 🤷♂️
A Jazz meg sokkal jobb minden tekintetben a WagonR-nél, ha meg kell válni egytől, a Suzukinak kell mennie, ezt is átrágtuk már sokszor. Legalábbis én és anyum.
Mondjuk ha eladnám a Jazz-t, a MiTóval kapcsolatos hosszútávú terveim rövidtávúvá válhatnának.
(Neeeem, annyira nem sürgős egyik sem.) -
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #334835 üzenetére
Csak az egyenságiak közötti árírás ingyenes, illetve testvér és házastárs esetén. Születési anyakönyvi kivonatot kérnek, ha házastárs akkor házassági anyakönyvi kivonatot.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #334835 üzenetére
Anyakönyvi kivonat kell, és a rokon csak egyeneságú leszármazott lehet. Pl feleségnek nem ajándékozhatod el.
Adásvételivel kell odamenni, szóval az nem játszik hogy "megmondják neki az okmányirodában". -
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #334478 üzenetére
A Lancián 87k km után kellett cserélni gömbfejet, szóval...
A Jazzen még jó volt
170k163k km után, csak a lengőkar szilentjei nem, de mivel ez mind egy egységet képez, ki lett cserélve kompletten. -
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #334474 üzenetére
Itt 2021-ben cserélődött ki a futómű nagy része, talán vannak, akik emlékeznek is, hogy ment a viccelődés a topikban, hogy folyton bakon áll a Jazz. Én meg izgultam közben, hogy a feuchti feketelyuk ne nyelje el a H&R rugóimat.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #334448 üzenetére
Van honnan. Még ha visszamennek oda, mielőtt Trump győzött, még akkor is sokszorosan túlárazottak lesznek.
-
Szada85
aktív tag
válasz
szabonagyur #334037 üzenetére
Valószinü "olcsóbb" egyszerüen elköszönni a topiktól, gyanítom az sem véletlen, hogy a régi törzstagok közül (írom ezt úgy, hogy én csak relatíve késön csatlakoztam a topikhoz) már csak alig-alig látni karaktert... helyette van ez az óvodás homokozó(hoz is méltatlan) színvonal.
Nem volt minöségi csere...
-
válasz
szabonagyur #334037 üzenetére
Jaja, itt különösen hasznos ez a funkció.
Csak kicsit kiábrándító, h a jelzett húsz-harminc új hozzászólásból néha csak öt marad mire rákkantintok. Van egy sejtésem, h kinek az agymenéseivel van továbbra is tele a topik.
-
válasz
szabonagyur #333563 üzenetére
Mondjuk igen, inkább a vw lett olcsó és nem a toyota a drága. Jövőre meglátjuk ha nem a szalon köti...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #333386 üzenetére
Nem veszes! Itt a Skodanal csak az olajra szamlaztak ki 70k-t.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #333377 üzenetére
Videki jo ar.
-
Emunem
senior tag
válasz
szabonagyur #333290 üzenetére
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #333294 üzenetére
Nem azt mondom hogy ez jó, hanem hogy nekik ez szükségszerű.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
120k.
Pont azért vezetnek mert már nem tudnak menni.
-
Villa7
tag
válasz
110
-
ParmaBoy
junior tag
válasz
75 bruttó.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
szabonagyur #333254 üzenetére
A lakó-pihenő övezetben nem meglepő a jobbkezes kereszteződés.
Önkormányzat felé kell kilincselni.Amit tapasztaltam, hogy a lakó-pihenő övezetekben lerakott fekvőrendőrök elég markánsak, ottlakóként biztosan szidnám, ha reggel-este kellene rajta baktatnom.
A lakópark útjai közterületnek számítanak egyáltalán, vagy magánútnak? Ha magánút, simán lehet sorompót is telepíteni. Persze annak már üzemeltetési költsége is van.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szabonagyur #333254 üzenetére
Lakóközösség, közös aláírásos lista és önkori. Nálunk így pakoltatták ki a várossal 1-2 helyre a zebrákat és a fekvőket.
Qru ...nem véletlen matekolok hetek óta az autókon, nagyon érzem a töréspontot. Az a baj ősz végén kellett volna kiszállni belőle... most már mindegy.
edit.: valahogy sose tanulok és mindig meghúzom újra félkarút hátha nyerek.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
szabonagyur #333188 üzenetére
Ilyenekért fekvő rendőrt szoktak kirakni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #333219 üzenetére
Igen ez is külön garázs, ahol van víz és villany is (cserébe 32k+ közös költség a tarif.).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #333213 üzenetére
Borsos ás. 2 éve még 20k/hó-ért béreltem teremgarázs beállót. Igaz baráti alapon...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #333185 üzenetére
Most hogy beszéltünk róla FB dobott fel egy hirdetést itt a környéken egy (standard 15 nm) garázs 32k/hó áron van hirdetve. Az combos.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
szabonagyur #333188 üzenetére
Tegyetek ki karton rendőrt. Tarján felé vannak jó kis kanyargós utak, ott is van valahol egy ilyen.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
szabonagyur #332932 üzenetére
Hogy van egyszerre 2-re kapcsolódva? Tudsz váltani a CP felületen, hogy melyik telefon?
Bár gondolom ezt a kocsi fejegységének is kell tudnia, hogy egyszerre 2. -
macilaci78
nagyúr
válasz
szabonagyur #332839 üzenetére
Pedig egyszerű lenne: nincs felezővonal = egyirányú egysávos utca, jobbra tartás az úttest jobb szélétől kb 1 méterre.
-
szőröscica
addikt
válasz
szabonagyur #332839 üzenetére
Ezt Csikosnak mondtak japanban, talan valami Toyota Mirai uton.
-
Vismajor01
addikt
válasz
szabonagyur #332543 üzenetére
Tesóm autója van nálam amíg a Lexus gyógyul.
Mondom tesó, nem zavar h egyik tompított nem ég?
á őt nem zavarja csak városban használjaOk, veszek bele izzót, párba. Pont ott voltam autósboltba mikor eszembe jutott, csak a legalapabb cuccuk volt 650 forintért, de a semminél jobb lesz.
Beülök, elindulok, megérkezek. De vissza már vaskosan sötétedés után jövök, ezért ott ki akarom cserélni az izzókat. Hm, le kell hozzá bontani a lököst és kiszedni a búrákat
Ok, megcsinálom.Elindulok, mondom miért nem látok szart se? Ja, fényszóró szintező max 5sre volt állítva, a földet világítottam
Visszaállítottam alap nullára és YÉ látok
Na mindegy, csak másik véglet a tesóm: fél lámpával, azis a földre állítva közlekedik és ez igy oké. Ő legalább tuti nem vakított el senkit
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #332524 üzenetére
Egyszer vezettem egy olyat, meg a tehenszemut. Teljesen oke.
-
szőröscica
addikt
válasz
szabonagyur #332522 üzenetére
Villogni en nem szoktam rajuk, tudom, hogy ez ilyen fos. Attol nem lesz jobb, ha a szembejovo se lat.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #332522 üzenetére
Lehet a tied jol van beallitva.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szabonagyur #332378 üzenetére
Valóban csodálatos évet megyünk
Nekem is kristályosodott már ki a Shell-es, de csak akkor ha nagy volt a hődifi -> megálltam valahol, a szélvédő kívülről már áthült de belül még meleg volt. De talán 1-2x fordult ez elő.Az idei év meglepetése ellenben a Tescoban vett JP -45 Jégoldó... tényleg 1-2 spricc és tisztul az üveg.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Frankó, vasárnap akartam tankolni pont.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
Kinek mit intézett a kormánya..
Lassan kénytelen leszek betolni egy ezres óradíj emelést. -
Blindmouse_
aktív tag
válasz
szabonagyur #332374 üzenetére
Arról se beszéltél hogy akkor már két órája autóztál, és a szélvédő túloldalán te már pólóban izzadtál.. ha így fagyott rá, akkor az tényleg baj, és jogos a reklamáció.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #332375 üzenetére
Igaz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #332370 üzenetére
A pára/víz amivel összekeveredik felhigítja és azért fagy rá vissza. Próbálj ki egy erősebb koncentrátumút.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
szabonagyur #332370 üzenetére
Hát ha hidegindítás után elkened a jéghideg szélvédőn a törlővel akkor rá fog fagyni kb bármelyik.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szabonagyur #332364 üzenetére
Shellre +1, az van mindkép Opelben. Jó cucc, semmi extra de jó cucc és nem vészes árban.
Ami ritka pusztulat az a MOL-os... cégesbe az kerül, gyakorlatilag azonnal látod kristályosodni.
Qru Majd lehet megnézem akár azt akár az LM-ét. Az biztos a VIF legalább nem placeboo volt. Majd meglátjuk a többiét...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #332364 üzenetére
Cégesben gyári VAG folyadék van, az is nagyon frankó cucc. Az árát inkább nem is akarom tudni...
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
szabonagyur #332289 üzenetére
Lehet kifogtál egy jó példányt. és ha sikerül az sokáig jó.
Anno autóakatrészes ismerős mesélte hogy 10 boschból 6ot küldtek vissza. a maradék 4 tök oké volt. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #332289 üzenetére
Jazz is Bosch-t kapott. Nem orultem neki de ezt hozott az akkusegelyes szivar.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
szabonagyur #332277 üzenetére
A bosch mondjuk kb olyan 20 éve számít szarnak.
-
grizlisandor
veterán
válasz
szabonagyur #332280 üzenetére
Köszi, információkat gyűjtök, mert ősszel kell Pirosba is vennem valamit.
-
grizlisandor
veterán
válasz
szabonagyur #332277 üzenetére
Típust is tudsz mondani?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #332194 üzenetére
A keretes nagyon oldschool, nalam csak a balde vagy a hibrid johet szoba.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
szabonagyur #332137 üzenetére
Nálam a Dáp a priváton, de a + hitelesítője a céges iphone-on van (azon úgy is kell, sajátra meg csak emiatt fölöslegesnek gondoltam a hitelesítőt).
Nalam szerencsére ez a cég baráti/kicsi, kétlem hogy valaha is elveszik tőlem a telefont. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #332137 üzenetére
Nalunk jott korlevel, hogy cehesen ne legyen dap.
-
Peter.70
addikt
válasz
szabonagyur #332129 üzenetére
Elvileg év elején lesz szelfis regisztráció. Akkor már nem lesz macera. Én is azt várom
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #332129 üzenetére
Nalunk a fonok kotelezoen eloirta, hogy legyen mind a ketto. Amugy UK+t csinaltam volna csak.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #332117 üzenetére
Van mind a ketto majd akkor az egyiktol megszabadulok ha muszaj.
-
Peter.70
addikt
válasz
szabonagyur #332117 üzenetére
Jelenleg lehet. Nekem is úgy van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD STRIX GTX 1060 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest