Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
Igazából szemrevételezéssel nem lehet megállapítani hogy milyen állapotban van az olaj (a szélsőséges eseteket leszámítva [link]), hiába mondom azt hogy az én benzines autómban a 1.5éves olaj így néz ki. [link] Csak laboratóriumi vizsgálat mondhatja meg. [link]
Amúgy nem hiszem hogy rossz lóra tennél a Total/Mobil párosból (én az utóbbit használom több éve). De fontos hogy a megfelelő olajszabványt válaszd.
Give them hell Ukraine!
-
TayRol
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék a kocsira nappali menetfényt szerelni. Az Osram termékét néztem ki, nem tudom, ajánlott-e?
Köszönettel
TayRol -
csababarca
őstag
Most voltam tisztíttatni üléseket kocsiba,de még elég nedves az első kettő...garázsban kicsit lehúzott ablaknál egy éjszaka alatt kiszárad nem?
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
nagyúr
válasz csababarca #6272 üzenetére
szerintem nem
-
TaaT
nagyúr
válasz csababarca #6272 üzenetére
Ilyenkor már nem szabad ilyet csinálni.
Ha van valami nem túl nagy és tűzveszélyes fűtő berendezés akkor azt be kell rakni a kocsiba, hátha...
Give them hell Ukraine!
-
Rivaul
addikt
válasz csababarca #6274 üzenetére
Hajszárító... A belső fűtéstől csak befülled az egész.
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
brickm
őstag
Sziasztok!
Autót szeretnék vásárolni.
Kinéztem egy RENAULT CLIO 1.5 dCi Privilege-et.
600 000-ért, itthoni érvényes okmányokkal.2002-es.
Ér ez az autó ennyit? Elméletileg hibátlan(még élőben nem láttam) Mind motorikusan, mind esztétikailag.Nem kevés ez a 80LE egy dízeles autónál?
Azaz igazság, hogy egyszer estem abba a hibába, hogy 1.4es dízel suzuki swifttel mentem, de kb elég is volt.
Marha gyenge lomha motorja volt.
Ennél is ilyesmire kell számítani?És nem meredek dolog dízelt venni használtan? Nem kell attól tartani, hogy bedöglik, mert valami retkes anyaggal tankolták? (kicsit óckodom a benzines közelebb áll hozzám, csak hát állítólag ez 4litert fogyaszt.(
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
Szia.
EZ a topic kell neked. A vásárlási tapasztalatokat ott kaphatod meg. Amúgy én nem vagyok oda az 1.5dci-ért. A 80le nem feltétlen kevés mert más a kályha nyomatéka. Az említett topicba kapsz majd segítséget sztem. Hideget és meleget is[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
AMD Power
titán
Most pénteken a belvárosban ingyenes lesz a parkolás?
-
diegho
nagyúr
Megvettem a total olajat és jakoparts szűrőt. Mann volt a terv, de lebeszéltek róla. Jövő héten csere.
-
diegho
nagyúr
formula3000-ben kaptam az infót, úgy tudom elég ismert üzlet, egész jó árakkal dolgoznak, a Total olaj is ~6k volt /4 liter, a szűrő meg 1200, az emberke is normális bent. Mikor mondtam neki, hogy mann szűrőt akarok, visszakérdezett, hogy melyiket? A németet vagy a románt? Mert német nincs, csak román, de van champion (belga) és jakoparts (német), lehet választani. Véleménye szerint mindkettő jó, de mann-t többet nem hoznak.
-
nagyúr
Total 6k/4L? Majd számolj be róla kíváncsi vagyok 7-8k km és le kell dobnom a sustinát, ami pont 2x ennyibe kerül. Szerintetek megéri? A 2x-es szorzó azért elég sok, nem tudom hogy minőségben is van-e ennyi. Totalról én nem sokat hallottam eddig, bár valószínűleg ez az én tudatlanságom
-
TaaT
nagyúr
Sztem pontosan írd le a total és mobil olaj típusát, csak úgy lehet az árat helyén kezelni.
Give them hell Ukraine!
-
Rivaul
addikt
Cirka 60ekm óta csak totalt használok. Előtte Valvoline max life-ot, de a total olcsóbb és könnyebben beszerezhető. Vígan kibírja a bp-i városi 10ekm időközi cserét. Most 6ekm van benne és még szép átlátszó, korrekt állagú. Psa körben gyári olaj a total így nem után gyártott vacakként elszámolandó. Minden fórumon bíztatóan beszélnek róla. 10w40 megfelelő volt az előző gépembe 1.1b 198ekm és a mostaniba is 1.6b 168ekm. Halk csörgés mentes tőle a kocsi.
-
nagyúr
Nekem 5w40 kell, nem tudom hogy még kell-e valamit nézni az olaj tulajdonságainál vagy csak simán bármilyen 5w40 mehet a kocsimba? 7gen 1.4 sedan civic-ről van amúgy szó, korábban rémlik hogy valaki említett valami olyasmit hogy valamilyen minősítésnek meg kell feleljen, csak nem emlékszem pontosan minek
Neked milyen autód van?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest