- Fórumok
- Technika, hobbi, otthon
- Autós topik
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-10-31 19:24 Téma összefoglaló
-
BigBlackDog
veterán
(rögzített hozzászólás)A következő autós találkozó időpontja (a többség döntése alapján):
2026. május 10. (vasárnap) 16:00
A helyszín egy korábbi javaslat alapján: Savoya Park, Auchan parkolójának Kőtár utca felőli sarka (nagyjából errefelé), a nyitott részen. Esőnap esetén kicsit majd beljebb gurulunk legfeljebb. Ahogy látom, villanydelejes szekerek számára van töltőkészülék is errefelé.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
Semmilyen kiírás. Vettem ki a kannát a csomitartóból és rohan oda a bula és mondja, hogy no no. Mondtam, hogy 100-ast kérek, kb 9 liter, meg tankolok az autóba is. Azt mondta csak az autóba. Azt mondta ma jött ki a rendelet. Mondom fordulj el. Azt mondja a kamera attól még lát és 5 misire büntetik őket ha ez megtörténik.
Átmentem az Orlenhez, ott gyorsan megtankoltam és húztunk is. -
Morris
veterán
Gondoltam veszek 10 liter benzint a fűnyíróba. Hát úgy elzavartak a mol kútról, hogy öröm volt nézni.
Semmit nem lehet kannába tankolni Békéscsabán a mol kúton. -
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
Igen
Kivéve ha külföldről jött, mert akkor azt hiszem arányosan kell fizetni az adott évre.
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
És remélhetőleg nem EFB/AGM (start-stop) akksija van
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
Hát a belsőégésű motor max teljesítményen a leghatékonyabb. Az más kérdés, hogy üzemanyag felhasználás tekintetében meg pont nem
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
Sziasztok.
Rendeltem Aliról start/stop kikapcsoló kábelt.
Egy hét múlva viszem műszakira. Beszerelhetem most, vagy inkább utána? Szokták nézni a működését? -
Morris
veterán
S-tronic váltóval van valakinek tapasztalata, dsg-hez viszonyítva milyen? Betegágy?
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
Ez lesz. Csak akkor el kell kapnom a másik szomszédot is. Meg azokat akik eddig ott fordultak meg.
Tavaly, amikor vettem az ingatlant, a kőkerítésben volt egy hiba. Konkrétan ki volt törve belőle egy kocka, mert nekitolatott anno valaki. Szóval én elsősorban azt szeretném kieszközölni, hogy a jövőben ilyen ne történhessen meg.Plusz még ha jövőre letérköveztetem akkor nagy batár autókkal ne ott forgolódjanak, nehogy megsüllyedjen a térkő.
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
Nem rossz. De automata kéne. Ha már megcsinálom a kaput is meg a garázst is automatára, akkor nem kéne csak emiatt kiugrálni az autóból ki-be állás esetén.
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
Csak ezzel az a baj, hogy ha jönnek hozzánk akkor ők nem tudnak ott megállni.
Plusz szerintem közterület.
Hiába csináltatnám meg a térkövezést, félek, hogy boldog boldogtalan ott fog forgolódni. Akár teherautóval. -
Morris
veterán
Ott állok kint a kapuban öcsémmel. Az autója a bejáróban. Jön a szomszéd és ott fordul meg előttem, holott ugyannyi hely van az ő háza előtt mint nálunk.
-
Morris
veterán
Srácok, van arra megoldás, hogy ne az én házam előtt forduljanak meg a szomszédok az autóikkal? Kezd elegem lenni ebből. Tönkre basszák, a kapubejárómat. Állandóan tiszta sár.
Náluk ugyanannyi hely van mint nálam. Ráadásul a két házzal arrébb lévő lakó is nálam fordul meg.
-
Morris
veterán
Ugyanezt éreztem a passatommal kapcsolatban.
-
Morris
veterán
Az megvan persze. Lehet, hogy elég lesz.
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
Urak, biztosítás témában otthon van valaki?
A történet. Volt 2 autóm.
Az egyiken B10, a másikon B4-ben voltam. Most eladtam mindkét autót. Le is mondtam a biztosítást. Viszont hétfőn venném a másikat. Erre, hogyan tudom érvényesíteni a B10-et?
Mindkét biztosítás a waberers-nél volt. -
Morris
veterán
Nálam ugyanaz volt. Az emelt fényerejű izzók 3-4 hónapig bírták.
A silverstar 2.0 meg benne van már több mint másfél éve. -
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
Ha szívó benzin kellene akkor standard golf plus 1.6.
Ez lenne a favorit. Az asszony újabbat akar, és nem akarok gyengébbet a passatnál. Kompromisszumot kell kötni.Brumi: focvis és Mági is ezt mondták. Ha találok ilyen plust, akkor ok. Erre rá jön még a szükséges cuccok cseréje, csak nem tudom mennyi pénz. Mert azzal kell kalkulálni.
Saint: én ezekre gondoltam.
Lánc cserénél másik módosított láncot raknak bele?
Feszítőt is cserélni kell? Hogy megy ez? -
Morris
veterán
Mi a júzer error?
Az, hogy szarik rá az előző tulaj? És ezt nekem kell orvosolni?
Vagy mi?
Egy lánccsere és koksz mentesítés plusz olaj, víz pumpa, víz csere sztem 300 körül lesz. Nem tudom, csak tippelek.
Szóval ezt még locsoljam rá?
Akkor inkább opelt veszek. Fiatalabb, olcsóbb és talán jobb is, mint a vw. -
Morris
veterán
Gondolkoztam rajta erősen. Kis egyterű kellene. Mint a meriva, vagy a golf plus.
Plusból van 1.4 tsi. 122, 140 és 160 lovas.
Ebből ugye van turbós-kompresszoros és sima turbós.Fogalmam sincs melyik melyik.
A lánc csere mennyi pénz lehet? Milyen láncot raknak majd bele? Egy koksz mentesítés is kellene majd.
Nem tudom ez mennyből jön ki cakkpakk. De ez a vételáron felül gondolom nem 100k lesz. Ergo fölöslegesnek tartom, hogy locsoljam rá a pénzt.Na, még egy kis hengerfejesedés is... Remek...
Meriva-ból már felextrázott is van 1.4 környékén. Csak nem tudom milyen az az 1.4-es turbómotor.
A passat öreg. Megbízható, de öreg. És alacsony. És nehebben melegszik mint a benzines autók. Sokat városozunk.
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
Urak, az 1.4-es 140lovas turbós opel meriva b milyen?
Érdemes ezt választani a konszern betegágy tsi motorjai helyett? -
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
Srácok, le tudna kérni nekem valaki némi infót egy autókáról?
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
Egyáltalán mi értelme van a bónusznak? Mert ugye eddig minél nagyobb bónuszban volt az ember annál kevesebb lett évről évre a kgfb díj.
Szerintem is tuti kartelleznek.
Csak érdekes módon ezt nem vizsgálják, mert a biztosítók elég jó fejős tehenek az állam számára.Amúgy meg, sarcoljanak meg keményen ha balesetet okozok, de ha vétlen vagyok 15 éve, akkor azt illene méltányolni!

-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
Az mennyire normális, hogy B2-es bónuszba lépéskor 6k-val több lesz a biztosításom?
Vagy mostmár az van, hogy minél magasabb a bónuszom, annál többet fizetek?Rohadt, féreg, ingyenélő biztosítók, az egészet felgyújtanám és megtiltanám, hogy betegyék a lábukat az országba

-
Morris
veterán
Egy szavazat a GE-re.
Szvsz sz@r az összes emelt fényerejű izzó. Nálam fél évnél nem bírta tovább. Gondolom nagy a szórás a különböző beszállítók között, mivel eddig mindig osram nbu-t vettem, de az utóbbi időben fél évnél többet nem bírtak.
Most osram silverstar 2-t használok. Ez meglepően tartós. És a fényereje sem marad le sokkal az NBU-tól. -
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
Megkérdezem itt is, hátha tudtok segíteni.
Fater megrendelte az új gépsárkányát, de utólag derült ki, hogy nem lesz benne ülésfűtés (ez sajnos a megrendelő lapon sincs feltüntetve, ugyanis az értékesítő egy igazi balfasz volt), annak ellenére, hogy kérte.
Visszament a vw-hez, hogy módosítsanak, de elutasították, hogy már gyártás alatt van a gép, ezért utólagos módosításra nincs mód.
Ebben az esetben wtf van?
Mit lehet tenni?Utólagosan lehet gyári ülésfűtést beszerelni? Vagy rájuk lehet verni valahogy?
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
Megerősítem. Nagyon gyér az üzemideje.
Nekem osram silverstar 2.0 van. Lassan egy éve. Jó a fénye és már tovább bírta mint az nbu. -
Morris
veterán
Annál olcsóbbat nem hiszem, hogy fogsz találni.

-
Morris
veterán
Ugyan ilyet használtunk mi is, mint amit linkeltél. Szóval az teljesen jó.
Csak kb 1 hónapja vettünk egy rendes ülést, mert a régiben már nem érezte jól magát.
Vedd azt amit kinéztél nyugodtan, csak nézhetsz olcsóbban is mert nem sokáig fogjátok használni. Gyorsan elérik a 10kg-ot onnan meg már az kicsi lesz. -
Morris
veterán
Be lehet kötni az autóba azt is, de pl ha a gyerkőc már 6-7 hónapos lesz, akkor kényelmetlen lesz neki. Ez nálunk legalábbis így volt.
Sokkal jobban szereti ami most van. (ezt)
Ez újszülöttnek természetesen még nem jó. (Igen, ebsztam 9-36kg) Mi már 10kg fölött vagyunk és lassan 8 hónapos a pici. -
Morris
veterán
Javaslom, hogy 6-36kg-os ülést vegyetek. Hosszú távon kelleni fog és csak egyszer kell megvenni.
Ja és amit linkeltél nem autósülés, hanem bébihorozó.
Ezt is lehet használni, de egy idő után kényelmetlen lesz a gyerkőcnek.Magával a touragoo-val mint márka nincs gond. Abszolut rendben van. Sőt! A Pierre Cardin gyártja.
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
Kicsit drága. Én anno a Lidl-ben vettem. Azt hiszem 5k-ért. Tökéletes. Érdemes megvenni. Nem nyomódik a gumi.

-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Technika, hobbi, otthon
- Autós topik
- (kiemelt téma)
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Saeco Intelia Evo Black I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- Haworth Fern ergonomikus irodai szék (Lumbar Support) + Atlas Headrest fejtámla
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
- Samsung Galaxy S25 128GB,Új,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)