Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Igen én is ettől félek. Lassan kiderül.
Viszont valami jó hír , újra.....
Még tovább csökkennek az üzemanyagárak
Péntektől ismét olcsóbb a benzin és a gázolaj -
-v-
addikt
válasz AMD Power #6901 üzenetére
Viszont valami jó hír , újra
Nem tudom, hogy ez jó hír-e. Ez a nagyon alacsony benya ár komoly lukat fog ütni a költségvetésen, bele se merek gondolni itt a közelmúlt eseményei alapján azt miből fogják beszedni meg pótolni ...
Meg azt se tudom az jó-e nekünk, ha pl. az oroszok csődbe mennek.[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz MunezXBK #6904 üzenetére
Ma a rádióba azt mondták hogy azok is csökkentek az utóbbi időbe. Kivéve az alkohol meg a dohány. Az üzemanyag most azért ilyen olcsó mert csappant a kereslet de a termelés viszont nem csökkent. Előbb vagy utóbb a kínálat igazodik a kereslethez és akkor megint emelkedik a buli...
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
-v-
addikt
válasz MunezXBK #6904 üzenetére
Százalékban igen, viszont az alacsony ár miatt akkor az kevesebb bevétel ...
[link]Viszont a fogyasztási cikkek miért is nem lesznek olcsóbbak?
Ne félj, ellenben ha benya drágulás van azonnal drágább lesz minden, erre hivatkozva
(#6905) Rivaul: nem tudom, morgan stanley 2015-re valami 70 dodós olajárral számol már csak, és 2016-ra se sokkal többel, állandósulhat ez az alacsony árfolyam.
[link][ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz tomcsi23 #6907 üzenetére
Erről az oldalról át se gondoltam. (önző szemlélet ) Jó nagy szívás lehet...
Mint annak majd aki most megveszi a 4.2-es benyásat azt becsúszik egy kis anyagi kiegészítés az árakba
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
rayoliviero
veterán
H4-es izzót akarok venni, emelt fényerővel, fehér fényűt. Mit ajánlanátok?
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz rayoliviero #6910 üzenetére
Nightbreaker unlimited.
-
rayoliviero
veterán
Köszönöm.
-
tomcsi23
veterán
3,14csába, hogy már a teletank is veszélyes, ha ott áll benne az ember píze.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz rayoliviero #6919 üzenetére
Állítólag az se rossz, de azt nem próbáltam.
-
rayoliviero
veterán
-
MunezXBK
nagyúr
válasz rayoliviero #6921 üzenetére
Az írásból kiindulva...
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz rayoliviero #6921 üzenetére
A kép alapján még vegyél hozzá egy fehér botos fószert, az legalább letapogatja, hogy mi van előtte.
Felejtsd el ezt az izzót, vegyél valami rendeset.
-
VegyesTamás
senior tag
válasz rayoliviero #6919 üzenetére
az nemrossz, konkurense a nightbreakernek
bakker, én is tellocsoltam szerdán tiszta meggondolatlanság volt
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
MunezXBK
nagyúr
válasz rayoliviero #6932 üzenetére
Kínaiul írja ezt?
-
Rivaul
addikt
Ma végre megcsináltattam a sérült szélvédőm. 5k-ról indultunk. Épp ráértem így maradtam beszélgetni az öreglánnyal aki csinálta. A végén mondta hogy jó volt a társaság így 3k Oda akartam neki adni az egészet de nem engedte. Minden hálám neki (savoya park javító sátor). Korrekt munkát végzett, ajánlom
-
Rivaul
addikt
válasz tomcsi23 #6938 üzenetére
Nekem volt egyszer ilyenem valóban. Visegrádra másztunk fel a kis 1.1-el 3-an, ami amúgy se volt egy cliffhanger, erre leállt 1 henger... Azt hittem fel kell tolni. Mire felért az egyenesbe már a szemét kinyomtam csórinak. Viszont ahogy megkönnyebbült elkapta a negyediket is (persze a gáz még nyélen). Majdnem kivittem a fél erdőt
-
veterán
Sziasztok
Van egy MK3-as Mondeo, 2000.12. havi. A tompított xenon megérett egy izzócserére. Osram 66240 típust rendeltem, jöv hét elején át is veszem. Ford topicba már beszéltünk róla, de választ még nem kaptam rá, viszont sürgős lenne a dolog, ezért beírom ide is. Szóval mi van abban az esetben hogyha izzó cserénél nem sok javulást lehet észrevenni a fényerőn? Ugyebár akkor a foncsor lenne a gázos. Nos ezzel a foncsorral vagy mivel, ami van az izzó körül, mit szoktak csinálni amivel feljavítják? Esetleg ugyanúgy lehet ezt polírozni, vagy cserélni lehet ezt a részt?
Amúgy ennél a Mondeo-nál mi a pontos neve ennek "foncsornak", Milyen néven keressek rá neten? Csináltam amúgy 3 képet, első 2 bekapcsolt lámpával, 3. pedig kikapcsolt lámpával, vakuval. Gondoltam hogy bemásolom ide is a képet, hogy hátha tudtok véleményt mondani róla hogy így képről milyen állapotban van a foncsor.
Illetve a távolságinál ami van foncsor annak teljesen rendbe van az állapota. Sehol sincs sárgulás, illetve egyéb hiba se. Ezek egyszerre kezdenek el öregedni? Szóval van rá esély hogy a tompítottnál is ami van, elvileg jó?
Köszönöm!
iPhone 13 Pro Max
-
-v-
addikt
válasz jozsi252 #6943 üzenetére
Na közben válaszoltam a ford topikba is. Valószínűleg ugyanúgy a Hella neked is a xenon gyártója, és ugyanúgy egyben van a projektorral a foncsoros rész és nem lehet szétszedni ... emiatt sajnos nem tudod újra foncsoroztatni, én is próbáltam ezt az opcóit, de kiderült hogy ez a nagy harci helyzet. (vagy valahogy szét kell vágni aztán újra összehegeszteni nem tudom ennyire sufnituningban már nem gondolkoztam) a) szerzel valahonnan egy bontottat ami jobb állapotban van mint a tiéd b) szerzel egy új projektort, nem tudom honnan, én nem találtam erre opciót, c) új fényszóró kompletten csillió forintért ...
Nekem az a) opció lett, amilyen volt annál jobb lett, a gyári újtól meg így is igen csak elmarad (ráadásul a jobb oldali láthatóan szarabb, mint a bal ... )[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Valaki tudna linkelni leírást (lehetőleg magyart), hogy mostanság milyen technológiát alkalmaznak a nappali menetfényeknél és a hátsó lámpáknál? Ezekre gondolok: KÉP KÉP1
Tehát amikor a LED nem látszik, csak a csík. Láttam már ilyet több autónál is (alighanem Fiat 500L hátsó lámpája is ilyen), sokkal szebb, mint amikor pontozottan látszanak a fényforrások.[ Szerkesztve ]
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
Szerintem az opálos műanyag dologról lehet szó. Ez ilyen flexibilis LED cső lehet, de nem nagyon találtam róla leírást magyarul.
[ Szerkesztve ]
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- Microsoft Outlook topic
- eBay
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest