Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz stickermajom #124342 üzenetére
Athént jártuk meg 4 éve 56óra alatt váltott kormánnyal. Az első autó, amit adtak volna 15e kmel órájában már világitott az olajnyomás a portáról kiérve. a második meg papiron nagy master TD volt, de a turbo nemigen működhetett, mert pályán lejtőn 5km alatt érte el a 136ot óra szerint.
eladó topping dac
-
Qru
MODERÁTOR
válasz gzbotii #124348 üzenetére
Nekem nem, akkor én magam vagyok a vírus?!
Itt a google találat rá: kisnagyautóbérlés
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
[link] Tssla hozza az újabb példát, hogy mennyire tévút a villanyautózás.
I humbly and respectfully decline™
-
gzbotii
nagyúr
válasz Magnum_ #124353 üzenetére
A többség azért tartja tévútnak, mivel a jelenlegi tudásunk szerint, a lítium készletek a Földön eléggé korlátozottak, és mi is egyre több mindenhez használjuk (laptop, porszívó, telefon, stb).
Új aku technológia meg nem nagyon tudom, hogy célegyenesben lenne. Persze, mindig van egy cég/befektetési alap/kurátocsoport akik két éven belül ígérik a csodát, de eddig nem jött el.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
bajnokpityu
félisten
válasz Magnum_ #124353 üzenetére
tekintve, hogy jelenleg nincs semmilyen újrahasznosítási, feldolgozási technológia a liion akkura, így nem látom be az óriási környezetvédelmi előnyét se. noés persze muti már egy nagycsaládos villanykocsit, amivel horvátba le tudunk menni egy hétre.
eladó topping dac
-
gzbotii
nagyúr
válasz gzbotii #124354 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő:
Én is szeretnek egy EV a közeljövőben, meglássuk, mikor lesz rá lehetőség (ház projekt az első). Ami engem lenyűgöz, az az egyszerűsége: akupak, 1-4 elektromktor, kerekek. Egy kombi dízel mellé, városi autónak, tökéletes lenne egy 70-80 (télen is reális) hatótávu gép nekünk.[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-
mr_kickass
tag
válasz bajnokpityu #124355 üzenetére
Mondjuk utobbi inkabb infrastrukturalis kerdes, ami a technologia elterjedesevel folyamatosan fejlodni fog, csokkentve ezaltal ennek az ervnek a letjogosultsagat.
-
-
Salex1
őstag
Kis segítséget szeretnék kérni. Van egy 800cc Sparkunk, ami néha 70km/h körül elkezd furán viselkedni. Nem nagyon akar gyorsabban menni, a hangja is kicsit mélyebb lesz, szinte kicsit rángatva megy. Valamelyik nap az asszony 90-el ment, és akkor jött elő, szépen visszalassult magától 70 körüli tempóra és padló gázzal sem ment fentebb. Most elvittem és simán felmegy 110-re is.
Autószerelőnek nem szeretnék első körben a fejvakarásért fizetni, jó lenne legalább sejteni, hogy mi lehet.
Most azon gondolkodtam, hogy talán a hideg időhöz köthető. Más ötletem nincs. Levegőszűrőt direkt kicseréltem, de nem használt.
-
törölt tag
[link]
Édes Istenem. -
kisza25
félisten
Kia ceed honda civic garázs
Azért vicces, hogy a kia lassan honda árban van,
Igaz olcsobban is van gyengébb motorral, de azonos felszereltség/motornál már nincs akkora különbségEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz bajnokpityu #124368 üzenetére
Jo.
Mas, remelem, marcius vegere meglesz az uj szent helyem
[ Szerkesztve ]
-
-
Declare
őstag
válasz kisza25 #124371 üzenetére
Azt pont tegnap neztem elöször idegesitett a ficko, de aztan tök jo videokat talaltam tölük eleg komoly egy szerkezet azert az az x5 a kisebb hianyok ellenere is. Mennyire hoztak ki a kalkulatorral? haromszaz x ezer per ho es csapathatod
Mondjuk en akkor egy egy sima 5 ös kombit vennek 30d vel, sokkal olcsobban, kevesebb feltünest keltve
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
[link]
Clio
sráczok, nem tudom azt mondani, hogy nem néz ki jól. természetesen nem kellene, de tetszik[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Magnum_ #124384 üzenetére
Tetszik!!! Tényleg!!! Portugáloknál is jó volt, igaz nem a háromhengeressel venném, de mostmár kívül-belül jól néz ki, belül sokat javult a minőség ránézésre. Kéne!!
És Szent: Ezért akarsz Te Calibrát? Hogy így parkolj vele?!
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Magnum_
nagyúr
srácok, Ti azért eléggé jártasak vagytok a világ dolgaiban, szakmai kérdésem lenne.
ilyesmi telefon tartót használok, ez tetszik, üvegre, műszarfalra tapasztani nem szeretem.
viszont itt egy kapaszkodó van, ami körbe ölel 1 vizszintes rácsot, nem eléggé stabil, sőt. mozog. Tudtok olyat, ami legalább két rácshoz kapaszkodik és stabilabb? autót cserélni most nem szeretnék emiatt, amin esetleg erősebb a szellőző rács.köszönöm
Tse: ja, bunkón parkolok én is, honann tudod?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Corsa újra a szerelőnél, féltengely gumiharang csere, váltó olaj utántöltés, olajgomba csere pipa.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #124382 üzenetére
Nekem sem.
Este én is mert már fehér volt az autó a sótól (reggelre meg a hótól), most a mélygarázsban szépen kiolvad a +15 fokban.
#nincsbennetarcsi
-
Peter.70
addikt
-
EQMontoya
veterán
Komolyan nem ertem, hogy mi van az emberekkel az utakon.
El kellett ugranom XI-bol a Camponahoz. Visszauton eloszor egy teruletikepviselo 1.6 tdi Jetta akart letolni mindenaron. Lakotton, megengedett sebesseg folott kicsivel, 1m kovetesi tavolsag. Mind a 105 lo fogcsigorgatva kuzdott, hogy tudjon velem jonni, de csak tolt... Asitottam egy nagyot, hatha latszott hatulrol is.
Ha mogottem idegbeteg, az kevesse gaz, mint ha Budafok kozpontjan atrongyol 80-nal.Utana az egyik lampanal lerajtoltam egy platos Transportert, mert olyan fustot hagyott, hogy kb. leestek az egbol mogotte a madarak. Na, az bazze nekiallt versenyezni. Igen, egy Transporterrel, aztan persze egy tiltasig forgatott 1-gyel befertem ele kenyelmesen (megszunt a savom), erre a melos elkezd mutogatni az anyosrol. WTF?! Ezt mar nem birtam ki rohoges nelkul.
Valaki kapszaicint rakott a Tescoban a kamillas wcpapirba, vagy mi a franc van?
Same rules apply!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest