Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz Silent77 #6344 üzenetére
Borzaszto hangja van annak a joszagnak. A 25l 100on meg nonszensz ekkora geptol. Tuzet raknek alatta... Lehet az elozo tulaj ismi hazanal. Keress egy komolyabb szerelot sztem. Inkabb kicsit tobbe keruljon de legyen jo...
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Winne
nagyúr
Nekem is mindig ilyen Tacskós, vagy hozzá hasonló alap van beleöntve, de este mikor megyek haza télen szinte mindig visszafagy az ablakra...
@(#6354) Rivaul: egyszer én is jártam úgy, hogy mivel nem volt ingyen munkaerőm letakarítani, kedv hiányában begurítottam őket a faházba, hogy majd le lesz takarítva és azzal a lendülettel el is lett felejtve. A meglepetés ősszel jött, amikor a téliesítettem volna, csak az egy éve csiszolt, alapozott és újrafestett lemezfelnik felületén elburjánzott a rozsda, gondolom a téli só nem tett jót nekik.. Egy életre megjegyeztem.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Rivaul
addikt
Én igazi cipőt stoppoltató mexikói rabszolgatartó vagyok Kiskanál végét kapták hogy meg ne sértsék a gumit. És részletesen ellenőriztem a munkájukat. Persze a mosást magam csináltam azért
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Winne
nagyúr
Na az enyém is kb ilyen volt teljesen körbe a friss festés ellenére..
@(#6359) Rivaul : legalább megkapták az egy tál pirított babkonzervüket, amikor végeztek vele?
Milyen autó? Nem kicsik azok a kerekek.
[ Szerkesztve ]
-
-
Rivaul
addikt
Igen ez Annyi hogy amit linkeltel az 5 ajtos az enyem meg lepcsoshatu. Az 5-os 370literes csomival van de nagyobbra nyithato ugyebar, ez meg 490l. Valoban kIhalo felben levo egyre ritkabb joszagok. Tipushiba az atego hengerfejtomites es emiatt hengerfejesedes. Ha nem jo helyen csinaltatod meg (keves van) akkor ismetlodo hiba. Emiatt is rossz a hiruk sajna. Mas hibajuk nincs ezeknek a gepeknek. Az osszes alkatresz a motoron kivul honda es bmw. Emiatt marha olcson lehet alkatreszt talalni a sok kompatibilitas miatt. Bontok meg a sok leadktt gep miatt televannak es szorjak gombokert a cuccokat hozza. Annyi hogy nem a sarki bardiba kell vasarolni hanem ebay stb helseken kell lerendelni. De pl komplett vezerles vizpumpaval mindennel 22k a gates hozza... Fuggetlen felfuggeszteses igy a futomu is minimal hibas. Elektronika meg japan. 1,6 109hp 7-8l bp belvaros... Ezen kivul hala az egnek indexen nagyon jo csapata van a forumnak megbizhato szerelokkel es forumozokkal igy konnyu problemamentesen tartani a gepet. Teny hogy van egyszerubben karban tarthato joszag is manapsag de pont ahogy irtad, mara mar egyre ritkabb es igykicsit egyedibb auto birtokosa is az ember. Mindezt vicc aron meg lehet venni ma is eleg korrekt felszereltseggel. En nem bantam meg. Sry csak mobilrol irok melobol, emiatt az ekezet hiany es nehol helytelenseg
-
Winne
nagyúr
Pont erre voltam kíváncsi, hogy nem bántad-e meg, mert ahhoz képest, hogy kvázi kevés van belőlük egész sok hibáról hallani, de lehet ez is olyan, mint a win8, hogy mindenki mondja, hogy gagyi, de legfőképp azok, akik nem is használták sosem.
Sok balesetmentes kilométert még vele!
-
Rivaul
addikt
En is ez alapjan itelkeztem de annyiert vettem hogy azert egy jobb biciklit nem kapsz igy beleugrottam. Aztan belelattam miatta a hatterbe es igy mar mas a helyzet. Ha csak egy autonak veszed amit a megszokott modon hasznalnal akkor lehet belole problema. Ha viszont utanajarsz a marka kivanalmainak akkor halas tarsra lelsz. Az indexes tagok kozt tobb olyan rover van ami tul van mar kopasi hibakon kivul a 5 es 700 ezer ekm-en is. Koszonom a jokivansagot, viszont kivanom a te geped melle is
-
Winne
nagyúr
5-700e az nem kevés.
Ezekbe a motorokat ki gyártotta? Benzin és diesel.
Az enyém most kezd szerencsétlen öregedni ahogy látom, most éri el a 10 évet lassan és a 100e km-t is, azért remélem nem lesz vele sok drága gond, mert nem akarom még sokáig cserélni.
-
Rivaul
addikt
A 25,45,75-től. A benzin angol, a kályha asszem felesbe japán és német motor. (honda-bmw) Lehet hogy a 45 az japán de a 75 az már német nagyrészt.
100ekm és 10 év az még bejáratós konkrétan Az előző autóm 198ekm-el adtam el és még hozta a gyári értékeket. 18 évesen gyertya, szűrő és olajcseréken kívül 6 év alatt nem nyúltam a motorhoz. Ebbe most 167ekm van. Ha van "gazdája" az autónak és figyelve van rá akkor a 200 se szabad gondot jelentsen. Mindig 150ekm feletti autóim voltak (rover, citroen, ford, suzuki, daewoo) de soha semmi baja nem volt egyiknek sem. 10 ezrenként cserélek olajat és figyelem valami rendetlenkedik-e egy picit, ha igen akkor javítom amíg nem okoz nagyobb bajt. Az legtöbben hagyják míg egyre több lesz a hiba és szét nem eszi magát az autó, utána meg le öregezik vagy xarozzák. Ha törődik velük az ember akkor meghálálják. Persze hiba mindig becsúszhat de mivel nem?Pl a rover 11,9 alatt van százon. Ha csúcsra pörgeted ki lehet belőle préselni 6,9-et Persze szétmegy rövid úton a henger és beáll a motor az amúgy is valóban konstrukciósan gyenge tömítésekkel, és némileg alul méretezett hűtővel.(átég/szétnyomja a töm, hamar lenyeli a vizet és megfőzi magát) Ilyenkor jön hogy ez egy szar angol, nem az hogy szétbaxtuk mert mekkora vagány volt...
-
Winne
nagyúr
Hasonlóan mehet az is, mint az enyém akkor, mert az enyém 1.4 95LE, de kisebb a kasztni. Ez bírja a pörgést, de általában 2500 körül már elváltom, ha nem idegesített fel senki.
Apropó 16 szelepes motorban tehet kárt az, ha 1500 körül elváltogatja az ember?
-
Rivaul
addikt
Nem hiszem. Az indexes fórumban kérdeztem de senki nem jelzett negatívként, itt is volt róla szó régebben. Én 2 ezernél váltok el. Így van hogy 1500-ig is beesik a fordulat de észre se veszi. Bár ha 1500-nál váltasz akkor az már dadogásig esik ami biztos szegényes olajnyomással is párosul.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Szerintetek?
Elkészült a világító út!
Ijesztő, de hatásos -
nagyúr
kiegett a tompitottam gyorsba be kene szereznem osram nightbreakert, ha mar vennem kell ujat, legyen olyan amilyet szeretnek, esetleg tud valaki Dunaharaszti-Taksony-Szigetszentmiklos utvonalon autosboltot ahol lehet kapni?
[ Szerkesztve ]
-
gooool
őstag
Sziasztok!
98-as 4-es Golfhoz (1,4-es 75 pacis benzines) lenne szükségem a hűtés-fűtés vezérlő panelra. Az autó klímás, nem tudom ez változtat-e valamit a dolgon. Hol találhatnék? Ebay-en néztem, de annyira nem értek én hozzá, hogy be merjem rendelni, illetve Angliából szállítás sincs elvileg...
Köszönöm a segítséget!
Üdv, Balázs
-
Rivaul
addikt
Indexen nincs golf forum? Ott kerdeznem meg. A szak topicok mindig jobban mennek mint itt. Emellett pl a rovereseknek mindig van ellenallasuk mert szeret elmaszni igy lehet a golfosoknal is vannak "alkatresz nepperek".
-
nagyúr
NB+ 6.000 volt rendelesre, holnap utan megyek kulfoldre, ugyhogy nem rendeltem SOS kellett valami, Narva lett a befuto, "allitolag" hasonlo fenyeroben es szinben mint az NB+. 2400huf volt, majd este meglatjuk mit tud.
-
nagyúr
Sziasztok! Az autós klub oldalán olvastam, hogy Szlovéniában ha kölcsön autóval megyek akkor meghatalmazás kell. Én fater nevére vettem az autómat, most akkor kell írjak valami papírt?
-
-
F_Zolee
veterán
Hello
Számít jelentősebben ha a 2.lambda szonda(kipufogónál) nem mér jól? "Sajnos" 4 érintkezős/vezetékes típus kell bele ami drágítja a mutatványt csere esetén.
-
törölt tag
Köszi mindenki!
amint látom ez a Compomotive lesz az. És jó drága és ritka. pedig nagyon megtetszett. Főleg mert nekem is vectrám van, és a képen nagyon jól mutat alatta.
Nem létezhet ebből valami replica féle ?
[ Szerkesztve ]
-
tomiii.
aktív tag
válasz #81556480 #6394 üzenetére
érted, hogy értem van akinek az adott küllő számú sokkal jobban bejön mint a másik
egyébként ezeknél én nem igazán beszélnék küllőkről, szóval igen, van másféle
egyébkérdés?
rászűrni nem, de én most végignéztem a kínálatot és mindegyik 5 küllősnél látszik a kis képen, hogy 5 küllős
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tomiii. #6398 üzenetére
Értelek! Nekem a küllőszám nem számít ha megtalálom az igazit. Sokáig a 17-es Alessio Monza volt a favorit. de amikor lenne rá pénzem sosem találok 4x100ba. (nemérdekel hogy az alessio egy szemét ) De most megláttam ezt, és ez az új kedvenc.
Bedobom a gépet, erről lenne szó:
tavasszal le lesz még fújva a díszléc körbe. Egyébként a kilincs is fekete volt, plusz ez egy B1-es teljesen B2-re alakítva.A jelenlegi gyári görgők nemsokára téligumit kapnak. így tavasszal akarok alá 4 db 17est
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Filmvilág
- Projektor topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen monitort vegyek?
- Monitor hiba topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest