Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz salieri. #65864 üzenetére
Mi minősül megkötésnek?
Az, hogy rányomsz a gombra a biztositas.hu-n vagy netrisk.hu-n (ok, ezt a biztosítónak be kell fogadnia és vissza is igazolnia, de most nem ez a lényeg)
Ahogy írod is, a kockázatviselés kezdete a holnapi nap, tehát akkor mehetsz már az autóval.Én ezt anno úgy csináltam, hogy papírokat aláírtam, hazahoztam az autót, és utána kötöttem meg neten a biztosítást.
-
félisten
-
barnam_
nagyúr
válasz salieri. #65869 üzenetére
Igen, az mind úgy van, ahogy leírják.
De nem életszerű új vásárlás esetében szó szerint ragaszkodni hozzá, hiszen akkor miután kifizetted az autót, várhatnál maximum 15 napot, hogy elhozd.Az adás-vételi szerződés, plusz a kinyomtatott biztosítós ajánlati lap elég kell, hogy legyen.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
veterán
válasz salieri. #70083 üzenetére
Ha 1000 km-t ment, akkor hagynám a fenébe; ha nem volt a klíma használva, akkor nem tud mitől megbüdösödni. Max. a spray-t használnám egy ezresért; a 200 km-t futott pollenfiltert nem kell cserélni.
Amúgy javasolt a klímát havonta (2 hetente) 1x megjáratni 5 percre, télen is. Ennek oka, hogy kiszáradhatnak a tömítések és elszökik a gáz (a gázzal együtt olajat is keringet a rendszer, ez keni a tömítéseket).
-
K Norbi
addikt
válasz salieri. #70234 üzenetére
Jobb neki amit oda terveztek! [link]
Az is látható a táblázatból, hogy a fűnyíróba a SAE 30 olaj helyett nyugodtan bele lehetne tölteni az autóból kimaradt 10W40 olajat. Ennek ellenére én ezt nem javaslom, mivel az olajakat adalékolják, speciálisan a fehasználáshoz. Nem azt mondom, hogy kinyírja a motorocskát az autó olaja, hanem azt, hogy jobb neki az, ami neki való.
(#70241) szilva01 Végül ez lett [link]
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz salieri. #70242 üzenetére
Mikor mit lehetett itt kapni. De mint írtam, nekem nem volt bajom a Valvoline-nal.
Később egy 125-ös ETZ-vel használtam Repsolt, annyira nem jött be, viszont a Castrol nagyon is jó volt. Motult nem próbáltam 2T-ben, csak 4T-ben (7100 10W30, Honda CB500X), az is fasza volt.
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz salieri. #82423 üzenetére
Meg az évjáratot is elfelejtetted, meg hogy hány kW a motor mert két fajta 1,6 16V van.... Sedan, kombi, vagy hatch? Első vagy hátsó tárcsa? Ugye hátul ha tárcsa van, akkor az a csapággyal van. HA pontos választ akarsz, akkor pontosan kell feltenni a kérdést is.
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz salieri. #82429 üzenetére
Ilyen recsegő hangja van?
Ha igen, akkor szerintem nincs baja.[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
rbalint88
addikt
válasz salieri. #130932 üzenetére
leginkább a szervizkönyv alapján, be szokták írni. ha egyszer-kétszer azt töltöttek bele, akkor vsz még nincs baja, de ha sok indítással használták és régóta (5+) azt töltik bele, akkor inkább elengedném és keresnék másikat, hacsak komoly árelőnye nincs a piaci darabokkal szemben.
-
barnam_
nagyúr
válasz salieri. #135862 üzenetére
Igen, sok hasonló webshop van, mind mögött az Autodoc van.
Hátrány, hogy ügyfélszolgálatuk leginkább Google fordítóval levelez, telefonon beszélni angolul vagy németül tudsz velük.szerk: akkor érdemes tőlük rendelni, ha olcsóbb mint itthon (pl. Kauffer, Kovács Autó), és 35 ezret meghaladja a váráslás összege (=ingyen szállítás).
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
grizlisandor
veterán
válasz salieri. #295296 üzenetére
Kapcsolj be feliratot, ez segít eldönteni, hogy te nem akarod ezt a motort.
Ha már rob tanácsa és a tce szó rákeresése a szaktopikban kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest