Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kisza25
félisten
válasz bitpork #203901 üzenetére
Majd csak reggel, de remélem, hogy nem lesz mit, ahogy meghallottam a kopogást rohantam ki, elő volt készítve még a munkavédelmi sisak is
Tudtam, hogy lesz jég, de olyan szél volt előtte szárazon nem maradt meg a takaró rajta, amúgy rongyá áztam 2perc alatt, nem semmi hogy esett[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
MC Pite
veterán
Kb három hete meggy és ropogós cseresznye méretű jég esett, szerencsére a 208on meg maradt nyoma. [kép]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
BigBlackDog
veterán
válasz stickermajom #203908 üzenetére
Én úgy látom, hogy a nyugati aggló egyelőre nincs annyira veszélyben.
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz BigBlackDog #203909 üzenetére
Igen, látszólag megússzuk. Google 20mm esőt jósolt, de már korrigálta magát.
Gratulálok Magnum_!
-
nagyúr
válasz stickermajom #203914 üzenetére
Itt semmi se volt, kis szellőcske, azt szevasz. Még a locsolót is lejjebb vettem, mondom nem kell majd annyi lé a fűnek ha kiszáradna reggelre az érzékelő... Az autó ül a krvameleg garázsban és be se dugom tölteni, mert fix hogy túlmelegszik és leállítja a töltést
Kint nem hagyom mert jön a nyest és megrágja a 16A kábelt, nem csak ő sül meg de az autó is.
Imádom a nyarat...Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Szoszo94
őstag
válasz tboldi #203861 üzenetére
430 Szolnok Auchan 98
Fogyasztás: 10,33L/100km.Magnum: gratula!
Vihar: 20:30-kor indultunk Győrből, az egész úton gyönyörködtünk a szép vilámokban, de csak egy kis szemerkélő eső kapott el minket szerencsére.
[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Szoszo94
őstag
Ez a hónap erős volt hétvégi utazásokban, majd' 200L üzemanyag elfogyott
Pont ahogy hazaérek, időszerű is lesz az olajcsere (155-nél volt, 164,5-nél járok most). Ezzel együtt gyertyákat is cserélek, 120-nál voltak legutóbb és múltkor elég jó áron tudtam venni gyári Toyota (Denso) irídiumosakat. Reméltem, hogy az EBC szettek is megjönnek előre-hátra és a féknyergek festésével egybekötve azt is megcsináljuk, de úgy néz ki csak olajcsere lesz a program így. Lassan egy hónapja úton vannak a fékekLexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
veterán
Tegnap 5 körül elindultunk végleg Magyarországra, bementünk még Ludwigsburgba a börgibe mert már rohadt éhesek voltunk, dél helyett fél4-re jöttek a szállítók. Odafele mondom álljunk meg egy benzinkúton felfújom a gumit, ne fogyasszon már 1000 kilométeren sokat ha puha. Pont végeztem 3-mal, a negyediket fújom kátom egy kurvanagy csavar mintha belecsavarták volna, pont az oldalfal meg a futófelület élénél. Kopott már, biztos benne van pár napja, nyomás megvolt. Tetőig pakolt csomagtartóval és bal hátsó üléssel, elindulva Magyarországra, visszaút nincs, a lakáskulcsot az asztalon hagytuk a főbérlőnek, az ajtót rácsuktuk. Bemegyek az ATU-hoz, nézi, ő ezt nem javítja túl szélen van. Gumija 205/50 R17 nincs. Átmegyek szembe az ATZ-hez, ott sincs ilyen méret. Pótkerék van (egy téli) de tömve a csomagtartó. Elindultunk szép lassan, péntek 18 óra. Csak bemegyünk a reptérnél egy másik ATU-hoz. 18:25, 7kor zárnak, utolsó esély. És van nekik méretben ugyan ilyen Conti PremiumContact 6! Meg volt valami sajátmárkás is. Beállok, fölemelik a kocsit. Nézi. Kerékőrkulcs? A szájbatekert nyavaja egye meg, csak van valami célszerszámotok, vágd le a picsába. Kipakoltunk az udvarra mindent, kivettem. 5 perc alatt megcsinálták 132,6 euró, ami otthon 3 óra volt bepuzzlizni stresszhelyzetben 3 perc volt ki 5 perc be.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
félisten
-
MunezXBK
nagyúr
válasz szabonagyur #203931 üzenetére
Az, lepattant a festék.
Nálam semmi sem fakul, 17 éve polírozok.
-
kisza25
félisten
Úgy tűnik megúszta az autó a tegnapi jeget
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Szoszo94
őstag
Munez és Qru:
Az irídiumost írta elő a Lexus ehhez a motorhoz, sima gyertyát nem is enged beletenni. Gondolom a benzineshez képest magas (12:1) kompresszió miatt, vagy a fene tudjaLexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
félisten
-
MunezXBK
nagyúr
válasz szabonagyur #203935 üzenetére
A bánat tudja.
-
nagyúr
-
szőröscica
addikt
válasz Tsebacsi #203917 üzenetére
Erdekes, hogy ez a BMW-nel ilyen rosszul van megcsinalva. Az Ampera a legnagyobb melegben is siman tolt, max. bekapcsolja a klimat (sot azt feltoltott allapotban is csinalja, ha be van dugva es nagyon meleg van, huti magat).
Nekem igy mindig be van dugva, csak ha vihar jon, olyankor huzom ki.
Es a taviranyitos klimazas is nagy kiralysag, a heten kellett rohangalnom kicsit ugyet intezni, mindig huvos autoba ertem vissza. Meg a vegen megtartom.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz szőröscica #203940 üzenetére
Az én hármasom sem érzékeny a magas külső hőmérsékletre. A legnagyobb hőségben is maxon végigmegy a töltés.
A klíma távoli vezérlése tényleg a legnagyobb királyság! Soha nem volt még olyan autóm ami tudta volna ezt a funkciót, pár hónapja használom csak, de most úgy érzem, h alig tudnék élni nélküle. Pedig szinte kizárt, h a következő autómban is benne legyen ez az extra.
-
szőröscica
addikt
válasz bulikavagyok #203941 üzenetére
Hu, nagyon szep az autod, most latom a hirdetest. Miert adod el?
-
nagyúr
válasz szőröscica #203942 üzenetére
Köszi! Három hónapja vettem, igazából nagyon szeretem, de mivel max egy évre tervezek vele ezért folyamatosan hirdetem. Pár hete majdnem elvitték tőlem (minimális alkuval), de végül nem adtam oda.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz szőröscica #203940 üzenetére
Tiéd hűti az akkut? Ha igen, klímát használja hozzá? Egy ellenőrzést lehet megér, ha mások nem tapasztalnak ilyesmit
-
CactuS
Arcképgyáros
Skacok, a vészhelyzet most hosszabbítva lett? Most nézem, hogy asszonynak 06.03-kor lejárt a műszakija.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz tboldi #203947 üzenetére
Köszi, akkor az még ráér, mondjuk addig jön neki még egy 180k-s szerviz, meg egy szélvédő csere, ma, mire hazaértünk berepedt keresztbe a szélvédője. Valami genertel mini casco gold/extra csomagja van, de lehet annál annyi az önrész, mint a szélvédő.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
tboldi
nagyúr
válasz CactuS #203948 üzenetére
De a jarvanyugyi keszultseget december 18-ig hosszabbitottak meg, ugyhogy szerintem varhato, hogy a veszelyhelyzetet is meg fogjak meg.
Meg mindig fura az amcsi kiosztasu X230-cal gepelni, foleg a z es az y nem a baratom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest