Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Az én tippem: Opel Astra
Túl jókönnyebblett, hogy ne kapja meg.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
törölt tag
Helló!
Szabálytalan, ha úgy közlekedem, hogy a jobb hátsó helyzetjelzőm kiégett? Hétvégén lenne időm cserélni, de most elengedhetetlenül szükségem lenne még a két napban az autóra. Köszi!
-
SzlobiG
félisten
Ma kész lett a hátsó szélvédő 90k-ba fájt.
Majd megy rá fólia hamarosan.
-
törölt tag
válasz #61872128 #24755 üzenetére
Ezt találtam a kérdésemmel kapcsolatban:
"Féklámpa, irányjelzőA fentiek mellett fontos még megemlíteni azt is, hogy a szabályok betartását a rendőrség nyilvánvalóan ellenőrzi, és vannak olyan hibák, amikor bizony nem mehetünk tovább, ameddig az nincsen kijavítva. Nem vehet részt a forgalomban olyan gépjármű, amelynek az összes féklámpája elromlott, vagy nem működik az irányjelzője, illetve a bal oldali első vagy hátsó helyzetjelzője."
A jobb hátsó helyzetjelzőre vonatkozhat valami?
-
zack
nagyúr
válasz McSzaby #24644 üzenetére
Fuchs, Motul olajon kívül nem nagyon van jó. Motul esetében a nevet is meg kell fizetni, de tény, hogy mellélőni nem lehet vele. Fuchs kevésbé ismert, de remek minőség, és amikor GSXR1000-be kipróbáltam, onnantól kezdve csak ez ment bele.
De az is tény, hogy fontosabb az időben végrehajtott olaj csere, viszkozitás, és az autóhoz megfelelő teljesítményszint.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Motion_Blur #24765 üzenetére
Igazából mindegy. 300V lehet túlzás egy Felicia-ba, de Fuchs mehet bele.
300V jó olaj. Használtam ezt is.
De minden gyártónál van olcsóbb kivitel is, amit bármelyik autó meghálál. 300V az a jéghegy csúcsa.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
tomiii.
aktív tag
válasz Motion_Blur #24765 üzenetére
Erre azért nem cserélném le a falusi "volános" 700ft/L-es olajat. Ez már bizonyított, évek óta a fél falu használja mindenféle autóban, ezt meg a racsing felirattal akarják eladni, meg fancy fémdobozzal. Ami jó, azt ilyenben is megveszik.
Egyébként azt hiszem Agip lehet.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MunezXBK #24746 üzenetére
Legalább nem hiába járattak iskolába.
mod:
firefree: Igazából a rendőr jóindulatán múlik, hogy büntet érte-e vagy sem. Ha azt monodod mikor elindultál még égett te ellenőrizted akkor valószínűleg elenged egy ejnye-bejnyével.
De kb 99% hogy csak ezért nem állítanak meg, mert nekik az 1 oldal körmölés ha intézkednek, írni meg senki sem szeret közülük.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Motion_Blur
félisten
KGFB-t szeretném felmondani, 23-án van a határidő amíg megtehetem.. elfaxoltam + elküldtem mailben is a lemondó nyilatkozatot. Semmi reakció, telefonon elérhetetlenek, mailre nem válaszolnak (UNIQA).
Egy válasz mailt kaptam még korábban arra a kérdésre hogy faxoljam-e, azt írták vissza hogy küldjem el mail-ben is. Megtörtént de nincs semmi reakció. Próbáljam hívogatni őket, vagy szarjak a fejükre?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
F_Zolee
veterán
válasz Motion_Blur #24769 üzenetére
Ha mailba is elküldted akkor no para. Majd odajutnak.
-
lorcsi
veterán
az árához.. és a kárhoz képest miylen gyorsan kész lett : [link]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
w333
félisten
válasz lorcsi #24771 üzenetére
Nagyon jó helyen van ... ha már olasz akkor kell venni egy Fiat 500 -t amivel ha padlógázt nyom akkor nem fog ilyen történni, illetve a hazai autó gyártás szemétdombjait is meg tudja legalább tapasztalni, arról nem is beszélve hogy még parkolni is könnyebb vele és kevesebbet is eszik
Másik észrevétel, oké hogy most beparkolt a kanapé elé de így hogy fogja látni a TV -t ? vagy annyira fanatikus hogy az autóból fogja nézni ?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
TaaT
nagyúr
Ha a bezúzást nem is, azért elbontani még jó lehetne egy ilyen autó. Tehát elég lenne ha nem lehetne forgalomba helyezni.
De tudod mit, ebből mi haszna lenne az államnak? Semmi.
És ugyanazt az autót az úton tartani? (biztosítás, adó, benzin adó stb...)Na erről van szó...
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
w333
félisten
válasz trassher #24780 üzenetére
Áááá fenéket ... ha már valaki megkapja érte a teljes összeget, sőt még jobban is jár vele minthogy eladná, én azt csinálnám a biztosítók helyében hogy csak akkor fizetek ha hozod a bezúzásról a papírt ... így nem lennének többé életveszélyes autók az utakon, szerintem ez lenne a helyes megoldás !
De ilyen soha nem lesz ... itthon virágzik a biztosítási csalás (ez van)
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
trassher
addikt
A biztosítónak ki kéne fizetnie a biztosítási pénzt, az autót pedig ennek fejében a nevére írni. Ezután bontósok licitálhatnak a roncsra mint a banki visszavett autóknál. Ha nem akarja odaadni a tulaj az autót akkor megtarthatja bontásra ha 10 napon belül beviszi a bontási igazolást.
Redmi Note 7
-
EQMontoya
veterán
De ez a lehetőség abban az esetben adott, ha a járművet műszaki totálkárosnak nyilvánítják. Akkor nem kerülhet többet forgalomba.
A bökkenő csak ott van, hogy szerintem több tízezer oka volt a kárszakértőnek, hogy ezt "csak" gtk-ra hozza ki. Nyilván ez csak egy sejtés, de erősen gyanús.
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
Ezekkel az új, spirálcellás akkukkal van valakinek tapasztalata?
A leírások elég bíztatók, ha tényleg tartósabbak és nagyobb áramot adnak le, akkor érdemes lehet elgondolkodni rajta.
Same rules apply!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Richard! #24776 üzenetére
Ó, de megszívja akit ez megveszi... A műszaki oldal csak az egyik része a dolognak, a biztosítási a másik. Alapelv hogy egy kárt 2x nem fizet ki a biztosító, tehát ha ropira töröd akkor egy fillért sem kapsz mert már egyszer ki lett fizetve az egész autó.
#nincsbennetarcsi
-
-
Qru
MODERÁTOR
-
bandus
veterán
utólagos ülésfűtés, mi erről a véleményetek? feleslegesen nem gányoltatnám szét az autót, de alapvetően ez nem egy akkora rocket science, hogy ne lehessen minőségi munkát végezni utólag is.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest