Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DonLaca@
senior tag
Valaki próbálta már ezeket az újfajta led lámpákat (H7)? Papiron 5000-9000lm. A régebbi, 2-3 évvel ezelőttiek tudom hogy semmire sem valók. De ezek az újabbak talán már érnek valamit.
-
-
kaszaking
tag
Injektortisztító adalékoknak van bizonyított haszna? Valaki használ ilyet?
-
rbalint88
addikt
válasz DonLaca@ #24661 üzenetére
nem, nem érnek. konstrukciójából fakadóan nem lehet jó. H7-nél tized mm pontosan meg van adva, hogy hol kell lennie az izzószálnak. ehhez képest a led fossa a fényt mindenhonnan. ha több fény kell, tisztítsd és políroztasd a lámpádat, akár foncsoroztasd újra és vegyél bele emelt fényerejű izzót. vagy építsd át xenonosra, ha volt hozzá gyárilag.
-
DonLaca@
senior tag
válasz rbalint88 #24666 üzenetére
Kösz.
Polírozáson tisztításon már túl vagyok, xenon nem lesz. Nem csak a fényerővel van bajom hanem azzal is hogy rendszeresen kiégnek a H7-es égők. Long life se sokkal jobb. Led biztos tovább bírná.
Az új ledes lámpák lényege éppen az hogy csak egy helyről jön a fény, 40-50$-tól kezdődnek. A régi sok ledes pár dodos az tudom hogy ócska. Megnéztem a teszteket. Az új fajtáról még nincs egy sem. -
gzbotii
nagyúr
-
stickermajom
addikt
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Észrevettem az autómon pár érdekes dolgot:
Az egyik, hogy hidegen csikorgó hangot ad, ha benyomom a kuplungot, akkor elhallgat (erről jelenlegi tudásom szerint a kinyomó csapágy tehet, mivel műanyag házas), meleg motorral már nem hallható a dolog, a kuplung teszi a dolgát.
A másik, hogy ez is főként hidegen jelentkezik, a kormány ha nagyobbat fordítok rajta, akkor picit nyikorog. Ez komoly probléma vagy egyszerűen a korral jár?Illetve egyéb:
A benzinbetöltő nyílásnál észrevettem egy pici rozsdát, ez könnyen javítható?Elnézést a sok hülye kérdésért, de szeretném az autóm jó karban tudni ezekben a hidegekben.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
tomiii.
aktív tag
válasz gooool #24677 üzenetére
Kormányos nyikorgós nálam, tűzfalcsapágy és toronycsapágy-szilent környékén fordult elő. Mindkettő esetben, csak "esztétikai" volta gond Nyikorgott a gumi. Ennyi. Kapott valami sprayt, amit találtam és elhallgatott. Ezeket csak példának írtam. Akár a hosszbordás szíj is csúszhat hidegen a szervó miatt.
De más felépítésű autónál más is lehet, de ott nem vágom az ilyen hangok eredetét. Én valami hideget nem díjazó gumi alkatrészre gondolnék, így teljesen látatlanban, de sok féle nyikorog van -
Qru
MODERÁTOR
Ha menet közben kotyogó hangot hallok elölről az féltengely hiba lesz? A sebesség növelésével arányosan erősödik a kotyogás/kopogás.
#nincsbennetarcsi
-
gooool
őstag
válasz tomiii. #24678 üzenetére
Ilyesmire gondolnék én is a leírás alapján, mert nem a motortérből jön a hang, hanem szinte közvetlen a kormány mögül és csak akkor, ha legalább háromnegyedet fordítok a kormányon, ott is csak egy negyed fordulat erejéig, aztán ismét halk.
A képeket pedig nem felejtetettem el a másik topicban, csak most az idő nem kedvez az autómosásnak és koszosan meg nem rakom fel a drágát.
Üdv, Balázs
-
-
TaaT
nagyúr
válasz stickermajom #24676 üzenetére
"és azzal számolunk, hogy a termelői ár 0 forintra esik, a bruttó kiskereskedelmi ár akkor is mintegy 220 forint lenne"
Give them hell Ukraine!
-
-
TaaT
nagyúr
Am nekem sem ment a guglizás akármit írtam bele, aztán eszembe jutott hogy ilyen gyösz kisautók csak a szopóautomaták földjén készülhettek, úgyhogy "japan small cars" variációra kidobta ezt a csodát
Give them hell Ukraine!
-
lorcsi
veterán
köszi mindenkinek
eladó: vadi új soundcore motion+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest