- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- sh4d0w: Az Oracle hack
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
T0mBd1gg3R #338408 üzenetére
Ránézésre vékony sarus, tehát japán autóba való.
Egy évet pihent a garázsban az autóból kvázi hibátlanul működő állapotban kiszerelt akku, havonta feltöltöttem. Aztán eladtam egy év múlva, majd szólt a vevő, hogy rossz. (Pofám égett, pénz vissza.)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Ez (a Mazda 6) dízelben volt, azok szoktak ilyen bikább akksit kapni gyárilag.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Ne menjünk bele az elektrotechnikai részletekbe, csak tömören annyit mondok: a “szabadban” mért feszültségből csak egy paraméterére lehet következtetni az akkunak. De van még jó pár dolog ami alapján jónak vagy rossznak lehet mondani.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #338402 üzenetére
Nalam is most vt elosszor, hogy nem kellett valtanom.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #338401 üzenetére
Az mar oke.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #338391 üzenetére
Az nem tul biztato ertek... Agm akksinal akkor 50%-al indultal es 25 ala csokkent mire ujra ramertel.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #338386 üzenetére
Az abra szerint toltsd. Nekem a manual a negativ sarut irja de ez egy 10000 eves auto.
-
tboldi
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #338385 üzenetére
Már elmondtam a 338379-ben.
-
szőröscica
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #338382 üzenetére
Maradhat, sőt BMS-es autóknál javasolt is, hogy az autó tisztában legyen azzal, hogy töltve van. Negatív mehet mindkét említett helyre, esetleg olvasd el a kézikönyvet, hogy mit javasol.
-
MasterMark
titán
válasz
T0mBd1gg3R #338255 üzenetére
Akku zárlat?
Ha leveszed az autót az akkuról akkor is 0 Volt? Terhelés nélkül kellett volna mérni.
Ha megint lemerül akkor kuka az akku.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #337821 üzenetére
A Quadlock-nak van olyan feje, ami mágnes és perem is van.
Kínáltak is szellőzőre valót, de elutasítottam, hogy nem akarom kínozni a csavargatással is a rácsot. (A motoros tartóra 45°-ban elforgatott telefonnan kell közelíteni és pattintott függüleges/vízszintes irányba.) De nem, az autós tartóra nem kell forgatni, mágnes húzza oda.De mivel a gyári szilikontok amúgysem tetszik, csak szükségből használom, így nem vettem meg.
De szert tettem egy Android Auto kütyüre a motorra, hozzá Quadlock kar, már csak be kell kötni. Valahogy...
-
tboldi
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #337812 üzenetére
Egészen pontosan 3M VHB 4926 a ragasztó, amit a Quad Lock használ.
Nálam másfél év után elengedett ez a QL tartó, de egyrészt kicsi felületen tapadt csak a rádióhoz, másrészt a telefon messze volt a ragacstól, volt egy arasznyi erőkar, harmadrészt az acélvázas iPhone 14 Pro Max sem épp a legkönnyebb telefon a piacon.
Azóta ilyenem van, bár neked megint csak nem lenne jó. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Nekem Xiaomi Redmi Note 13 Pro (kb 20 dkg) van, gyári szilikontokon az univerzális fej, tükörszáron, semmi szélárnyék nincs és 110-nél még nem fújta le a szél.
Igen, 3M ragasztó.
Sajnos a Nilkin tok hátlapja érdesített, azon nem állt meg a ragasztótappancs. Csak a barázdák hegyén kicsi a felület.Ahogy látom, nyitott állapotban, ahogy használnád, van ott még összefüggő sík felület.
A kocsiban a Nilkin tokot használom egy mágneses Baseus tartóval szellőzőrácson. Nagyon rossz úton le tud pottyanni a telefon, de amúgy rendben van. Így nyugodtabb vagyok, hogy a telefon pottyan le és nem a szellőzőrács lamellája.A tok és a kijelzővédő fólia a telefont megfelelően védi, alatta kb 40 centivel meg ott a kardánalagúton, a sebváltó előtt azon a részen nincs gomb, vagy más fontos dolog.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
A QuadLock univerzális feje nálam 2 éve van rajta az excéges Iphone 8-on. Elég jól tart... 2 évet lehúzott motoron na meg megjárta Szlovákiát, Ausztriát, Szlovéniát.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #337733 üzenetére
Quadlock univerzális fejjel.
-
kisza25
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #337665 üzenetére
Szerintem most kivételesen felni tisztítóról van szó, nem szélvédő mosóról
Nekem is hamar elmegy 5 liter szélvédő mosó, pláne 3 autóba (nem is elég feltölteni mindet) -
tboldi
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #337665 üzenetére
Nem felnitisztítóról szól a diskurzus eredetileg?
Mindenesetre én a második kategóriába tartozom az ablakmosóval. Egyrészt ritkán hagyom el Móvárt és csak aszfaltos úton közlekedek, igy eleve nem is lesz túl koszos vagy bogaras a szélvédő, másrészt ha úgy van, otthon áttörlöm kézzel. 2 liter szélvédőmosó elég több évig is.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #337496 üzenetére
Lidl-ben épp kapni krokodilt. Meg nyomatékkulcsot, akkus ütvecsavarozót, akkutöltőt...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #337491 üzenetére
Például amit meg tudsz csinálni magad is: az első és hátsó tengelyek közt megcseréled a kerekeket.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #337488 üzenetére
Az egyik ötlet a centír. Hozzányúlt azóta bárki a kerekekhez? Vagy csak egy ötletbörzére invitálsz minket?
-
tboldi
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #337488 üzenetére
Ahoj!
Nagyon hasonló tüneteket produkált az én Jazzem is december-január környékén, azt hittem, hogy az új gumi meg fogja oldani, de a végén a kerékcsapágy kosara apró darabokban esett ki a csonkállványból.
-
Integrale
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #326200 üzenetére
HSD-be viszem, néha RLK, de oda inkább anyukám hordja az Aurist. Nincs rossz tapasztalatom egyikkel sem.
-
tototos
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #326200 üzenetére
RLK elköltözött a Gyömrői útra. Sztem nincs olyan szerviz amire ne lenne negatív komment. Én inkább csak jót halluk róluk. Én a 11kerbe hordom a HSD szervizbe a kocsit.
-
aero.
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #324265 üzenetére
Mehet az unverzális GPS, sima csavarozós csatlakozás. Elrejtheted az egység mögé, de lassabb és pontatlanabb lesz a műholdvétel. Egy Fabiánál szerintem nettó 2 perc kihúzni az utasoldalra, ajtó gumikédernél felhúzod és a szélvédő/A oszlop elé odahúzod.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #319031 üzenetére
A fél ország nem fog hazatalálni GPS/Waze/googlemaps nélkül
-
macilaci78
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #319031 üzenetére
Képi, vagy szöveges adatot megtekint. Ha betű szerint nézzük, a műszerfalon jelzett sebesség is képi, vagy szöveges adat.
De nem izgulok, jövő héten csak szombaton ülök kocsiba, amúgy motorozok. -
válasz
T0mBd1gg3R #318952 üzenetére
Nekem átjött, hogy mit és miért szeretnél. A gondom; 3 mm profil az lófütty, olyankor már erősen érik a csere. Ráadásul kb. 20 -25 ezer Ft lesz amennyiért egy budapesti gumis felszereli. Egyszerűen nem éri meg, túltervezed a kérdést.
(Most 6500/db lesz nekem a 17-es szerelése, nincs nagyon időm hurcolászni, a felnifelújítóval szereltetem, eleve nála van a felni.)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #318952 üzenetére
Akkor is necces vizen, foleg ha 100 felett mesz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #318940 üzenetére
Gumis topik.
3 mm necces, tolunk nyugatra 4 mm alatt nem szeretik a telit. Itthon elmegy meg szarazon. Ezert mar nem adnek erte lovet.
-
joshua7
veterán
válasz
A két cucc nem váltómérete egymásnak. Én nem raknám föl. Az a 3mm is túl karcsú, amiatt sem.
Kidobnám vagy ha azzal akarsz foglalkozni, valahol elpasszolni. -
Blindmouse_
aktív tag
válasz
A baj ottvan hogy szerintem eleve nem váltóméret... 205/50-re a váltóméret a 225/45..
-
Micsurin
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #317507 üzenetére
Párom 154… az Opel övei a legalacsonyabb pozícióban is a nyakát húzzak. Ismerős probléma, ezek megoldják
Magán az övön szorulnak meg és egy ponton túl nem engedik visszahúzódni.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #317507 üzenetére
Ezek szerint a legalacsonyabb állásban se jó az öv. Valami klipsz felé dolog lehet jó csak kérdés mihez rögzül.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #316430 üzenetére
Allo helyzetben lassan tolt. Menjel vele inkabb egy nagyobb kort (10 km).
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #316439 üzenetére
Úgy jó kérdés de a motornak se jó annyi helyben járás.
-
Reggie0
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #316382 üzenetére
No para, az en akkumon 1.2V volt 2 honap utan es visszahoztam, raadasul telen.
#316430: Addig kell jaratni, amig 14.4V-rol vissza nem szabalyoz 13.4V kornyekere. Ez az en automban kb. 1 ora volt. Masnap erdemes megismetelni ugyanezt. Ehhez menni se kell, ha alapjaraton eleri a 14.4V-ot magatol.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #316430 üzenetére
Menni kéne vele legalább 10p-et.
-
válasz
T0mBd1gg3R #316425 üzenetére
Feltöltöttem, beindult. Kb hány perc járó motor kell hogy visszatöltse a motor indulását?
Eleve egy olyan autó amit minden kilométerben leállítanak és újraindítanak (buta vagy lopástól félő futár) nem merül le?
-
MasterMark
titán
válasz
T0mBd1gg3R #316426 üzenetére
Esedékesség +60 naptári nap.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #316411 üzenetére
Vissza adjak, haverral jartunk ugy, hogy lemerult a Clio-ja akksija a Tesco parkoloban. Ok be a Tescoba, vettunk egy akksit arrol bebikaztuk es rogotn visszavittuk. Siman visszavettek.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #316393 üzenetére
Vagy akkussegely. Nekem a Jazz-ben ok csereltek hetvegen.
-
MasterMark
titán
válasz
T0mBd1gg3R #316411 üzenetére
Lehet csak leszívta valami. Ha fel lehet tölteni és utána tartja a töltést akkor még menthető.
Az aldis töltővel mondom igen, így lehet kitrükközni, hogy felismerje mit akarsz tölteni.
Van az okosabb erősebb lidl töltő, az tud ilyen túlmerült akkut is tölteni impluzustöltéssel amúgy.
szerk.: Vagy ha van butatöltő akkor azzal ahogy már ajánlották fel kell tölteni addig amíg az okos töltő már felismeri jól.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #316410 üzenetére
Nincs gond a garanciával. Ilyen helyeken nem néznek semmit kb csak visszaadják az árát. Tölteni úgysem árt ha megvennéd de nincs elhasználódva se szóval nincs mitől félni.
-
MasterMark
titán
válasz
Tegyél rá párhuzamosan egy jó akkut bikakábellel, indítsd el a 12 voltos töltést, utána vedd le a jó akkut. Utána már tölteni fogja rendesen.
-
kisza25
félisten
válasz
Tescoban van
Vannak értelmes márkak is, én többször vettem Varta akksit tescoban, mert az mindig olyankor döglik be amikor nincs más bolt nyitva -
F_Zolee
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #316398 üzenetére
Miért?
-
válasz
Szaladj be egy Tesco, Auchan, de még a törökbálinti Homasita is nyitva van 17-ig. Tuti, h van valahol!!
Van egy Exide Prémium 74Ah-ás cc 80%-os akkum, szívesen odaadom, de félő, az sem fog beleférni és az is jobb pozitívos. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
Tesco, osan és társai csak kb.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
boostold meg 6V fölé, egy olyan töltővel ami nem kérdez csak tölt..
-
kisza25
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #316385 üzenetére
Szerintem nem működne megfelelően fektetve
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #316385 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb hosszabb kábel?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mi lenne a cél?
Cellazárlatos akku, tölteni nem érdemes. (és nem is lehet, mert a többi cellát túlterhelné a töltés) -
molnarpeter
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #314438 üzenetére
Kérdés mennyi volt rá költve mostanában, mennyire kell a hasmagasság és összkerék... de autó csere?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Csereltesd a szelvedot evfordulo elott, aztan mondd fel a g-be. Az Eurotax alapjan fizetnenek onresz levonasa utan.
-
Reggie0
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #314442 üzenetére
En is lemondtam, az enyem 2011-es odi... Egyszeruen nem erte meg.
-
Reggie0
félisten
válasz
Azt is szamold bele, hogy barmit cserelni kell lehuzzak belole az ertekvesztest a kora miatt es meg abbol vonjak az onreszt. Szoval a penzedert evrol evre egyre kevesebbet fogsz kapni egy baleset eseten.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #313355 üzenetére
A ne kívánd meg felebarátod feleségét is csak pár éve nem törvénysértő, amióta a hűtlenség jogilag már nem válóok.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #313318 üzenetére
Nem tudtam hogy magyarul is kvartyog ez a jószág. Reflexből így kerestem rá, gondolom ennek megfelelően hozta az angol oldalt.
A topik linkjét lehet elszúrtam - azt reméltem van annyi esze, hogy mindegy hova mutat a link, áttúrja a topikot és veszi az utolsó hsz-eket. Úgy fest tévedtem.
-
válasz
T0mBd1gg3R #313319 üzenetére
Tomeges forditasra ott a google sheets, meg a translate api. Ceges alkalmazas igy kapott egy gyors szlovak lokalizaciot, kb 10k resource kijott az app-bol, gyors forditas sheetsben, majd vissza. Kesobb ez lett lektoralva is.
Nem feltetlen chatgpt-nek kell ezt kiadni
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #313274 üzenetére
Miota nem koveted? A +3 km/h-s rahagyast is eltoroltek ami korabban volt. Mas nem valtozott.
Szlovenok ugyanez. Lakotton csigak azon kivul allatok.
-
válasz
T0mBd1gg3R #313274 üzenetére
Nem változott más.
Jönnek új fix traffipaxok Bp-re, sok falut is megszórtak velük - Waze "kötelező". -
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #306336 üzenetére
Az BKV-s forgalom figyelő kamera (volt), az alapján úgy sem büntetnek.
-
válasz
T0mBd1gg3R #300909 üzenetére
szerintem ezt ne hallgassátok el. vannak szintjei, megvizsgálják majd. ha arra jutnak, hogy esetleg nem lehet emiatt megújítani a jogsit, akkor mindenkinek ez a legjobb.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Szemüveges vagyok, sima közellátó és mellette cylinder. Szürkületben én is rosszabbul látok, ha épp abban a 10-20 percben kell vezetnem országúton, akkor lassabban megyek. Vadveszélyes útszakaszon, ahol térdig ér a padkán a fű, akár 60-ig is lassítok.
Máskor nincs bajom, még éjszaka sem, amikor vakító lámpával jönnek szembe.Nem tudom, mi lenne a jó megoldás, de nem szeretném, ha hiúságból kárát látná valaki.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Ez kicsit azért kétélű tud lenni szvsz. Lehetnek nappal is olyan, hirtelen jövő körülmények, amiket nem biztos, hogy ki tud kerülni, ha kormány mögött van az illető (pl. alagút, hirtelen felhőszakadás, erős köd, stb.). Nem írnék semmit ezzel kapcsolatban, nem feltétlen tudnék általános igazságot megfogalmazni.
ESZT-ben mintha lenne olyan opció, hogy meg lehet adni az adatokhoz hozzáférők körét (pl. idegen orvos mennyit lásson a korábbi adatokból). Viszont én nem hallgatnám ezt el, viszonylag fontos lehet, legalábbis az orvos tudja látni a probléma súlyosságát, illetve azt, hogy mennyire érinti a vezetést.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #295785 üzenetére
Igen de nézd meg a kötvényeden. Azon rajta van az aktuális besorolásod.
Van erre egy központi adatbázis ugyan de azt sajnos csak a biztosítók érhetik el.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Szerintem amiatt, hogy B6 nem volt teljes év, tehát 2021.09.13-al azt folytattad csak, 1 év baleset mentes közlekedés kell a szint lépéshez.
-
Peter.70
addikt
válasz
Vagy a legutóbbi indexáló levélben is benne van
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #295782 üzenetére
Kérjél a jelenlegi biztosítódtól bónuszigazolást az a tuti. De elvileg igen, most B8-ba lépsz tehát B8-asként kell megkötnöd a szerződést.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #295764 üzenetére
LA-nál ha jól emlékszem.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #293579 üzenetére
Tornador néven fut, elég régóta használatban van már.
-
válasz
Vettem egy kicsi brushless motoros kézi légfúvót. Nagyot fúj, arra pont jó, h a nehezen elérhető helyekről kiszedje a port. Alapvetően laptop tisztításához vettem, de az autóban is jó szolgálatot tesz. A teljes belső tisztítását tuti nem bíznám egy ilyen megoldásra, mert dupla munkát generálna. Utána kellene egy alapos porszívózás is.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Kamionos, traktoros körökben bevett szokás. Mondjuk fater egy poros gyárban is ezt a megoldást használta, a koszt lebegteti a fújás, aztán porszívó elviszi, együtt a kettő sokkal hatékonyabb. Lidl fújó van egy fölösleges, ha kell
Szívás/törlés nélkül viszont a fújás csak áthelyezi/szétszórja a port, szóval résekből kiszedni jó ha utána tisztítod a többit, de nagy felületekre nem ideális szvsz, vagy ki kell venni az autóból pl a szőnyeget. Ja, meg légszűrőt is szoktak fújva tisztítani, ott van egy második belső szűrő is, ami nem tisztítós, szimpla szűrő esetén pl autónál nem ajánlott.
-
MC Pite
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #290851 üzenetére
Persze, a Philipsé. De tisztázni kellene hogy a fehér neked 3-4-5-6000Kelvin e. Ledből felejtsd el a W5W-t. Akad pár normális, de hátrafelé kellene hogybszórják a fényt. Ami normálisabb, az meg hidegfehér (vagy indexbe való).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #290908 üzenetére
Kábszi, alkohol, vagy eltiltas alatt vezetett, esetleg eleve keresik vmi egyeb okbol (korozes alatt all).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #290909 üzenetére
Betonozas bejott, novemberben fejeztuk be es aztan minden heten legalabb 1x esett. 28 napos kotesi ido alatt 1x kellett locsolni csak (akkor is hordobol kapott esovizet).
-
kisza25
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #290912 üzenetére
Én is ezen gondolkoztam, hogy Keszthely felé fizetős lesz, de somogy megye utáni első lehajtható, akkor most kell fizetni, vagy nem
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #290914 üzenetére
Mindig az a megye matrica kell amelyik megyében felmész rá és elhagyod a szakaszt (pontosabban a megyehatár utáni első lehajtó még engedélyezett előző megye matricával).
Ha neked csak ez a rész érdekes akkor Bács-Kiskun vármegye matrica kell.
De a hivatalos oldalon január 1-től érvényes térképen M44 nincs rajta: [link]
Ugyanakkor ezt írják:Szintén bekerül a díjas szakaszok közé az M31-es autópálya, az M4-es autóút Törökszentmiklós-nyugatig, az M44-es autóút, az M30-as Miskolcot elkerülő szakasza, az M76-os autóút Keszthely-Fenékpusztáig.
Fura...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #290908 üzenetére
Alkoholfogyasztás, vetés.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #290912 üzenetére
Bárhova oda állhatnak mobil mérőkocsival. Biztos láttál már olyat, ami a felhajtó végén vagy ilyen szervizúton áll és csak kamerázza az arrajövőket.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #290909 üzenetére
Nem hiszek ebben, inkább az időjárást szoktam megnézni.
De én megszokásból mostam le az év végén egyszer utoljára.Amúgy meg ha rendesen esik, akkor nem lesz koszos a kocsi, csak attól lesz koszos, amikor épphogy esik. (persze ez álló helyzetre értendő)
-
válasz
T0mBd1gg3R #290853 üzenetére
Olyan nincs. Nyílván látszik hogy LED, még egy 4000K-s esetén is. De izzóhoz képest lényegesen erősebb fényt kapsz, fele annyi energiafelvétellel. 6000K-s színhőm. Auxito-ból van W5W/T10 amit ajánlok, korábban linkeltem is. Közúti ellenőrzés során engem nem, (csak) eddig az öcsémet fogták meg ezzel a "ledillegálisátalakításnakminősül" témával, amiből persze semmi nem lett. Igazából nekem műszakira is ezzel megy majd február végén (2022 márc.->).
Vagy van ennek T20/P21W (és társai) foglalatú verziója. Szintén ezzel ment műszakira (2021 jún.->).
-
MrSealRD
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #290880 üzenetére
Ha jól emlékszem a Spoon mosdója ez.
-
Gergőke88
addikt
válasz
Szalloda lesz az
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Vagy eldolt a Mol torony.
-
mycso
veterán
válasz
Osram, cool blue intense, fehér, legál: [link]
A jobbos az eredeti, a balos az osram:
Sötétben:
-
válasz
..nekem ez van a CC-ben, igaz kikapcsolt állapotában kék, de nem látszik a búrában, ha világít akkor meg szinte fehér színe van.
[link] -
Peter.70
addikt
válasz
Az auxito jó márka, de természetesen van olcsóbb is
-
tboldi
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #290853 üzenetére
Ezt passzolom, MC Pite vagy Tothgera30 vágja ezeket.
Én az Osram 4000K-es LED-jét imádom, de sajnos már megszűnt. [link]
-
tboldi
nagyúr
válasz
Hidegfehér/nincs kékes színezet/hagyományos izzó
Egyszerre csak 2-t választhatsz.
-
Corsa02
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #290604 üzenetére
Egyébként tök jól működik a Mol App tankolás, én már csak így tankolok, ha Mol-ra térek be. (Egyszer megadtam a dolgokat azóta villámgyors)
Én kifejezetten örülök, hogy nem kell bemennem :D -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
A kártya odatartós dolog sokkal drágább hardvert igényel, mint egy ilyen mobilappon keresztüli QR kódós kútoszlop engedélyezést. Arról nem beszélve hogy kötelező nyugtát/számlát adni jövedéki termék árusításánál, az ilyen érintős megoldásnál kellene nyutga/számla nyomtató minden kútoszlopba (vagy páronként egybe).
Minden szempontból az appos megoldás a gazdaságosabb előre megadott számlázási adatokkal.(részt vettem abban, amikor Auchan kifejlesztette az automata kútoszlopokat, jó sok meló volt vele, hogy egy olasz hardver által kiköpött nyugta megfeleljen a magyar szabályozásoknak
, teljesen át kellett írni a szoftverét)
By the way BKK is így működik már egy ideje, saját appal tudsz felszállni a járgányokra. Ezzel szemben Londonban elég egy bankkártya hozzá.
-
szőröscica
addikt
válasz
Ha nincs sor, en is elorebb hoztam volna a tankolast.
De hogy fel orat sorakozzak, teljen a szabadidom, ahogy irod… -
tboldi
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #290564 üzenetére
Fogta magát a lökhárító és izomból nekifutott.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #290518 üzenetére
Dsg, az kenyes ra. Azt erzed, hogy mar nem csuszik mint eddig az alacsony fesz miatt.
DSG-váltós autókban különösen fontos az akkumulátor cseréje. Nem akkor, amikor a kocsi nem indul, hanem amikor a kötelező karbantartáshoz tartozó akkuvizsgálat szerint csereérett. Ha a gyengülő akkumulátorban ingadozni kezd a feszültség, a DSG kuplungtárcsái elkezdhetnek csúszni és idővel elég a súrlódó betétjük.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #290501 üzenetére
Lesti ok, ott vettem en is akksit a Jazz-be is meg Bubi-ba is. 2016-os akksi a Jazz-ben most halt meg. Bubiban meg birja de mar nem sokaig. A kovetkezo telet nem vallalom be vele sztem. Vagy veszek zsebbikat.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #290498 üzenetére
Ilyen toklampasok elmennek rola, arra boven jo.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #290497 üzenetére
Banner jo, ajanlott marka. Tolts ra a mostanira, 12,6V mar eleg kene legyen ha van eleg inditoaram is melle.
AGM akksi vagy EFB van benne? A feltanitast passz, azt a VAG-ban kerdezd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Több bérgyártóhoz viheti a készülő fejlesztéseket az NVIDIA
- Külpolitika
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Egérpad topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- További aktív témák...
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3380 - i3-6GEN I 4GB I 128GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest