Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
salieri.
őstag
Sziasztok!
Lidlben vannak most autós termékek.
Mennyire érdemes megvenni egy ilyen ülésvédőt?
Illetve a kárpittisztító hab mennyire hatékony?Gumiszőnyeget ,csomagtéri hótálcát hol érdemes venni, valamint valami jobb minőségű kellene.
[ Szerkesztve ]
-
salieri.
őstag
Sziasztok!
Kötelező biztosítással kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem,hogy most vásárolom az autót és szeretnék rá kötelezőt kötni. Ugye forgalmi engedély még csak az előző tulajé lesz. Ilyenkor bele lehet írni a szerződésbe a forgalmi engedély számát? -
salieri.
őstag
Sziasztok!
Megrendeltem az autóra a biztosítást egy alkusz cégtől, ilyenkor még nem érvényes a kötelező ha az alkuszi meghatalmazást küldtem csak vissza. Holnap lenne az adás-vételi aláírása. Kérdésem,hogy hozhatom haza holnap az autót?
Az alkuszi ajánlatot kinyomtatva elfogadja a rend őre? -
salieri.
őstag
válasz szabonagyur #65868 üzenetére
Mert holnapot állítottam be adás-vétel időpontjának..
Akkor tuti el lehet így hozni az autót: Nem követek el szabálysértést?Ezt írják a levélben.
Amennyiben kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (KGFB) szerződés megkötését kezdeményezi oldalunkon és megadja számunkra a képviseletéhez szükséges megbízást, KGFB ajánlatát az Ön által megadott adatokkal továbbítjuk a választott biztosítóhoz. Ez azonban még nem jelenti a szerződés létrejöttét!
A választott KGFB szerződés ugyanis akkor tekinthető majd létrejöttnek, ha a biztosító az Ön - fentiek szerint - kezdeményezett ajánlatát a biztosítási kötvény kiállításával kifejezetten elfogadja (visszaigazolja) vagy ha a biztosító a beérkezett ajánlatra 15 napon belül nem nyilatkozik. A biztosítási kötvényt a biztosító állítja ki, írja alá és küldi meg az Ön részére. Tájékoztatjuk, hogy a biztosítási ajánlat biztosítóba történő továbbításának megtörténtéről külön e-mailt küldünk az Ön részére.
[ Szerkesztve ]
-
salieri.
őstag
Sziasztok!
Erről az oldalról mi a véleményetek? Elég jó áron vannak az üléshuzatok! -
salieri.
őstag
Sziasztok!
Klímatisztításhoz megfelelő ez a Prevent Spray?
-
salieri.
őstag
Most cseréltem pollenszűrőt 200km-rel ezelőtt..
Az ózonos tisztítás mennyiért reális? 3K ért látom Miskolcon...
El tudnak valamilyen elektromos alkatrészt cseszni vele az autóban?[ Szerkesztve ]
-
salieri.
őstag
-
salieri.
őstag
válasz BigBlackDog #70619 üzenetére
3-7 fok az jó! Nekem is problémám van vele ,14 fokos levegőt fúj be.. Tavaly volt töltve pedig... Igazság szerint nem is értem miért illan el egy zárt rendszerből.
-
salieri.
őstag
Valaki le tudná írni pontosan a klímatöltés folyamatát? Minden esetben kiveszik a benne lévő gázt? Vagy azt külön kell kérnem mérjék meg hány gramm van benne.
-
salieri.
őstag
Sziasztok!
Mennyire lehetnek tartósak ezek a menetfények? Ha egy mód lenne rá nem adnék ki érte 15-20 ezer forintot
-
salieri.
őstag
Sziasztok!
420A Indítóáram elég 1,6-os benzinmotorhoz?
-
salieri.
őstag
Sziasztok!
Sziasztok! Szerintetek itt most jó áron vannak a féktárcsák!?
Ate 88K , Textar 78K TRW 72K lenne a kocsimra.
Melyiket vegyem Ate,Textar,TRW? -
salieri.
őstag
-
salieri.
őstag
Tegnap feltöltettem a klímámat házilagos módszerrel palackból. (R134A gáz).
Kivette belőle a gázt. Digitális mérlegen lemérte, majd visszatöltötte. Kérdésem,hogy lehet- e ebből gond? Ebben benne van az olaj is, tehát lesz ,ami kenje a rendszert ? Vagy vigyem el olyan helyre,ahol géppel lefejtik és visszatöltik ?[ Szerkesztve ]
-
salieri.
őstag
Sziasztok!
Klímatöltés + kompresszor olajcsere 22K-ért mennyire reális?
-
salieri.
őstag
válasz BigBlackDog #105487 üzenetére
Van szakmai tapasztalat, csak klímákkal foglalkoznak 18 éve.
-
salieri.
őstag
Sziasztok.
BUÉK mindenkinek.
Érdeklődnék, hogy közlekedési balesetben megsérült az autónk, rendőr elvette a forgalmit.Mi a módja a visszaszerzésnek?El szeretnénk adni sérült autóként.Egyebkent a futóműve sérült. -
salieri.
őstag
Sziasztok!
Szeretnénk vásárolni a feleségemnek egy Suzuki Splasht. A kiszemelt példány itt látható. Mondanátok róla véleményt?
-
salieri.
őstag
Sziasztok.Errol a kereskedesrol van valakinek infoja?
[link] -
salieri.
őstag
Sziasztok! 1.2 k12b Splash-hez honnan érdemes beszerezni a az első szerviz alkatrészeket?
milyen márkájú folyadékokat töltsek bele?Amit kinéztem:
Elf 5w30 900 sxr motorolaj
Total glacelf fagyálló
Total Transmission Gear 8 75W-80 GL4+ váltóolaj
SCT dot 4 fékolaj
MEYLE 33-14 323 0001 Üzemanyagszűrő
AMC Filter SA-9050 légszűrő
HENGST FILTER H97W13 olajszűrő
NIPPARTS N1348007 szűrő, utastér levegő
NGK 7980 gyújtógyertya
DAYCO 4PK763 hosszbordás szíjÉrdekelne még ,hogy milyen blade ablaktörlő való rá (SCT-ből)
A fentieken kívül kell még valamit első körben cserélni?
-
salieri.
őstag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a gépről?
-
salieri.
őstag
Sziasztok!
Szeretném felpolírozni a fényszórókat,melyik szettet érdemes hozzá venni,ami hatékony is?
-
salieri.
őstag
válasz molnarpeter #134931 üzenetére
Az a baj aki itt csinálja nem lakkozza le a kezelés után.vagy az nem gond?
-
salieri.
őstag
válasz molnarpeter #134936 üzenetére
Ez az ürge nem rak rá semmit.annyit ajánl,hogy 2 havonta simán le kell waxolni.ezert inkább megcsinálom magamnak kézzel.k2 polir állítólag nagyon jó!?a fedoretegre tudnátok linkelni mi kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest