Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Tsebacsi #203749 üzenetére
Fogod magad, elkezded a legkisebb kormányablakot a közeledben vidéken hívogatni és odamész megcsináltatni. Nincs várakozás és nekem így 4 munkanap volt (+hétvége) míg oda megjött. 4k huf volt+ autóztam 2x20km-t
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
gooool
őstag
Én is mutatok már egy valid fogyasztást, meglepően pontos a fedcomp ilyen téren, 9000 km vegyes átlaga, 2021-es Focus 1,5 TDCI kombi, utóbbi időben masszív klimázással, tempós vegyes, vidéki használat, minden IS.
Mondjuk én gyanúsan űrlény vagyok, minden autóval pofátlanul alacsony értékeket tudok produkálni, pedig szeretek sietni.Üdv, Balázs
-
nagyúr
válasz bitpork #203752 üzenetére
Cegléden van a legközelebbi időpont, 13-án van az EÜ vizsgálat, előbb nem volt időpont, így ezért van ez a hercehurca. Szóval akár esély is lehet arra, hogy ha 14-én lemegyek ceglédre, 4 nap múlva elkészül az új? Leszarom ha érte kell menni, kelleni fog de nagyon
#203756MasterMark: Ez igaz, de egy osztrák rendőrt ez nem nagyon fog érdekelni Látom azóta kiegészítetted.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Qru
MODERÁTOR
-
MC Pite
veterán
válasz Tsebacsi #203755 üzenetére
Akár aznap kempelhetsz utána a legközelebbi okmányirodában (sok vidéki is hatig van nyitva du), fotó, érintéses fizetés, várakozás.
Fontos: Azt mondják fellövik a nagy nemzeti éterbe az orvosi eredményét, az már nem is kell az ocsmányirodába vinni. FALSE. Olyan jól működik, mint az e recept; az enyémet sem látták (2 hónapja).Az egyetlen esély a gyorsításra (tudtommal) ha valahol pl fizusan meg tudod csináltatni gyorsabban az orvosit.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
-
gooool
őstag
válasz stickermajom #203758 üzenetére
Épp a mosóból jöttem ki a MOL-nál és ott hűlt le egy kicsit a vas, a valós érték 39 fok jelenleg...
Qru:
Amikor sietek hazafelé, akkor rendszerint kilövöm, így jobban kívánja a menést, mint a sima S módban. Na meg körforgalomból kifelé sem akar beleokoskodni a kigyorsításba, illetve ezeken a jó minőségű vidéki utakon előzéskor volt már rá példa, hogy ahogy elpattogott a kerék a hullámos, sz...r úton, elkezdett az ESP belenyúlkálni a hajtásba, ami azért nem volt mindig vicces.MasterMark:
Hülyén hangzik, de amúgy tényleg.[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
MC Pite
veterán
Ezekre (is) való a chippelés. Tudom tudom, garancia... De inkább rádobok némi pénzt és legyen ESP is meg jó menési hajlandóság.
Főleg a fentebb leírt fasza utakon... múltkor is majdnem kilőtt egy nyomorult hullám, ami messziről nem tűnt vészesnek; nem röhögtem.Tudtommal elektromos gázpedált az EU normák késleltetik, meg az MSR is beleszól (araszolásnál de gyűlölöm a bukdácsolást miatta). Tempomattal sok autó nagyobbat ugrik, bár az utóbbi pár évben már jellemzően ezt orvosolták, de tizenéve feltűnő volt.
gooool, akadnak még ufók rajtad kívül is
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
nagyúr
42,5 fokot mért az autó, nem tudom tölteni, mert 1 óra után túlmelegszik és leállítja a töltést. Kell egy klíma a garázsba
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz pècsimunkás #203773 üzenetére
Sima ugy. Nalunk szerencsere az uzemorvos megcsinalta nekem de amugy meg tok felesleges. A vak 80 eves is megkapja akkor meg minek?! Olyan ez mint az okosmuszaki.
#nincsbennetarcsi
-
-
veterán
Megvan! Amikor rajta vagyok a kijelzőn az átlagfogyasztáson az indulás óta eltelt átlagfogyasztást mutatja, és megtett távra is az indulás óta megtett távot meg eltelt időt. Na ha a 3 közül bárhol nyomok egy középső/ok gombot a kormányon akkor átvált long range averagebe, nekem épp 24-25óra és kb 800 kilométer.
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
nagyúr
-
bandus
veterán
geez, ez a 45 km 4 ora alatt mit takar, es miert??
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
kisza25
félisten
Nekem mai nap után 9,3-on áll a bc (3bemutató, 1-1 helyszín között klímázva, bemutatónként 30-40 percet állt az autó a napon)
Ja és mai hőmérséklet, nem a napon állt az autó, hanem az árnyékban, és már haladtam vele 2km-t, de volt 41 is, de azt nem fotóztam[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bandus #203780 üzenetére
Tobbszor at kellett mennem Budara meg vissza es a Margit hid be vt allva teljesen. Jah mert most kell am a Margit krt-on is egy savot lezarni (lathatoan semmit nem csinalnak csak le van keritve) amikor a kieso Lanchid miatt mindenki arra kerul.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
pècsimunkás
addikt
válasz Tsebacsi #203789 üzenetére
Ja... bírom az ilyeneket.
40 fok, de nem tudjátok otthon mi a meleg
Türingiában többször volt -20 fok februárban, de ment a gúnyolódás, hogy nem tudják itt mi az a tél.
A -20, az délelőtt 10- kor volt, de áhhh... az semmi...Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Reggie0
félisten
válasz pècsimunkás #203790 üzenetére
Ahol en szoktam melozgatni, ott varosban 55 fok van arnyekban. Olvasom az itteni jaj de meleg van rinyat es szetrohogom magam. Hazajovok es olykor fazok nyaron.
[ Szerkesztve ]
-
-
MrSealRD
veterán
válasz Reggie0 #203791 üzenetére
Ha itt mindenki 55 fokhoz lenne szokva...árnyékban...akkor most le se sz.rná ezt... Mint ahogy a eszikmók is valószínűleg rövid gatyában ugrálnának itt télen...
Akklimatizálódás után nyilván másképp ugrálunk...Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Reggie0
félisten
válasz pècsimunkás #203792 üzenetére
Hat kozelkeleten az obolben azert a "szaraz meleg" az mas kategoria. Ejszaka a 37-38 fokban >98% paratartalom van, napkozben az 55 ezzel aranyos. A tenger homersekleten 30 fok felett van es azert az nem csak egy kis pocsolya, mint a balaton.
[ Szerkesztve ]
-
gooool
őstag
Úgy látom a fogyik összemérése már nem ad elég izgalmat, most jön a ki bírja jobban a meleget.
El sem merem képzelni a következő adat mi lesz, amit megoszt velünk a nagyérdemű.[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
BigBlackDog
veterán
M6 helyzetjelentés;
- Több félpályás útépítés/terelés is volt. Ami feltűnt, hogy kitették mindegyik elejére a "sebességmérés" táblát traffi ikonnal. Nem egy esetben volt digitális sebbességmonitor is. Érdekes, hogy itt mindenki képes volt betartani a 60-at, nem úgy, mint pl. az M1-en lévő útépítések esetén.
- Alacsonyan szálló gólyákkal vigyázni kell! Legalábbis azzal az eggyel, amelyik az M6 jobb oldali szalagkorlátjáról elstartolva akart átrepülni az út túloldala felé pont előttünk. Fő probléma volt, hogy valamiért az emelkedést nem érezte igazán fontos tényezőnek (de lehet, hogy csak túlsúlyos mivolta miatt nem tudott felfelé szállni), de némi (nem skót)dudaszó hatására elkezdte behúzni a futóművét és nyert némi magasságot. Szóval nem tudtuk meg szerencsére, hogy a Golf szélvédője mit (nem?) bír ki.Fogyi botrányos pocsék lett (valahol 6-7 l/100 km között), szóval a végén azt már nem is figyeltem.
-
nagyúr
válasz Reggie0 #203791 üzenetére
Tökre örülök, hogy ahol te vagy ott az 55 a normális, tudod idehaza meg a 30, Nyáron!! Nem a 42.
Mondjuk a 32 sem megszokott 4 héten keresztül...
De örülök hogy szerinted a - 20ban se fázzunk hiszen ahogy írták az eszkimók akkor veszik fel a rövidgatyát...Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Call of Duty: Black Ops 6
- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
- Külpolitika
- Bluetooth hangszórók
- Ukrajnai háború
- KONZOL beárazás
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD