Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz Kornel #24539 üzenetére
magyar utakra én koni fsd-t vennék, ha legalább 5 évig megtartanám a kocsit. str.t-vel sincs bajom, de egy sportmodellbe lehet kockázatos, mert kevesebbet is tudhat, mint a gyári. bilstein már jobb választásnak tűnik, de szerintem egy jó helyen felújított gyári gátló sem elvetendő ötlet, nem fillérbaszási céllal, hanem hogy egyedi igényekre lehessen hangolni.
-
Kornel
veterán
válasz rbalint88 #24554 üzenetére
Valoszinu nem lesz meg 5 evig, ezert szerintem az str.t is jo lehet.
Volt str.t-m splash-be, erzesre kb. egyforma kemenyek, mint ennek a gyarija.
(Sot, azt kemenyebbnek ereztem kicsivel)
Lindornal rakerdezek hetfon, hogy mennyit mondanak a gyari gatlo felujitasara, de porvedo is kene ra, mert zorog, aztan raraknak valami univerzalis cuccot, ami ugyanugy logna, annak se sok ertelme van.
Ha tudnam, hogy meg lesz 5 evig, en is vennek ala egy szett fsd-t, meg jo kis h&r rugokat.[ Szerkesztve ]
-
Fr0z3n
őstag
Szisztok!
Autóüveg fóliázás árat tud esetleg valaki? Nem tudom mire számítsak. -
-
-v-
addikt
Esetleg valami autos tema?
-
Kornel
veterán
-
SzlobiG
félisten
válasz Motion_Blur #24558 üzenetére
Ahogy nézem az árakat akkor egy kombi autó 60k-bol kijön, mi?
Azt hittem drágább mulatság ez 100k fölé saccoltam. Nyár előtt lehet én is meglépem a dolgot.
Amúgy hogyan csinálják kiveszik az üvegeket?
-
Kornel
veterán
De, biztos jo...
De akkor egyelore csak a ket hatso lesz kicserelve.Meglattam ezt a szettet, 100k, ultetorugo + 4 gatlo.
A vogtland pedig kozepkategorias cucc, ha jol tudom, erre 2 ev gari van.
Ez igy egyben eleg best buynak tunik, ugy, hogy a tobbiek mar csereltek a gyari rugokat, mert fos magyar kisipari termek amugy. -
-
aero.
veterán
Dehogynem. Ha az eladó külön vállal garit, akkor azon keresztül simán. Ha nem hajlandóak, akkor ebayen nyitni kell egy case-t és landol nálad vissza a pénz, vagy új szett. Az sem mellékes, hogy a Paypal 180 nap elégedetlenségi garanciát vállal neked mindenre.
Ehhez persze elengedhetetlen a hivatalos, nem sufnis beszerelés, számla stb.
Mondjuk teljesen más tészta meddig nem működőképes az autónk míg ez zajlik, stb. Ezt mindenki maga tudja.
[ Szerkesztve ]
-
kaszaking
tag
Utasoldali ablaktörlő nem működik viszont a vezetőoldali igen. Minek a hibája lehet ez? Tegnap semmi gondja nem volt
-
nagyúr
Urak!
Fehérváron tudtok mondani jó Fordos szakit, vagy vigyem Ivanics-hoz?! A Dzsugán is majdnem ott van, ő magán függetlenként hirdeti magát.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
EQMontoya
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
válasz SzlobiG #24592 üzenetére
Mert van ahol kiveszik és az egészet fóliázzák (bár ennek igazából csak biztonsági fóliánál van értelme szvsz).
"Tény, hogy van aki azért megy olyan szakműhelyekbe ahol szétszedik az autót, mert szétszedik és neki az alaposság, körültekintés, maximalizmus a szimpatikus. Mi is megtehetnénk, hogy nagyobb forgalmat bonyolítsunk és bontás nélkül fóliáznánk egy másik műhelyünkben, de ahhoz mi nem adjuk a nevünket. Ezt a lehetősséget meghagyjuk másnak. "A Rolls Roys-ot is kifinomult kézzel és érzékkel rakják össze a kézimunkát értékelő és díjazó Megrendelők számára." - Amióta világ a világ ez azóta így van. Mindkét ár és minőség kategóriának megvannak a saját hívei, valamint előnyei és hátrányai.. Az esetek többségében, mondhatom azt, hogy a kivitelezők döntő hányada a könnyebbik fóliázási technológiát választja. Így nincs nehéz dolga annak, aki ilyen szakembert keres, mert 10 műhelyből 9 bontás nélkül dolgozik." - [link]
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
KisBundi
őstag
Valaki próbálta már a zajt csillapítani az autójában? Értem itt a rezgés illetve a menet/szélzajt. Én szeretném az enyémben kicsit javítani, mert eléggé hangos a mazda 3. Kicsit rosszabb úton eléggé dübörög belül az autó és a szélzaj is elég nagy.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz KisBundi #24595 üzenetére
Tükör behjat, ablaktörlő leszerel.
Viccet félre téve:
Amivel a hifisek szigetelnek azzal pl. Nem olcsó cserébe alig lesz halkabb a kocsi...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
-
KisBundi
őstag
Ezt néztem ki. Bár ezek között nincs filc, de szerintem jó ezeknek is a hangszigetelése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest