- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #130818 üzenetére
Pedig ez szerintem nem "hungarikum", a hanyatló Nyugaton is ugyanígy rádnyitják (nekem a Vectrán is vannak ilyen nyomok) az ajtót, az utcán bandázó fiatalok ugyanúgy gondolkodás nélkül nekitámaszkodnak mások parkoló autóinak nem foglalkozva azzal, hogy esetleg megkarcolják azt, és hasonlók.
Saját eset, néhány hónapja az ablakból néztem végig, ahogy a járdához párhuzamos parkolás végén a bácsika addig tolatott a Passattal, amíg neki nem gurult a Vectra elejének (nem volt nagy a sebesség, ahogy R-ben csorog az autó), majd amikor érezte, hogy "höhh, ez nem megy tovább", akkor elörébbgurult 30 cm-t, és "Ö megérkezett". Komótosan kiszállt, és megnézte a saját autóján a lököst, hogy nem lett-e baja. Mikor kiszóltam neki, hogy "jól sikerült", akkor legyintett, és ezzel le volt zárva az ügy részéröl.
Az autónak nem lett szerencsére semmi baja, de maga az elv...
-
válasz
B-L-A-C-K #130818 üzenetére
Amikor belémjött anno egy paraszt és én kezdő autósként rutintalan voltam, nem hívtam rendőr, ő meg kicsalta tőlem a biztosítási papírom, akkor is megoldottuk kevés utánajárással. Konkrétan másnap embert megkerestük, szépen visszakértük a papírt (visszaadta) bementünk a 14. ker. kapitányságra papírokkal, leírással, megtettük a feljelentést, utána 1-2 hónap múlva jött a végleges döntés a javamra. Nem kellett bejárjak, nem volt semmi nyifi-nyafi vagy küzdelem. Mivel itt is minden adott, szerintem igenis megtenném a feljelentést. Pont azért amit leírtam, mert akkor sosem változik meg semmi, ha mindig legyintünk rá!
Példa: Pár pofon után nem nyúlnál be többet a szomszéd ablakán elcsenni egy sütit ha mindig kapnál utána egy akkora maflást a szomszédtól vagy Édes Szüleidtől, amitől 2 fogad meglazul (sarkított példa).
-
válasz
B-L-A-C-K #130811 üzenetére
Így válik (Válik? Vált) következmények nélküli országgá ez a hely... A kicsire sem adunk, legyintünk, megoldjuk, jóvanazúgy. Bocs hogy téged támadlak be ezzel
Engem egy ajtó rányitás is baszottul tud zavarni, mikor a saját pénzen vett tulajdonomat rongálja valami nemtörődöm paraszt. Igenis ha lehet, b***ák meg pár forintra és gondolkozzon el, hogy talán nem kéne rácseszni másra az ajtót. Hidd el, ha csak minden második ember menne utána, csökkenne ennek is a száma.
(Némá asszony megint egy beidézés csesszemeg, biztos megint rányittotuk valakire az ajtót, lehet oda kéne figyőni?!) -
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #130808 üzenetére
Akartam én is írni, de nem akartam előre belevauzni. Hogy előbb mérjék fel a kárt, ha kétezer Ft-ból megvan akkor hagyják a 'csába az egészet, bár persze ennek a felfogásnak is megvan a hátránya, viszont célratörőbb. Ha nagy az okozott kár akkor meg nyilván a leírt módszer.
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #113090 üzenetére
[link]ez jobb kep.pistikerol, pedig teljesen gdpr-complied, megis atjon, mennyire meno vagy.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #111245 üzenetére
Ma egy 4es bimmer a Lehel piactól úgy döntött, a buszsáv gyorsabb, és átállt oda, persze végig jobbra indexelt, hogy alibi legyen. Aztán Dózsa utan visszapofatlankodott a többiek közé (értsd: index balra, kormány ráhúz arra aki épp mellette van). De azt is csak azért, mert ott építkezés miatt megszűnt a buszsáv
-
-
-
válasz
B-L-A-C-K #111116 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert egy flakon is több hónapig elég, nem hogy 6
(#111117) Jaffa75: abban valami nagyon kemény cucc lehet, rendszeresen meg szoktam fulladni, mikor a felnire fújom.
(#111118) joamilestoné: a flakon olaj nekem is benn van amúgy (motor-, difi-, fékolaj), szükség esetére.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
B-L-A-C-K #111062 üzenetére
- hajszárítóval megmelegíted óvatosan lehúzod és az újra átragasztod (gányolás de ingyen van)
- okmányirodában igényelsz újat de ehhez le kell adnod a régit hiánytalanul és van költsége is
mod:
Declare: Azon csak a csere segít.
Megoldás? Menj 90-el mint a kalapos Swiftesek és akkor nem lesz gond.
-
Declare
őstag
válasz
B-L-A-C-K #111055 üzenetére
Csak hogy jol induljon a reggel...
Uh viszont szelvedö temaban nagyon brutal, amit most felfedeztem. Azt mar regen az opelnel is lattam, hogy a sok autopalya durva modon nyirja a fenyezest. A motorhaztetö tele volt ilyen pici festek lepattogasokkal....na most a Passaton ert ilyen elsöre meglepö felfedezes....1 eves az auto es ugy nez ki a szelvedö, mintha homokfuvoval vegigmentek volna rajta
Mindig azt hittem, hogy dzsuvas, meg bogaras. Legutobb moso elött bogaroldoval is befujtam
. Aztan tegnap ugy sütött a nap, hogy megint baromira latszodott. Megalltam megneztem es elkepedtem. Full lyokacsos a szelvedö.
Igazabol ezzel nem lehet semmit csinalni nem?
Pont azon gondolkodtam utana, hogy ugye nem nagy wunder azert. Tegnap is ugy jöttem, hogy elöttem ment egy masik auto, hasonlo 210 es tempomattal, követesi tavolsaggal, de akkor is. Azert a kis pici ködarabok ahogy kilöhetnek a hatso kerekröl, aztan szembetalalkozik a szelvedövel, basszus ott lehet hogy ilyen temponal 200-300km/h között csapodik a szelvedönek...nagyon durva. Megoldas igazabol nincs szerintem.
-
-
-
Declare
őstag
-
válasz
B-L-A-C-K #109058 üzenetére
Nekem is ma volt a biztosítós ember felmérni a kárt, de mivel csak 2 centis volt a repedés, kicsit megnyomkodta, így most már 8 centivel tuti csere.
Mivel gyári üveget rakatok bele a Volvónál, 10%-os önrészt kell hozzá fizetnem.
Mondjuk lehet, hogy ezzel magamat szopatom be a jövő évi Casco díjammal..
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #108708 üzenetére
Ezerötért tele legalább? Ne add alább. Index égőket remélem ki is vetted.
Ma engem egy mondeós akart letolni a körforgalomba. Külső sávban voltam de egy kihajtóval később mentem ki de ő meg belsőbe volt és egyel előbb ment volna ki engem oldalbakapva. És persze vagy 2x gyorsabban jött. Aztán még én lettem ledudálva. Ha nincs család akkor lehet megálltam volna a körforgalomban egyengetni...
-
Darksiders84
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #108690 üzenetére
Mondok jobbat nekem nincs Bmw se nagy újabb autóm de mellékutcában hazafele 30-as övezetben nem tudott megelőzni egyből egy gizda kiscsaj mert szinte mindkét oldalon állnak az autók és végre amikor sikerült neki dudálva előzött persze én is egyből erre meg kiszállt előttem oda jön hogy normális vagyok siet a lázas kisgyerekével mondom jól van akkor gyerünk. Hihetetlen mik történnek mit mernek egyesek csak úgy.
-
Termi16
őstag
válasz
B-L-A-C-K #108252 üzenetére
Előre nem tudhatod, hogy egy bármilyen használt példányra mennyit kell költeni.
Oké, egyszerű motor, tényleg nem valószinű, hogy nagy baja lenne bármikor is, de ettől még az esélye ott van.
Ilyen 4-5 éves levedlett használt autók helyett én simán rátenném azt a kb 1 misi különbséget, hogy zsir új legyen, garival.Amúgy persze ez, hogy most valaki használtat vagy újat vesz, már nagyon egyéni preferencia kérdése is, de amire céloztam, hogy nagyon nem 5 misibe kerül újonnan.
joalemilestone:
De ha már felmerült a használt, akkor én is támogatnám, amit többen is irtak, 3 misi körül már kapni jó elektromos autót is, az nem játszhat? Ampera után eléggé kézenfekvő lenne -
Termi16
őstag
válasz
B-L-A-C-K #108247 üzenetére
Ugyan már, 3,5 körül vannak akciós példányok jobb felszereltséggel, 5 misihez közel sincs, nyilván nem a full extrás listaárat kell nézni.
Akinek új kell és nem akar vele szivni, az miért vegyen fullos használtat?
5 év gari és ingyen szerviz se rossz dolog, azt is adják a fullos használthoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest