Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakaduku
senior tag
Üdvözletem a Hölgyeknek/Uraknak!
Biztosítással kapcsolatos kérdésem lenne. Március 29-én lesz az évfordulóm és tanácsot szeretnék kérni, hogy ha váltani szeretnék biztosítót (még sohasem váltottam), akkor azt érdemes pl. a netrisk-en keresztül megtenni, vagy a kiszemelt új biztosítónál közvetlenül megkötni?
Előre is köszönöm!
-
Declare
őstag
-
-
nagyúr
válasz Kakaduku #124302 üzenetére
Szia!
Vagy BBD által ajánlott módon, vagy alkuszokkal is csinálhatod. Van, hogy olcsóbb a biztosítóval közvetlen kötni, és nem alkuszon keresztül, de cserébe az alkusz gyakran több dolgot elintéz helyetted, de ellenőrizni érdemes a munkájukat.
AZ alkusz oldal előnye még annyi, hogy sok biztosítót fog össze, könnyű megtalálni a legoptimálisabbat.[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Magnum_
nagyúr
[link] igy egyszerubb lesz tisztan tartani.
Kakaduku: itt paran ugy csinaljuk, hogy kalkulalas pl netrisken, majd kalkulalas annak alapjan a biztosito oldalan is kozvetlenul.
Nekem igy olcsobbra jott ki kozvetlenul megkotve[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #124304 üzenetére
Ja, erre fel eszembe jutott, hogy nem is meséltem a múltkori sztorit. Ugye az Accordra netrisken kötöttem biztosítást, kikalkulálta hogy 75k lesz az éves A0-ban, kijött róla az email is, aztán pár nappal később a fizetési felszólítás 91k-ra. Lett nekik írva email, reagáltak 2 hét múlva, a biztosítás összege pedig azért lett emelve, mert én a netrisken 1386kg-ot adtam meg a kocsi súlyának, de a BM(?) adatbázis szerint 1346kg. Így más kategória, bla-bla, nincs pénz vissza kapjam be
-
-
Doki16
addikt
-
Kakaduku
senior tag
válasz BigBlackDog #124304 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
@BigBlackDog: Azt írtad, hogy kivéve a KÖBE, Posta. Allianz-ról váltanék KÖBE-re. A KÖBE miért nem ajánlott? Vagy csak arra írtad, hogy nem a honlapjukon? Lenne kötelező és Casco is.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Kakaduku
senior tag
válasz mr_kickass #124318 üzenetére
Köszönöm. Ez szomorú, mert a következő az Allianz és (bocsánat a kifejezésért) qva drága.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz molnarpeter #124320 üzenetére
A jobb súly/Le arány miatt azt feltételezik, hogy fokozott kockázati kategóriába tartozol.
#nincsbennetarcsi
-
bajnokpityu
félisten
válasz nandow #124289 üzenetére
Nézem, de nem merem asse. helyi szerelők a 2.0TD-re emlékeznek, hogy mekkora szopás láncot cserélni benne (és sajnos kell is), meg, h embertelen árú az alkatrész, és sajnos hondával ellentétben kell is hozzá. rozsda nem para általában, azt mondják, de japánbuzi szerelők szerint alig jobb statisztikailag, mint egy ford.
egy superben vagyok túl, már a 3rd gen TSI-vel, de olyan szar az ülése szinte új korában, hogy élmény volt a 170et futott "fapad" mondeomba ülni utána. valszeg style-től fölfele ad normális ülést a skoda.
terelődök két irányba: 1. marad a mondi. végülis 1db duda romlott el, 5e FT volt és egy fél órás szerelés, motorikusan tudom, hogy újszerű. porlasztók, dpf kb új értékekkel megy, legalábbis. olajszivárgás sose volt, checkengine se.
2. A6 , 530xd, syte-től felfele superb.eladó topping dac
-
veterán
válasz bajnokpityu #124325 üzenetére
Anno az alapnál eggyel magasabb felszereltségű Octavia 2 FL-em volt, abban mindig fájt a derekam.
-
nandow
aktív tag
válasz bajnokpityu #124325 üzenetére
Ez a lánccsere a benzineseket is érinti?
Én is nézegetem a 6-os Mazdákat (2013 utániak), de nem nagyon olvastam erről face csoportban. Bár lehet ott is elvakultak vannak, és a hibákat nem írják le. -
bajnokpityu
félisten
válasz focvis #124326 üzenetére
2es oktávom nekem is volt, 1.8TSIvel, nem rossz felszereltséggel, de attól jobb a trend mondi. mazda6nak volt, avensisnek, nagy mondinak, bmwnek a méretemben keresett kocsik közül igen jó ülése.
nandow:nem, csak a dieseleket. ki kell venni a motort hozzá.
amúgy nepper haverom hivott, hogy elképesztően értékesek a szivóbenyás kocsik. vitara új ár felett megy 1.6 szivóval, pl.
örömteli, hogy az import fosok által totálisan eltorzitott képet fullosan komolyan veszik a magyarok. "remélem" az import benyákkal is ez lesz hamar a helyzet.[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
EQMontoya
veterán
válasz tboy93 #124330 üzenetére
Lehet kozos megegyezessel felmondani.
Nem csak a penz miatt, szorakozzonak a nenikejukkel.Ha az ugyfelkezeles es hasonlo adminisztracios koltseg tobbe kerul, mint amit nyernek a lehuzasi kiserletekkel, majd nem csinaljak tobbet. Ha hagyod, akkor meg igen.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
gaster
csendes tag
Sziasztok!
Amatőr kérdések: Hűtőfolyadékból utántölteni gondolom ugyanolyan színűből érdemes. A márka mindegy? Vagy ha nem tudom, hogy most milyen van benne, akkor érdemesebb teljesen lecserélni?
Ugyanez motorolajjal. Egyező paraméterekkel más márkájú olajjal is után lehet tölteni? Vagy ha nem tudom a márkát, akkor inkább olajcsere legyen? -
nagyúr
válasz gaster #124338 üzenetére
Szia! Hűtőfolyadékhoz sima desztvizet nyugodtan hozzá lehet tölteni, ha csak egy picit fogy, aztán pár évente úgyis érdemes cserélni egyben.
Hosszú távon nem javallott különböző olajokat vegyíteni, más az adalékolás, ki tudja hogyan hatnak egymásra. Most nyilván ha külföldről jön haza az ember és villan az olajnyomás lámpa, akkor utántöltöd azonos viszkozitással (5w30-at nem keverünk 10w40-el), de én tuti cserélném utána egyben.
-
stickermajom
addikt
Dobozost béreltetek már? Honnan érdemes? Oda-vissza 1200km-re, 2 napra kéne majd valami nagyobbacska, még B kategóriával vezethető.
-
kaszaking
tag
válasz molnarpeter #124290 üzenetére
Sajnos ultrahangos mosót nem tudok a környéken de a gázolajat kipróbálom. Köszönöm
-
Peter.70
addikt
válasz stickermajom #124342 üzenetére
Költöztök?
-
Qru
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest