Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
De szép is az ilyen ... most már a hátsó kerék is kanyarodik
Van itt még egy pár hasonló "versenyző"
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
zack
nagyúr
válasz roberto211 #27791 üzenetére
Ha halaszthatatlan, csak akkor autózok péntek-szombat éjjel. Tolom neki én is este, amikor gyér a forgalom, de ésszel. Ezek meg semmiből se tanulnak. Lámpától lámpáig...Nyírja a kuplungot, féktárcsát, betétet, olajat, és úgy globálisan az autót is. A csoportosan vonulgató "káffé részerek" akik a legveszélyesebbek, mert nem maradhat le senki, mert az milyen égő, mit számít, ha nincs hely 2 autó között.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Qtya123
őstag
Ezekről a péntek éjszakai ki a nagyobb raj videókról beugrott egy régi kedvenc.
Nagy troll a gyerek: [link][ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
Üdv,
Ma hallottam egy házi praktikát, valaki kipróbálta már?
Ablakmosó folyadék helyett [ilyen] Frosch tisztítószert plusz ioncserélt vizet 1-1ben öntenek be és ezt használják.
Érdemes kipróbálni? -
greyslay
aktív tag
Üdv.
Valakinek erről a molos akcióban résztvevő sony a4oui autosradiorol van valami véleménye?
2002 es Focus gyari hangjához es egy 150w s blaupunkt aktiv ladahoz lenne használva."embertelen ember munka"
-
-
LógaGéza
veterán
Új autónál hogy ajánlott a szerviz? Fiat Dobló 2016 1.6 MJet
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
veterán
válasz Drughi #27812 üzenetére
Szerintem is necces, hogy nagyon habzik amikor betöltöd.
De próbáld ki; a linken szerepel, hogy "2003-óta minden évben elnyerte az Auto Bild magazin legjobb ablaktisztító díját". Azt nem tudom, hogy kézi ablakpucolás vagy ablaktörlős volt az Auto Bild felmérésében.
Részemről évek óta a Lidlben kapható W5 ablakmosó koncentrátumot használom, csapvizzel, 3-400 Ft, egy szezonra bőven elég nekem. Nem rossz az se.
-
KisBundi
őstag
Olajszűrőkből milyen márkát tudtok ajánlani?
-
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
rbalint88
addikt
úgy e:
Hősünk megvette az autót újonnan, szalonban. Használja, a kormányra huzat kerül, az ülésre szintén, a váltógombra Folpack (nem vicc), amikor itt az ideje, 15 ezernél elviszi olajcserére, ahogy kell. De nem a márkaszervizbe, hanem a haverhoz. Lecserélik az olajat, szűrőt stb., harmincezernél megint olajcsere. 45-nél jön a csavar. Szó szerint, óra visszacsavarva 15 ezerre, irány a márkaszerviz, pecsét a könyvbe, mindenki boldog, és így tovább.[ Szerkesztve ]
-
-
KisBundi
őstag
Köszönöm! Eneos olajokból csak a Sustina olajat ajánljátok vagy jó az "olcsóbb" Eneos olaj is?
-
LógaGéza
veterán
válasz rbalint88 #27822 üzenetére
Elsőre azt mondták, hogy 5ezernél menjünk vissza, akkor átnézik, de az első olajcsere 30 000. Na ekkor mondtam, hogy az nem úgy lesz... Főleg város/falu a használat, én úgy gondoltam, hogy most 5ezernél kicseréljük (bár nem vagyok biztos benne, hogy erre szükség van, ezért kérdezek), majd 15 ezernél vissza a szervizbe, hogy megkapja a pecsétet is.
Ha nem kell az 5 ezres, akkor 10k-nál nálunk, 20k-nál szerviz."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
t72killer
titán
válasz rbalint88 #24666 üzenetére
Nekem (octavia, H7-es foglalat) most égett ki kb egy éven belül a harmadik főizzóm, kéne valami tartósabb - erre a LED lenne a legjobb megoldás. Ugyanannyi fénnyel megelégednék, viszont elegem van az égőcserékből.
Vannak érdekes cuccok a témában, rakott valaki hasonlót a kocsijába?
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Skillet
addikt
Hááát... ja. Tolta neki az alagútban, mert ugye... a hangok. Jött a szívás, mert akkor szembesült a kanyarral, amikor kiért. Akkor is kis fáziskéséssel, a sötét utáni hirtelen világos miatt... hirtrlen érte a dolog, megijedt, gázt felengedte, talán rá is fékezett és már repült is.
Rutin kell az összkerekeshez is. Ha nyomja tovább a gázt és ellenkormányoz, akkor ez nincsen.
De utólag (meg kívülről) könnyen okos az ember.
Viszont jóval nagyobbat is bucskázhatott volna, még egész kellemesen megúszta.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
t72killer
titán
válasz Morris #27836 üzenetére
Köszi a tippet, megpróbálom. Otthoni világításnál a LED tuti ha élettartamról van szó.
#27838: konkrétan ez a miniventis koncepció nekem se jön be, élhet a led 1000évig, ha a venti 3 porszemtől megnyakkan és megsül az egész.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
KisBundi
őstag
válasz roberto211 #27835 üzenetére
2005-ös Mazda 3 1,6 benzinbe lesz.
-
SzlobiG
félisten
válasz t72killer #27834 üzenetére
Na erre azért kíváncsi lennék hogyan világít valójában. Az biztos, hogy a szembe jövő semmit nem látna.
Ha már izzó: Az eldurrant xenon után ismét maradtam az 5500k-nál, csak feltehetően nem hamis lesz. Most a régi 4100k-s izzók vannak benne, de számomra rosszabb melegebb fénye van mint a másiknak.
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz SzlobiG #27844 üzenetére
esőben a melegebb fény jó, nekem 6000k volt, lufaszt se láttam vele így télen, most 4300k került be, azóta nappali világosság van. kevésbé lehet vele takarítani pályán, cserébe fostos időben sem esel le az útról.
t72killer: nincs baj a leddel, csak megfelelő projektor kell hozzá. H7-be nem való, ennyi D2S heylre lehetne akár csinálni, mert a xenonégő se egy pontból adja a fényt, hanem kicsit szélesebben.
[ Szerkesztve ]
-
DonLaca@
senior tag
Azért az új CREE LED izzok már más kategória mint a pár éve tesztelt típusok. Osram, Philips nem adná a nevét hozzá ha gagyi lenne. Az igaz hogy én sem merem megvenni addig amíg nem olvasok róla tesztet. 50$ meggondolom mire költsem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest